E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέθανε και ο τελευταίος ηθοποιός από το αριστούργημα «Όσα παίρνει ο άνεμος»

Ανέφερε ότι ο Kuhn πέθανε στις 20 Νοεμβρίου σε ένα ξενώνα στη Φλόριντα

Δημοσίευση 22/11/2022 | 17:34

Πέθανε και ο τελευταίος ηθοποιός από το αριστούργημα «Όσα παίρνει ο άνεμος»

Ο τελευταίος επιζών ηθοποιός από την ταινία Gone with the Wind του 1939, ο Mickey Kuhn, πέθανε στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Τον θάνατο του ηθοποιού επιβεβαίωσε η σύζυγός του. Ανέφερε ότι ο Kuhn πέθανε στις 20 Νοεμβρίου σε ένα ξενώνα στη Φλόριντα. Ο Kuhn έγινε γνωστός αφού έπαιξε τον γιο του Ashley Wilkes και της Melanie Hamilton στο Gone with the Wind σε ηλικία επτά ετών.

Μετά από αυτό το φιλμ, ο Kuhn έπαιξε σε πολλές δεκάδες ακόμη ταινίες, το 1957 ολοκλήρωσε την καριέρα του ως ηθοποιός. Εργάστηκε στην American Airlines μέχρι το 1995 και μετά συνταξιοδοτήθηκε.

Ο Kuhn υποδύθηκε επίσης τον προστατευόμενο ενός διάσημου κινηματογραφικού αστυνομικού στο Dick Tracy (1945) και στο A Streetcar Named Desire (1951), ο Kuhn επανενώθηκε με την πρωταγωνίστρια του Gone with the Wind Vivien Leigh για να εμφανιστεί ως ναύτης που δίνει οδηγίες στην Blanche DuBois. Κάποιοι μάλιστα τον είχαν χαρακτηρίσει το γούρι της Leigh καθώς κέρδισε τα δύο Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού με αυτόν στο καστ.

Σε συνέντευξή του στη Washington Post το 2014, θυμήθηκε πώς συνεχώς έκανε λάθη σε μια σκηνή με τον Clark Gable. «Η ατάκα μου ήταν: "Γεια σου, θείε Ρετ"», είπε. «Εγώ έλεγα συνέχεια, 'Γεια σου, θείε Κλαρκ'».

Του πήρε μερικές λήψεις για να το πετύχει, αλλά το τελικό αποτέλεσμα πέρασε στην ιστορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα απάτη μέσω Viber: Το μήνυμα «Temu» που αδειάζει λογαριασμούς

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Επιτήδειοι υπόσχονται αποδοχές έως 500 ευρώ ημερησίως για να αποσπάσουν προσωπικά και τραπεζικά στοιχεία ανυποψίαστων χρηστών.

Αναπαράσταση της δολοφονίας στη Σύρο: Τι αποκάλυψαν οι καταθέσεις του ζευγαριού

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Η διαδικασία διήρκεσε περίπου τρεις ώρες - το ζευγάρι οδηγήθηκε χωριστά στο σπίτι και οι καταθέσεις τους δεν παρουσίασαν ουσιαστικές αντιφάσεις, ενισχύοντας το σενάριο της ληστείας.

Καλλιθέα: Η αιμόφυρτη έγκυος κάλεσε μόνη της το 100 – Στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη ο δράστης

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Η 37χρονη βρισκόταν στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης και κατάφερε αιμόφυρτη να καλέσει μόνη της την Αστυνομία – Ο δράστης εντοπίστηκε πεζός στο κέντρο της Αθήνας.

Δύο λουόμενοι δαγκώθηκαν από ψάρι μέσα σε τρεις ημέρες στην Ιταλία – Ποιο είδος κρύβεται πίσω από τα περιστατικά

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Ο 76χρονος έχασε πολύ αίμα και νοσηλεύτηκε, ενώ ο 55χρονος Ελβετός χρειάστηκε ράμματα – Οι ειδικοί στρέφουν τις υποψίες τους στο γουρουνόψαρο (Balistes capriscus).

CL‑415: Γιατί η Ελλάδα έστειλε τα πυροσβεστικά αεροσκάφη στην Ισπανία και όχι στη Γαλλία

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας rescEU καθορίζει πού στέλνονται τα μέσα - η Ελλάδα είχε ήδη συνδράμει τη Γαλλία με επίγειες δυνάμεις.

ΗΠΑ και Βρετανία σχεδιάζουν διεθνή συμμαχία για τα Στενά του Ορμούζ – Έρχεται διάσκεψη στο Λονδίνο

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται συνάντηση υψηλού επιπέδου με υπουργούς Αμυνας και στρατιωτικούς διοικητές, ενώ ο Νετανιάχου θα επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο την Τρίτη.

Εκτός ελέγχου οι πυρκαγιές σε Ισπανία και Γαλλία: «Πέρα από τις δυνατότητες κατάσβεσης»

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Πάνω από 200.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους, η Ισπανία κήρυξε εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η Γαλλία εκκένωσε ολόκληρη τη χερσόνησο Cap Ferret.

Καιρός: Η αστάθεια συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο ‑ Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, μποφόρ στο Αιγαίο και πτώση θερμοκρασίας προβλέπει η ΕΜΥ για το Σάββατο σε πολλές περιοχές της χώρας.

Σαουδαραβικά πλήγματα κατά Χούθι στην Υεμένη – Στόχος λιμάνι και νησί

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Ο συνασπισμός υπό σαουδαραβική ηγεσία έπληξε εγκαταστάσεις στη Χοντάιντα και στο νησί Καμαράν ως αντίποινα για επιθέσεις σε εμπορικά πλοία.

Ποια ήταν η σχέση της 41χρονης διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο με το ζευγάρι που τη μαχαίρωσε θανάσιμα

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Αποφασίστηκε νέα αυτοψία και αναπαράσταση στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα

Πτώση δέντρου στο Ίλιον πάνω σε ταξί μετά το μπουρίνι στην Αττική – Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο

Ελλάδα Χτες
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ατόμου

Συναγερμός στην Ιταλία για δαγκώματα από ψάρι σε λουόμενους

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Έχασε πολύ αίμα» – Γιατί οι αρχές αποκλείουν τον λαγοκέφαλο