E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αρτα: Εντοπίστηκε ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του

Βρέθηκε δέκα χιλιόμετρα μακριά

Δημοσίευση 13/8/2022 | 09:13

Αρτα: Εντοπίστηκε ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του

Εντοπίστηκε στην περιοχή Δαφνούλα ο 29χρονος που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα. Ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 75χρονου είχε διαφύγει, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στο βουνό προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας ο οποίος κρυβόταν στα βουνά της περιοχής, εντοπίστηκε και προσάγεται στην αρμόδια υπηρεσία.

Ο 29χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με τέσσερις σφαίρες τον πεθερό του ενώ παράλληλα, πυροβόλησε και κατά της πρώην συζυγού του. Και μετά το έγκλημα, ο δράστης φέρεται να διέφυγε προς το βουνό μετά τα όσα συνέβησαν στην αυλή του πεθερού του.

Στο μεταξύ το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στα σύνορα Άρτας-Αιτωλοακαρνανίας ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον 29χρονο συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό, γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Όλα ξεκίνησαν εχθές το πρωί, όταν ο 29χρονος καταζητούμενος από τις Αρχές επικοινώνησε με την 36χρονη πρώην γυναίκα του προκειμένου να την επισκεφτεί στο χωριό του πεθερού του και να δει το 2 ετών παιδί του. Η 36χρονη γυναίκα, ανυποψίαστη για το τι μπορεί να συμβεί, δέχτηκε την πρόταση και περίμενε την επίσκεψη του πρώην συζύγου της στο πατρικό της σπίτι στο χωριό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι πολύ πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο, καθώς υπήρχε ασυμφωνία χαρακτήρων, ενώ η 36χρονη γυναίκα είχε πει στους δικούς της ότι ζει ένα δράμα με τον πρώην άντρα της να την ζηλέυει και να είναι επιθετικός απέναντί της.

Ο 75χρονος ηλικιωμένος δεν άντεχε άλλο την ζωή που περνούσε η κόρη του στα χέρια του 29χρονου γαμπρού του, και έτσι την υποστήριξε στο διαζύγιο, ενώ την φιλοξενούσε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι του μαζί με το εγγόνι του.

Εχθές το μεσημέρι, ο 29χρονος ξεκινώντας από το σπίτι του στο χωριό Μεσόπυργο Άρτας, επισκέφτηκε το σπίτι του πεθερού του με πρόφαση να δει το 2 ετών παιδί του. Όταν ο δράστης έφτασε στο σπίτι του πεθερού του όλα έδειχναν καλά, την στιγμή όμως που ξεκίνησαν κουβέντα για τα προσωπικά τους μεταξύ εκείνου και της 36χρονης πρώην γυναίκας του, τα αίματα άναψαν και ο 29χρονος τσακώθηκε με τον 75χρονο ηλικιωμένο.Τότε ο 29χρονος πήρε το όπλο που είχε στο αυτοκίνητό του και το έστρεψε εναντίον του άτυχου ηλικιωμένου ο οποίος πήγε να υπερασπιστεί την κόρη του.

Ο 29χρονος, γεμάτος οργή, πυροβόλησε εξ επαφής τον άτυχο άντρα τέσσερις φορές σκοτώνοντας τον στην αυλή του σπιτιού τους μπροστά στα μάτι της πεθεράς του, της γυναίκας του και του ίδιου του του παιδιού.

Μάλιστα στην ένταση της στιγμής ο 29χρονος αποπειράθηκε να σκοτώσει και την πρώην σύζυγό του, χωρίς ωστόσο να το καταφέρνει κι όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί πήρε το αυτοκίνητο του και έφυγε.

Από τους πυροβολισμούς όλο το χωριό σηκώθηκε στο πόδι, ενώ ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία, η οποία πήγε στο σπίτι και βρήκε τον άτυχο ηλικιωμένο μέσα σεμια λίμνη αίματος.

H ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου

Στην επίσημη ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, αναφέρεται ότι «βρέθηκε νεκρός σε αύλειο χώρο οικίας σε χωριό της Άρτας 75χρονος ημεδαπός με τραύματα από πυροβόλο όπλο». Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έρχεται κακοκαιρία με βροχές και βουτιά της θερμοκρασίας: Τι λένε οι μετεωρολόγοι

Καιρός 20.04.2026
Οι περιοχές που επηρεάζονται από τα φαινόμενα

Ρόδος: Ελεύθερος μέχρι τη δίκη στο Εφετείο ο 70χρονος γυναικολόγος που είχε καταδικαστεί

Ελλάδα 20.04.2026
Ο 70χρονος αρνείται τις κατηγορίες για ασέλγεια και βιασμό 21 ασθενών

Μακελειό στη Λουιζιάνα: Οκτώ νεκρά παιδιά από πυροβολισμούς

Κόσμος 20.04.2026
Πώς ο πατέρας εκτέλεσε τα 7 παιδιά του και ακόμη ένα

Νεκρή 51χρονη που έπεσε από τον 2ο όροφο του Υπουργείου Τουρισμού

Ελλάδα 20.04.2026
Πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν υπάλληλος του Υπουργείου

Φορολογικές δηλώσεις: Ποιοι πληρώνονται και ποιοι χρωστούν

Οικονομία 20.04.2026
Ποια τα SOS για τις τροποποιητικές

Κεφαλονιά: Τα «σπάσανε» οι 3 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Μυρτούς ‑ Δεν λένε ούτε «γεια»

Ελλάδα 20.04.2026
Σιωπηλοί οι «φίλοι» της 19χρονης Μυρτούς που σήμερα θα μεταφερθούν στον Κορυδαλλό

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε σώος ο 26χρονος που είχε εξαφανιστεί από τις Συκιές – Τον εντόπισε πολίτης

Ελλάδα 20.04.2026
Ο 26χρονος είχε εξαφανιστεί από τις 15 Απριλίου, ενώ είχε εκδοθεί missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού

Τρόμος σε τσίρκο στη Ρωσία: Τίγρης βγήκε από το προστατευτικό δίχτυ και πήγε... βόλτα στις κερκίδες

Κόσμος 20.04.2026
«Δεν είναι ότι δεν υπήρχε 100% καμία απειλή για το κοινό, αλλά αυτές είναι ήμερες τίγρεις» ισχυρίστηκε ο διευθυντής του τσίρκου

Ο στρατός του Ισραήλ παραδέχεται ότι μέλος του χτυπούσε με σφυρί άγαλμα του Ιησού στον Λίβανο

Κόσμος 20.04.2026
Η συμπεριφορά «δεν συνάδει με τις αξίες» που αναμένει να εφαρμόζουν τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων, λένε οι IDF για το περιστατικό που προκάλεσε σάλο στα κοινωνικά δίκτυα

ΗΠΑ: Η στιγμή που Αμερικανοί καταλαμβάνουν πλοίο με ιρανική σημαία ‑ Βίντεο

Κόσμος 20.04.2026
Σύμφωνα με το CENTCOM, το βίντεο έδειχνε πεζοναύτες να διασχίζουν την Αραβική Θάλασσα πριν επιβιβαστούν στο πλοίο

Σίνδος: Αγελάδα βγήκε βόλτα στην Εθνική Οδό και προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο

Ελλάδα 20.04.2026
Το ζώο έφυγε από το κοπάδι του και βγήκε στον δρόμο σημαίνοντας συναγερμό στην Τροχαία αλλά και στην εταιρεία διαχείρισης της Εθνικής Οδού