E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραγωδία στα Σύβοτα: Βασανίστηκε η 62χρονη – «Παιδεύτηκε πολύ από τα χτυπήματα στα κύματα» λέει ο σύντροφός της

«Είδα το μπουρίνι και είπα στον χειριστή να γυρίσουμε πίσω»

Δημοσίευση 10/8/2022 | 10:32

Τραγωδία στα Σύβοτα: Βασανίστηκε η 62χρονη – «Παιδεύτηκε πολύ από τα χτυπήματα στα κύματα» λέει ο σύντροφός της

Θλίψη έχει προκαλέσει η τραγική είδηση πως μια 62χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της ενώ έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης στα Σύβοτα. Ο χειριστής του σκάφους συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Το τελευταίο «αντίο» στην Τζένη Κασαπιάν, την 62χρονη γυναίκα από την Κομοτηνή, θα πουν αύριο Πέμπτη (11/08) συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία της άτυχης 62χρονης θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης στην Αρμένικη Εκκλησία της Αλεξανδρούπολης.

Στην πτώση οφείλεται ο θάνατος της 62χρονης, σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή που διεξήχθη στην ιατροδικαστική υπηρεσία. Η έκθεση του ιατροδικαστή θα παραδοθεί στο λιμεναρχείο τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η ανταποκρίτρια, Μαίρη Τζώρα.

Συγκλονίζει ο σύντροφος της 62χρονης δασκάλας
«Είδα να έρχεται το σύννεφο, η αντάρα, ερχότανε, και του λέω του υπεύθυνου: Έρχεται, να γυρίσουμε πίσω, λέει ο σύντροφός της. Ο σύντροφος της 62χρονης ο οποίος ήταν και αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος καθώς βρισκόταν στο σκάφος το οποίο έσερνε το θαλάσσιο αλεξίπτωτο στο οποίο ήταν δεμένη η γυναίκα, περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο όσα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής.

Όπως είπε στο Star «ήταν υπόθεση 14-15 δευτερολέπτων για να τελειώσει. Παιδεύτηκε πάρα πολύ από τα χτυπήματα πάνω στα κύματα με την ταχύτητα που έφευγε». Μάλιστα ο ίδιος κατήγγειλε ότι προειδοποίησε και κάλεσε τον χειριστή του σκάφους να επιστρέψουν στην ξηρά.

«Είδα να έρχεται το σύννεφο, η αντάρα ερχότανε και του λέω του υπευθύνου “κοίταξε γύρνα δες έρχεται! Έρχεται του λέω να γυρίσουμε πίσω. Μου λέει, μη φοβάσαι μου λέει δεν είναι τίποτα και σε εάν λεπτό μέσα αναποδογύρισαν τα πάντα στη ζωή όλων μας και πρώτα από όλα έχασε η Τζένη τη ζωή της πολύ τραγικά γιατί προσπάθησε να την κατεβάσει ο άνθρωπος. Δεν μπορώ να σας πω άλλα γιατί δε μπορώ να θυμάμαι αυτή την εικόνα» κατέληξε ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας που έχασε τη ζωή της στα Σύβοτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πετράλωνα: 10 άτομα στο δρόμο από τη μια στιγμή στην άλλη ‑ Αναζητά σπίτια να τους στεγάσει ο δήμος

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες για τη στέγαση των 10 ατόμων σε έξι διαμερίσματα μέσω συνεργασίας με φορέα.

Πέθανε ο τραγουδιστής των «Village People» Βίκτορ Γουίλις, σε ηλικία 75 ετών

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Ο ιδρυτικός τραγουδιστής του εμβληματικού disco συγκροτήματος απεβίωσε στις 30 Ιουνίου 2026, έπειτα από σύντομη αλλά επιθετική ασθένεια, σε ηλικία 75 ετών.

Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Ελεύθεροι οι 5 συλληφθέντες

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Δόθηκε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό

Το εμβληματικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει τις πύλες του

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Το Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει για εκτεταμένες εργασίες αναστήλωσης, με τον Τζον Λέτζεντ να δίνει τη συμβολική τελευταία παράσταση στο ιστορικό μνημείο της νότιας πλαγιάς της Ακρόπολης.

Σκάνδαλο στη Balenciaga: Οι καταγγελίες που οδήγησαν στην απόλυση κορυφαίου στελέχους

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Καλούσε εργαζόμενες να ζυγίζονται μπροστά του και τους έδειχνε δονητές

Παιδί 2,5 ετών έπεσε σε πισίνα στη Μύκονο

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Διακομίστηκε για νοσηλεία

Αδιανόητο – Πονούσε το κεφάλι του, οι γιατροί νόμιζαν πως είναι όγκος, αλλά ήταν προνύμφες του χοιρινού

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Ο 60χρονος υποβλήθηκε σε θεραπεία με τα αντιπαρασιτικά φάρμακα αλβενδαζόλη

Έκτακτη ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί: Ποιοι δεν πληρώθηκαν και τι πρέπει να κάνουν τώρα

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Η ΑΑΔΕ εξέδωσε αναλυτικό οδηγό ερωτήσεων-απαντήσεων για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 150 ευρώ ανά εξαρτώμενο τέκνο, αποσαφηνίζοντας τις περιπτώσεις μη καταβολής ή μερικής πληρωμής.

«Και η Πίζα γέρνει, αλλά δεν έπεσε» είχε πει μηχανικός για την πολυκατοικία στα Πετράλωνα

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
«Ξεσκονίζουν» τα γειτονικά κτίρια μετά την κατάρρευση - Φόβοι για νέα προβλήματα στατικότητας - Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι πέντε προσαγωγές για το συμβάν

Ηράκλειο: 18χρονη Βρετανίδα κατήγγειλε σεκιουριτά για βιασμό

Ελλάδα 01.07.2026
Ο 50χρονος συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία

Επιθέσεις με γκαζάκια σε σπίτια τριών στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, 5 τραυματίες, μία γυναίκα διασωληνωμένη

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Στόχος εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια έγιναν οι κατοικίες των Ζήση Ιωακείμοβιτς, Σάββα Αναστασιάδη και Αφροδίτης Νέστορα - Διασωληνώθηκε η μητέρα της Νέστορα