E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δις ισόβια στον δράστη της διπλής δολοφονίας στη Μακρινίτσα

Η απόφαση των δικαστών

Δημοσίευση 28/6/2022 | 20:50

Δις ισόβια στον δράστη της διπλής δολοφονίας στη Μακρινίτσα

Δις ισόβια και 6,5 έτη κάθειρξη επιβλήθηκε από το δικαστήριο στον δράστη της διπλής δολοφονίας στη Μακρινίτσα τον Απρίλιο του 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-thessalia.gr, ο δράστης κρίθηκε ότι τέλεσε τις δολοφονίες της εν διαστάσει συζύγου του και του αδελφού της με πλήρη καταλογισμό, ενώ ενήργησε βάσει οργανωμένου σχεδίου και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Προκλητικός ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα- «Ένιωθα ότι με παρακολουθούν»

Προκλητικός εμφανίστηκε στην απολογία του ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα. Το έγκλημα καταγράφηκε στις 5 Απριλίου 2021. Ο δράστης έσφαξε την εν διαστάσει σύζυγό του Κωνσταντίνα Τσάπα σε ηλικία 28 ετών και τον αδερφό της Γιώργο Τσάπα 29 ετών, στο πατρικό τους σπίτι. Ο ίδιος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι φοβόταν πως η γυναίκα του θα του έριχνε κάτι στο φαγητό. 

«Ένιωθα ότι με παρακολουθούσαν τα πεθερικά μου, οι γείτονες… Δεν έβγαινα έξω. Φοβόμουν ότι η γυναίκα μου θα έριχνε κάτι στο φαγητό και γι’ αυτό δεν έτρωγα. Ένιωθα ότι δεν ήμουν καλά αλλά δεν ήθελα να ζητήσω βοήθεια από γιατρό γιατί δεν εμπιστευόμουν κανέναν. Εκείνη την ημέρα ξεκίνησα από το Βόλο και πήγα στη Μακρινίτσα χωρίς να ειδοποιήσω τη γυναίκα μου για να δω το παιδί μου. Γιατί όποτε και αν της ζητούσα να δω το παιδί αρνούνταν και μου έλεγε: όχι πριν να πας σε γιατρό», είπε στην απολογία του ο δράστης. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Frida Kahlo: Νέα ένταση στο Μεξικό για τα έργα που στέλνονται στην Ισπανία

Κόσμος 06.04.2026
Η κυβέρνηση και η Banco Santander, ο ισπανικός τραπεζικός όμιλος που έχει αναλάβει τη διαχείριση της συλλογής, επιμένουν ότι η μεταφορά είναι προσωρινή.

Netflix: Υποχρεώνεται σε επιστροφές έως 500€ μετά από δικαστική απόφαση

Κόσμος 06.04.2026
Ιταλικό δικαστήριο έκρινε παράνομες τις αυξήσεις τιμών του Netflix και διατάσσει αποζημιώσεις σε συνδρομητές έως 500 ευρώ.

Axios: Προσπάθειες για συμφωνία κατάπαυσης πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν για 45 ημέρες: Τι προβλέπεται

Κόσμος 06.04.2026
Σύμφωνα με το Axios, σε εξέλιξη βρίσκονται προσπάθειες για να επιτευχθεί συμφωνία κατάπαυσης πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν.

Σεισμός στα Ιωάννινα ‑ Τι λέει ο Λέκκας

Ελλάδα 06.04.2026
«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»

Μαρούσι: Στο νοσοκομείο 27χρονη μετά από διπλή πτώση από μπαλκόνι 4ου

Ελλάδα 06.04.2026
Η γυναίκα έπεσε από τον 4ο στον 30 όροφο και στη συνέχεια ανέβηκε πάλι στο διαμέρισμά της και έπεσε πάλι, αυτή τη φορά στο ισόγειο.

Η καρδιά της Έμμας συνεχίζει χτυπά στο σώμα μιας νεαρής μητέρας: «Η σκέψη μου είναι κάθε μέρα σε εκείνη»

Ελλάδα 06.04.2026
Μετά από ενάμιση χρόνο η Σάντι Λέντι συνάντησε τη μητέρα της Έμμας και όπως είπε «αγκαλιαστήκαμε σφιχτά, κλαίγαμε και της έλεγα ευχαριστώ»

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 58χρονος που έπεσε σε χαράδρα στο Αγγελοχώρι

Ελλάδα 06.04.2026
Κατέληξε ο 58χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, έπειτα από πτώση από μεγάλο ύψος σε απόκρημνη περιοχή, στο Αγγελοχώρι.

Περιορισμοί σε τραπεζικές συναλλαγές σήμερα ‑ Για ποιον λόγο, ποιες δεν θα γίνουν

Οικονομία 06.04.2026
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις συναλλαγές σας σήμερα Καθαρά Δευτέρα

Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία των νομιμοποιήσεων

Ελλάδα 06.04.2026
Με την διαδικασία των νομιμοποιήσεων συνεχίζεται σήμερα στο ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.