E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στέλεχος της FSB αποκαλύπτει: Ο Πούτιν «χάνει την όρασή του»

«Οι γιατροί τού δίνουν το πολύ 3 χρόνια ζωής»

Δημοσίευση 29/5/2022 | 15:28

Στέλεχος της FSB αποκαλύπτει: Ο Πούτιν «χάνει την όρασή του»

Tην αποκάλυψη ότι ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, με τους γιατρούς να εκτιμούν πως έχει ακόμα το πολύ τρία χρόνια ζωής προχώρησε στέλεχος της FSB, όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Mirror.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πάσχει «από μία και ταχέως εξελισσόμενη μορφή καρκίνου», διευκρίνισε ο αξιωματούχος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, λέγοντας πως οι γιατροί δεν του δίνουν περισσότερα από 2 με 3 χρόνια ζωής. Παράλληλα, το στέλεχος της FSB, το οποίο δεν κατονομάζεται, σημείωσε η ασθένεια από την οποία πάσχει ο πρόεδρος της Ρωσίας οδηγεί στη σταδιακή απώλεια της όρασής του.

«Μαθαίνουμε ότι υποφέρει από πονοκεφάλους και πως όταν εμφανίζεται στην τηλεόραση χρειάζεται να έχει τα πάντα γραμμένα σε χαρτιά με τεράστια γράμματα, ώστε να μπορεί να διαβάζει όσα θέλει να δηλώσει. Τα γράμματα είναι τόσο μεγάλα που κάθε σελίδα περιλαμβάνει μόνο μία-δύο προτάσεις. Η όρασή του επιδεινώνεται σημαντικά με τον καιρό και τα άκρα του πλέον τρέμουν ανεξέλεγκτα», είπε στέλεχος της FSB, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

Οι περίεργες κινήσεις σε δημόσιες εμφανίσεις του

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Βλαντιμίρ Πούτιν μαρτυρούν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δημόσιες εμφανίσεις τους. Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα που παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα κατά τη συνάντησή του με τον Λευκορώσο πρόεδρο Αλεξάντερ Λουκασένκο στο Σότσι. Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών των δύο ηγετών, κάμερα κατέγραψε ορισμένες παράξενες κινήσεις συστροφής των ποδιών του Ρώσου προέδρου.

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που μία δημόσια εμφάνισή του έχει πυροδοτήσει φήμες για την κατάσταση της υγείας του. Όπως υπενθυμίζει η βρετανική εφημερίδα, ασυνήθιστες κινήσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν είχαν παρατηρηθεί και σε τηλεοπτική του εμφάνιση νωρίτερα τον Μάιο, εν μέσω φημών ότι ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας μπορεί να πάσχει και από Πάρκινσον, εκτός από καρκίνο.

Το στέλεχος της FSB αποκάλυψε τη δυσοίωνη πρόγνωση των γιατρών για τον Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω μυστικού μηνύματος που απέστειλε στο πρώην στέλεχος της FSB Μπόρις Καρπίτσκοφ, που έχει πλέον αυτομολήσει στη Βρετανία και «κρύβεται από τους εκτελεστές του Πούτιν», αναφέρει το δημοσίευμα της Mirror.

Το μήνυμα ανέφερε ότι ο Πούτιν δυσκολεύεται να διαβάσει ακόμα και τα τεράστια γράμματα στα χαρτιά που έχει μπροστά του στις εμφανίσεις του και «τρομοκρατεί» τους αξιωματούχους με τις απότομες αλλαγές της διάθεσής του. «Αρνείται να φορέσει γυαλιά επειδή αυτό θα ήταν σημάδι αδυναμίας. Στο παρελθόν ήταν συγκρατημένος με τους υφιστάμενούς του αλλά πλέον έχει ξεσπάσματα ανεξέλεγκτης οργής. Έχει τρελαθεί τελείως και δεν εμπιστεύεται πια σχεδόν κανένα», σημειώνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακινητοποιήθηκε τρένο της Hellenic Train στο δρομολόγιο Καμίνια ‑ Αγιος Ανδρέας λόγω «αστοχίας υποδομής»

Ελλάδα 09.01.2026
Λόγω αστοχίας υποδομής, σύμφωνα με την εταιρεία, σταμάτησε η αμαξοστοιχία 13353 – Με λεωφορεία τα δρομολόγια στο τμήμα Αγ. Ανδρέας – Καμίνια

Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ

Ελλάδα 09.01.2026
Εν αναμονή της συνάντησης στο Μαξίμου, οι αποκλεισμοί χαλαρώνουν, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται

Ντόναλντ Τραμπ: Προανήγγειλε επίθεση στο Μεξικό;

Κόσμος 09.01.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος ακύρωσε μία δεύτερη επίθεση στη Βενεζουέλα, δηλώνοντας πως η χώρα συνεργάζεται καλά με τις ΗΠΑ

Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 15χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμού του 17χρονου

Ελλάδα 09.01.2026
Φυγαδεύτηκε από το δικαστικό μέγαρο

Χαμενεΐ: Ο αλαζόνας Τραμπ θα «πέσει» σαν τον Φαραώ και τον Σάχη, έχει τα χέρια του λερωμένα με αίμα

Κόσμος 09.01.2026
Αναφερόμενος στα επεισόδια στην Τεχεράνη και σε άλλες πόλεις, υποστήριξε ότι ομάδες ανθρώπων «με πρόθεση την καταστροφή» προκάλεσαν ζημιές σε κτίρια της χώρας, με στόχο να ικανοποιήσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ

Καραϊβική: Καρέ καρέ η κατάληψη του πετρελαιοφόρου της Βενεζουέλας από Αμερικανούς πεζοναύτες

Κόσμος 09.01.2026
Αμερικανοί πεζοναύτες αποβιβάστηκαν από ελικόπτερο στο κατάστρωμα του «Olina»

Συρία: Τανκ χτύπησε ρεπόρτερ που κάλυπτε τις φονικές συγκρούσεις στο Χαλέπι – Σώθηκε από θαύμα

Κόσμος 09.01.2026
Ο ρεπόρτερ επέζησε με ελαφριά τραύματα, παρά την αιμοραγγία που του προκάλεσε το χτύπημα

Απίστευτο σκηνικό με θύμα τον Γιώργο Κούτσια – Του επιτέθηκε συμπαίκτης του

Αθλητικά Νέα 09.01.2026
Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής δέχτηκε επίθεση από συμπαίκτη του στο φιλικό Βικτόρια Πλζεν – Λουγκάνο και προς τιμήν του δεν αντέδρασε καθόλου.