E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στέλεχος της FSB αποκαλύπτει: Ο Πούτιν «χάνει την όρασή του»

«Οι γιατροί τού δίνουν το πολύ 3 χρόνια ζωής»

Δημοσίευση 29/5/2022 | 15:28

Στέλεχος της FSB αποκαλύπτει: Ο Πούτιν «χάνει την όρασή του»

Tην αποκάλυψη ότι ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, με τους γιατρούς να εκτιμούν πως έχει ακόμα το πολύ τρία χρόνια ζωής προχώρησε στέλεχος της FSB, όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Mirror.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πάσχει «από μία και ταχέως εξελισσόμενη μορφή καρκίνου», διευκρίνισε ο αξιωματούχος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, λέγοντας πως οι γιατροί δεν του δίνουν περισσότερα από 2 με 3 χρόνια ζωής. Παράλληλα, το στέλεχος της FSB, το οποίο δεν κατονομάζεται, σημείωσε η ασθένεια από την οποία πάσχει ο πρόεδρος της Ρωσίας οδηγεί στη σταδιακή απώλεια της όρασής του.

«Μαθαίνουμε ότι υποφέρει από πονοκεφάλους και πως όταν εμφανίζεται στην τηλεόραση χρειάζεται να έχει τα πάντα γραμμένα σε χαρτιά με τεράστια γράμματα, ώστε να μπορεί να διαβάζει όσα θέλει να δηλώσει. Τα γράμματα είναι τόσο μεγάλα που κάθε σελίδα περιλαμβάνει μόνο μία-δύο προτάσεις. Η όρασή του επιδεινώνεται σημαντικά με τον καιρό και τα άκρα του πλέον τρέμουν ανεξέλεγκτα», είπε στέλεχος της FSB, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

Οι περίεργες κινήσεις σε δημόσιες εμφανίσεις του

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Βλαντιμίρ Πούτιν μαρτυρούν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δημόσιες εμφανίσεις τους. Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα που παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα κατά τη συνάντησή του με τον Λευκορώσο πρόεδρο Αλεξάντερ Λουκασένκο στο Σότσι. Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών των δύο ηγετών, κάμερα κατέγραψε ορισμένες παράξενες κινήσεις συστροφής των ποδιών του Ρώσου προέδρου.

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που μία δημόσια εμφάνισή του έχει πυροδοτήσει φήμες για την κατάσταση της υγείας του. Όπως υπενθυμίζει η βρετανική εφημερίδα, ασυνήθιστες κινήσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν είχαν παρατηρηθεί και σε τηλεοπτική του εμφάνιση νωρίτερα τον Μάιο, εν μέσω φημών ότι ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας μπορεί να πάσχει και από Πάρκινσον, εκτός από καρκίνο.

Το στέλεχος της FSB αποκάλυψε τη δυσοίωνη πρόγνωση των γιατρών για τον Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω μυστικού μηνύματος που απέστειλε στο πρώην στέλεχος της FSB Μπόρις Καρπίτσκοφ, που έχει πλέον αυτομολήσει στη Βρετανία και «κρύβεται από τους εκτελεστές του Πούτιν», αναφέρει το δημοσίευμα της Mirror.

Το μήνυμα ανέφερε ότι ο Πούτιν δυσκολεύεται να διαβάσει ακόμα και τα τεράστια γράμματα στα χαρτιά που έχει μπροστά του στις εμφανίσεις του και «τρομοκρατεί» τους αξιωματούχους με τις απότομες αλλαγές της διάθεσής του. «Αρνείται να φορέσει γυαλιά επειδή αυτό θα ήταν σημάδι αδυναμίας. Στο παρελθόν ήταν συγκρατημένος με τους υφιστάμενούς του αλλά πλέον έχει ξεσπάσματα ανεξέλεγκτης οργής. Έχει τρελαθεί τελείως και δεν εμπιστεύεται πια σχεδόν κανένα», σημειώνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

H Starbucks απολύει εργαζόμενους στις ΗΠΑ και κάνει reset στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Μεταφέρει μέρος του προσωπικού στο Νάσβιλ λόγω των χαμηλότερων φόρων και μισθών

Η Μαρία Καρυστιανού στον Αρειο Πάγο για το νέο κόμμα τη Δευτέρα – «Είναι επίσημο πλέον το ξεκίνημα»

E-Daily 2.TopNews 17.05.2026
«Γράφουμε όλοι μαζί τη σωστή και την καλή ιστορία» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Καρυστιανού

Μετρό: Σε ποιους σταθμούς αλλάζει από σήμερα το ωράριο λειτουργίας

E-Daily 2.TopNews 17.05.2026
Προσωρινές αλλαγές στη λειτουργία τεσσάρων σταθμών της Γραμμής 2 του Μετρό Αθήνας θα ισχύσουν από το βράδυ της Κυριακής 17 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Ποιος Έλληνας συνθέτης κρύβεται πίσω από τη μεγάλη νίκη της Βουλγαρίας στη Eurovision 2026

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς, υπογράφει το «Bangaranga» που χάρισε στη Βουλγαρία την πρώτη της νίκη στον θεσμό.

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στις τουαλέτες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις

Καλαμάτα: Ανήλικοι οδηγοί πατινιού παρέσυραν γυναίκα ‑ Εξαφανίστηκαν και προσπάθησαν να το κρύψουν

Ελλάδα Χτες
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές

Έκλεισε σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω... ψύλλων

Ελλάδα Χτες
Οι γονείς είναι ανήσυχοι ενώ έχει ενημερωθεί η αντιδημαρχία Παιδείας η οποία πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους.

Χαλκιδική: Αιμόφυρτος στο οδόστρωμα 12χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι

Ελλάδα Χτες
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τι λέει ο παππούς για το διαμέρισμα «τρώγλη» στους Αγίους Αναργύρους

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Δεν ήταν κακοποιημένα τα παιδιά»

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα με «μαϊμού» φάρμακα – Δρούσε μέσω εκατοντάδων ιστοσελίδων

Κόσμος Χτες
Συμμετοχή του «ελληνικού FBI» σε έρευνες της Europol και της Eurojust σε έξι χώρες

Αυστηρά μέτρα για πατίνια και γουρούνες – Παρέμβαση Χρυσοχοΐδη για οδική ασφάλεια

Ελλάδα Χτες
Νέος σχεδιασμός για κυκλοφορία, έλεγχοι στην Αθήνα και μηδενική ανοχή στα τροχαία