LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στέλεχος της FSB αποκαλύπτει: Ο Πούτιν «χάνει την όρασή του»

«Οι γιατροί τού δίνουν το πολύ 3 χρόνια ζωής»

Δημοσίευση 29/5/2022 | 15:28

Στέλεχος της FSB αποκαλύπτει: Ο Πούτιν «χάνει την όρασή του»

Tην αποκάλυψη ότι ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, με τους γιατρούς να εκτιμούν πως έχει ακόμα το πολύ τρία χρόνια ζωής προχώρησε στέλεχος της FSB, όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Mirror.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πάσχει «από μία και ταχέως εξελισσόμενη μορφή καρκίνου», διευκρίνισε ο αξιωματούχος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, λέγοντας πως οι γιατροί δεν του δίνουν περισσότερα από 2 με 3 χρόνια ζωής. Παράλληλα, το στέλεχος της FSB, το οποίο δεν κατονομάζεται, σημείωσε η ασθένεια από την οποία πάσχει ο πρόεδρος της Ρωσίας οδηγεί στη σταδιακή απώλεια της όρασής του.

«Μαθαίνουμε ότι υποφέρει από πονοκεφάλους και πως όταν εμφανίζεται στην τηλεόραση χρειάζεται να έχει τα πάντα γραμμένα σε χαρτιά με τεράστια γράμματα, ώστε να μπορεί να διαβάζει όσα θέλει να δηλώσει. Τα γράμματα είναι τόσο μεγάλα που κάθε σελίδα περιλαμβάνει μόνο μία-δύο προτάσεις. Η όρασή του επιδεινώνεται σημαντικά με τον καιρό και τα άκρα του πλέον τρέμουν ανεξέλεγκτα», είπε στέλεχος της FSB, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

Οι περίεργες κινήσεις σε δημόσιες εμφανίσεις του

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Βλαντιμίρ Πούτιν μαρτυρούν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δημόσιες εμφανίσεις τους. Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα που παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα κατά τη συνάντησή του με τον Λευκορώσο πρόεδρο Αλεξάντερ Λουκασένκο στο Σότσι. Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών των δύο ηγετών, κάμερα κατέγραψε ορισμένες παράξενες κινήσεις συστροφής των ποδιών του Ρώσου προέδρου.

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που μία δημόσια εμφάνισή του έχει πυροδοτήσει φήμες για την κατάσταση της υγείας του. Όπως υπενθυμίζει η βρετανική εφημερίδα, ασυνήθιστες κινήσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν είχαν παρατηρηθεί και σε τηλεοπτική του εμφάνιση νωρίτερα τον Μάιο, εν μέσω φημών ότι ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας μπορεί να πάσχει και από Πάρκινσον, εκτός από καρκίνο.

Το στέλεχος της FSB αποκάλυψε τη δυσοίωνη πρόγνωση των γιατρών για τον Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω μυστικού μηνύματος που απέστειλε στο πρώην στέλεχος της FSB Μπόρις Καρπίτσκοφ, που έχει πλέον αυτομολήσει στη Βρετανία και «κρύβεται από τους εκτελεστές του Πούτιν», αναφέρει το δημοσίευμα της Mirror.

Το μήνυμα ανέφερε ότι ο Πούτιν δυσκολεύεται να διαβάσει ακόμα και τα τεράστια γράμματα στα χαρτιά που έχει μπροστά του στις εμφανίσεις του και «τρομοκρατεί» τους αξιωματούχους με τις απότομες αλλαγές της διάθεσής του. «Αρνείται να φορέσει γυαλιά επειδή αυτό θα ήταν σημάδι αδυναμίας. Στο παρελθόν ήταν συγκρατημένος με τους υφιστάμενούς του αλλά πλέον έχει ξεσπάσματα ανεξέλεγκτης οργής. Έχει τρελαθεί τελείως και δεν εμπιστεύεται πια σχεδόν κανένα», σημειώνει.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καιρός: Πότε θα «χτυπήσει» τη χώρα ο πολικός αεροχείμαρρος

Καιρός 18.04.2024
Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες

Λάθος συναγερμός: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ντόπινγκ Έλληνα ποδοσφαιριστή

Αθλητισμός Χτες
Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία βάζει τέλος στα δημοσιεύματα

Κρήτη: Εντοπίστηκε σορός άνδρα που επέπλεε στη θάλασσα για αρκετούς μήνες

Ελλάδα Χτες
Τι έδειξαν οι έρευνες της αστυνομίας

Καιρός: Η σκόνη φεύγει, ο αεροχείμαρρος έρχεται

Καιρός Χτες
Η πρόγνωση του meteo και η ανάρτηση Τσατραφύλλια για τις επόμενες ημέρες

Παγκόσμια ανησυχία: Το Ισραήλ σχεδιάζει να επιτεθεί σε ιρανικούς πυρηνικούς αντιδραστήρες

Κόσμος Χτες
Απίστευτη αποκάλυψη από πρώην πράκτορα της Μοσάντ

Politico: Το Κίεβο οδεύει προς την ήττα ‑ Ο Πούτιν πιο κοντά από ποτέ στον στόχο του

Κόσμος Χτες
Ζοφερό κοκτέιλ στην κουρασμένη από τον πόλεμο χώρα - Η βοήθεια από τη Δύση καθυστερεί, οι νέοι είτε είναι στα κλαμπ είτε έχουν εγκαταλείψει, ενώ ο Πούτιν δείχνει να μην έχει να χάσει τίποτα

Πασχαλινό ωράριο: Πότε ξεκινάει ‑ Τι ώρες θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Ελλάδα Χτες
Στις 25 Απριλίου θα κάνει πρεμιέρα το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα

Χάος σε Ντουμπάι, Ομάν, Μπαχρέιν και Κατάρ από τις βροχοπτώσεις‑ρεκόρ ‑ Αδιανόητες εικόνες στα εμπορικά κέντρα

Κόσμος Χτες
Κάτω από το νερό το αεροδρόμιο του Ντουμπάι - Σ΄ένα 24ωρο η ποσότητα νερού που έπεσε αντιστοιχεί σε δύο χρόνια βροχής - Στο Ομάν 19 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους

Θεσσαλονίκη: Αναμορφωτικά μέτρα σε ανήλικους που λήστεψαν καθηγητή λυκείου έξω από σχολείο

Ελλάδα Χτες
Για την ίδια υπόθεση κατηγορείτο ένας ακόμη ανήλικος που απηλλάγη της κατηγορίας

Υπουργείο Ανάπτυξης: Στο στόχαστρο της ΕΕ οι influencers

Ελλάδα Χτες
Σαρώνουν τα social, στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών και 20 Έλληνες