E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στέλεχος της FSB αποκαλύπτει: Ο Πούτιν «χάνει την όρασή του»

«Οι γιατροί τού δίνουν το πολύ 3 χρόνια ζωής»

Δημοσίευση 29/5/2022 | 15:28

Στέλεχος της FSB αποκαλύπτει: Ο Πούτιν «χάνει την όρασή του»

Tην αποκάλυψη ότι ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, με τους γιατρούς να εκτιμούν πως έχει ακόμα το πολύ τρία χρόνια ζωής προχώρησε στέλεχος της FSB, όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Mirror.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πάσχει «από μία και ταχέως εξελισσόμενη μορφή καρκίνου», διευκρίνισε ο αξιωματούχος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, λέγοντας πως οι γιατροί δεν του δίνουν περισσότερα από 2 με 3 χρόνια ζωής. Παράλληλα, το στέλεχος της FSB, το οποίο δεν κατονομάζεται, σημείωσε η ασθένεια από την οποία πάσχει ο πρόεδρος της Ρωσίας οδηγεί στη σταδιακή απώλεια της όρασής του.

«Μαθαίνουμε ότι υποφέρει από πονοκεφάλους και πως όταν εμφανίζεται στην τηλεόραση χρειάζεται να έχει τα πάντα γραμμένα σε χαρτιά με τεράστια γράμματα, ώστε να μπορεί να διαβάζει όσα θέλει να δηλώσει. Τα γράμματα είναι τόσο μεγάλα που κάθε σελίδα περιλαμβάνει μόνο μία-δύο προτάσεις. Η όρασή του επιδεινώνεται σημαντικά με τον καιρό και τα άκρα του πλέον τρέμουν ανεξέλεγκτα», είπε στέλεχος της FSB, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

Οι περίεργες κινήσεις σε δημόσιες εμφανίσεις του

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Βλαντιμίρ Πούτιν μαρτυρούν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δημόσιες εμφανίσεις τους. Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα που παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα κατά τη συνάντησή του με τον Λευκορώσο πρόεδρο Αλεξάντερ Λουκασένκο στο Σότσι. Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών των δύο ηγετών, κάμερα κατέγραψε ορισμένες παράξενες κινήσεις συστροφής των ποδιών του Ρώσου προέδρου.

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που μία δημόσια εμφάνισή του έχει πυροδοτήσει φήμες για την κατάσταση της υγείας του. Όπως υπενθυμίζει η βρετανική εφημερίδα, ασυνήθιστες κινήσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν είχαν παρατηρηθεί και σε τηλεοπτική του εμφάνιση νωρίτερα τον Μάιο, εν μέσω φημών ότι ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας μπορεί να πάσχει και από Πάρκινσον, εκτός από καρκίνο.

Το στέλεχος της FSB αποκάλυψε τη δυσοίωνη πρόγνωση των γιατρών για τον Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω μυστικού μηνύματος που απέστειλε στο πρώην στέλεχος της FSB Μπόρις Καρπίτσκοφ, που έχει πλέον αυτομολήσει στη Βρετανία και «κρύβεται από τους εκτελεστές του Πούτιν», αναφέρει το δημοσίευμα της Mirror.

Το μήνυμα ανέφερε ότι ο Πούτιν δυσκολεύεται να διαβάσει ακόμα και τα τεράστια γράμματα στα χαρτιά που έχει μπροστά του στις εμφανίσεις του και «τρομοκρατεί» τους αξιωματούχους με τις απότομες αλλαγές της διάθεσής του. «Αρνείται να φορέσει γυαλιά επειδή αυτό θα ήταν σημάδι αδυναμίας. Στο παρελθόν ήταν συγκρατημένος με τους υφιστάμενούς του αλλά πλέον έχει ξεσπάσματα ανεξέλεγκτης οργής. Έχει τρελαθεί τελείως και δεν εμπιστεύεται πια σχεδόν κανένα», σημειώνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φλεγόμενο κτίριο κατέρρευσε σαν «χάρτινος πύργος» στην Τσεχία

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά σε παλιό εργοστάσιο της Bata στη Ζλιν της Τσεχίας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Η NASA αποκαλύπτει ότι έχει καταγράψει εικόνες με UFO – «Ίσως υπάρχει ζωή παντού εκεί έξω»

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ο Τζάρετ Αιζακμαν μίλησε για καταγραφές ανεξήγητων φαινομένων, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει δει αποδείξεις για εξωγήινους ή συντρίμμια UFO

Το πετρέλαιο πέφτει, η βενζίνη μένει στα ύψη: Γιατί δεν βλέπουν μείωση οι οδηγοί

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, Θέμη Κιουρτζή, τα διυλιστήρια είναι εκείνα που ουσιαστικά ορίζουν τις τιμές στην αντλία

Πάτρα: Κατέληξε εργάτης που τραυματίστηκε από ξύλο που έπεσε από ταράτσα και τον χτύπησε στο κεφάλι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο εργάτης δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Συναγερμός στο Παρίσι για το Γαλλία‑Μαρόκο στο Μουντιάλ: Φόβοι για σοβαρά επεισόδια όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το 2022 οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης με τη Γαλλία να επικρατεί και να προκρίνεται στον τελικό, τότε είχαν ακολουθήσει σοβαρά επεισόδια στους δρόμους του Παρισιού

Τσεχία: Σεισμός 5,5 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Πράγας

Κόσμος Χτες
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή υλικές ζημιές

Ζάκυνθος: Η στιγμή που ο πιλότος απομακρύνεται από το φλεγόμενο F‑16

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο χειριστής κατάφερε να οδηγήσει το μαχητικό με ασφάλεια στον διάδρομο προσγείωσης

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε από πρόεδρος ο Σωκράτης Φάμελλος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η φημολογία αυτή έρχεται να κορυφώσει ένα εκρηκτικό κλίμα εσωστρέφειας

Αλί Χαμενεΐ: Βίντεο δείχνει το καταφύγιο όπου σκοτώθηκε αμέσως μετά τους βομβαρδισμούς

Κόσμος Χτες
Είναι η πρώτη φορά που το Ιράν έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει την καταστροφή που υπέστη το καταφύγιο του Αλί Χαμενεΐ στην Τεχεράνη

Σητεία: Αγνοείται η 55χρονη Βασιλική Γκάγκα – Εξαφανίστηκε εδώ και δύο εβδομάδες

Ελλάδα Χτες
Οι αρχές αναζητούν την 55χρονη Βασιλική Γκάγκα, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν από τη Σητεία από τα τέλη Ιουνίου

Μουντιάλ 2026: Δημοσιογράφοι πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση στη συνέντευξη του Μπραχίμ Ντίαθ

Αθλητικά Νέα Χτες
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του Μπραχίμ Ντίαθ, ενόψει του αγώνα Γαλλία - Μαρόκο στα προημιτελικά του Μουντιάλ, δύο δημοσιογράφοι πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση.

Μαίνεται η φωτιά σε βιοτεχνία στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης: Επεκτάθηκε σε διπλανό εργοστάσιο

Ελλάδα Χτες
Λίγο μετά τις 16:00 εστάλη μήνυμα 112 στους κατοίκους της περιοχής