E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρίκη στον Βόλο: Ζητούσε από την κόρη του να ξεντύνεται μπροστά του και μετά τριβόταν πάνω της

Η μητέρα έμαθε για το περιστατικό από τον ανήλικο γιο της

Δημοσίευση 24/5/2022 | 08:25

Φρίκη στον Βόλο: Ζητούσε από την κόρη του να ξεντύνεται μπροστά του και μετά τριβόταν πάνω της

Τη Δευτέρα, για μια ακόμη φορά έφτασε στις δικαστικές αίθουσες η υπόθεση της ασέλγειας ενός 10χρονου κοριτσιού από τον πατέρα του, το 2018, στον Βόλο.

Η υπόθεση εκδικάστηκε κεκλεισμένων των θυρών και ως μάρτυρας κατέθεσε η μητέρα που είχε υποβάλλει και τη μήνυση , μετά από εξομολόγηση του ανήλικου αγοριού της, το οποίο είχε δει τον πατέρα του να ασελγεί στην μικρή αδελφή του.

Ο άνδρας ασελγούσε στο παιδί τουλάχιστον έξι μήνες πριν γίνει αντιληπτός και όταν η Εισαγγελία ενημερώθηκε για το περιστατικό διέταξε καταπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί η εγκυρότητα των καταγγελιών, στο πλαίσιο της οποίας ελήφθησαν καταθέσεις τόσο από τη μητέρα, όσο από τον ανήλικο γιο και την 10χρονη (14χρονη σήμερα), που τότε ήταν μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 25 και 26 Αυγούστου 2018, ο πατέρας του κοριτσιού το έβαζε να βγάζει τα ρούχα του στην κρεβατοκάμαρα και στο μπάνιο και τριβόταν πάνω του!

Είχε αφεθεί ελεύθερος

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της και ο 41χρονος είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας σε κάθειρξη 9 ετών με αναστολή για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε ανήλικο κάτω των 12 ετών. Μετά τη δίκη άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Η έφεσή του συζητήθηκε τον Φεβρουάριο στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας. Ο ίδιος δεν ήταν παρών. Η έφεση κρίθηκε ανυποστήρικτη και παρέμεινε σε ισχύ η πρωτόδικη απόφαση, η οποία πρέπει να εκτελεστεί. Η Αστυνομία είχε δώσει σήμα τον Απρίλιο για τη σύλληψή του ως φυγόποινου, ενώ και χθες που συζητήθηκε ξανά η υπόθεση της δεκάχρονης με κατηγορούμενο τον πατέρα με την κατηγορία αυτή τη φορά «γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών», δεν εμφανίστηκε. Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια για τέλεση σeξουαλικών πράξεων μεταξύ συγγενών, χωρίς αναστολή και χωρίς δικαίωμα έφεσης, αλλά για να οδηγηθεί στην φυλακή πρέπει να βρεθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πανζουρλισμός για Σπανούλη: Έπεσε το σάιτ της ΚΑΕ Αρης όταν ανακοινώθηκε ο «Kill Bill»!

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Η εποχή Βασίλη Σπανούλη στον Αρη ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο

Καλλιάνος ‑ Κακοκαιρία express και μετά 36άρια ‑ Ποιες περιοχές θα είναι στο «κόκκινο»

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Μπόρες και καταιγίδες από την Πέμπτη, με τη θερμοκρασία να εκτοξεύεται από το Σάββατο

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί σαλάτα γνωστής εταιρείας ‑ Μην την καταναλώσετε

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Listeria monocytogenes

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στα δύο κοριτσάκια της οικογένειας

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Τα δύο αδελφάκια βρίσκονται ακόμα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, έχοντας δίπλα τους ειδικούς για ψυχολογική υποστήριξη και φροντίδα

ΗΠΑ: Νεκρή influencer σε ξενοδοχείο πολυτελείας ‑Κυκλοφορούσε γυμνή στο λόμπι ‑ Το ασυνήθιστο βίντεο

E-Daily 3.Left 03.06.2026
Eίχε ταξιδέψει στη Βραζιλία προκειμένου να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση.

«Ξαναχτύπησε» ο Κάμελ στον Βόλο: Επίθεση σε βάρος του κατήγγειλε διερχόμενος πεζός στα Παλαιά

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές από παλαιότερες υποθέσεις και έχει απασχολήσει επανειλημμένα για παραβατική συμπεριφορά και επιθέσεις κυρίως σε βάρος γυναικών

Θεσσαλονίκη: «Προσέβαλε την προσωπικότητά μου και τον ανδρισμό μου» ‑ Στη φυλακή ο 38χρονος που σκότωσε τον πρώην πεθερό του

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 38χρονος μετά την απολογία του σε ανακρίτρια και εισαγγελέα