Πάτρα: Διάψευση ότι διατάχθηκε ΕΔΕ για το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας
Το δείγμα αίματος είχε ληφθεί στις 8 Απριλίου 2021
Δημοσίευση 22/5/2022 | 19:05

Καμιά ΕΔΕ δεν έχει διαταχθεί για το θέμα του φιαλιδίου με το αίμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, σύμφωνα με την διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
Με αυτό τον τρόπο, σύμφωνα με το tempo24.news, η διοίκηση διαψεύδει την είδηση που κυκλοφορεί από το πρωi.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη και μετά από μήνες που η υπόθεση της Πάτρας συγκλονίζει τη χώρα και έχει γίνει θέμα από μεγάλα δίκτυα του εξωτερικού, έγινε γνωστό ότι βρέθηκε σε ψυγείο του Καραμανδανείου νοσοκομείο ένα φιαλίδιο με αίμα με αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας.
Το δείγμα αίματος είχε ληφθεί στις 8 Απριλίου 2021, όταν το άτυχο κοριτσάκι είχε μπει στο νοσηλευτήριο με σπασμούς, όπως δήλωνε η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πανελλαδικές 2022: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα
Οι υποψήφιοι των πανελλαδικών 2022 μπορούν να μάθουν τις βαθμολογίες τους και με sms
Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Ελεύθερος ο Κορκονέας μετά την αναγνώριση ελαφρυντικών
Η απόφαση του Εφετείου Λαμίας για τον πρώην ειδικό φρουρό
Φρίκη για μητέρα και την 6χρονη κόρη της: Τις βίασαν ομαδικά μέσα σε αυτοκίνητο εν κινήσει
Αναζητούνται οι δράστες
Βίντεο ντοκουμέντο: Ραντεβού για ξύλο έδωσαν νεαροί έξω από σχολείο στον Αγιο Δημήτριο
Οι νεαροί κατέγραψαν τα βίαια επεισόδια και ανέβασαν σχετικό υλικό από την συμπλοκή στο διαδίκτυο
Ενδοοικογενειακή βία: Η παπαδιά στο Πήλιο ξέσπασε στο facebook
«Με ζηλεύει» απαντάει ο ιερέας
Κρήτη: Η στιγμή που πνίγεται από ένα κομμάτι πεπόνι σε ταβέρνα
Το κέρασμα και οι στιγμές πανικού
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.