E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Προαστιακός: Εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο πηδάνε στις γραμμές για να προλάβουν τους συρμούς

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την ταλαιπωρία που βιώσαν

Δημοσίευση 25/1/2022 | 09:43

Προαστιακός: Εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο πηδάνε στις γραμμές για να προλάβουν τους συρμούς

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την ταλαιπωρία που βιώσαν – και όπως φαίνεται ακόμα βιώνουν – χιλιάδες πολίτες στην Αττική από το «χτύπημα» της κακοκαιρίας «Ελπίδα». Το πρωί της Τρίτης (25.01.2022) οδηγοί από την Αττική Οδό που είχαν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους έσπευσαν να πάνε στον Προαστιακό της Δουκίσσης Πλακεντίας, με αποτέλεσμα να επικρατεί απίστευτος συνωστισμός.

Μετά τις ατελείωτες ώρες που πέρασαν μέσα στα αυτοκίνητα τους στην Αττική Οδό, πολύς κόσμος μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Αυτό – όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ – δημιούργησε το πρωί της Τρίτης (25.01.2022) μεγάλη κοσμοσυρροή στον Προαστιακό, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που προσπάθησαν να βρουν θέση σε έναν συρμό για να επιστρέψουν σπίτι τους.

Δεδομένου, δε, ότι στο αεροδρόμιο το μοναδικό μέσο σταθερής τροχιάς που φτάνει είναι ο Προαστιακός, σε ορισμένες περιπτώσεις κάποιοι καταφεύγουν ακόμα και σε ακραία μέσα για να εξασφαλίσουν μια θέση σε κάποιον συρμό. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες με κόσμο να πηδά στις γραμμές για να πάνε στο αντίθετο ρεύμα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ρωτήθηκε για αυτή την κατάσταση που επικρατεί στο αεροδρόμιο με τους εγκλωσβισμένους. «Η προτεραιότητά μας είναι να φτάσουν στα σπίτια τους οι άνθρωποι αυτοί», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο «η πολιτική προστασία σε συνεργασία με τον προαστιακό θα οργανώσει πυκνά και τακτικά δρομολόγια για να φύγουν από το αεροδρόμιο και από όπου αλλού προσεγγίζουν για να πάνε σπίτι τους οι άνθρωποι αυτοί». «Υπάρχει επικοινωνία για να μπουν οι συρμοί που πρέπει να μπουν» κατέληξε για το ζήτημα ο Γιάννης Οικονόμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σέρρες: Συνελήφθη διαιτητής αγώνων τάε κβον ντο για «στήσιμο» αγώνων ‑ Πιάστηκε επ` αυτοφώρω

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταξύ άλλων, υποσχόταν διακρίσεις, ένταξη στην Εθνική ομάδα και μόρια για πανεπιστήμιο

Ο επικεφαλής της OpenAI ίσως μπορούσε να αποτρέψει πολύνεκρη επίθεση σε σχολείο ‑ Ζήτησε «συγγνώμη»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο επικεφαλής της OpenAI Σαμ Αλτμαν ζήτησε συγγνώμη από την κοινότητα του Τάμπλερ Ριτζ

«Εγώ κι εσύ μαζί»: Απίθανη ανάρτηση Μακρόν για συνάντηση με Μητσοτάκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μακρόν δίνει το στίγμα της ελληνογαλλικής φιλίας με το «Εγώ κι εσύ μαζί» από Αλκίνοο και Πανούση

Βαρβαρότητα σε live μετάδοση σε reality στη Σερβία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο πλατό του Elita

Επικό σύνθημα οπαδών του Αρη για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Έλα εδώ καλό μου παλικάρι…»

E-Daily 3.Left Χτες
Αποθέωση για τον «Greek Freak» που βρίσκεται στο «Αλεξάνδρειο» με τον αδερφό του Θανάση, τη μητέρα τους Βερόνικα και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Αρης, Ρίτσαρντ Σιάο.

Δημοσκόπηση GPO: Στο 29,6% η ΝΔ, στο 15,9% το ΠΑΣΟΚ στην εκτίμηση ψήφου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Νέα Δημοκρατία καταγράφει πτώση της τάξης του 2,3% στην πρόθεση ψήφου, υποχωρώντας στο 23,8%

Ακαθάριστα οικόπεδα: Νέοι κανόνες και πρόστιμα – Τι αλλάζει με τον νόμο για την πυροπροστασία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σημαντικές αλλαγές στο πλαίσιο για τον καθαρισμό οικοπέδων και την πρόληψη πυρκαγιών φέρνει νέα νομοθετική ρύθμιση, με αυστηρότερους ελέγχους αλλά και διαφοροποιημένα πρόστιμα για τους παραβάτες.

Λάρισα: Αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες στη μέση του δρόμου ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Oι επιβαίνοντες πρόλαβαν να απομακρυνθούν έγκαιρα από το φλεγόμενο όχημα

Συνελήφθη διαιτητής Taekwondo για «στημένους» αγώνες, ζητούσε 1.000 ευρώ από αθλητές

Ελλάδα Χτες
Υποσχόταν διάκριση, ένταξη στην Εθνική και μόρια για πανεπιστήμιο – Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω με τα χρήματα

Αυτές είναι οι πιο σεισμογενείς περιοχές στην Ελλάδα ‑ Νέα έκθεση από το ΑΠΘ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Πέντε ζώνες σεισμικής επικινδυνότητας στον νέο χάρτη - Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» και τι αλλάζει στον αντισεισμικό σχεδιασμό