E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Προαστιακός: Εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο πηδάνε στις γραμμές για να προλάβουν τους συρμούς

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την ταλαιπωρία που βιώσαν

Δημοσίευση 25/1/2022 | 09:43

Προαστιακός: Εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο πηδάνε στις γραμμές για να προλάβουν τους συρμούς

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την ταλαιπωρία που βιώσαν – και όπως φαίνεται ακόμα βιώνουν – χιλιάδες πολίτες στην Αττική από το «χτύπημα» της κακοκαιρίας «Ελπίδα». Το πρωί της Τρίτης (25.01.2022) οδηγοί από την Αττική Οδό που είχαν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους έσπευσαν να πάνε στον Προαστιακό της Δουκίσσης Πλακεντίας, με αποτέλεσμα να επικρατεί απίστευτος συνωστισμός.

Μετά τις ατελείωτες ώρες που πέρασαν μέσα στα αυτοκίνητα τους στην Αττική Οδό, πολύς κόσμος μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Αυτό – όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ – δημιούργησε το πρωί της Τρίτης (25.01.2022) μεγάλη κοσμοσυρροή στον Προαστιακό, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που προσπάθησαν να βρουν θέση σε έναν συρμό για να επιστρέψουν σπίτι τους.

Δεδομένου, δε, ότι στο αεροδρόμιο το μοναδικό μέσο σταθερής τροχιάς που φτάνει είναι ο Προαστιακός, σε ορισμένες περιπτώσεις κάποιοι καταφεύγουν ακόμα και σε ακραία μέσα για να εξασφαλίσουν μια θέση σε κάποιον συρμό. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες με κόσμο να πηδά στις γραμμές για να πάνε στο αντίθετο ρεύμα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ρωτήθηκε για αυτή την κατάσταση που επικρατεί στο αεροδρόμιο με τους εγκλωσβισμένους. «Η προτεραιότητά μας είναι να φτάσουν στα σπίτια τους οι άνθρωποι αυτοί», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο «η πολιτική προστασία σε συνεργασία με τον προαστιακό θα οργανώσει πυκνά και τακτικά δρομολόγια για να φύγουν από το αεροδρόμιο και από όπου αλλού προσεγγίζουν για να πάνε σπίτι τους οι άνθρωποι αυτοί». «Υπάρχει επικοινωνία για να μπουν οι συρμοί που πρέπει να μπουν» κατέληξε για το ζήτημα ο Γιάννης Οικονόμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καλάβρυτα: Ολονύχτια επιχείρηση διάσωσης 60χρονου που έπεσε σε γκρεμό

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρωί της Τρίτης, ενώ σημαντική ήταν και η συνδρομή των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι βοήθησαν τις δυνάμεις διάσωσης καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειας

Αγία Παρασκευή: Γυναίκα πεζή έχασε τη ζωή της από παράσυρση αυτοκινήτου

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η αρμόδια Τροχαία ανέλαβε την προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτίων του δυστυχήματος

Έξαλλη η Πατουλίδου: «Έφτυσα αίμα για αυτά τα μηχανήματα»

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Βανδάλισαν το Seatrac στους Νέους Επιβάτες – «Μεγαλώνουμε παιδιά με νεκρωμένα σπλάχνα»

Μουντιάλ 2026: Ανατροπή για την Αλγερία, πρόκριση για Νορβηγία και Γαλλία, νίκη και για τον Μέσι

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η Αλγερία γύρισε το ματς με την Ιορδανία, η Νορβηγία λύγισε τη Σενεγάλη και προκρίθηκε στα νοκ άουτ, ενώ η Γαλλία του Μπαπέ καθάρισε το Ιράκ. Νίκη με 2-0 και για την παρέα του Μέσι.

Βίντεο: Κινηματογραφική καταδίωξη από τα Μέγαρα κατέληξε σε σύγκρουση με σχολικό λεωφορείο

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Καταδίωξη στο Κερατσίνι κατέληξε σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Δευτέρας, όταν μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο. Το

Έγινε το «μπαμ»: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο trade στους Μαϊάμι Χιτ!

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Μετά από 13 χρόνια στο Μιλγουόκι, ο «Greek Freak» έγινε ανταλλαγή στο Μαϊάμι

Πώς θα διαμορφωθεί ο καιρός στην Ελλάδα ενώ η Ευρώπη «καίγεται»

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η Ελλάδα αποφεύγει τον καύσωνα που πλήττει άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με θερμοκρασίες στα φυσιολογικά επίπεδα αλλά αστάθεια και δυνατούς βοριάδες στο προσκήνιο.

Ιράν: «Τα Στενά του Ορμούζ δεν θα επανέλθουν στην προπολεμική κατάσταση»

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Ο Μοχαμάντ Μπαγέρ Γαλιμπάφ δήλωσε ότι το Ιράν θα αναλάβει τον έλεγχο της κρίσιμης θαλάσσιας οδού, αποκλείοντας επιστροφή στο προπολεμικό καθεστώς.

Πάτρα: Ανατροπή στην υπόθεση του 7 μηνών βρέφους που νοσηλεύεται με κάταγμα στο Καραμανδάνειο

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η ιατροδικαστής δεν εντόπισε ίχνη παλαιάς κακοποίησης, ενώ δεν αποκλείει το κάταγμα στον μηρό να προκλήθηκε από πτώση

Χιλιάδες ιδιοκτήτες στο μικροσκόπιο: Οι μεταβιβάσεις που θα ελέγξει η ΑΑΔΕ μέσα στο 2026

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Με χαμηλότερες ταχύτητες κινήθηκαν οι αγοραπωλησίες ακινήτων τον Απρίλιο

Ανατροπές στα ακίνητα: Τι αλλάζει σε Airbnb, ενοίκια, φόρους και αντικειμενικές αξίες

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Νέοι κόφτες σε Airbnb, υποχρεωτική τραπεζική πληρωμή ενοικίων, τριετής φοροαπαλλαγή και αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες φέρνουν ανακατατάξεις στην αγορά ακινήτων.