E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Κάνω ψυχοθεραπεία για να κρατηθώ στη ζωή»

Τι αναφέρει γνωστή τραγουδίστρια που έπεσε θύμα «revenge porn» από πρώην μπασκετμπολίστα

Δημοσίευση 20/1/2022 | 21:45

«Κάνω ψυχοθεραπεία για να κρατηθώ στη ζωή»

Η 34χρονη έχει αποσυρθεί σε επαρχιακή πόλη, ο πρώην σύντροφός της εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία

Με τη βοήθεια φίλου του, όπως περιέγραψε η τραγουδίστρια, ο πρώην μπασκετμπολίστας διέρρευσε προκλητικά βίντεο και φωτογραφίες της σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου -και μάλιστα με το ονοματεπώνυμό της!
Σοκάρει η νέα καταγγελία για υπόθεση «revenge porn» στην ελληνική σόουμπιζ. Θύμα έπεσε πολύ γνωστή τραγουδίστρια, η οποία καταγγέλλει τόσο έναν πρώην μπασκετμπολίστα, όσο έναν φίλο του πρώην συντρόφου της, για εκδικητική πορνογραφία.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια καταγγέλλει τον πρώην μπασκετμπολίστα για τη διαρροή προκλητικών βίντεο και φωτογραφιών της σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου και μάλιστα με το ονοματεπώνυμό της. Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αναφορικά με την τραγουδίστρια, πρόκειται για πολύ μεγάλο όνομα, η οποία έχει αποσυρθεί το τελευταίο διάστημα σε μια επαρχιακή πόλη.

Επίσης, για τον πρώην μπασκετμπολίστα, τονίστηκε στην εκπομπή ότι είναι πλέον υπάλληλος δημόσιας υπηρεσίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η 34χρονη τραγουδίστρια περιέγραψε ότι όλα ξεκίνησαν με κάποια μηνύματα που είχε στη σελίδα που διατηρούσε, για να έρχεται σε επαφή με το κοινό της: «Εκεί ανέβασε μία φωτογραφία και προσκαλούσε το κοινό μου να κάνει like, για να ανεβάσει αποκαλυπτικές μου φωτογραφίες. Στην αρχή πίστευα ότι είναι μία φάρσα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είναι πραγματικότητα όλο αυτό, ότι κάποιος με απειλεί, ώσπου είδα προσωπικά μηνύματα που μου είχε στείλει και στα οποία με έβριζε ένας άγνωστος και μου έστελνε φωτογραφίες, τις οποίες είχε τραβήξει ο πρώην σύντροφός μου. Ήξερα ποιος είναι πίσω απ’ αυτό. Ήξερα ότι δεν είχαμε χωρίσει με τον καλύτερο τρόπο. Μου είχε πει ότι θα έκανε ό,τι ήθελε με αυτές τις φωτογραφίες που του ζητούσα να διαγράψει».

Δεν πέρασαν παρά λίγες μόνο εβδομάδες, και η τραγουδίστρια, όππως λέει, ανακάλυψε ότι σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου υπήρχε προφίλ με το όνομά της, φωτογραφίες και βίντεο. «Τότε» αφηγείται, «καταστράφηκε όλος μου ο κόσμος. Κάτω από πιέσεις τράβηξε αυτό το υλικό με το προσωπικό του κινητό, το κράτησε χωρίς τη συγκατάθεσή μου, ενώ του έλεγα να το διαγράψει, μου είπε ότι τα διέγραψε. Τα ανακάλυψα στο κινητό του…».

«Για έξι μήνες έκανε προσπάθειες επανασύνδεσης, με παρακολουθούσε και είχε γίνει εμμονικός» προσθέτει η 34χρονη, η οποία απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Και συνεχίζει: «Είναι ένα υλικό που ανεβαίνει και ανεβαίνει ξανά και με στοχοποιεί, με το ονοματεπώνυμό μου. Η δισκογραφική μού γύρισε την πλάτη, σταμάτησα να έχω πια live εμφανίσεις. Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα και πάνω στην καλύτερή μου στιγμή, ήρθε αυτή η τρικλοποδιά, να προσπαθεί να με ρίξει στον βούρκο. Άρχισα να φοβάμαι, να μου μιλάνε άνθρωποι και να μου λένε ότι εκδίδομαι, γιατί πέρα απ’ αυτό το υλικό φτιάξανε και προφίλ σε site με συνοδούς. Ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί, υπήρχε αγάπη, αυτή τη σχέση την είχα από τα 22 έως τα 27. Κάνω όλα αυτά τα χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορέσω να ανταπεξέλθω και να κρατηθώ στη ζωή».

Σύμφωνα με το Star, έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι τα βίντεο δημοσιεύθηκαν από ένα άλλο πρόσωπο, γνώριμο στον πρώην σύντροφο της 34χρονης.

«Ήμουν σίγουρη ότι είχε συνεργούς, γιατί είναι πολύ χειριστικό άτομο» σχολίασε σχετικά η κοπέλα, μιλώντας για «πνευματικό βιασμό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ζαγόρι: Ο Δήμος ζητά κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Ελλάδα 20.11.2025
Ο Δήμαρχος Ζαγορίου ζητά με επιστολή του από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας να κυρηχθεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Φυλάκιση 2 ετών και πρόστιμα €30.000 για τις μπαλωθιές ‑ Ιδρύεται Τμήμα Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων στην Κρήτη

Ελλάδα 20.11.2025
Νέα διάταξη με κάθειρξη έως 8 έτη και πρόστιμα έως 50.000 ευρώ για όσους διαφημίζουν ή παρακινούν σε χρήση όπλων

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού: Επικίνδυνα φαινόμενα από το βράδυ ‑ Πού θα «χτυπήσουν»

Καιρός 20.11.2025
Ποιες περιοχές θα βρίσκονται στο επίκεντρο της κακοκαιρίας

Κορωπί: Πέθανε ο 22χρονος που κατάπιε ολόκληρο μπέργκερ

Ελλάδα 20.11.2025
Μετά από παραμονή 8 ημερών στη ΜΕΘ του «Γεννηματάς» ο 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή

Επίδομα θέρμανσης: Τα 10 SOS για διαχειριστές και ένοικους πολυκατοικιών

Ελλάδα 20.11.2025
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης, λήγει στις 5 Δεκεμβρίου - Οι διευκρινιστικές οδηγίες της ΑΑΔΕ

IRIS: Αντίστροφη μέτρηση για τις συναλλαγές ‑ Tα πρόστιμα σε όσους δε συμμορφωθούν

Οικονομία 20.11.2025
Οι επιχειρήσεις που θα εντοπίζονται να μην έχουν αναβαθμίσει και διασυνδέσει τα συστήματα POS και IRIS με την ΑΑΔΕ θα επιβάλλονται βαριά πρόστιμα

Συνελήφθη διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός για οδήγηση σε κατάσταση μέθης

Κόσμος 20.11.2025
Αστυνομικοί σταμάτησαν την ηθοποιό για έλεγχο χθες βράδυ επί της οδού Αθηνάς

Ακίνητα: Παραμένουν κλειστά 117.000 σπίτια στο κέντρο της Αθήνας, 1 στα 4 δεν κατοικείται

Ελλάδα 20.11.2025
Μεγάλος αριθμός διαμερισμάτων στην πρωτεύουσα παραμένει ανεκμετάλλευτος

Επιθεωρήτρια υγείας ρίχνει χλωρίνη σε φαγητό πλανόδιου πωλητή χωρίς άδεια

Ελλάδα 20.11.2025
Αντιπαράθεση προκάλεσε στο διαδίκτυο βίντεο που δείχνει επιθεωρήτρια υγείας να ρίχνει χλωρίνη σε τρόφιμα υπαίθριου πωλητή τάκο που δεν κατείχε άδεια

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Μικρότερη αύξηση στις εισφορές για το 2026

Οικονομία 20.11.2025
Αναβάλλεται για δεύτερη χρονιά η εφαρμογή του δείκτη μεταβολής μισθών