E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Κάνω ψυχοθεραπεία για να κρατηθώ στη ζωή»

Τι αναφέρει γνωστή τραγουδίστρια που έπεσε θύμα «revenge porn» από πρώην μπασκετμπολίστα

Δημοσίευση 20/1/2022 | 21:45

«Κάνω ψυχοθεραπεία για να κρατηθώ στη ζωή»

Η 34χρονη έχει αποσυρθεί σε επαρχιακή πόλη, ο πρώην σύντροφός της εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία

Με τη βοήθεια φίλου του, όπως περιέγραψε η τραγουδίστρια, ο πρώην μπασκετμπολίστας διέρρευσε προκλητικά βίντεο και φωτογραφίες της σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου -και μάλιστα με το ονοματεπώνυμό της!
Σοκάρει η νέα καταγγελία για υπόθεση «revenge porn» στην ελληνική σόουμπιζ. Θύμα έπεσε πολύ γνωστή τραγουδίστρια, η οποία καταγγέλλει τόσο έναν πρώην μπασκετμπολίστα, όσο έναν φίλο του πρώην συντρόφου της, για εκδικητική πορνογραφία.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια καταγγέλλει τον πρώην μπασκετμπολίστα για τη διαρροή προκλητικών βίντεο και φωτογραφιών της σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου και μάλιστα με το ονοματεπώνυμό της. Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αναφορικά με την τραγουδίστρια, πρόκειται για πολύ μεγάλο όνομα, η οποία έχει αποσυρθεί το τελευταίο διάστημα σε μια επαρχιακή πόλη.

Επίσης, για τον πρώην μπασκετμπολίστα, τονίστηκε στην εκπομπή ότι είναι πλέον υπάλληλος δημόσιας υπηρεσίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η 34χρονη τραγουδίστρια περιέγραψε ότι όλα ξεκίνησαν με κάποια μηνύματα που είχε στη σελίδα που διατηρούσε, για να έρχεται σε επαφή με το κοινό της: «Εκεί ανέβασε μία φωτογραφία και προσκαλούσε το κοινό μου να κάνει like, για να ανεβάσει αποκαλυπτικές μου φωτογραφίες. Στην αρχή πίστευα ότι είναι μία φάρσα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είναι πραγματικότητα όλο αυτό, ότι κάποιος με απειλεί, ώσπου είδα προσωπικά μηνύματα που μου είχε στείλει και στα οποία με έβριζε ένας άγνωστος και μου έστελνε φωτογραφίες, τις οποίες είχε τραβήξει ο πρώην σύντροφός μου. Ήξερα ποιος είναι πίσω απ’ αυτό. Ήξερα ότι δεν είχαμε χωρίσει με τον καλύτερο τρόπο. Μου είχε πει ότι θα έκανε ό,τι ήθελε με αυτές τις φωτογραφίες που του ζητούσα να διαγράψει».

Δεν πέρασαν παρά λίγες μόνο εβδομάδες, και η τραγουδίστρια, όππως λέει, ανακάλυψε ότι σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου υπήρχε προφίλ με το όνομά της, φωτογραφίες και βίντεο. «Τότε» αφηγείται, «καταστράφηκε όλος μου ο κόσμος. Κάτω από πιέσεις τράβηξε αυτό το υλικό με το προσωπικό του κινητό, το κράτησε χωρίς τη συγκατάθεσή μου, ενώ του έλεγα να το διαγράψει, μου είπε ότι τα διέγραψε. Τα ανακάλυψα στο κινητό του…».

«Για έξι μήνες έκανε προσπάθειες επανασύνδεσης, με παρακολουθούσε και είχε γίνει εμμονικός» προσθέτει η 34χρονη, η οποία απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Και συνεχίζει: «Είναι ένα υλικό που ανεβαίνει και ανεβαίνει ξανά και με στοχοποιεί, με το ονοματεπώνυμό μου. Η δισκογραφική μού γύρισε την πλάτη, σταμάτησα να έχω πια live εμφανίσεις. Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα και πάνω στην καλύτερή μου στιγμή, ήρθε αυτή η τρικλοποδιά, να προσπαθεί να με ρίξει στον βούρκο. Άρχισα να φοβάμαι, να μου μιλάνε άνθρωποι και να μου λένε ότι εκδίδομαι, γιατί πέρα απ’ αυτό το υλικό φτιάξανε και προφίλ σε site με συνοδούς. Ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί, υπήρχε αγάπη, αυτή τη σχέση την είχα από τα 22 έως τα 27. Κάνω όλα αυτά τα χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορέσω να ανταπεξέλθω και να κρατηθώ στη ζωή».

Σύμφωνα με το Star, έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι τα βίντεο δημοσιεύθηκαν από ένα άλλο πρόσωπο, γνώριμο στον πρώην σύντροφο της 34χρονης.

«Ήμουν σίγουρη ότι είχε συνεργούς, γιατί είναι πολύ χειριστικό άτομο» σχολίασε σχετικά η κοπέλα, μιλώντας για «πνευματικό βιασμό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μητσοτάκης για αγρότες: Η συντριπτική πλειοψηφία δεν είναι στα μπλόκα – Θέλουν διάλογο και τους «τραμπουκίζουν»

Ελλάδα Χτες
«Αυτοί που φώναζαν για τον ΟΠΕΚΕΠΕ δεν στήριξαν τη μεταρρύθμιση στη Βουλή»

Ροδόπη: Αγρότες πέταξαν βαμβάκι και σανό στο γραφείο του Ευριπίδη Στυλιανίδη

Ελλάδα Χτες
Κατά πληροφορίες, τόσο ο βουλευτής όσο και οι συνεργάτες του απουσίαζαν τη στιγμή της κινητοποίησης

Σέρρες: Αφαντος παραμένει ο διοικητής της πυροσβεστικής – «Δεν τον είδε κανείς»

Ελλάδα Χτες
Οι έρευνες συνεχίζονται αδιάκοπα, με τις Αρχές να διατηρούν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Λαβρόφ: Οι Ουκρανοί επιχείρησαν να πλήξουν με 91 drones την κατοικία του Πούτιν – «Είναι ψέματα», λέει ο Ζελένσκι

Κόσμος Χτες
Η Ρωσία αναμένεται να αλλάξει στάση στις διαπραγματεύσεις μετά την καταγγελλόμενη επίθεση - Αρνείται τις κατηγορίες η Ουκρανία

Συνελήφθη παίκτης του Κολοσσού Ρόδου για υπόθεση ναρκωτικών

Ελλάδα Χτες
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία

Κρήτη, Πομπηία και Στόουνχεντζ: Οι αρχαιολογικές ανακαλύψεις του 2025 που ανατρέπουν όσα γνωρίζαμε

Πολιτισμός Χτες
Ο λαβύρινθος 4.000 ετών και ο μύθος του Μινώταυρου – Νέα ευρήματα σε Πομπηία, Ισπανία και Γαλλία

Google: Το «δώρο» στους χρήστες του Gmail – Η σημαντική αλλαγή που έρχεται σύντομα

Tech + Science Χτες
Η Google λανσάρει μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους του Gmail να απαλλαγούν από τις… ντροπιαστικές διευθύνσεις.

ΑΑΔΕ: «Παγώνουν» 10 ψηφιακές εφαρμογές για δηλώσεις και πληρωμές την Πρωτοχρονιά

Οικονομία Χτες
Η πρόσβαση στις ψηφιακές εφαρμογές «παγώνει» και θα επανέλθει την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου

Πάτρα: Ανήλικος έπεσε από μπαλκόνι ‑ Μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο

Ελλάδα Χτες
Οι συνθήκες της πτώσης του ανήλικου διερευνώνται

Θεσσαλονίκη: Υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ πήγαινε στο φαρμακείο για τη μητέρα του

Ελλάδα Χτες
Ο 55χρονος διασωληνώθηκε στο σημείο από διασώστες του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Τραγωδία στην Καλαμπάκα: Δύο αδέλφια νεκρά από αναθυμιάσεις

Ελλάδα Χτες
Πρόκειται για μία γυναίκα 65 ετών και έναν άνδρα 73 ετών, οι οποίοι φέρεται να έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις, πιθανότατα προερχόμενες από ξυλόσομπα που χρησιμοποιούσαν για θέρμανση

Μουγκοπέτρος: Αθωωτική απόφαση από το δικαστήριο

Ελλάδα Χτες
Το δικαστήριο αποφάσισε ότι ήταν αθώος για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής, την οποία υπέβαλε η σύζυγός του ανήμερα των Χριστουγέννων, και οδήγησε στη σύλληψή του