E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάτρα: Αντιεμβολιάστρια καταγράφει την επίσκεψη στο γιατρό – «Πήγα σε μια πατσαβούρα»

Τη βρίζει και τη διασύρει ανεβάζοντας το βίντεο στο Facebook

Δημοσίευση 14/1/2022 | 09:47

Πάτρα: Αντιεμβολιάστρια καταγράφει την επίσκεψη στο γιατρό – «Πήγα σε μια πατσαβούρα»

Πολλοί είναι οι αντιεμβολιαστές που βγαίνουν εκτός ορίων, όπως φαίνεται από το βίντεο μιας γυναίκας που πήγε με το παιδί της σε παθολόγο στην Πάτρα, κατέγραψε με το κινητό της την επίσκεψη και στη συνέχεια διέσυρε τη γιατρό ανεβάζοντάς το στο Facebook.

Όταν η συζήτηση ήρθε στο εμβόλιο η γιατρός φέρεται να είπε στο κορίτσι να μπει και να κλείσει το εμβόλιο μόνη της, από το κινητό της, κάτι που εξόργισε τη μητέρα της. Η αντιεμβολιάστρια ανέβασε το βίντεο στο κοινωνικό δίκτυο όπου σχολιάστηκε από άλλους αντιεμβολιαστές.

«Πήγα σε μια πατσαβούρα επειδή το παιδί μου πονούσε στην κοιλιά. Τρελή έχω γίνει, πέταξα τα ρούχα μου. Μου είπε “εσείς δεν έχετε εμβολιαστεί; Όχι μωρή καρ[…]. ούτε πρόκειται. Αλλά δεν της το’ πα έτσι».

Δείτε το ξέσπασμα της αντιεμβολιάστριας στο βίντεο του flamis.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Netflix: Υποχρεώνεται σε επιστροφές έως 500€ μετά από δικαστική απόφαση

Κόσμος 06.04.2026
Ιταλικό δικαστήριο έκρινε παράνομες τις αυξήσεις τιμών του Netflix και διατάσσει αποζημιώσεις σε συνδρομητές έως 500 ευρώ.

Axios: Προσπάθειες για συμφωνία κατάπαυσης πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν για 45 ημέρες: Τι προβλέπεται

Κόσμος 06.04.2026
Σύμφωνα με το Axios, σε εξέλιξη βρίσκονται προσπάθειες για να επιτευχθεί συμφωνία κατάπαυσης πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν.

Σεισμός στα Ιωάννινα ‑ Τι λέει ο Λέκκας

Ελλάδα 06.04.2026
«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»

Μαρούσι: Στο νοσοκομείο 27χρονη μετά από διπλή πτώση από μπαλκόνι 4ου

Ελλάδα 06.04.2026
Η γυναίκα έπεσε από τον 4ο στον 30 όροφο και στη συνέχεια ανέβηκε πάλι στο διαμέρισμά της και έπεσε πάλι, αυτή τη φορά στο ισόγειο.

Η καρδιά της Έμμας συνεχίζει χτυπά στο σώμα μιας νεαρής μητέρας: «Η σκέψη μου είναι κάθε μέρα σε εκείνη»

Ελλάδα 06.04.2026
Μετά από ενάμιση χρόνο η Σάντι Λέντι συνάντησε τη μητέρα της Έμμας και όπως είπε «αγκαλιαστήκαμε σφιχτά, κλαίγαμε και της έλεγα ευχαριστώ»

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 58χρονος που έπεσε σε χαράδρα στο Αγγελοχώρι

Ελλάδα 06.04.2026
Κατέληξε ο 58χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, έπειτα από πτώση από μεγάλο ύψος σε απόκρημνη περιοχή, στο Αγγελοχώρι.

Περιορισμοί σε τραπεζικές συναλλαγές σήμερα ‑ Για ποιον λόγο, ποιες δεν θα γίνουν

Οικονομία 06.04.2026
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις συναλλαγές σας σήμερα Καθαρά Δευτέρα

Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία των νομιμοποιήσεων

Ελλάδα 06.04.2026
Με την διαδικασία των νομιμοποιήσεων συνεχίζεται σήμερα στο ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν drone στη Σαουδική Αραβία

Ελλάδα 06.04.2026
Είχε προηγηθεί η επιτυχής κατάρριψη δύο ιρανικών πυραύλων στις 19 Μαρτίου