E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάτρα – Μητέρα 14χρονης: Όσα έζησε η κόρη μου στα χέρια του προπονητή της

Η μητέρα της 14χρονης έπσασε τη σιωπή της

Δημοσίευση 27/12/2021 | 16:11

Πάτρα – Μητέρα 14χρονης: Όσα έζησε η κόρη μου στα χέρια του προπονητή της

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο προπονητής kick boxing που κατηγορείται για σeξουαλική επίθεση σε βάρος μιας ανήλικης μαθήτριας, μόλις 14 ετών στην Πάτρα. Η μητέρα της 14χρονης μίλησε στο τοπικό ραδιόφωνο Max FM και περιέγραψε όσα έζησε η κόρη της.

Όπως δήλωσε η μητέρα της 14χρονης που κατήγγειλε την σeξουαλική επίθεση, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου το απόγευμα πήγε στο προπονητήριο για να παραλάβει την κόρη της που έκανε προπόνηση: «Όταν μπήκε στο αμάξι, την ρώτησα αν θα βγει με τους φίλους της αφού ήξερα ότι έχει κανονίσει αλλά η κόρη μου είπε όχι. Μου έκανε εντύπωση. Της πρότεινα να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο και δέχτηκε. Πάλι μου έκανε εντύπωση. Μέσα στο αυτοκίνητο το παιδί ήταν πολύ αναστατωμένο και ανήσυχο. Εγώ την ρώτησα αν είναι κουρασμένη και τι έχει και δεν ήθελε να μου πει στην αρχή. Μετά από πίεση μου μου είπε πως ήθελε να αλλάξει προπονητήριο. Όταν την ρώτησα γιατί κλαίει, μου αποκάλυψε πως ο 47χρονος κατά την διάρκεια της προπόνησης άπλωσε χέρι. Ότι είχε σωματική επαφή σε σημεία που δεν δικαιολογούνταν με βάση την προπόνηση.

Εγώ έπαθα σοκ. Τηλεφώνησα στον 47χρονο προπονητή και τον ρώτησα αν θα είναι στο γυμναστήριο. Μου απάντησε πως θα είναι και τότε πήγα από εκεί. Μπήκα μέσα και τον ρώτησα: Τι κάνεις; Έτσι κάνεις προπόνηση σε παιδιά 14χρονών; Αυτός μου απάντησε αρχικά πως κατά την διάρκεια της προπόνησης δεν ήταν μόνος με το παιδί, ενώ όταν του είπα ότι θα προχωρήσω σε καταγγελία μου απάντησε πως “είναι Χριστούγεννα” και “τι είναι αυτά που κάνω”. Ωστόσο εγώ πήγα άμεσα στην Αστυνομία και κατήγγειλα το περιστατικό».

Η μητέρα της 14χρονης δήλωσε ότι το παιδί είναι πολύ αγχωμένο και φοβισμένο ενώ όλη η οικογένεια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με την μητέρα η 14χρονη είχε ξεκινήσει προπονήσεις το καλοκαίρι για έναν μήνα χωρίς ωστόσο τότε να είχε συμβεί κάτι, σταμάτησε για λίγο καιρό και ξεκίνησε εκ νέου προπονήσεις την περασμένη Δευτέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Είσαι ακόμα πιο όμορφη»: Η αμηχανία από κομπλιμέντο του Τραμπ σε παρουσιάστρια on air

Κόσμος 27.03.2026
«Δεν επιτρέπεται πια να λέμε σε μια γυναίκα ότι είναι όμορφη»

Αρκτική: Ιστορικό χαμηλό στον θαλάσσιο πάγο ‑ Ανησυχία για το καλοκαίρι

Κόσμος 27.03.2026
Πρόκειται για το χαμηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί στα 48 χρόνια δορυφορικών μετρήσεων

Οι χώρες που η ευθανασία είναι νόμιμη: Τι ισχύει στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, ποια η άποψη των Ελλήνων

Κόσμος 27.03.2026
Η ευθανασία επιτρέπεται σε περιορισμένο αριθμό χωρών και υπό αυστηρές προϋποθέσεις

Νεπάλ: Ο πρώην ράπερ Μπαλέντρα Σαχ ορκίστηκε πρωθυπουργός

Κόσμος 27.03.2026
Πριν αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του, κυκλοφόρησε ένα τραγούδι που συγκέντρωσε περισσότερα από 2.000.000 προβολές μέσα σε λίγες ώρες

Νοέλια Καστίγιο: Τo βίντεο που είχε δημοσιεύσει ο πατέρας της για να σταματήσει την ευθαvασία

Κόσμος 27.03.2026
Ο πατέρας της Νοέλια Καστίγιο που ήθελε να εμποδίσει την ευθανασία της, δημοσίευε βίντεο για να δείξει πώς η κόρη του κατάφερε να περπατήσει ξανά μετά την πτώση της από τον πέμπτο όροφο

Instagram: Νέα δυνατότητα λύνει ένα από τα πιο συχνά προβλήματα στα posts

Tech + Science 27.03.2026
Μια από τις πιο συχνές «διορθώσεις» που ζητούσαν οι χρήστες γίνεται πλέον δυνατή μετά το post

Αγιο Φως: Πώς θα έρθει στην Ελλάδα εν μέσω πολέμου

Ελλάδα 27.03.2026
Αν οι συνθήκες το επιτρέψουν, η διαδικασία για το Αγιο Φως και τη μεταφορά του στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί κανονικά, αν και το ΥΠΕΞ φέρεται να έχει και εναλλακτικές λύσεις