E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αρνητής γιατρός κρατούσε σπίτι της 60χρονη με κορωνοϊό ‑Η γυναίκα τελικά πέθανε

Κατήγγειλαν γιατρό στο Βόλο πως συμβούλευε 60χρονη γυναίκα με κορωνοϊό να μην πάει στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τη ζωή της.

Δημοσίευση 21/12/2021 | 15:07

Αρνητής γιατρός κρατούσε σπίτι της 60χρονη με κορωνοϊό ‑Η γυναίκα τελικά πέθανε

Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ο ασκός του Αιόλου που άνοιξε για γιατρό στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, ο οποίος φέρεται να την συμβούλευε να μην μεταβεί σε νοσηλευτικό ίδρυμα, αν και η κατάστασή της επιβαρύνονταν μέρα με τη μέρα.

Τελικά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr η γυναίκα έφτασε στο απροχώρητο, πήγε στο νοσοκομείο, ωστόσο η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη και τελικά ξεψύχησε.

Ο σύζυγος της 60χρονης προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία για τον εν λόγω γιατρό στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας. Μάλιστα, το Μέσο σημειώνει πως πρόκειται για φερόμενο ως «αρνητή», ο οποίος το προηγούμενο διάστημα τοποθετούνταν μέσω βίντεο κατά του εμβολίου του κορωνοϊού.

Μάλιστα, για το θέμα αυτό (με τα βίντεο), η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας του επέβαλε και χρηματικό πρόστιμο, μετά από την απολογία του. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Μαγνησίας, ο γιατρός λειτουργεί κανονικά το ιατρείο του, καθώς έχει αναρτημένο στην πόρτα του πιστοποιητικό νόσησης.

Σύμφωνα με την τελευταία καταγγελία, ο εν λόγω γιατρός φέρεται να «κρατούσε» στο σπίτι τη γυναίκα που τελικά πέθανε, με την υγεία της όμως να επιδεινώνεται. Την ημέρα μάλιστα που τελικά εκείνη αποφάσισε να αναζητήσει νοσοκομειακή φροντίδα, ο σύζυγός της καταγγέλλει ότι εκείνος έκανε δύο φορές κατ’ οίκον επίσκεψη.

Ήδη ο εισαγγελέας έχει ζητήσει στοιχεία για την πρώτη περίπτωση, δηλαδή για τις τοποθετήσεις του γιατρού περί εμβολιασμού, ενώ τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας προκειμένου να αποφασίσει εάν θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για την καταγγελία που αφορά την 60χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φρίκη στην Τουρκία: Σκότωσε την κόρη του και δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές

Κόσμος 12.03.2026
Δύο ημέρες μετά την υποτιθέμενη εξαφάνιση της 13χρονης κόρης του, έβαλε τέλος στη ζωή του

Τραμπ: «Όταν οι τιμές του πετρελαίου αυξάνονται, βγάζουμε πολλά χρήματα»

Κόσμος 12.03.2026
«Μόνο μερικές εβδομάδες θα διαρκέσει η αναστάτωση στις αγορές»

Ανησυχία για τον Παντς με το λούτρινο αρκουδάκι: Τον εκπαιδεύουν με καψόνια οι κυρίαρχες μαϊμούδες

Κόσμος 12.03.2026
Κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο βίντεο που δείχνουν να τον κυνηγούν

Η φρεγάτα «Ψαρά» φέρεται να αναχαίτισε σμήνος drones στην Κύπρο

Ελλάδα 12.03.2026
Χωρίς να εκτοξεύσει ούτε έναν αναχαιτιστικό πύραυλο

Tραμπ: Οι ΗΠΑ κερδίζουν από το πετρέλαιο, αλλά δεν θα αφήσω το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά

Κόσμος 12.03.2026
Οι Ηνωμένες Πολιτείες αποτελούν μακράν τον μεγαλύτερο παραγωγό πετρελαίου παγκοσμίως

Λαριτζανί: Αν ο Τραμπ κόψει το ρεύμα στο Ιράν σε μια ώρα, θα το κόψουμε σε όλη τη Μέση Ανατολή σε μισή

Κόσμος 12.03.2026
«Το σκοτάδι θα γινόταν μια κατάλληλη ευκαιρία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των Αμερικανών στρατιωτών που διέφυγαν στην περιοχή»

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: «Θα γεμίσουμε τον Περσικό Κόλπο με το αίμα των εισβολέων» λέει το Ιράν

Κόσμος 12.03.2026
Η ένταση στον Περσικό Κόλπο αυξάνεται, με το Ιράν να απειλεί ανοιχτά τις ΗΠΑ για τα νησιά του

Κούρεψε τη 16χρονη κόρη της επειδή ήταν άτακτη: Στο αυτόφωρο 33χρονη μητέρα στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη και ο 19χρονος γιος της

Ελλάδα 12.03.2026
Η 16χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και τέθηκε σε καθεστώς προστατευτικής φύλαξης

Ισχυρός σεισμός στην Ευρυτανία

Ελλάδα 12.03.2026
Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 10 χιλιόμετρα