E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αρνητής γιατρός κρατούσε σπίτι της 60χρονη με κορωνοϊό ‑Η γυναίκα τελικά πέθανε

Κατήγγειλαν γιατρό στο Βόλο πως συμβούλευε 60χρονη γυναίκα με κορωνοϊό να μην πάει στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τη ζωή της.

Δημοσίευση 21/12/2021 | 15:07

Αρνητής γιατρός κρατούσε σπίτι της 60χρονη με κορωνοϊό ‑Η γυναίκα τελικά πέθανε

Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ο ασκός του Αιόλου που άνοιξε για γιατρό στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, ο οποίος φέρεται να την συμβούλευε να μην μεταβεί σε νοσηλευτικό ίδρυμα, αν και η κατάστασή της επιβαρύνονταν μέρα με τη μέρα.

Τελικά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr η γυναίκα έφτασε στο απροχώρητο, πήγε στο νοσοκομείο, ωστόσο η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη και τελικά ξεψύχησε.

Ο σύζυγος της 60χρονης προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία για τον εν λόγω γιατρό στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας. Μάλιστα, το Μέσο σημειώνει πως πρόκειται για φερόμενο ως «αρνητή», ο οποίος το προηγούμενο διάστημα τοποθετούνταν μέσω βίντεο κατά του εμβολίου του κορωνοϊού.

Μάλιστα, για το θέμα αυτό (με τα βίντεο), η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας του επέβαλε και χρηματικό πρόστιμο, μετά από την απολογία του. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Μαγνησίας, ο γιατρός λειτουργεί κανονικά το ιατρείο του, καθώς έχει αναρτημένο στην πόρτα του πιστοποιητικό νόσησης.

Σύμφωνα με την τελευταία καταγγελία, ο εν λόγω γιατρός φέρεται να «κρατούσε» στο σπίτι τη γυναίκα που τελικά πέθανε, με την υγεία της όμως να επιδεινώνεται. Την ημέρα μάλιστα που τελικά εκείνη αποφάσισε να αναζητήσει νοσοκομειακή φροντίδα, ο σύζυγός της καταγγέλλει ότι εκείνος έκανε δύο φορές κατ’ οίκον επίσκεψη.

Ήδη ο εισαγγελέας έχει ζητήσει στοιχεία για την πρώτη περίπτωση, δηλαδή για τις τοποθετήσεις του γιατρού περί εμβολιασμού, ενώ τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας προκειμένου να αποφασίσει εάν θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για την καταγγελία που αφορά την 60χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Καρυστιανού δηλώνει αποφασισμένη: «Πάμε για κάτι πολύ μεγάλο» – «Καμία συνεργασία με το παλιό πολιτικό σύστημα»

Ελλάδα Χτες
«Στις εκλογές πρέπει να υπάρχει εναλλακτική που να είναι 100% διαφορετική απ` όλες τις υπόλοιπες», είπε

Πέθανε ο ηθοποιός Αντονι Γκίρι σε ηλικία 78 ετών

Κόσμος Χτες
Ο ηθοποιός ήταν γνωστός για την συμμετοχή του στη σειρά General Hospital στην οποία υποδύθηκε τον Λουκ Σπένσερ

Σημαντική αλλαγή έρχεται στις συναλλαγές με κάρτες: Θα κάνουμε αναλήψεις χρημάτων ακόμη κι από τα σούπερ μάρκετ

Οικονομία Χτες
Δεν θα υπάρχει χρέωση ενώ παράλληλα θα μειωθεί η εξάρτηση από τα ΑΤΜ – Ήδη η MasterCard εφαρμόζει την πρακτική αυτή σε άλλες χώρες

Απίστευτο: Ο «Φραπές» που φώναξαν στη Βουλή ίσως να μην είναι ο «Φραπές» του ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική Χτες
Τι αναφέρει ο Πέτρο Κουσουλό στην εκπομπή «Αποκαλύψεις»

Walled Off Hotel: Το ξενοδοχείο του Banksy στη Βηθλεέμ επαναλειτουργεί με μήνυμα ειρήνης

Πολιτισμός Χτες
Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το τείχος στη Δυτική Όχθη, είχε μείνει κλειστό μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023 και τον πολέμο που ακολούθησε στη Γάζα

Δεκαπέντε κρατούμενοι βρέθηκαν νεκροί σε φυλακή του Ισημερινού

Κόσμος Χτες
Ένα μακάβριο περιστατικό συνέβη στη φυλακή Λιτοράλ του Γουαγιακίλ

«Ουρανία Α»: Το αλιευτικό ιδιοκτησίας του «Έλληνα Εσκομπάρ» με τους 3 τόνους κοκαΐνης

Κόσμος Χτες
Το αλιευτικό «Ουρανία Α», που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και φορτώθηκε στον Ατλαντικό, ανήκει στον φερόμενο ως «Έλληνα Εσκομπάρ»

Η καλύτερη τοιχογραφία του κόσμου βρίσκεται στην Καλαμάτα και είναι για τη Μαρία Κάλας

Πολιτισμός Χτες
Σύμφωνα με τη διαδικτυακή πλατφόρμα Street Art Cities

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Βαγγέλη Μαρινάκη, Ειρήνη

Ελλάδα Χτες
Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη, στον Αγιο Νικόλαο, στον Πειραιά

«Δύσκολες» οι συνομιλίες στο Βερολίνο: «Πετάνε το μπαλάκι» στο Κίεβο για το εδαφικό

Κόσμος Χτες
Οι ΗΠΑ επιμένουν για απόσυρση της Ουκρανίας από την περιοχή του Ντόνετσκ

Κρήτη: «Να μην έχει καταλήξει, φοβάμαι», λέει ο πατέρας του 33χρονου ιατρού που αγνοείται

Ελλάδα Χτες
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές αλλά και στους συγγενείς του 33χρονου γιατρού, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου, από την περιοχή κατοικίας του στην Κρήτη