E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίντεο‑ντοκουμέντο: Η απόπειρα δολοφονίας μπασκετμπολίστα στην Κύπρο

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Δημοσίευση 22/11/2021 | 19:53

«Μουδιασμένος» παραμένει ο αθλητικός κόσμος της Κύπρου από τον άγριο ξυλοδαρμό του Αμερικανού μπασκετμπολίστα της ΑΕΛ, Κόρεϊ Μανιγκό, σε συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 21ης Νοεμβρίου έξω από κλαμπ στη Λευκωσία.

Ο 23χρονος αθλητής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η Αστυνομία της χώρας προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 46 ετών για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, γύρω στις 5 τα ξημερώματα Κυριακής, ξεκίνησε συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία, με τον Μανιγκό να δέχεται επίθεση, που τον οδήγησε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο.

Το SigmaLive εξασφάλισε ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που έγινε το όλο σκηνικό.

Τα νέα για την υγεία του Μανιγκό

Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του μπασκετμπολίστα της εξέδωσε η ΑΕΛ σε ανακοίνωσή της. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, «η κατάσταση της υγείας του καλαθοσφαιριστή μας παραμένει κρίσιμη.

Δυστυχώς, η κατάσταση της υγείας του Κόρεϊ δεν είναι εκτός κινδύνου. Χρειάζονται περισσότερες ημέρες για να εξαχθούν ασφαλέστερα συμπεράσματα από τους θεράποντες ιατρούς. Ο καλαθοσφαιριστής μας εξακολουθεί να παραμένει διασωληνωμένος και σε καταστολή στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας».

Τέλος, εύχεται δύναμη και κουράγιο στον παίκτη και στους οικείους του.

Αστυνομία: Απόπειρα φόνου ο ξυλοδαρμός

Ανακοίνωση σε σχέση με καταζητούμενα πρόσωπα σχετικά με υπόθεση απόπειρας φόνου -όπως αναφέρει- εξέδωσε η Αστυνομία της Κύπρου, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του Κόρεϊ Μανιγκό έξω από κλαμπ της Λευκωσίας.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση, «το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της 1. Απόπειρας φόνου, 2. Συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, 3. Επίθεσης με πρόκληση Πραγματικής Σωματικής Βλάβης, που διαπράχθηκαν στις 21/11/2021 σε κέντρο νυκτερινής διασκέδασης στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων εξασφαλίστηκε φωτογραφικό υλικό, το οποίο απεικονίζει τρία πρόσωπα, που φέρονται να ενέχονται στη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιατί «εξαφανίζονται» τα περίπτερα: «Έχουν μείνει 4.500, μειωνόμαστε συνεχώς»

Ελλάδα 19.09.2025
Πού έχουν κλείσει τα περισσότερα περίπτερα

Οι Massive Attack αποσύρουν τη μουσική τους από το Spotify

Μουσική 19.09.2025
Αντίδραση στην επένδυση του Daniel Ek σε στρατιωτική AI

Οι ξένοι τουρίστες μένουν λιγότερο και ξοδεύουν λιγότερα: Δοκιμάζεται το ελληνικό μοντέλο

Οικονομία 19.09.2025
Από τις 10,7 ημέρες το 2005, η μέση διαμονή έπεσε στις 5,9 ημέρες το 2024

Ο Σενγκούν γλεντάει σε ελληνικό εστιατόριο και ο ιδιοκτήτης του σπάει πιάτο στο κεφάλι!

Αθλητικά Νέα 19.09.2025
Γεύση από ελληνικό γλέντι πήρε ο Αλπερέν Σενγκούν μετά το τέλος του Eurobasket, με τον Τούρκο σέντερ να... γνωρίζει ήθη και έθιμα της πατρίδας μας σε εστιατόριο στην Μαρμαρίδα

«Ένας αξιόλογος γιος»: Το αιχμηρό σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ στον βασιλιά Κάρολο για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Κόσμος 19.09.2025
Η αναφορά του προέδρου των ΗΠΑ στον πρίγκιπα Ουίλιαμ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο επίσημο δείπνο στο κάστρο του Ουίνδσορ, που πυροδότησε εικασίες για το «ποιον» άφησε εκτός

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 47χρονος που είχε δεμένα με αλυσίδα 14 σκυλιά

Ελλάδα 19.09.2025
Kαι μία γάτα κλεισμένη σε κλουβί

Αγρια συμπλοκή στο Ηράκλειο: 32χρονος επιτέθηκε με δρεπάνι σε 35χρονο

Ελλάδα 19.09.2025
Ο 35χρονος νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο - Συνελήφθη ο 32χρονος δράστης

Αρτέμιδα: Εγκατέλειψαν μαχαιρωμένο άνδρα σε φαρμακείο ‑Τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ

Ελλάδα 19.09.2025
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο άνδρας στην Αρτέμιδα

Οι Ταλιμπάν απαγορεύουν τα βιβλία που έχουν γραφτεί από γυναίκες στα πανεπιστήμια του Αφγανιστάν

Κόσμος 19.09.2025
Στα πανεπιστήμια ανακοινώθηκε επίσης ότι δεν επιτρέπεται πλέον η διδασκαλία 18 μαθημάτων, με έναν αξιωματούχο των Ταλιμπάν να δηλώνει ότι «συγκρούονται με τις αρχές της Σαρία και την πολιτική του συστήματος»

Συναγερμός στην Καστοριά: Βρέθηκε άνδρας θετικός στην φυματίωση

Ελλάδα 19.09.2025
Έγιναν τεστ στις στενές επαφές του