E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εγνατία: Εκτός κινδύνου οι τραυματίες του τροχαίου

Δεν θα ανέβει ο αριθμός των νεκρών

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/11/2021 | 12:32

Εγνατία: Εκτός κινδύνου οι τραυματίες του τροχαίου

Εκτός κινδύνου νοσηλεύνται στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής οι έξι εκ των οκτώ τραυματιών του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Ιάσμου Ροδόπης στην Εγνατία Κομοτηνής-Ξάνθης. Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτό το τροχαίο 7 άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Μάγδα Γιαμουστάρη, ανέφερε ότι από τη 1:00 τα ξημερώματα έως και τις 4:00 τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διακόμιζαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, τους 13 εκ των 15 παράτυπων μεταναστών. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Γυναίκα η μία από τους 7 νεκρούς

«Από τους 13, όλοι ενήλικες, οι πέντε ήταν ήδη νεκροί ενώ οι δύο κατέληξαν εντός του νοσοκομείου, ο ένας πολυτραυματίας στο χειρουργείο και ο δεύτερος διασωληνωμένος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και ενώ είχε δηλωθεί και στο ΕΚΑΒ, αν προλάβαινε, να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Καβάλας ως νευροχειρουρχικό περιστατικό με εγκεφαλικές κακώσεις, μεταφορά που ακυρώθηκε λόγω θανάτου», δηλώνει η κ. Γιαμουστάρη. Μία εκ των νεκρών είναι γυναίκα.

Σύμφωνα με τη διοικητή του νοσοκομείου Κομοτηνής οι έξι νοσηλευόμενοι στη χειρουργική κλινική «φαίνεται ότι είναι σε καλή κατάσταση μέχρι στιγμής, αλλά θα έχουμε ακριβή εικόνα μετά την επίσκεψη των ιατρών».

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται και οι δύο τραυματίες που διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. «Έχουμε δύο άνδρες τραυματίες οι οποίοι δηλώνουν ανήλικοι. Νοσηλεύονται με κατάγματα στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου και είναι σε καλή κατάσταση, εκτός κινδύνου», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικητής του νοσοκομείου Έλενα Ροφαέλα.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο μετέφερε παράνομα προς την ενδοχώρα 15 μετανάστες, προσέκρουσε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με σφοδρότητα σε προστατευτικές μπάρες στα πλευρικά διόδια του Ιάσμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προσοχή: Νέα απάτη με SMS για δήθεν Fuel Pass ‑ Μην πατήσετε το link

Ελλάδα 09.04.2026
Οι δράστες αποστέλλουν μηνύματα που δήθεν προέρχονται από το υπουργείο Οικονομικών

Σε μία εβδομάδα η ΑΑΔΕ θα πατήσει το κουμπί ...για σένα ‑ Οι παγίδες των προσυμπληρωμένων δηλώσεων

Οικονομία 09.04.2026
Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι έχουν ήδη ενημερωθεί από την ΑΑΔΕ

Σήμερα …πληρώνει: Ποιοι θα δουν το Fuel Pass στην κάρτα τους ή στην τράπεζα

Αθλητικά Νέα 09.04.2026
Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και η προθεσμία

Τραμπ: Αν δεν τηρηθεί η «πραγματική συμφωνία» για εκεχειρία, «θα αρχίσει το πιστολίδι»

Κόσμος 09.04.2026
Όλα τα πλοία, αεροσκάφη και στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ θα παραμείνουν γύρω από το Ιράν, τονίζει

Μετρό Αθήνας: Αλλα τρία καλοκαίρια χωρίς κλιματισμό ‑ Αναβαθμίζονται μόνο 12 από τους 28 συρμούς

Ελλάδα 09.04.2026
Εντός του Μαίου ο διαγωνισμός για τον κλιματισμό στους συρμούς με τριετή διάρκεια

WSJ: Η Ελλάδα στις χώρες του ΝΑΤΟ που θα ανταμείψει ο Τραμπ – Ποιες θα υποστούν κυρώσεις

Κόσμος 09.04.2026
Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, συμμετέχοντας ενεργά στη Συμμαχία και στις δράσεις της για την ασφάλεια και τη συνεργασία στην περιοχή.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο ΑΠΘ ‑ Στη ΜΕΘ 19χρονος φοιτητής

Ελλάδα 09.04.2026
Ο ΕΟΔΥ εξέδωσε σχετικό έγγραφο, με το οποίο συνιστά τη χορήγηση χημειοπροφύλαξης σε άτομα που ήρθαν σε στενή επαφή μαζί του και θεωρούνται υψηλού κινδύνου

Τέμπη: Δεκτό έγινε αίτημα συγγενούς θύματος για αποστολή δειγμάτων της σορού του για εξέταση στο εξωτερικό

Ελλάδα 09.04.2026
Ανοίγει ο δρόμος για εκταφές και αποστολές δειγμάτων σε εργαστήρια του εξωτερικού προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου

Ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος του Πάσχα: Γεμάτα τα πλοία και λεωφορεία με τιμές «φωτιά»

Ελλάδα 09.04.2026
Το «χατίρι» στους εκδρομείς κάνει ο καιρός

Ο ΠΑΟΚ στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η σερί χρονιά: «Γλυκιά» ήττα με 89‑85 από τη Μούρθια

Αθλητικά Νέα Χτες
Κράτησαν το +6 του πρώτου αγώνα οι «ασπρόμαυροι»