E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εγνατία: Εκτός κινδύνου οι τραυματίες του τροχαίου

Δεν θα ανέβει ο αριθμός των νεκρών

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/11/2021 | 12:32

Εγνατία: Εκτός κινδύνου οι τραυματίες του τροχαίου

Εκτός κινδύνου νοσηλεύνται στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής οι έξι εκ των οκτώ τραυματιών του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Ιάσμου Ροδόπης στην Εγνατία Κομοτηνής-Ξάνθης. Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτό το τροχαίο 7 άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Μάγδα Γιαμουστάρη, ανέφερε ότι από τη 1:00 τα ξημερώματα έως και τις 4:00 τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διακόμιζαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, τους 13 εκ των 15 παράτυπων μεταναστών. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Γυναίκα η μία από τους 7 νεκρούς

«Από τους 13, όλοι ενήλικες, οι πέντε ήταν ήδη νεκροί ενώ οι δύο κατέληξαν εντός του νοσοκομείου, ο ένας πολυτραυματίας στο χειρουργείο και ο δεύτερος διασωληνωμένος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και ενώ είχε δηλωθεί και στο ΕΚΑΒ, αν προλάβαινε, να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Καβάλας ως νευροχειρουρχικό περιστατικό με εγκεφαλικές κακώσεις, μεταφορά που ακυρώθηκε λόγω θανάτου», δηλώνει η κ. Γιαμουστάρη. Μία εκ των νεκρών είναι γυναίκα.

Σύμφωνα με τη διοικητή του νοσοκομείου Κομοτηνής οι έξι νοσηλευόμενοι στη χειρουργική κλινική «φαίνεται ότι είναι σε καλή κατάσταση μέχρι στιγμής, αλλά θα έχουμε ακριβή εικόνα μετά την επίσκεψη των ιατρών».

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται και οι δύο τραυματίες που διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. «Έχουμε δύο άνδρες τραυματίες οι οποίοι δηλώνουν ανήλικοι. Νοσηλεύονται με κατάγματα στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου και είναι σε καλή κατάσταση, εκτός κινδύνου», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικητής του νοσοκομείου Έλενα Ροφαέλα.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο μετέφερε παράνομα προς την ενδοχώρα 15 μετανάστες, προσέκρουσε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με σφοδρότητα σε προστατευτικές μπάρες στα πλευρικά διόδια του Ιάσμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρνητικός στον χανταϊό ο Ελληνας επιβάτης του Hondius

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Αρνητικός στον χανταϊό είναι ο επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου, ο οποίος νοσηλεύεται προληπτικά σε καραντίνα στο Νοσοκομείο «Αττικόν», σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας

Αιματηρό επεισόδιο στην Κέρκυρα: 54χρονη μαχαίρωσε τον σύντροφό της

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Η γυναίκα συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας

Ο αλαζόνας τουρίστας συνελήφθη μία εβδομάδα μετά το βίντεο που τον έδειχνε να πετάει πέτρα στη φώκια «Λάνι» στη Χαβάη

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Αρχικά είχε προσαχθεί για ανάκριση στις 5 Μαΐου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος αφού ζήτησε δικηγόρο

Γεωργιάδης: «Χθες ακόμη ένας ανήλικος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στη Θεσσαλονίκη»

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
«Αναγκάστηκαν οι γονείς να το πάνε στο νοσοκομείο, το πρόλαβαν - Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή», ανέφερε ο υπουργός Υγείας

«Βιάστε την, μην τη σκοτώσετε»: Αποκαλύψεις τρόμου στο Κονγκό:

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Μαζικοί τάφοι, βιασμοί και εκτελέσεις αμάχων

Δεν πήγαιναν ούτε σχολείο τα παιδιά που ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες σε σπίτι στο Περιστέρι, τι λέει η γιαγιά τους

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Στο Παίδων τα 6 ανήλικα που ζούσαν με τους γονείς τους σε δώμα «χωματερή»

Σύρος: Συνελήφθησαν δύο Σύροι για φωτογράφιση 8χρονων κοριτσιών

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Συναγερμός στην πλατεία Μιαούλη

Πέθανε ο δημοσιογράφος Θωμάς Μαρκόπουλος, τo «αντίο» της Δόμνας Μιχαηλίδου

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Ο 34χρονος έχασε τη ζωή του σε ξενοδοχείο στα Χανιά όπου εργαζόταν για τη φετινή τουριστική περίοδο