E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρωτοφανής υπόθεση: Ανδρας κακοποίησε σeξουαλικά δεκάδες πτώματα

Ο 67χρονος ομολόγησε τις πράξεις του, αρνούμενος να τις περιγράψει λεπτομερώς

Δημοσίευση 5/11/2021 | 12:09

Πρωτοφανής υπόθεση: Ανδρας κακοποίησε σeξουαλικά δεκάδες πτώματα

Ένας ηλεκτρολόγος που ομολόγησε τη δολοφονία δύο γυναικών το 1987, κακοποίησε σeξουαλικά πλήθος πτωμάτων σε νεκροτομεία νοσοκομείων, στη χειρότερη περίπτωση νεκροφιλίας στη βρετανική δικαστική ιστορία, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Ο Ντέιβιντ Φούλερ δήλωσε ένοχος για τη δολοφονία της τότε 25χρονης Γουέντι Νελ και της 20χρονης Καρολάιν Πιρς, σε δύο διαφορετικές επιθέσεις στο Τούνμπριτζ Γουέλς του Κεντ.

Ο 67χρονος άλλαξε την κατάθεσή του κατά την εκδίκαση της υπόθεσής του χθες, με το δικαστήριο να ακούει πως επιτέθηκε σeξουαλικά στις δύο αυτές γυναίκες αφότου τις είχε σκοτώσει. Επιπλέον, ομολόγησε πως κακοποίησε σeξουαλικά πτώματα γυναικών στα νεκροτομεία των νοσοκομείων του Κεντ, του Σάσεξ, αλλά και του Τούμπριτζ Γουέλς όσο δούλευε εκεί.

Η αστυνομία έχει διαπιστώσει τουλάχιστον 99 θύματα του Φούλερ, σε αυτό που θεωρείται η χειρότερη υπόθεση νεκροφιλίας στη βρετανική δικαστική ιστορία.

Οι επιθέσεις στα σώματα νεκρών γυναικών πιστεύεται πως σημειώθηκαν μεταξύ 2008 και του Νοεμβρίου του 2020.

Σε οπτικοακουστικό υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Κεντ, ο Φούλερ αναφέρει στους αστυνομικού: «Θέλω να παραδεχτώ... Παραδέχομαι τα εγκλήματα, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες».

Όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του Φούλερ, ανακάλυψε τέσσερα εκατομμύρια φωτογραφίες σeξουαλικής κακοποίησης. Τις περισσότερες είχε κατεβάσει από το ίντερνετ, ωστόσο υπήρχαν και άλλες όπου ο Φούλερ κατέγραφε τον εαυτό του να κακοποιεί πτώματα.

Ο Φούλερ συνελήφθη για τους φόνους στις 3 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, αφότου η ανάλυση στοιχείων DNA δεκαετιών «έδειξε» τον ίδιο, και η αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι του, βρίσκοντας τέσσερις σκληρούς δίσκους με 5ΤΒ δεδομένων που είχε κρύψει στο πίσω μέρος ενός ντουλαπιού. «Όταν εξετάστηκαν οι σκληροί αυτοί δίσκοι, διαπιστώθηκε πως περιείχαν ένα αρχείο αδιανόητης σeξουαλικής αχρειότητας» ανέφερε ο εισαγγελέας, Ντάνκαν Άτκινσον.

«Οι έρευνες στο σπίτι του μετά τη σύλληψή του βρέθηκαν σκληροί δίσκοι σε κρυψώνα, που αποκάλυπταν αποδείξεις για σeξουαλικά εγκλήματα τέτοιου είδους που κανένα δικαστήριο της Βρετανίας δεν έχει δει ποτέ ξανά. Μεταξύ 2008 - 2020, ο Φούλερ είχε κινηματογραφήσει και φωτογραφίσει τον εαυτό του σε πράξεις σeξουαλικής κακοποίησης δεκάδων πτωμάτων γυναικών και κοριτσιών στα νεκροτομεία όπου είχε πρόσβαση μέσω της δουλειάς του ως υπεύθυνος συντήρησης» αναφέρει η Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση νεκροφιλίας «άνευ προηγουμένου στη βρετανική δικαστική ιστορία».

Σύμφωνα με τον Άτκινσον, οι εικόνες αυτές καταδείκνυαν πως ο Φούλερ διέπραττε τις ενέργειές του για «σeξουαλική ικανοποίηση» κι όχι από ψυχική ασθένεια.

Η υπουργός Εσωτερικών Πρίτι Πατέλ έκανε λόγο για «σοκαριστική υπόθεση νοσηρής φύσης», ενώ ο υπουργός Υγείας Σατζίντ Τζαβίντ έδωσε εντολή για την επανεξέταση της πρόσβασης στα νεκροτομεία των υγειονομικών δομών της χώρας, αλλά και τις μεταθανάτιες ενέργειες που διενεργούνται σε αυτά.

H ημερομηνία για την ανακοίνωση της ποινής του Φούλερ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεκρό βρέφος στην Ξάνθη: Τι έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Για την υπόθεση με το νεκρό βρέφος στην Ξάνθη συνελήφθη η 33χρονη μητέρα του - Νοσηλεύεται φρουρούμενη στο τοπικό νοσοκομείο

Σοκ στο NBA: Έφυγε από τη ζωή ο Μπράντον Κλαρκ των Μέμφις Γκρίζλις σε ηλικία 29 ετών

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ξαφνικός θάνατος του Κλαρκ έρχεται σχεδόν έξι εβδομάδες μετά τη σύλληψή του στο Αρκανσο για αντικανονική προσπέραση, κατοχή ουσιών, φυγή και υπέρβαση του ορίου ταχύτητας όπως επίσης και διακίνηση ουσιών

Η στιγμή της ανάσυρσης του αυτοκινήτου που έπεσε στον Ισθμό της Κορίνθου, πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο οδηγός κατάφερε να βγει εγκαίρως από το όχημα και είναι καλά στην υγεία του

Ο φόβος της αποτυχίας στις πανελλήνιες και η κατάθλιψη «έσπρωξαν» τις δύο 17χρονες στο κενό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σοκ από το σημείωμα και το κρυμμένο ημερολόγιο

Μαρουσάκης: Προ των πυλών 10ημερο κακοκαιρίας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έρχονται ξανά βροχές, καταιγίδες και κρύο

Πόλεμος στο διαδίκτυο για τον υπνάκο του Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο: Κοιμήθηκε σε συνάντηση για τη μητρική υγεία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο μικροσκόπιο και πάλι η υγεία του 80χρονου προέδρου λόγω ηλικίας - Δείτε το βίντεο

Αλέξης Τσίπρας: Τον Ιούνιο η ανακοίνωση του κόμματος, ετοιμάζεται για εκλογές μετά τον Σεπτέμβριο

Πολιτική Χτες
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή στο Live News, ο άμεσος στόχος του πρώην πρωθυπουργού είναι να πάρει τη δεύτερη θέση από το ΠΑΣΟΚ

«Πληρώστε €1,20 για να αποφύγετε πρόστιμο»: Νέο SMS απάτη που χρησιμοποιεί την επωνυμία του ΟΑΣΑ

Ελλάδα Χτες
Τα παραπλανητικά μηνύματα SMS αναφέρονται σε δήθεν οικονομικές οφειλές, πρόστιμα, δυσλειτουργία καρτών, παραπέμποντας σε συνδέσμους για καταβολή ποσών

Κινητά τηλέφωνα: Μεγάλες αλλαγές από 1η Ιουνίου ‑ Τι θα ισχύει για iOS και Android

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι νέοι κανόνες για τη μεταφορά δεδομένων και τη διαλειτουργικότητα στοχεύουν να διευκολύνουν την εναλλαγή μεταξύ smartphones με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα

Φορολογικές δηλώσεις: Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία για την έκπτωση 4%

Οικονομία Χτες
Οι φορολογούμενοι που υποβάλλουν τη δήλωσή τους έως τις 15 Μαΐου δικαιούνται έκπτωση 4%