E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρωτοφανής υπόθεση: Ανδρας κακοποίησε σeξουαλικά δεκάδες πτώματα

Ο 67χρονος ομολόγησε τις πράξεις του, αρνούμενος να τις περιγράψει λεπτομερώς

Δημοσίευση 5/11/2021 | 12:09

Πρωτοφανής υπόθεση: Ανδρας κακοποίησε σeξουαλικά δεκάδες πτώματα

Ένας ηλεκτρολόγος που ομολόγησε τη δολοφονία δύο γυναικών το 1987, κακοποίησε σeξουαλικά πλήθος πτωμάτων σε νεκροτομεία νοσοκομείων, στη χειρότερη περίπτωση νεκροφιλίας στη βρετανική δικαστική ιστορία, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Ο Ντέιβιντ Φούλερ δήλωσε ένοχος για τη δολοφονία της τότε 25χρονης Γουέντι Νελ και της 20χρονης Καρολάιν Πιρς, σε δύο διαφορετικές επιθέσεις στο Τούνμπριτζ Γουέλς του Κεντ.

Ο 67χρονος άλλαξε την κατάθεσή του κατά την εκδίκαση της υπόθεσής του χθες, με το δικαστήριο να ακούει πως επιτέθηκε σeξουαλικά στις δύο αυτές γυναίκες αφότου τις είχε σκοτώσει. Επιπλέον, ομολόγησε πως κακοποίησε σeξουαλικά πτώματα γυναικών στα νεκροτομεία των νοσοκομείων του Κεντ, του Σάσεξ, αλλά και του Τούμπριτζ Γουέλς όσο δούλευε εκεί.

Η αστυνομία έχει διαπιστώσει τουλάχιστον 99 θύματα του Φούλερ, σε αυτό που θεωρείται η χειρότερη υπόθεση νεκροφιλίας στη βρετανική δικαστική ιστορία.

Οι επιθέσεις στα σώματα νεκρών γυναικών πιστεύεται πως σημειώθηκαν μεταξύ 2008 και του Νοεμβρίου του 2020.

Σε οπτικοακουστικό υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Κεντ, ο Φούλερ αναφέρει στους αστυνομικού: «Θέλω να παραδεχτώ... Παραδέχομαι τα εγκλήματα, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες».

Όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του Φούλερ, ανακάλυψε τέσσερα εκατομμύρια φωτογραφίες σeξουαλικής κακοποίησης. Τις περισσότερες είχε κατεβάσει από το ίντερνετ, ωστόσο υπήρχαν και άλλες όπου ο Φούλερ κατέγραφε τον εαυτό του να κακοποιεί πτώματα.

Ο Φούλερ συνελήφθη για τους φόνους στις 3 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, αφότου η ανάλυση στοιχείων DNA δεκαετιών «έδειξε» τον ίδιο, και η αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι του, βρίσκοντας τέσσερις σκληρούς δίσκους με 5ΤΒ δεδομένων που είχε κρύψει στο πίσω μέρος ενός ντουλαπιού. «Όταν εξετάστηκαν οι σκληροί αυτοί δίσκοι, διαπιστώθηκε πως περιείχαν ένα αρχείο αδιανόητης σeξουαλικής αχρειότητας» ανέφερε ο εισαγγελέας, Ντάνκαν Άτκινσον.

«Οι έρευνες στο σπίτι του μετά τη σύλληψή του βρέθηκαν σκληροί δίσκοι σε κρυψώνα, που αποκάλυπταν αποδείξεις για σeξουαλικά εγκλήματα τέτοιου είδους που κανένα δικαστήριο της Βρετανίας δεν έχει δει ποτέ ξανά. Μεταξύ 2008 - 2020, ο Φούλερ είχε κινηματογραφήσει και φωτογραφίσει τον εαυτό του σε πράξεις σeξουαλικής κακοποίησης δεκάδων πτωμάτων γυναικών και κοριτσιών στα νεκροτομεία όπου είχε πρόσβαση μέσω της δουλειάς του ως υπεύθυνος συντήρησης» αναφέρει η Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση νεκροφιλίας «άνευ προηγουμένου στη βρετανική δικαστική ιστορία».

Σύμφωνα με τον Άτκινσον, οι εικόνες αυτές καταδείκνυαν πως ο Φούλερ διέπραττε τις ενέργειές του για «σeξουαλική ικανοποίηση» κι όχι από ψυχική ασθένεια.

Η υπουργός Εσωτερικών Πρίτι Πατέλ έκανε λόγο για «σοκαριστική υπόθεση νοσηρής φύσης», ενώ ο υπουργός Υγείας Σατζίντ Τζαβίντ έδωσε εντολή για την επανεξέταση της πρόσβασης στα νεκροτομεία των υγειονομικών δομών της χώρας, αλλά και τις μεταθανάτιες ενέργειες που διενεργούνται σε αυτά.

H ημερομηνία για την ανακοίνωση της ποινής του Φούλερ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκλονιστικό βίντεο: Αντιφρονούντες σε φυλακή του Ιράν λένε τραγούδι αντίστασης λίγο πριν εκτελεστούν

E-Daily 3.Left 28.04.2026
Στο βίντεο που φέρεται να έχει τραβηχτεί μέσα από τη φυλακή Γκεζέλ Χεσάρ φαίνονται έξι Ιρανοί αντιφρονούντες να τραγουδούν ένα τραγούδι αντίστασης λίγα λεπτά πριν την εκτέλεσή τους

ΕΕ: Νέο κύμα ακρίβειας περιμένουν οι πολίτες

E-Daily 2.TopNews 28.04.2026
Απαισιοδοξία για τον πληθωρισμό στην ευρωζώνη

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποχωρούν από τον ΟΠΕΚ, τεράστιο πλήγμα στο πετρελαϊκό καρτέλ

E-Daily 2.TopNews 28.04.2026
Η αποχώρηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων εντείνει τις πιέσεις στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου και αναδιαμορφώνει τις γεωπολιτικές ισορροπίες

Γερμανία: Η φάλαινα Τίμι φορτώθηκε σε μαούνα σε μια ύστατη προσπάθεια για τη διάσωσή της

E-Daily 3.Left 28.04.2026
Η διάσωσή της έχει ξεκινήσει από τα τέλη Μαρτίου

Έγκλημα στη Μεσσηνία: 42χρονος βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό σε στάβλο

E-Daily 2.TopNews 28.04.2026
Η σορός εντοπίστηκε στην συνοικία Μπουρνιά της Καλαμάτας

Στο φως η σοκαριστική επιστολή που άφησε ο 89χρονος πιστολέρο

E-Daily 2.TopNews 28.04.2026
Τι αναφέρει στην επιστολή του στα ΜΜΕ ο 89χρονος που εισέβαλε με όπλο στον ΕΦΚΑ και στο Πρωτοδικείο και τραυμάτισε 5 άτομα

Διευθύντρια σχολείου σκοτώθηκε πέφτοντας από ταράτσα πολυκατοικίας στον Κολωνό

E-Daily 2.TopNews 28.04.2026
Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό

Απόδειξη θανάτου: Ξέθαψε την αδερφή του και πήγε με τον σκελετό της στην τράπεζα για ανάληψη

E-Daily 2.TopNews 28.04.2026
Ο άνδρας ως αναλφάβητος, δεν μπορούσε να κατανοήσει τη διαδικασία που απαιτείται όταν πεθάνει ο δικαιούχος ενός τραπεζικού λογαριασμού και έπραξε κατά γράμμα αυτό που του ζήτησαν