E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Ανεμβολίαστος αρνητής πέθανε μέσα στο σπίτι του

Τον βρήκε νεκρό ο αδερφός του

Δημοσίευση 5/11/2021 | 11:55

Βόλος: Ανεμβολίαστος αρνητής πέθανε μέσα στο σπίτι του

Ο κορωνοϊός του στοίχισε τη ζωή, με τον 55χρονο να παραμένει αρνητής μέχρι το τέλος. Οι προτροπές φίλων και συγγενών για να εμβολιαστεί δεν έπιασαν τόπο. Ο Βόλος παρακολουθεί άναυδος τις αποκαλύψεις…

Σοκ στον Αλμυρό. Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί ένας 55χρονος άνδρας που νοσούσε από κορωνοϊό και δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο.

Τον άτυχο άνδρα που ήταν ανεμβολίαστος βρήκε λιπόθυμο μέσα στο σπίτι του ο αδερφός του. Κλήθηκε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά. Οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, ο 55χρονος ήταν ανεμβολίαστος και δεν πίστευε στον κορωνοϊό. Είχε μολυνθεί πριν από 15 μέρες από τον ιό και ενώ παρουσίασε αναπνευστική ανεπάρκεια αρνούνταν να μεταβεί στο Αχιλλοπούλειο.

Οι προτροπές οικείων, φίλων και συγγενών, έπεσαν στο κενό. Ωστόσο, η επιλογή του αυτή στάθηκε μοιραία για τη ζωή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Axios: Προσπάθειες για συμφωνία κατάπαυσης πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν για 45 ημέρες: Τι προβλέπεται

Κόσμος 06.04.2026
Σύμφωνα με το Axios, σε εξέλιξη βρίσκονται προσπάθειες για να επιτευχθεί συμφωνία κατάπαυσης πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν.

Σεισμός στα Ιωάννινα ‑ Τι λέει ο Λέκκας

Ελλάδα 06.04.2026
«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»

Μαρούσι: Στο νοσοκομείο 27χρονη μετά από διπλή πτώση από μπαλκόνι 4ου

Ελλάδα 06.04.2026
Η γυναίκα έπεσε από τον 4ο στον 30 όροφο και στη συνέχεια ανέβηκε πάλι στο διαμέρισμά της και έπεσε πάλι, αυτή τη φορά στο ισόγειο.

Η καρδιά της Έμμας συνεχίζει χτυπά στο σώμα μιας νεαρής μητέρας: «Η σκέψη μου είναι κάθε μέρα σε εκείνη»

Ελλάδα 06.04.2026
Μετά από ενάμιση χρόνο η Σάντι Λέντι συνάντησε τη μητέρα της Έμμας και όπως είπε «αγκαλιαστήκαμε σφιχτά, κλαίγαμε και της έλεγα ευχαριστώ»

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 58χρονος που έπεσε σε χαράδρα στο Αγγελοχώρι

Ελλάδα 06.04.2026
Κατέληξε ο 58χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, έπειτα από πτώση από μεγάλο ύψος σε απόκρημνη περιοχή, στο Αγγελοχώρι.

Περιορισμοί σε τραπεζικές συναλλαγές σήμερα ‑ Για ποιον λόγο, ποιες δεν θα γίνουν

Οικονομία 06.04.2026
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις συναλλαγές σας σήμερα Καθαρά Δευτέρα

Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία των νομιμοποιήσεων

Ελλάδα 06.04.2026
Με την διαδικασία των νομιμοποιήσεων συνεχίζεται σήμερα στο ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν drone στη Σαουδική Αραβία

Ελλάδα 06.04.2026
Είχε προηγηθεί η επιτυχής κατάρριψη δύο ιρανικών πυραύλων στις 19 Μαρτίου

Fuel Pass: «Πρεμιέρα» σήμερα για την πλατφόρμα ‑ Οι δικαιούχοι, τα ποσά και η διαδικασία

Οικονομία 06.04.2026
Πότε θα καταβληθούν τα χρήματα στους δικαιούχους