E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νεκρός ο 19χρονος ηθοποιός Μάθιου Μίντλερ

Αυτοκτόνησε με νιτρικό νάτριο

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 15/10/2021 | 09:10

Νεκρός ο 19χρονος ηθοποιός Μάθιου Μίντλερ

Θλίψη στο Χόλιγουντ από την είδηση ότι πρώην ηθοποιός και σταρ ως παιδί, Μάθιου Μίντλερ, αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με αξιωματούχους και τη μητέρα του ο 19χρονος χρησιμοποιώντας νιτρικό νάτριο που παρήγγειλε για 15 δολάρια από την Amazon, αφού έψαξε διαδικτυακά πώς να το χρησιμοποιήσει για βάλει τέλος στη ζωή του.

Μετά από τοξικολογικές εξετάσεις, το γραφείο του ιατροδικαστή του Λάνκαστερ αποφάνθηκε ότι ο θάνατος του 19χρονου ηθοποιού, που είχε γίνει γνωστός από την συμμετοχή του στο «Our Idiot Brother», ήταν αυτοκτονία από την τοξικότητα που προκάλεσε το νιτρικό νάτριο.

Ο οξειδωτικός παράγοντας, που χρησιμοποιείται συχνά για τη διατήρηση τροφών όπως το κρέας, συχνότερα σκοτώνει άτομα κατά λάθος, προκαλώντας χαμηλή αρτηριακή πίεση και περιορίζοντας τη ροή οξυγόνου στο σώμα.

Έπασχε από ακραίας μορφής άγχος

Η μητέρα του Μίντλερ επιβεβαίωσε στο TMZ ότι ο γιος της αγόρασε την ουσία στο διαδίκτυο για να αυτοκτονήσει κατά τις πρώτες μέρες του μακριά από το σπίτι του πηγαίνοντας στο πανεπιστήμιο Millersville στην Πενσυλβάνια.

Η Μόνικα Μίντλερ – η οποία προηγουμένως αποκάλυψε ότι ο γιος της έπασχε από «ακραίας μορφής άγχος» – είπε ότι αργότερα βρήκε έναν αποκαρδιωτικό σύνδεσμο στο ιστορικό αναζήτησης του γιου της στο διαδίκτυο.

Ο ηθοποιός αναζητούσε πληροφορίες για το πώς να πάρει νιτρικό νάτριο και να το χρησιμοποιήσει για να τελειώσει η ζωή του ανώδυνα. Παρήγγειλε την ουσία στο Amazon για 15 δολάρια η ποσότητα της οποίας ήταν αρκετή αρκετά για να σκοτώσει έως και τέσσερα άτομα.

Η Μόνικα Μίντλερ ανέφερε ότι μ΄πιλησε ανοιχτά για τη διαδρομή του παιδιού της μέχρι την αυτοκτονία με την ελπίδα ότι θα ήταν μια προειδοποίηση για άλλες οικογένειες που πιθανόν να μην γνωρίζουν τους κινδύνους της φαινομενικά αβλαβούς ουσίας. Αλλά και να δουν τα σημάδια στα δικά τους παιδιά.

Η Amazon δεν απάντησε αμέσως στα αιτήματα για σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατέρρευσε μέσα στα Επείγοντα: Νοσηλεύτρια πέθανε εν ώρα υπηρεσίας στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Μια ιδιαίτερα αγαπητή επαγγελματίας υγείας με πολυετή προσφορά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Στους δρόμους εργαζόμενοι σε τουρισμό και εστίαση – 24ωρη απεργία στις 24 Ιουνίου

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Στην Αθήνα το κεντρικό συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί έξω από το Υπουργείο Εργασίας

Βόλος: Στην ψυχιατρική κλινική 45χρονος που τρομοκρατούσε γείτονες – Επεισόδια, απειλές και φθορές

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Ο συνήγορος υπεράσπισης έχει ζητήσει την ψυχιατρική αξιολόγηση του 45χρονου

Ισπανία‑Πράσινο Ακρωτήρι 0‑0: «Γκέλα» στην πρεμιέρα για τους «φούριας ρόχας» – Αήττητος ο 40χρονος Βοζίνια

Αθλητικά Νέα Χτες
Δοκάρι για την Ισπανία – Ιστορικός πρώτος βαθμός σε Μουντιάλ για το Πράσινο Ακρωτήρι

Κίνα: Χιλιάδες κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ισχυρές βροχοπτώσεις στο νότιο τμήμα της χώρας έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις μεταφορές

Ένοχος για σeξουαλική κακοποίηση και δολοφονία του θετού βρέφους του ο ομοφυλόφιλος δάσκαλος: «Σκοτώστε με…»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σαράντα τραύματα στον 13 μηνών Πρέστον και καταδίκη και για τους δύο συντρόφους

Μπόνι Τάιλερ: Εξήλθε από το τεχνητό κώμα – Η κατάστασή της παραμένει σοβαρή

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η τραγουδίστρια, 75 ετών, υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης

Δράμα: Αστυνομικός μαχαίρωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ένα από τα δύο παιδιά της οικογένειας κάλεσε την αστυνομία

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Με ταξί αποχώρησε από το σπίτι του και επέστρεψε στη φυλακή

E-Daily 2.TopNews Χτες
Λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του, ο «Λάμπρος» της 17Ν επιστρέφει στο σωφρονιστικό κατάστημα

Η απόφαση του Παναθηναϊκού για τον Αταμάν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ