E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γλυκά Νερά: Για πρώτη φορά το ηχητικό με την κλήση του συζυγοκτόνου στην αστυνομία

Αναλυτικά ο διάλογος του συζυγοκτόνου με την αστυνομία

Δημοσίευση 11/10/2021 | 17:22

Γλυκά Νερά: Για πρώτη φορά το ηχητικό με την κλήση του συζυγοκτόνου στην αστυνομία

Θέατρο και μάλιστα κακής ποιότητας. Αυτό έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος δολοφόνησε την σύζυγό του, Κάρολαϊν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, σκηνοθέτησε την υποτιθέμενη ληστεία και δύο ώρες αφότου η μάνα του παιδιού του ήταν νεκρή, πήρε τηλέφωνο στις Αρχές.

Αυτό το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο, με τη φωνή του 34χρονου συζυγοκτόνου έφερε στο «φως» της δημοσιότητας αποκλειστικά η τηλεοπτική εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega.

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος εξασφάλισε την ηχογράφηση του τηλεφωνήματος που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην Άμεση Δράση, ξημερώματα της 11 Μαΐου του 2021, δυο ώρες αφότου -όπως έχει ομολογήσει- είχε σκοτώσει την Κάρολαϊν μπροστά στα μάτια της 11 μηνών κορούλας τους.

Το… θέατρο δεν έχει προηγούμενο. Ο συζυγοκτόνος βγάζει ήχους και μουγκρητά, καθώς υποτίθεται πως εκείνη την ώρα ήταν δεμένος και φιμωμένος.

Αρχικά λέει τη λέξη «βοήθεια» με την αστυνομικό που είναι στην άλλη άκρη της γραμμής να προσπαθεί να καταλάβει τι της λέει. Μετά… κόπων και βασάνων, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος λέει τελικά ότι βρίσκεται στα Γλυκά Νερά, δίνοντας την διεύθυνση ενώ καθ’ όλη την διάρκεια του τηλεφωνήματος επιχειρούσε να πείσει πως είναι σε κατάσταση σοκ και ζητούσε ασθενοφόρο.

Γλυκά Νερά: Αναλυτικά ο διάλογος του συζυγοκτόνου με την αστυνομία

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Άμεση Δράση

Πιλότος: Βοήθεια!

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Παρακαλώ;

Πιλότος: Βοήθεια!

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Παρακαλώ;

Πιλότος: Βοήθεια…(με λυγμούς) βοήθεια!

Η αστυνομικός προσπαθεί να καταλάβει τι της λένε από την άλλη άκρη της γραμμής. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ακολουθώντας το σχέδιό του, πρέπει να της αποδείξει ότι είναι φιμωμένος από τους υποτιθέμενους ληστές που είχαν μπει στη μεζονέτα.

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Για πείτε μου λίγο πιο ήρεμα…

Πιλότος: Βοήθεια, μπήκαν ληστές…

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Πείτε μου πού είστε… Πού είστε;

Πιλότος: Βοήθεια! (λυγμοί) Βοήθεια!

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Πού είστε;

Πιλότος: … (μουγκρητά)

Η κλήση διαρκεί ένα λεπτό και 48 δευτερόλεπτα. Τα πρώτα 38 δευτερόλεπτα, δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο στην αστυνομικό.

«Γλυκά Νερά»… καταφέρνει τελικά να πει
Αρχίζει την άνευ προηγουμένου παράσταση του, προσποιούμενος τον απελπισμένο και εκλιπαρεί για βοήθεια. Μεταξύ των μουγκρητών και των ακατάληπτων, κάποιες στιγμές κάνει ότι κλαίει… ότι είναι σε πανικό… ότι δεν μπορεί να ανασάνει.

Πιλότος: Βοήθεια! (λυγμοί) Βοήθεια!

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Πού είστε;

Πιλότος: … (μουγκρητά)

Η εκπαιδευμένη αστυνομικός, με υπομονή, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, προσπαθεί να καταλάβει τι της λέει ο άνδρας στην γραμμή. Είναι η στιγμή που ο πιλότος αποφασίζει να αρχίσει να δίνει πληροφορίες.

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Δεν καταλαβαίνω… Τι σας συμβαίνει;

Πιλότος: (μουγκρητά)… 10… 10… (λυγμοί)… 10… (ακατάληπτα)

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Πού είστε;

Πιλότος: Γλυκά Νερά! Γλυκά Νερά!

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Στα Γλυκά Νερά πού;

Πιλότος: Πάροδος…

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Ναι…

Πιλότος: Πάροδος και Παναγούλη 10

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Πάροδος;

Πιλότος: Παναγούλη…

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Παναγούλη 10;

Η Κάρολαϊν ήταν ήδη δυο ώρες νεκρή στο σπίτι στα Γλυκά Νερά
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, την ώρα που ο πιλότος παίζει το εξοργιστικό του θέατρο στο τηλέφωνο, το ρολόι δείχνει 6.11 τα ξημερώματα. Η Κάρολαϊν είναι ήδη νεκρή από τα χέρια του, από τις 4.11. Δύο ώρες πριν από την κλήση στην Άμεση Δράση. Ο χρόνος που χρειάστηκε ώστε να στήσει το σκηνικό της ψεύτικης ληστείας μετά φόνου, έτσι ακριβώς όπως το συνέλαβε η αρρωστημένη φαντασία του. Να δέσει τα χέρια του και τα πόδια του, να φιμωθεί με μονωτική ταινία και να παραστήσει τον γεμάτο αγωνία σύζυγο.

Η απόλυτη υποκρισία

Έχει ήδη περάσει 1,5 λεπτό στο τηλέφωνο. Ο πιλότος, έχοντας, προφανώς, αντιληφθεί ότι δεν γίνεται κατανοητός, ως… διά μαγείας αρχίζει να μιλά πιο καθαρά. Το θράσος του δεν περιγράφεται. Ακούστε τον πώς εκλιπαρεί για ασθενοφόρο, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι η γυναίκα του, είναι εδώ και δύο ώρες νεκρή.

Πιλότος: Βοήθεια! Βοήθεια! (λυγμοί) Ασθενοφόρο! Ασθενοφόρο!

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Πόσο χρονών είστε;

Πιλότος: Γρήγορα ασθενοφόρο θέλω!

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Ενημερώνω! Ενημερώνω αμέσως!

Πιλότος: Θέλω… θέλω να έρθει Παναγούλη 10!

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Ερχόμαστε αμέσως!

Αυτό ήταν… Το μόνο που είχε να κάνει πλέον ήταν να περιμένει δεμένος για την δεύτερη πράξη του θεάτρου του, μόλις θα έφταναν οι αστυνομικοί.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ήθελε πάση θυσία να γίνει απόλυτα πειστικός. Για τον λόγο αυτό, πριν από το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση, έκανε δύο λανθασμένες κλήσεις, στην προσπάθειά του να καλέσει το 100 δήθεν με… τη μύτη του.

Στις 06:08 κάλεσε στο «180» και στις 06:10 στον αριθμό «1000»…

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημογλίδου για τον θάνατο της 41χρονης στη Σύρο: Κυνηγήθηκε από το ζευγάρι και τραυματίστηκε εκ νέου

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
«Αναζητούμε βιντεοληπτικό υλικό και πρόσθετες μαρτυρίες»

Νομοσχέδιο για τα ύδατα: Τι αλλάζει για τα τιμολόγια, τους εργαζόμενους και τον κίνδυνο ιδιωτικοποίησης

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Το ΥΠΕΝ απαντά σε 13 κρίσιμες ερωτήσεις για τη μεταρρύθμιση που επεκτείνει ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ σε νέες περιοχές και αλλάζει το τοπίο στη διαχείριση υδάτων.

Νεκρή 41χρονη στη Σύρο: Στο μικροσκόπιο και πιθανές οικονομικές διαφορές

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Νέα στοιχεία εξετάζουν οι Αρχές για τον θάνατο της 41χρονης διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο, με τις έρευνες να στρέφονται τόσο στις συνθήκες της αιματηρής συμπλοκής όσο και στο ενδεχόμενο οικονομικών διαφορών με το ζευγάρι που έχει συλληφθεί

Βάσεις 2026: Εκτόξευση στα πολυτεχνεία, άνοδος στις ιατρικές – Ποιες σχολές «βυθίζονται»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Από τις 70.593 αιτήσεις υποψηφίων αναδύεται ο νέος χάρτης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με εντυπωσιακές ανατροπές σε αρκετά τμήματα.

Η σχολή που ξεπέρασε τα 20.000 μόρια και άφησε πίσω ακόμη και την Ιατρική

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Ποιες είναι οι σχολές με τις υψηλότερες βάσεις εισαγωγής το 2026

Τραμπ: Νέοι δασμοί σε πάνω από 80 χώρες

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Ο ενιαίος δασμός 10% που έληγε τα μεσάνυχτα (ώρα ΗΠΑ) αντικαθίσταται από νέο πακέτο μέτρων της κυβέρνησης Τραμπ

ΗΠΑ: Γιος σκότωσε τον πατέρα του με μπαστούνι μπέιζμπολ μπροστά σε αστυνομικό

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Ο 38χρονος δέχτηκε πυρά αστυνομικού αφού αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις εντολές του

Νέα χαρτονομίσματα ευρώ: Μπετόβεν, Κάλλας και ευρωπαϊκή φύση στα σχέδια της ΕΚΤ

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Τα 10 σχέδια που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα θα υποβληθούν σε δημόσια διαβούλευση

ΒΙΝΤΕΟ ‑ Παλαιό Φάληρο: Επιτέθηκε σε γυναίκα για να της αρπάξει την τσάντα στην είσοδο της πολυκατοικίας

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Η γυναίκα αντέδρασε αστραπιαία και δεν παρέδωσε την τσάντα της

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι εκλογές δεν θα γίνουν το φθινόπωρο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
«Δεν θα ανοίξω το πουγκί στη ΔΕΘ ούτε θα υποσχεθώ πράγματα που δεν μπορώ να υλοποιήσω»

Μάτι: Ρίγη συγκίνησης στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 104 θύματα ‑ 8 χρόνια από την εθνική τραγωδία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Συγγενείς, επιζώντες και εκπρόσωποι της Πολιτείας απέτισαν φόρο τιμής στους νεκρούς της καταστροφικής πυρκαγιάς

Λάρισα: Φωτιά σε διαμέρισμα – Στο νοσοκομείο άνδρας με εγκαύματα

Ελλάδα Χτες
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο της Λάρισας