E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Τα πρώτα λόγια από τη φυλακή

«Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχω»

Δημοσίευση 20/9/2021 | 17:42

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Τα πρώτα λόγια από τη φυλακή

Τη σιωπή της μέσα από τη φυλακή όπου και βρίσκεται σπάει η πρώην παίκτρια ριάλιτι, Έλενα Πολυχρονοπούλου η οποία κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών μαζί με τον σύντροφό της.

Η 29χρονη μίλησε τη Δευτέρα (20/9) στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» τονίζοντας πως αυτό που βιώνει είναι τρομακτικό και αδιανόητο.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «θέλω να διαχωρίσω λίγο την κατάσταση. Θέλω να διαχωριστώ και να ξεκαθαρίσω πως αυτό που παίζεται σαν τίτλος ”μοντέλο πιάστηκε με 7,5 κιλά κοκαΐνης δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα”. Δεν πιάστηκα εγώ με 7,5 κιλά κοκαΐνης».

«Δεν έχω καμία μα καμία σχέση με ναρκωτικές ουσίες ούτε με τη μεταφορά. Γνώρισα μόνο μια χρήση προσωπική που υπήρξε παλαιότερα σε συγχότητα και είχαμε χωρίσει» είπε.

«Δεν καπνίζω, δεν πίνω» σημείωσε εξηγώντας με το να μοιράζεις ναρκωτικά σκοτώνεις κόσμο.

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Πώς ζει τα πρώτα 24ωρα στη φυλακή

Λέγοντας πως ο σύντροφος της είχε πει πως δεν κάνει πια χρήση ναρκωτικών η κατηγορούμενη υπογράμμισε: «Εγώ ήθελα να κάνω παιδί, δεν θα ήμουν τόσο ανεύθυνη όταν εδώ και έναν χρόνο κάνω προσπάθειες. Δεν θα κινδύνευα να φέρω στον κόσμο ένα πλάσμα το οποίο θα κινδύνευε να έχει πάρα πολλά προβλήματα».

«Εύχομαι πραγματικά να μην το ζήσει ποτέ κανένας άνθρωπος αυτό. Είναι τρομακτικό και αδιανόητο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχω. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψω την όλη κατάσταση» συμπλήρωσε.

«Μπήκα στο σπίτι στις 16:00 και η έφοδος έγινε στις 19:00» είπε συμπληρώντας «δεν ανησυχούσα για κάτι και άρχισα να κάνω τη ρουτίνα μου επειδή το σκυλί είχε ουρήσει».

«Όταν είμαι στο σπίτι βάζω τον σύρτη γιατί φοβάμαι. Προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα, φώναξα και δεν μου έλεγαν ποιος είναι, είχαν κλείσει το ματάκι» ανέφερε. «Τιμωρούμαι για την επιλογή, για αυτόν τον άνθρωπο» δήλωσε υποστηρίζοντας πως ερωτεύτηκε τον λάθος άνθρωπο.

«Δεν συνελήφθησα εγώ με ποσότητα ναρκωτικών, θα αποδειχτεί η αλήθεια» σημείωσε. «Θέλω να πληρώσει για τα λάθη του» είπε αναφερόμενη στο σύντροφό της και τόνισε «δεν μου αξίζει αυτό που ζω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αποκάλυψη για την εξαφάνιση της Λόρας, είχε βγάλει εισιτήριο για το εξωτερικό

Ελλάδα 30.01.2026
Η ΕΛΑΣ πιστεύει ότι βρίσκεται στη Γερμανία

Σε ιδιώτες τα πετρέλαια της Βενεζουέλας για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, νέος νόμος στη σκιά του Τραμπ

Κόσμος 30.01.2026
Η Ροντρίγκες υπέγραψε νόμο για ιδιωτικοποίηση της παραγωγής πετρελαίου, την ώρα που οι ΗΠΑ χαλαρώνουν τις κυρώσεις - Το 2006 ο Ούγκο Τσάβες είχε επιβάλει όλα τα μεγάλα έργα της αγοράς πετρελαίου να περνούν στην κρατική PDVSA

Ισπανία: Γυναίκα ευνούχισε και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της

Κόσμος 30.01.2026
Συνελήφθη μία 55χρονη γυναίκα στο Μπιλμπάο της Ισπανίας για τον βίαιο θάνατο του συντρόφου της

Τραγωδία στο Διδυμότειχο – Πέθανε 5χρονος που είχε συμπτώματα ίωσης

Ελλάδα 30.01.2026
Ο ιατροδικαστής της Αλεξανδρούπολης προσδιόρισε την αιτία θανάτου

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Γαύδος

Ελλάδα 30.01.2026
Ελλείψεις στις προμήθειες λόγω της κακοκαιρίας

Βιολάντα: Εισαγγελική παραγγελία για τους εμπλεκόμενους σε αδειοδότηση και λειτουργία του εργοστασίου

Ελλάδα 30.01.2026
Οι δύο κατευθύνσεις στις οποίες στρέφεται πλέον η έρευνα και τα επόμενα βήματα

ΠΑΟΚ: «Περιτραυματική αμνησία» για τον 20χρονο στο Παπαγεωργίου

Ελλάδα 30.01.2026
Τι λέει ο Κώστας Φορτούνης, χειρουργός, διευθυντής ΕΣΥ και γιατρός της Α’ Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου

Χαλάζι, κεραυνοί, υδροστρόβιλοι και ανεμοστρόβιλοι: Ο Μαρουσάκης προειδοποιεί

Καιρός 30.01.2026
Σε τροχιά διαδοχικών κυμάτων κακοκαιρίας θα συνεχίσει να βρίσκεται η χώρα μας και τα επόμενα 24ωρα με πιο σημαντική αυτή που αναμένεται από Σάββατο απόγευμα και μέχρι το βράδυ της Δευτέρας.

Δραματική προειδοποίηση για την ανθρωπότητα, καθώς τα έντομα «σιωπούν» μυστηριωδώς

Tech + Science 30.01.2026
Σκαθάρια, πεταλούδες, νυχτοπεταλούδες, μύγες, κουνούπια και μέλισσες εξαφανίζονται με δραματικούς ρυθμούς

Τσάμπιονς Λιγκ: Ολυμπιακός εναντίον Λεβερκούζεν στα πλέι οφ

Αθλητικά Νέα 30.01.2026
Ολόκληρη η κλήρωση της ενδιάμεσης φάσης

Τσιμίκας για τροχαίο στη Ρουμανία: «Πήγαινα στο ίδιο σχολείο με έναν από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»

Αθλητικά Νέα 30.01.2026
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στις οικογένειες των φιλάθλων που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία