E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Τα πρώτα λόγια από τη φυλακή

«Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχω»

Δημοσίευση 20/9/2021 | 17:42

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Τα πρώτα λόγια από τη φυλακή

Τη σιωπή της μέσα από τη φυλακή όπου και βρίσκεται σπάει η πρώην παίκτρια ριάλιτι, Έλενα Πολυχρονοπούλου η οποία κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών μαζί με τον σύντροφό της.

Η 29χρονη μίλησε τη Δευτέρα (20/9) στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» τονίζοντας πως αυτό που βιώνει είναι τρομακτικό και αδιανόητο.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «θέλω να διαχωρίσω λίγο την κατάσταση. Θέλω να διαχωριστώ και να ξεκαθαρίσω πως αυτό που παίζεται σαν τίτλος ”μοντέλο πιάστηκε με 7,5 κιλά κοκαΐνης δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα”. Δεν πιάστηκα εγώ με 7,5 κιλά κοκαΐνης».

«Δεν έχω καμία μα καμία σχέση με ναρκωτικές ουσίες ούτε με τη μεταφορά. Γνώρισα μόνο μια χρήση προσωπική που υπήρξε παλαιότερα σε συγχότητα και είχαμε χωρίσει» είπε.

«Δεν καπνίζω, δεν πίνω» σημείωσε εξηγώντας με το να μοιράζεις ναρκωτικά σκοτώνεις κόσμο.

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Πώς ζει τα πρώτα 24ωρα στη φυλακή

Λέγοντας πως ο σύντροφος της είχε πει πως δεν κάνει πια χρήση ναρκωτικών η κατηγορούμενη υπογράμμισε: «Εγώ ήθελα να κάνω παιδί, δεν θα ήμουν τόσο ανεύθυνη όταν εδώ και έναν χρόνο κάνω προσπάθειες. Δεν θα κινδύνευα να φέρω στον κόσμο ένα πλάσμα το οποίο θα κινδύνευε να έχει πάρα πολλά προβλήματα».

«Εύχομαι πραγματικά να μην το ζήσει ποτέ κανένας άνθρωπος αυτό. Είναι τρομακτικό και αδιανόητο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχω. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψω την όλη κατάσταση» συμπλήρωσε.

«Μπήκα στο σπίτι στις 16:00 και η έφοδος έγινε στις 19:00» είπε συμπληρώντας «δεν ανησυχούσα για κάτι και άρχισα να κάνω τη ρουτίνα μου επειδή το σκυλί είχε ουρήσει».

«Όταν είμαι στο σπίτι βάζω τον σύρτη γιατί φοβάμαι. Προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα, φώναξα και δεν μου έλεγαν ποιος είναι, είχαν κλείσει το ματάκι» ανέφερε. «Τιμωρούμαι για την επιλογή, για αυτόν τον άνθρωπο» δήλωσε υποστηρίζοντας πως ερωτεύτηκε τον λάθος άνθρωπο.

«Δεν συνελήφθησα εγώ με ποσότητα ναρκωτικών, θα αποδειχτεί η αλήθεια» σημείωσε. «Θέλω να πληρώσει για τα λάθη του» είπε αναφερόμενη στο σύντροφό της και τόνισε «δεν μου αξίζει αυτό που ζω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διπλό φονικό Αιγίου: Ίχνη αίματος βρέθηκαν έξω από το δωμάτιο των θυμάτων

E-Daily 2.TopNews 06.07.2026
Οι αναλύσεις DNA βρίσκονται σε εξέλιξη, οι μαρτυρίες εξετάζονται και τα νέα δεδομένα οδηγούν σε σημαντικά συμπεράσματα

Σάμος: Νεκρός μετανάστης από το Σουδάν ‑ Διασώθηκαν 35 ακόμη άτομα

E-Daily 2.TopNews 06.07.2026
Τα υπόλοιπα 35 άτομα που επέβαιναν στη λέμβο μεταφέρθηκαν στην ΚΕΔ Ζερβού, για να πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη καταγραφή

Φρίκη για δύο γυναίκες που πήγαν στο Πακιστάν για επενδύσεις σε crypto: Απήχθησαν, βασανίστηκαν και βιάστηκαν ομαδικά

E-Daily 2.TopNews 06.07.2026
Το ένα από τα δύο θύματα υποστήριξε ότι είχε προσκληθεί στο Ισλαμαμπάντ από τον εγγονό του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, ο οποίος της είχε υποσχεθεί επαγγελματικές γνωριμίες με επενδυτές για την εταιρεία της

Οργή στην Ιταλία με το ριψοκίνδυνο άλμα Αμερικανού influencer ‑ «Η λίμνη Κόμο δεν είναι λούνα παρκ»

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Δημόσια έκκληση από τους κατοίκους του Νέσσο για τον «επικίνδυνο τουρισμό» που προωθούν διάφοροι influencers - «Σεβαστείτε τα μέρη, σεβαστείτε όσους ζουν εκεί»

Δεν ήταν φάουλ, λέει ο Τραμπ για την κόκκινη στον Μπαλογκάν και... τα ρίχνει στον διαιτητή

Αθλητικά Νέα 06.07.2026
«Ήταν δύο παίκτες που έτρεχαν με πλήρη ταχύτητα και απλώς συγκρούστηκαν» - Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπερασπίστηκε τον ποδοσφαιριστή, υποστηρίζοντας ότι η φάση δεν δικαιολογούσε την κόκκινη κάρτα

Οδηγός ταξί κατέβασε τους πελάτες και έφυγε με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ για να μην δουν τις πινακίδες του, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 06.07.2026
Οι νεαροί που έκαναν την καταγγελία έχουν καταγράψει στο κινητό τους τηλέφωνο όλον τον διάλογο με τον επαγγελματία - Αναμένεται ανακοίνωση από το ΣΑΤΑ

Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Γαλλίας Μπερνάρ Αρνό καλείται να πληρώσει 22,5 εκατ. ευρώ σε φόρους

E-Daily 2.TopNews 06.07.2026
Ο δισεκατομμυριούχος, ιδιοκτήτης του ομίλου πολυτελών προϊόντων LVMH, θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης

Αφαίρεση βαθμών σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

E-Daily 2.TopNews 06.07.2026
«Καμπάνα» 7 αγωνιστικών σε Τζόουνς και 2 σε Ναν

Ποιο τουρκικό δημοσίευμα «αποκαλύπτει» υπόγεια οχυρά στα νησιά του Αιγαίου και τι ισχυρίζεται

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Η τουρκική εφημερίδα Sözcü επιχειρεί να παρουσιάσει τη νόμιμη θωράκιση των ελληνικών νησιών ως «σκοτεινή επιχείρηση» με υπόγεια οπλοστάσια.

ΕΚΠΟΙΖΩ: «Παράνομη η επιβολή μηνιαίας χρέωσης 0,80 ευρώ στους καταθετικούς και της Alpha Bank» – Τι απαντά η τράπεζα

E-Daily 2.TopNews 06.07.2026
Σύμφωνα με την Alpha Bank «η απόφαση δεν επηρεάζει την ισχύ των συμβατικών σχέσεων των πελατών που έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν το myAlpha Benefit Base, ούτε αμφισβητεί τη δυνατότητα παροχής του συγκεκριμένου πακέτου υπηρεσιών»

Νετανιάχου κατά F‑35 στην Τουρκία: Τι είπε για την ισορροπία δυνάμεων στη Μέση Ανατολή

Πολιτική 06.07.2026
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι η ενίσχυση της τουρκικής αεροπορίας με αμερικανικά μαχητικά θα απειλήσει τη στρατηγική ισορροπία στην περιοχή.

Τουρκία: 5,1 εκατομμύρια συνταξιούχοι δεν φτάνουν ούτε στο όριο της πείνας

Κόσμος 06.07.2026
Σύμφωνα με επίσημα κυβερνητικά στοιχεία, 5,1 εκατομμύρια συνταξιούχοι στην Τουρκία λαμβάνουν κατώτατη παροχή που υπολείπεται δραματικά από το επίσημο όριο της πείνας.