E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Τα πρώτα λόγια από τη φυλακή

«Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχω»

Δημοσίευση 20/9/2021 | 17:42

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Τα πρώτα λόγια από τη φυλακή

Τη σιωπή της μέσα από τη φυλακή όπου και βρίσκεται σπάει η πρώην παίκτρια ριάλιτι, Έλενα Πολυχρονοπούλου η οποία κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών μαζί με τον σύντροφό της.

Η 29χρονη μίλησε τη Δευτέρα (20/9) στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» τονίζοντας πως αυτό που βιώνει είναι τρομακτικό και αδιανόητο.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «θέλω να διαχωρίσω λίγο την κατάσταση. Θέλω να διαχωριστώ και να ξεκαθαρίσω πως αυτό που παίζεται σαν τίτλος ”μοντέλο πιάστηκε με 7,5 κιλά κοκαΐνης δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα”. Δεν πιάστηκα εγώ με 7,5 κιλά κοκαΐνης».

«Δεν έχω καμία μα καμία σχέση με ναρκωτικές ουσίες ούτε με τη μεταφορά. Γνώρισα μόνο μια χρήση προσωπική που υπήρξε παλαιότερα σε συγχότητα και είχαμε χωρίσει» είπε.

«Δεν καπνίζω, δεν πίνω» σημείωσε εξηγώντας με το να μοιράζεις ναρκωτικά σκοτώνεις κόσμο.

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Πώς ζει τα πρώτα 24ωρα στη φυλακή

Λέγοντας πως ο σύντροφος της είχε πει πως δεν κάνει πια χρήση ναρκωτικών η κατηγορούμενη υπογράμμισε: «Εγώ ήθελα να κάνω παιδί, δεν θα ήμουν τόσο ανεύθυνη όταν εδώ και έναν χρόνο κάνω προσπάθειες. Δεν θα κινδύνευα να φέρω στον κόσμο ένα πλάσμα το οποίο θα κινδύνευε να έχει πάρα πολλά προβλήματα».

«Εύχομαι πραγματικά να μην το ζήσει ποτέ κανένας άνθρωπος αυτό. Είναι τρομακτικό και αδιανόητο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχω. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψω την όλη κατάσταση» συμπλήρωσε.

«Μπήκα στο σπίτι στις 16:00 και η έφοδος έγινε στις 19:00» είπε συμπληρώντας «δεν ανησυχούσα για κάτι και άρχισα να κάνω τη ρουτίνα μου επειδή το σκυλί είχε ουρήσει».

«Όταν είμαι στο σπίτι βάζω τον σύρτη γιατί φοβάμαι. Προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα, φώναξα και δεν μου έλεγαν ποιος είναι, είχαν κλείσει το ματάκι» ανέφερε. «Τιμωρούμαι για την επιλογή, για αυτόν τον άνθρωπο» δήλωσε υποστηρίζοντας πως ερωτεύτηκε τον λάθος άνθρωπο.

«Δεν συνελήφθησα εγώ με ποσότητα ναρκωτικών, θα αποδειχτεί η αλήθεια» σημείωσε. «Θέλω να πληρώσει για τα λάθη του» είπε αναφερόμενη στο σύντροφό της και τόνισε «δεν μου αξίζει αυτό που ζω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίσημο: Ερχονται 1.000 κάμερες στους δρόμους – Τέλος στο «σβήσιμο» των κλήσεων

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο διεθνής διαγωνισμός προκηρύχθηκε, τα χρονοδιαγράμματα είναι δεσμευτικά και ο πρωθυπουργός μίλησε ανοιχτά για το τέλος των ανεπίσημων ακυρώσεων κλήσεων ΚΟΚ

Ζελένσκι: Απέρριψε την πρόταση για κατάπαυση πυρός την 9η Μαΐου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Διήμερη κατάπαυση του πυρός με την Ουκρανία για τις 8-9 Μαΐου κήρυξε η Μόσχα

Κρήτη: Σκηνές τρόμου έξω από μπαρ στο Ηράκλειο ‑ Αγρια επίθεση σε 57χρονο πορτιέρη

E-Daily 2.TopNews Χτες
3 νεαροί επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 57χρονο πορτιέρη έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Ηράκλειο μετά από άρνηση εισόδου

Αστυπάλαια: Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, λόγω λειψυδρίας

Ελλάδα Χτες
Παράταση του μέτρου για την Πάτμο

Πειραιάς: Εμπλοκή άγκυρας στο Blue Star Naxos ‑ Tαλαιπωρία για 514 επιβάτες

Ελλάδα Χτες
Γίνονται προσπάθειες απεμπλοκής της άγκυρας με τη συνδρομή ρυμουλκού για την επανέναρξη του ταξιδιού

Ιράν: Δεν είχαμε κανένα σχέδιο να επιτεθούμε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Κόσμος Χτες
Τι μεταδίδει η κρατική τηλεόραση του Ιράν για την πυραυλική επίθεση κατά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για τη Ryanair: Φόβοι για περικοπές πτήσεων στο «Μακεδονία»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έκτακτη κινητοποίηση φορέων και αυτοδιοίκησης μετά τα σενάρια μείωσης δρομολογίων που προκαλούν ανησυχία για τον τουρισμό και τη συνδεσιμότητα της πόλης

Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στη Λειψία, τουλάχιστον δύο νεκροί και 8 τραυματίες

Κόσμος Χτες
Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στην πόλη