E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Τα πρώτα λόγια από τη φυλακή

«Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχω»

Δημοσίευση 20/9/2021 | 17:42

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Τα πρώτα λόγια από τη φυλακή

Τη σιωπή της μέσα από τη φυλακή όπου και βρίσκεται σπάει η πρώην παίκτρια ριάλιτι, Έλενα Πολυχρονοπούλου η οποία κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών μαζί με τον σύντροφό της.

Η 29χρονη μίλησε τη Δευτέρα (20/9) στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» τονίζοντας πως αυτό που βιώνει είναι τρομακτικό και αδιανόητο.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «θέλω να διαχωρίσω λίγο την κατάσταση. Θέλω να διαχωριστώ και να ξεκαθαρίσω πως αυτό που παίζεται σαν τίτλος ”μοντέλο πιάστηκε με 7,5 κιλά κοκαΐνης δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα”. Δεν πιάστηκα εγώ με 7,5 κιλά κοκαΐνης».

«Δεν έχω καμία μα καμία σχέση με ναρκωτικές ουσίες ούτε με τη μεταφορά. Γνώρισα μόνο μια χρήση προσωπική που υπήρξε παλαιότερα σε συγχότητα και είχαμε χωρίσει» είπε.

«Δεν καπνίζω, δεν πίνω» σημείωσε εξηγώντας με το να μοιράζεις ναρκωτικά σκοτώνεις κόσμο.

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Πώς ζει τα πρώτα 24ωρα στη φυλακή

Λέγοντας πως ο σύντροφος της είχε πει πως δεν κάνει πια χρήση ναρκωτικών η κατηγορούμενη υπογράμμισε: «Εγώ ήθελα να κάνω παιδί, δεν θα ήμουν τόσο ανεύθυνη όταν εδώ και έναν χρόνο κάνω προσπάθειες. Δεν θα κινδύνευα να φέρω στον κόσμο ένα πλάσμα το οποίο θα κινδύνευε να έχει πάρα πολλά προβλήματα».

«Εύχομαι πραγματικά να μην το ζήσει ποτέ κανένας άνθρωπος αυτό. Είναι τρομακτικό και αδιανόητο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχω. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψω την όλη κατάσταση» συμπλήρωσε.

«Μπήκα στο σπίτι στις 16:00 και η έφοδος έγινε στις 19:00» είπε συμπληρώντας «δεν ανησυχούσα για κάτι και άρχισα να κάνω τη ρουτίνα μου επειδή το σκυλί είχε ουρήσει».

«Όταν είμαι στο σπίτι βάζω τον σύρτη γιατί φοβάμαι. Προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα, φώναξα και δεν μου έλεγαν ποιος είναι, είχαν κλείσει το ματάκι» ανέφερε. «Τιμωρούμαι για την επιλογή, για αυτόν τον άνθρωπο» δήλωσε υποστηρίζοντας πως ερωτεύτηκε τον λάθος άνθρωπο.

«Δεν συνελήφθησα εγώ με ποσότητα ναρκωτικών, θα αποδειχτεί η αλήθεια» σημείωσε. «Θέλω να πληρώσει για τα λάθη του» είπε αναφερόμενη στο σύντροφό της και τόνισε «δεν μου αξίζει αυτό που ζω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλεξανδρούπολη: Ανήλικος έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης ‑ Παρέδωσε κοσμήματα αξίας 14.000 ευρώ

Κόσμος 21.04.2026
Ο άγνωστος προσποιήθηκε τον λογιστή της οικογένειας και έπεισε τον ανήλικο ότι έπρεπε άμεσα να του παραδώσει τα κοσμήματα του σπιτιού

Τραγωδία στο Καινούργιο Αγρινίου: 40χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος ‑ Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Ελλάδα 21.04.2026
Ο άνδρας εντοπίστηκε από οικείο του πρόσωπο που ειδοποίησε τις Αρχές

Επιδόματα: Ποια πληρώνονται αυτή την εβδομάδα

Οικονομία 21.04.2026
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως την Παρασκευή 24 Απριλίου

Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Ανοιξε η πλατφόρμα ‑ Ποια ΑΦΜ κάνουν πρώτα αίτηση

Οικονομία 21.04.2026
Συνολικά θα διατεθούν 300.000 vouchers, με προϋπολογισμό 50 εκατ. ευρώ

Ο χάρτης της φοροδιαφυγής για το 2025: Ποιοι είναι οι «πρωταθλητές» και οι περιοχές με τη μεγαλύτερη παραβατικότητα

Ελλάδα 21.04.2026
Φοροδιαφυγή εντοπίζουν 1 στους 3 ψηφιακούς ελέγχους από την ΑΑΔΕ

Γερμανία: Κρατούμενη σε φυλακή στο Χαλέπι φέρεται να είναι αγνοούμενη δημοσιογράφος

Κόσμος 21.04.2026
Κρατούμενη σε φυλακή η δημοσιογράφος από τη Γερμανία, Εύα Μαρία Μίχελμαν

Χαϊδάρι: Πτώση της 13χρονης από σχολείο – Πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό

Ελλάδα 21.04.2026
Yποβλήθηκε σε πολύωρη και εξαιρετικά δύσκολη χειρουργική επέμβαση

Πυροβολισμοί στις πυραμίδες Τεοτιουακάν στο Μεξικό: Νεκρή μία τουρίστρια – Αυτοκτόνησε ο δράστης

Κόσμος 21.04.2026
Ο δράστης αυτοκτόνησε στην Πυραμίδα της Σελήνης, ενώ αρκετοί επισκέπτες τραυματίστηκαν, τρεις σοβαρά.

Εξαιρούνται οι Βρετανοί τουρίστες στην Ελλάδα από τον βιομετρικό έλεγχο, προβληματισμός στην ΕΕ

Ελλάδα 21.04.2026
Δεν θα υποχρεωθούν να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα