E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ματίνα Παγώνη: Όλοι θα κάνουμε την τρίτη δόση

Δεν θέλουμε να δούμε παιδιά στις ΜΕΘ

Δημοσίευση 17/9/2021 | 09:25

Ματίνα Παγώνη: Όλοι θα κάνουμε την τρίτη δόση

Σε ένα μήνα περίπου θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ανακοινώσεις για την τρίτη δόση του εμβολιασμού, σημείωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση του MEGA και τόνισε πως όλοι θα κάνουμε την αναμνηστική δόση του εμβολίου.

«Εννοείται θα κάνουμε τρίτη δόση. Το έχουμε πει εδώ και καιρό. Περιμένουμε την Επιτροπή των Εμβολίων, που αργούν στις εισηγήσεις τους» σημείωσε η Ματίνα Παγώνη για τον εμβολιασμό, εκτιμώντας ότι μέσα στον Οκτώβριο θα προχωρήσει το θέμα.

Η Ματίνα Παγώνη σημείωσε πως μετά τους ανοσοκατασταλμένους και τους υγειονομικούς, προτεραιότητα για την τρίτη δόση θα έχουν «όσοι εμβολιάστηκαν Γενάρη και Φεβρουάριο», ενώ τόνισε ότι η τρίτη δόση θα γίνεται μετά τους 6-8 μήνες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

Αναφέρθηκε, δε, και στη μετάλλαξη Δέλτα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επιθετική μετάλλαξη στα παιδιά και στους νέους η Δέλτα. Από τις δυσκολότερες μεταλλάξεις που έχουμε. Δεν το περιμέναμε κι εμείς».

Η ίδια αναφέρθηκε και στην ανάγκη εμβολιασμού των παιδιών, φέρνοντας ως παράδειγμα το Λος Άντζελες: «Στο Λος Άντζελες έκαναν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό στα παιδιά στα σχολεία γιατί ήταν πολλά τα κρούσματα. Και ένα μεγάλο ποσοστό μπήκε σε ΜΕΘ. Και δεν θα ήθελε κανείς μας, με τίποτα, να δει παιδάκια διασωληνωμένα» ανέφερε.

Τόνισε, δε, πως οι παιδίατροι πρέπει να ενημερώσουν τους γονείς ώστε να εμβολιαστούν τα παιδιά τους. «Να εμβολιάσουν οι γονείς τα παιδιά τους για την ασφάλεια τους. Δεν θα ήθελα να βλέπω παιδάκια στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ» κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πόσο αυξάνεται το πρόστιμο για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ

Οικονομία 24.03.2026
Το πρόστιμο για όσους δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο και δεν έχουν

Τι καιρό έκανε την 25η Μαρτίου το 1821 ‑ Η αναλυτική έρευνα του Θοδωρή Κολυδά

Καιρός 24.03.2026
Με αφορμή την εθνική επέτειο, ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, επιχείρησε μέσω μελέτης του να παρουσιάσει τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν 205 πριν!

Απάτη στον ΕΦΚΑ: Ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση στους 22 συλληφθέντες

Ελλάδα 24.03.2026
Η δικογραφία ανατέθηκε σε ανακριτή ενώπιον του οποίου θα κληθούν να απολογηθούν οι κατηγορούμενοι

Μπιλ Κόσμπι: Κρίθηκε ένοχος για νάρκωση και κακoπoίηση γυναίκας

Κόσμος 24.03.2026
«Κουβαλώ το βάρος αυτού που μου συνέβη για περισσότερα από 50 χρόνια» δήλωσε η επιζώσα

Γιώργος Τσαγκαράκης: «Είμαι αθώος» ‑ Οι πρώτες δηλώσεις μέσω του δικηγόρου του μετά την απολογία

Ελλάδα 24.03.2026
Βίντεο από την στιγμή που ο γνωστός γκαλερίστας έφτασε στον ανακριτή

Ιράν: Χτυπά ξανά το Ισραήλ παρά το μήνυμα Τραμπ – Βομβαρδισμός στη Βηρυτό

Κόσμος 24.03.2026
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεϊ θέλει «να κλείσει σύντομα το ζήτημα»

A23a: Το μεγαλύτερο παγόβουνο του κόσμου έχει «μόνο λίγες εβδομάδες ακόμη» πριν λιώσει εντελώς

Κόσμος 24.03.2026
Οι επιστήμονες παρακολουθούν στενά την πορεία του καθώς το A23a λειτουργεί ως ένα «φυσικό εργαστήριο»

Μην αναζητήσετε ποτέ αυτές τις 6 λέξεις στην Google, κίνδυνος να σας χακάρουν

Tech + Science 24.03.2026
Οι χάκερ επινοούν συνεχώς νέες και εξελιγμένες επιθέσεις σε βάρος χρηστών του διαδικτύου

Θεσσαλονίκη: Ανδρας έκλεψε 250 λίτρα πετρέλαιο από φορτηγό και συνελήφθη

Ελλάδα 24.03.2026
Με τη χρήση λάστιχου κήπου τοποθέτησε τα καύσιμα σε πλαστικά δοχεία και αποχώρησε με ΙΧ αυτοκίνητο

Μετρό: Οι σταθμοί που θα κλείνουν νωρίτερα από σήμερα λόγω εργασιών

Ελλάδα 24.03.2026
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στη Γραμμή 2 του Μετρό λόγω εργασιών στο τμήμα «Ομόνοια – Πανεπιστήμιο»