E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δάφνη: Ανατριχιαστικές περιγραφές από τη κόλαση που ζούσε το θύμα

Ο συζυκτόνος της είχε βάλει κοριό

Δημοσίευση 3/8/2021 | 09:13

Δάφνη: Ανατριχιαστικές περιγραφές από τη κόλαση που ζούσε το θύμα

Για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση θα απολογηθεί ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή σήμερα το πρωί ο 40χρονος συζυγοκτόνος ο οποίος δολοφόνησε τη 32χρονη σύζυγο του την περασμένη Παρασκευή, στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στη Δάφνη.

Επιπλέον, σε βάρος του 40χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας-οπλοχρησίας.

Ο δράστης ομολόγησε το έγκλημα του προανακριτικά και ήταν εκείνος που ενημέρωσε την αστυνομία για την αποτρόπαια πράξη του

Ανατριχιαστικές περιγραφές

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικός ο τρόπος που προανακριτικά περιέγραψε το έγκλημα του, με απόλυτη ψυχραιμία και με λεπτομέρειες που…σοκάρουν.

Ο 40χρονος άνδρας επιχείρησε να δικαιολογήσει την στυγερή δολοφονία της συζύγου του, υποστηρίζοντας ότι εκείνη τον απατούσε και λέγοντας ότι το διαπίστωσε διότι είχε βάλει…κοριό.

Συγκεκριμένα, ενώπιον των αστυνομικών φέρεται να περιέγραψε πως αφού ξύπνησε και ετοίμασε το γιο τους για να πάει να παίξει μπάλα στην πλατεία, τότε :«άρχισα να κάνω βόλτες μες στο σπίτι και σκεφτόμουν αυτή την πρώτη συνομιλία. Για 10 λεπτά είχα θολώσει και γύριζε το μυαλό με αυτά που είχα ακούσει.

Πήγα στην κουζίνα, πήρα ένα μαχαίρι από το συρτάρι μεγάλο καφέ και πήγα προς το δωμάτιο του γιου μας. Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη καθώς άκουσα τη συμβουλή του πεθερού και 15 μέρες πριν είχα αφαιρέσει τα κλειδιά από την πόρτα της για να μην κλειδώνεται μέσα. Όταν πήρα το μαχαίρι με το δεξί χέρι μπήκα στο δωμάτιο της, εκείνη κοιμόταν ανάσκελα και απευθείας όρμηξα πάνω της, ξάπλωσα πάνω της και την κάρφωσα με την μύτη του μαχαιριού μία φορά στο λαιμό. Εκείνη τότε ξύπνησε άρχισε να φωνάζει “πεθαίνω” και με το αριστερό χέρι της έκλεισα το στόμα. Έτσι αριστερά από το κεφάλι της και με τα δυο μου χέρια της έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Μετά από περίπου ένα λεπτό εκείνη σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει».

Η διαδρομή μέχρι την παράδοση

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος περιέγραψε με ανατριχιαστικό αλλά και απόλυτα ψύχραιμο τρόπο πως ξεπλύθηκε , πήγε πρώτα στην αδελφή του και μετά στην αστυνομία.

«Σηκώθηκα πήγα στο μπάνιο γιατί ήμουν γεμάτος αίματα. Φορούσα μία κοντομάνικη μπλούζα με ρίγες, την έβγαλα και την πέταξα στο καλάθι με τα άπλυτα. Ξέπλυνα στο νιπτήρα τα χέρια μου και το πρόσωπο φόρεσα τα ρούχα που φοράω τώρα και έκλεισα την πόρτα του δωματίου. Πήρα το μηχάνημα καταγραφής και πήγα στο σπίτι της αδερφής μου. Δεν της είπα τι είχα κάνει, αλλά της ζήτησα να ακούσει τις συνομιλίες. Επειδή είχε πρόβλημα το laptop, άφησα το μηχάνημα εκεί, της είπα να ακούσει τις συνομιλίες και της είπα ψέματα ότι πάω στη δουλειά ενώ εγώ έφυγα με τα πόδια και πήγα στο αστυνομικό τμήμα της Δάφνης όπου τους αποκάλυψα τι είχε κάνει» ανέφερε στην προανακριτική του απολογία.

Μάλιστα, ο 40χρονος ευχήθηκε στην κατάληξη των όσων είπε στους αστυνομικούς να γυρνούσε ο χρόνος πίσω για να σκεφτεί ξανά τι…αποφάσισε να κάνει στη σύζυγο του.

«Ό,τι έκανα το έκανα γιατί γυρνούσε στο μυαλό μου αυτή η συνομιλία. Δεν μπορούσα να αντέξω ότι η γυναίκα που αγαπούσα έκανε αυτά που έκανε μέσα στο σπίτι μας. Μακάρι να γυρνούσα το χρόνο πίσω, να ξανασκεφτώ αυτά τα 10 λεπτά» τόνισε ο συζυγοκτόνος ενώπιον των αστυνομικών.

Συχνοί οι καυγάδες

Τους καυγάδες πάντως του ζευγαριού είχε αντιληφθεί και η γειτονιά καθώς δεν ήταν και λίγοι αυτοί που είχαν ακούσει πολλές φορές τη νεαρή μητέρα να φωνάζει «βοήθεια».

Μάλιστα, μία γειτόνισσα του ζευγαριού -σύμφωνα με όσα είχε γράψει στο facebook- είχε καλέσει στις 11 Ιουλίου την αστυνομία καταγγέλλοντας ενδοοικογενειακή βία, χωρίς ωστόσο οι αστυνομικοί να κατέβουν καν από το περιπολικό για να ελέγξουν τι συνέβαινε.

Γί´αυτό το λόγο και βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διευθύντρια σχολείου σκοτώθηκε πέφτοντας από ταράτσα πολυκατοικίας στον Κολωνό

Ελλάδα 28.04.2026
Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό

Απόδειξη θανάτου: Ξέθαψε την αδερφή του και πήγε με τον σκελετό της στην τράπεζα για ανάληψη

E-Daily 2.TopNews 28.04.2026
Ο άνδρας ως αναλφάβητος, δεν μπορούσε να κατανοήσει τη διαδικασία που απαιτείται όταν πεθάνει ο δικαιούχος ενός τραπεζικού λογαριασμού και έπραξε κατά γράμμα αυτό που του ζήτησαν

Σεισμός τώρα: 4,6 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Σκιάθου

Ελλάδα 28.04.2026
Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμα και στην Αττική

ΕΦΚΑ: Η στιγμή που ο 89χρονος με την καραμπίνα βγαίνει από το υποκατάστημα ενώ έχει πυροβολήσει

E-Daily 2.TopNews 28.04.2026
Ο ηλικιωμένος παραμένει ασύλληπτος ενώ πραγματοποίησε και δεύτερη επίθεση λίγο αργότερα στο Εφετείο Αθηνών

Προφυλακίστηκε ο 20χρονος για τη δολοφονία του 27χρονου – «Δεν ήθελε να τον σκοτώσει, επιχείρησε να αυτοκτονήσει»

Ελλάδα 28.04.2026
Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια σήμερα στο Ναυτοδικείο Πειραιά

Πέθανε η ηθοποιός, Ελπίδα Μαζαράκη

E-Daily 2.TopNews 28.04.2026
Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας

Ξεκινά το πρόγραμμα «Chios Pass 2026» και «Kythira Pass 2026» για την ενίσχυση του τουρισμού – Πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση

E-Daily 2.TopNews 28.04.2026
Το πρόγραμμα προβλέπει τη χορήγηση άυλων ψηφιακών χρεωστικών καρτών στους δικαιούχους

Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο – Διεθνής διαιτητής της UEFA κατηγορείται για σeξουαλική επίθεση σε ανήλικο

Κόσμος 28.04.2026
Διεθνής διαιτητής και αστυνομικές αρχές βρίσκονται στο επίκεντρο σοβαρής έρευνας μετά από καταγγελίες για σeξουαλική επίθεση σε έφηβο

Διεκόπη η δίκη για τα Τέμπη ‑ Στις 27 Μαΐου η επόμενη δικάσιμος

Ελλάδα 28.04.2026
Η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου

Δίκη για τα Τέμπη: Μήνυση σε Κυρανάκη καταθέτει ο κατηγορούμενος Νικολάου

Ελλάδα 28.04.2026
Για τον πρώην επιθεωρητή του ΟΣΕ, το Ελληνικό Δημόσιο όπως και για τρεις ακόμη κατηγορούμενους έχει υποβάλλει δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Λάρισα