E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εξιχνιάστηκε δολοφονία ζευγαριού στη Σαλαμίνα μετά από 10 χρόνια

Εpωτική αντιζηλία πίσω από το φονικό

Δημοσίευση 27/7/2021 | 14:34

Εξιχνιάστηκε δολοφονία ζευγαριού στη Σαλαμίνα μετά από 10 χρόνια

Τον Ιούλιο του 2011 ο 27χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ΓΜ βρίσκεται δολοφονημένος στο πίσω κάθισμά του αυτοκινήτου του στην παραλία της Φανερωμένης στη Σαλαμίνα. Η 22χρονη σύντροφός του ΝΑ, μητέρα ενός 2χρονου κοριτσιού, δολοφονείται και αυτή, με το πτώμα της να μην έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.

Δέκα χρόνια μετά η στυγερή δολοφονία εξιχνιάστηκε. Πρόκειται για ένα ζευγάρι κι ένα ακόμα άτομο που εργάζονταν στο ίδιο μπαρ, όπου απασχολούνταν περιστασιακά ο 27χρονος για να συμπληρώνει το εισόδημά του. Και οι τρεις αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, η ανακρίτρια Πειραιά, μετά από πολύχρονη έρευνα, άσκησε διώξεις κατά τριών ατόμων.

Το κίνητρο της δολοφονίας είναι η εpωτική αντιζηλία. Η 22χρονη φέρεται να είχε συνάψει ερωτική σχέση με έναν εκ των κατηγορουμένων. Στην πορεία επανασυνδέθηκε με τον 27χρονο, κάτι που εξόργισε τον πρώην φίλο της, ο οποίος φέρεται να απειλούσε συνεχώς τον υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού.

Σαλαμίνα: Πώς έγινε η δολοφονία

Εκείνο το βράδυ του Ιουλίου του 2011 οι δύο εκ των κατηγορουμένων φέρεται να ακολούθησαν το ζευγάρι. Στην παραλία της Φανερωμένης ο Γ πυροβολήθηκε και η Ν, στην προσπάθειά της να διαφύγει, δέχτηκε κι αυτή δολοφονική επίθεση χωρίς μέχρι σήμερα να έχει βρεθεί το σώμα της.

Οι δράστες επέστρεψαν στο μπαρ που εργάζονταν σαν να μην συνέβη τίποτα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο την όλη επίθεση φέρεται να συγκάλυψε η σύζυγος του ενός κατηγορούμενου. Τα άτομα που εμπλέκονται αρνούνται την κατηγορία.

Τσούκαλης: Ακόμα και οικείοι του ζευγαριού είχαν αρχίσει να απογοητεύονται

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Παντού» δήλωσε πως τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελλάδος είναι υπερσύγχρονα και κάνουν πολύ σοβαρή δουλειά.

«Οι φάκελοι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν κλείνουν από το Εγκλημάτων Κατά Ζωής και αυτό είναι παρήγορο. Μετά από πολλά χρόνια ασκούνται διώξεις για ένα έγκλημα που ο περισσότερος κόσμος το είχε ξεχάσει. Ακόμα και οικείοι του ζευγαριού είχαν αρχίσει να απογοητεύονται. Απεδείχθη ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη» είπε.

«Να υπενθυμίσουμε πως δεν υπήρχαν καθόλου στοιχεία, από τις σπάνιες υποθέσεις που συνέβη αυτό, δηλαδή να μην υπάρχουν καθόλου στοιχεία. Το πτώμα της κοπέλας δεν έχει εντοπιστεί ακόμη. Ήταν από τις υποθέσεις που πραγματικά δεν υπήρχε κάτι για να “κρατηθεί” η αστυνομία στις έρευνες…», συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καιρός: Ο θερμικός θόλος στρέφεται προς τη χώρα μας

Καιρός 04.07.2025
Έρχεται «καυτό» τετραήμερο με 43άρια

Πειραιάς – Ο σοκαριστικός διάλογος της 14χρονης με τον βιαστή

Ελλάδα 04.07.2025
«Θα σε πάω κάπου για να συζητήσουμε»

Οδηγός χωρίς δίπλωμα παραβίασε STOP και συγκρούστηκε με όχημα – Ακρωτηριάστηκε 53χρονη εργαζόμενη στην Κάτω Αχαΐα

Ελλάδα Χτες
Ο 63χρονος οδηγός του ΙΧ παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε με όχημα του «Βοήθεια στο Σπίτι» - Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε την 53χρονη

Πέθανε ο Μάικλ Μάντσεν

Κόσμος Χτες
Στη σπουδαία καριέρα του, που ξεπέρασε τα 40 χρόνια, ο Μάικλ Μάντσεν συμμετείχε σε δεκάδες ταινίες

Μαίνεται η φωτιά στην Ιεράπετρα: Διάσπαρτες εστίες σε Φέρμα, Αχλιά και Κουτσουνάρι

Ελλάδα Χτες
Στην περιοχή που πλήττεται από την πυρκαγιά για περισσότερες από 24ωρες επιχειρούν 230 πυροσβέστες, 13 ομάδες πεζοπόρων, 46 οχήματα και δέκα εναέρια μέσα που θα συνεχίσουν να κάνουν ρίψεις νερού μέχρι πριν νυχτώσει

«Κόλαφος» ο Ιβανίσεβιτς για Τσιτσιπά: «Δεν έχω ξαναδεί πιο αγύμναστο παίκτη...»

Αθλητικά Νέα Χτες
O νέος προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά με λίγα λόγια εξήγησε σε μέσο της Σερβίας την πτώση του Έλληνα τενίστα

Φωτιά στη Ραφήνα: «Δύσκολες οι επόμενες ώρες» – 51 πολίτες απομακρύνθηκαν την τελευταία στιγμή

Ελλάδα Χτες
«Οι επόμενες ώρες θα είναι πολύ δύσκολες», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, για τη μεγάλη φωτιά στην Ανατολική Αττική

Όλα τα πλοία με προορισμό τη Ραφήνα θα πηγαίνουν στο Λαύριο μέχρι νεωτέρας λόγω της φωτιάς

Ελλάδα Χτες
Λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή αποφασίστηκε να μην δέσουν πλοία στο λιμάνι

Φωτιά στη Ραφήνα: Πυκνός μαύρος καπνός έφτασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Δύσκολη η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας, με τους πυκνούς καπνούς από την πυρκαγιά να έχουν φτάσει έως το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας

Την κυνηγούσε με ψαλίδι στους δρόμους της Αμαλιάδας και την κάρφωσε στην πλάτη

Ελλάδα Χτες
Συνελήφθη η δράστιδα - Αφού αποπειράθηκε να κόψει τα μαλλιά της νεαρής της κάρφωσε το ψαλίδι στην πλάτη

Αποφυλακίζονται Παναγιώταρος και Παππάς

Ελλάδα Χτες
Τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί οροί της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα