E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σταύρος Δογιάκης: Αυτοκτονία με δύο σφαίρες

Μια στην καρδιά και μια στο κεφάλι

Δημοσίευση 23/6/2021 | 08:53

Σταύρος Δογιάκης: Αυτοκτονία με δύο σφαίρες

Η ζωή του Σταύρου Δογιάκη, το τελευταίο διάστημα είχε αλλάξει ριζικά. Όπως κατέθεσε ο αδερφός του στην αστυνομία, ο 53χρονος μετά από δεκαετίες στην ταβέρνα «Κρητικός» αποχώρησε μεταβιβάζοντας το μερίδιο του στον αδερφό του, έναντι του ποσού των 650.000 ευρώ. Ο ίδιος θα έφτιαχνε μια νέα επιχείρηση εστίασης στη λεωφόρο Μεσογείων, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι φέρεται να είχε προκύψει και ένα ζήτημα με μια μεγάλη πληρωμή. Ο Σταύρος Δογιάκης, έγραψε ένα σημείωμα λίγων λέξεων που ανέφερε ότι τα αφήνει όλα στον αδερφό του.

Δίπλα στη λακωνική κατάθεση ψυχής που αποτυπώθηκε στο λευκό χαρτί, υπήρχε ένα κουτί με χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς για να γίνει η καταμέτρηση και να προσδιοριστεί το ακριβές ποσό.

Αυτά τα νέα δεδομένα έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας προκειμένου να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που επηρέασε τη ζωή του επιχειρηματία και τον έκανε να γράψει το φινάλε της ζωής του με σφαίρες, δίνοντας μάλιστα και τη χαριστική βολή…

Πυροβόλησε τον εαυτό του δύο φορές

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, αποκαλύπτουν νέα δεδομένα για τις τελευταίες στιγμές της ζωής του Σταύρου Δογιάκη αλλά και τον τρόπο που αποφάσισε να την τερματίσει.

Είναι συγκλονιστικό ότι ο 53χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρχικά πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά. Όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς η πρώτη σφαίρα προκάλεσε διαμπερές τραύμα και δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα να επιχειρήσει και δεύτερη φορά, ακουμπώντας το πιστόλι στον κρόταφο και πατώντας τη σκανδάλη, δίνοντας ουσιαστικά τη χαριστική βολή στον εαυτό του.

Λίγες ώρες πριν ανηφορίσει με το ασημένιο Smart στον Υμηττό, στη θέση Άη Γιάννης, βρέθηκε στο Μαρούσι. Οι κεραίες πιάνουν εκεί το τελευταίο στίγμα του κινητού του, πριν το απενεργοποιήσει για να σβήσει τα ίχνη του στο δάσος.

Το αν συναντήθηκε με κάποιον, οι αστυνομικοί προσπαθούν να το διερευνήσουν για να ρίξουν άπλετο φως στην πολύκροτη υπόθεση, ενώ το εννιάρι πιστόλι που χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας, έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να εξεταστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο θρύλος της νυχτερινής διασκέδασης Λάκης Ραπτάκης: Ο άνθρωπος που άλλαξε το nightlife σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 05.02.2026
Τη δεκαετία του `80 και του `90 ήταν κυρίαρχος έχοντας φτάσει μάλιστα στο σημείο να έχει 46 (!) μαγαζιά διασκέδασης

O Έλον Μασκ γράφει ότι τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία!

Κόσμος 05.02.2026
Για μια προκλητική δήλωση του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου ή μια ένδειξη πραγματικής δυστυχίας, κάνει λόγο το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ο Χάρης Παυλίδης κάλεσε τάιμ άουτ μόνο για να αποθεώσει τα κορίτσια της Εθνικής πόλο γυναικών

Αθλητικά Νέα 05.02.2026
“Κάνατε το καλύτερο σας παιχνίδι. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που παίξατε”

Κελίφ: «Δεν είμαι τρανς, είμαι κορίτσι ‑ Έκανα ορμονοθεραπεία, δέχομαι οποιονδήποτε έλεγχο»

Αθλητικά Νέα 05.02.2026
Αποκαλύψεις της Ολυμπιονίκη στη «L`Equipe» για την ορμονοθεραπεία και το γονίδιο SRY

Μαρουσάκης: Έρχεται νέα οργανωμένη κακοκαιρία

Καιρός 05.02.2026
Ψυχρές αέριες μάζες και χιόνια στα βουνά

Ομολόγησε κατασκοπεία υπέρ της Κίνας ο 50χρονος σμήναρχος

Ελλάδα 05.02.2026
Η δράση του και πώς εντοπίστηκε

Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ σε χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων

Οικονομία 05.02.2026
Αναλυτικά τα πρόστιμα