E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάγδα Φύσσα: Εχασα το παιδί μου από τους φασίστες, σήμερα θα είμαι μισή

Η Μάγδα Φύσσα έστειλε το δικό της μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας, αναφέροντας πως «αυτοί που γιορτάζουν σήμερα ας τη χαρούν την ημέρα αυτή και να χαίρονται την κάθε μέρα με τα παιδιά τους».

Δημοσίευση 9/5/2021 | 19:59

Μάγδα Φύσσα: Εχασα το παιδί μου από τους φασίστες, σήμερα θα είμαι μισή

Η Μάγδα Φύσσα έστειλε το δικό της μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας, αναφέροντας πως «αυτοί που γιορτάζουν σήμερα ας τη χαρούν την ημέρα αυτή και να χαίρονται την κάθε μέρα με τα παιδιά τους».

Μιλώντας στο debater, δήλωσε, μεταξύ άλλων πως «έχασα το παιδί μου από τους φασίστες, από τους νεοναζί αυτής της χώρας. Σήμερα θα είμαι μισή. Το ένα μου παιδί δεν θα είναι εδώ να μου πει χρόνια πολλά. Το άλλο μου παιδί που είναι εδώ λοιπόν, θα πάρει όλο αυτό το βάρος επάνω του και μου πει χρόνια πολλά και για εκείνον και για τον αδερφό του που λείπει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα. Δύσκολο για όλους».

«Έχουμε χωριστεί στα δύο. Είναι οι μητέρες που γιορτάζουν, γιατί έχουν ολοκληρωμένη την οικογένειά τους στο σπίτι τους. Και οι μητέρες που έχουν χάσει είτε ένα μέλος, είτε ένα παιδί, είτε είχαν ένα και το έχασαν και δεν έχουν κανένα άλλο. Οπότε στην ουσία είμαστε χωρισμένες στα δύο», τόνισε.

«Και οι πατεράδες είναι τραγικά πρόσωπα, πονούν κι εκείνοι»

«Μιλώ ως μητέρα χαμένου παιδιού, το οποίο δολοφόνησαν οι νεοναζιστές αυτής της χώρας. Δεν είμαι μόνο εγώ σύμβολο. Είναι πάρα πολλές μητέρες εκεί έξω που πονούν, αφού και εκείνες έχουν χάσει το παιδί τους. Ας μην ξεχνάμε και τη μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε σε δημόσια θέα και πόσες άλλες. Θα ήθελα να πω και δυο λόγια για αυτούς τους πατεράδες. Είναι εξίσου το ίδιο τραγικά πρόσωπα κι αυτά. Πονούν κι αυτοί εξίσου το ίδιο, αφού και για αυτούς διαλύθηκαν οι οικογένειές τους», προσέθεσε στη συνέντευξή της.

Μάλιστα, στην ερώτηση ως μητέρα και αν μπορούσε να αλλάξει κάποια πράγματα, ποια θα ήταν αυτά, η Μάγδα Φύσσα σχολίασε χαρακτηριστικά πως «αυτό που θα άλλαζα στην κυριολεξία, θα ήταν να βλέπω ευτυχισμένα παιδιά. Ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει κάτι πιο δυνατό και πιο σπουδαίο. Τον κόσμο όλο θα άλλαζα. Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γυναίκες σκέφτονται να αποκτήσουν παιδί με το DNA νεκρών συντρόφων τους

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Νέο ντοκιμαντέρ διερευνά την αμφιλεγόμενη πρακτική της «μεταθανάτιας τεκνοποίησης» - «Είναι η ανθρώπινη ανάγκη να αισθανόμαστε συνδεδεμένοι»

Πάτρα: Αγνοείται 16χρονη μαθήτρια που επέστρεφε από εξετάσεις

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Εξαφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης 4 Ιουνίου, μετά τη λήξη των ενδοσχολικών προαγωγικών εξετάσεων

Βρετανία: Επίθεση με βαλλίστρα σε πανεπιστήμιο – Ένας σοβαρά τραυματίας

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Το θύμα, υπάλληλος ασφαλείας του Πανεπιστημίου του Σάρεϊ, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Ανω Λιόσια: Πυροβολισμοί και συμπλοκή – 13 συλλήψεις

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Οι εμπλεκόμενοι έκαναν χρήση καραμπινών, αφήνοντας πίσω τους εκτεταμένες ζημιές στον οικισμό

Γαλλία: Σορός παιδιού με ρούχα παρόμοια με της 11χρονης Λιάνας εντοπίστηκε σε σιλό σιτηρών

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Τις επόμενες ώρες η σορός θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για την επίσημη ταυτοποίησή της

Υπάτιος Πατμάνογλου: Συγκλονιστική ανάρτηση 9 χρόνια μετά το τροχαίο που του στέρησε σύζυγο και γιο

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Ο πατέρας που έχασε σύζυγο και παιδί σε θανατηφόρο τροχαίο στην Αθηνών - Λαμία το 2017 μοιράστηκε συγκινητική φωτογραφία του γιου του

Καλαμάτα: Η θεία των κοριτσιών δεν μπορεί να αναλάβει την επιμέλειά τους

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Το Σάββατο απολογείται ο 41χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του, της 39χρονης Βασιλικής

Γυναίκα κλέβει θαμώνες σε καταστήματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης – Αναστάτωση στην περιοχή

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Επιχειρηματίες και πολίτες που ήρθαν σε επαφή μαζί της εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Γαλλία: Σορός εντοπίστηκε κοντά στο σημείο εξαφάνισης της 11χρονης Λιχάνα – Ειδοποιήθηκε η οικογένεια

Κόσμος 04.06.2026
Η σορός ανακαλύφθηκε μέσα σε σιλό σιτηρών εγκαταλελειμμένου εργοστασίου που παρέμενε κλειστό για πάνω από 15 χρόνια.

Ο χάρτης με τους καρχαρίες στην Ελλάδα ‑ Σε ποιες θάλασσες κόβουν βόλτες

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Ποια είδη και σε ποιες περιοχές της Ελλάδας κάνουν την εμφάνισή τους