Τραγωδία στο Παρίσι: Ανδρας μαχαίρωσε και σκότωσε γυναίκα αστυνομικό
Νεκρός σύμφωνα με πληροφορίες και ο δράστης
Δημοσίευση 23/4/2021 | 16:41

Επίθεση με μαχαίρι σε βάρος αστυνομικού, έξω από αστυνομικό τμήμα στην περιοχή Île-de-France, στα περίχωρα του Παρισιού, πραγματοποίησε ένας άνδρας το μεσημέρι της Παρασκευής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης τραυμάτισε στο λαιμό τη γυναίκα αστυνομικό, η οποία ήταν διοικητικό στέλεχος, ενώ ο ίδιος εξουδετερώθηκε, δεχόμενος δυο σφαίρες από την ασφάλεια του τμήματος.
Η άτυχη γυναίκα δεν άντεξε και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με τον τοπικό εισαγγελέα.
Σε πρώτη φάση, το περιστατικό θα μπορούσε να έχει χαρακτηριστικά τρομοκρατίας, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η αστυνομικός επέστρεφε στο γραφείο από το μεσημεριανό της γεύμα, όταν ο δράστης την αιφνιδίασε και της επιτέθηκε. Οι παριστάμενοι αστυνομικοί πυροβόλησαν και ακινητοποίησαν τον δράστη. Πληροφορίες του Sputnik αναφέρουν πως κι εκείνος υπέκυψε στα τραύματά του.
Στο σημείο έσπευσε και ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Ζεράλντ Νταρμανέν για να αξιολογήσει την κατάσταση.
Αυστραλία: Κατσαρίδες 200.000 δολαρίων – Έφοδος αποκάλυψε πάνω από 100.000 έντομα‑γίγαντες
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν εγκαταστάσεις του Ιράν – Συναγερμός στο Μπαχρέιν και το Κουβέιτ
Καιρός Σάββατο: Αίθριος με άνοδο θερμοκρασίας έως 33 βαθμούς ‑ πού αναμένονται καταιγίδες
Βόλος: Τετραετής φυλάκιση για 53χρονο που επιχείρησε να βγάλει τα μάτια του αδερφού του
Σομαλία: Η Τουρκία έβαλε στο μάτι τα «χρυσά» αποθέματα ουρανίου
Νέοι οδηγοί και επικίνδυνες συμπεριφορές: Τι αποκαλύπτει νέα ευρωπαϊκή έρευνα για την Ελλάδα
Η Ουκρανία ζητάει συγγνώμη για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα
Τραγωδία στη Σαχάρα: 49 νεκροί από δίψα σε ακινητοποιημένο φορτηγό στο Νίγηρα
Τραγικό τέλος στις έρευνες για την 11χρονη Λιανά στη Γαλλία: Αναγνωρίστηκε η σορός της
Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη
LIVE Πολιτική Χτες






