E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Yπόθεση Μαντλίν: Νέα στοιχεία για τον Γερμανό παιδόφιλο

Ο Γερμανός παιδόφιλος, όπως έγινε γνωστό, συνήθιζε να κλέβει «από ξενοδοχεία και παραθεριστικά σπίτια»

Δημοσίευση 2/3/2021 | 13:21

Yπόθεση Μαντλίν: Νέα στοιχεία για τον Γερμανό παιδόφιλο

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν. Ο Γερμανός παιδόφιλος, όπως έγινε γνωστό, συνήθιζε να κλέβει «από ξενοδοχεία και παραθεριστικά σπίτια».

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με την οικογένειά της στην Πορτογαλία το 2007. Η υπόθεσή της είχε προκαλέσει παγκόσμιο σοκ και οι έρευνες μετά από 13 χρόνια δεν είχαν αποδώσει καρπούς.

Εξέλιξη είχαμε τον Ιούνιο του 2020, όταν οι βρετανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ένας Γερμανός θεωρείται ύποπτος. Πρόκειται για τον 43χρονο Christian Brueckner, ο οποίος σύμφωνα με το CBS αποκάλυψε μεθυσμένος το 2017 σε έναν φίλο του ότι έχει πληροφορίες για τη μικρή Μαντλίν.

Εκείνος πήγε στη γερμανική αστυνομία, κι έτσι ξεκίνησε η έρευνα εναντίον του. «Ο Christian B. είναι ένας εγκληματίας που έκανε πολλά οικονομικά εγκλήματα, όπως διαρρήξεις και διακίνηση ναρκωτικών», είπε ο εγκληματολόγος Mark Hofmann στο CBS, «έχει όμως και μια πιο σκοτεινή πλευρά, μετακινούνταν από δουλειά σε δουλειά, από έγκλημα σε έγκλημα».

«Πήγαινε από δουλειά σε δουλειά. Πήγαινε από το ένα έγκλημα στο άλλο. Έμενε σε ένα σπίτι που βρισκόταν ένα μίλι μακριά από τον τόπο του εγκλήματος. Ήταν γνωστό ότι ο Μπρίκνερ διέπραττε κλοπές σε ξενοδοχεία», πρόσθεσε.

Λίγο μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση έφυγε από την Πορτογαλία και επέστρεψε στη Γερμανία.

Ο Γερμανός εισαγγελέας Hans Christian Wolters είχε επιβεβαιώσει ότι σήμα από το κινητό τηλέφωνο του Μπρίκνερ εξέπεμπε κοντά από το σημείο όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν και πως οι ερευνητές προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν ο Μπρίκνερ ήταν το άτομο που χρησιμοποιούσε το τηλέφωνο.

Ο Hans Christian Wolters μιλώντας στο CBS είπε ότι οι ερευνητές πρέπει να εντοπίσουν και να επικοινωνήσουν με το άτομο που μίλησε με τον βασικό ύποπτο το βράδυ της εξαφάνισης της Μαντλίν. «Είναι πιθανόν το μοναδικό άτομο που μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Κρίστιαν Μπρίκνερ χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο νούμερο. Αυτό θα μπορούσε να είναι η απόδειξη ότι ο Κρίστιαν Μπρίκνερ βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος».

Δείτε βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θρίλερ στη Χαλκιδική: Σε άνδρα που πέθανε το 2004 ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν σε παραλία

Ελλάδα 01.03.2026
54χρονος παρουσιάστηκε στις Αρχές και υποστήριξε ότι τα οστά ανήκουν στον πατέρα του

Τραμπ: «Βυθίσαμε 9 ιρανικά πλοία ‑ Θα κυνηγήσουμε και τα υπόλοιπα. Σύντομα θα επιπλέουν στον βυθό»

Κόσμος 01.03.2026
Μερικά από τα οποία όπως είπε ήταν μεγάλα και σημαντικά

Μέση Ανατολή: Οι τηλεφωνικές γραμμές εκτάκτου ανάγκης για παροχή προξενικής αρωγής σε Έλληνες πολίτες

Ελλάδα 01.03.2026
Οι γραμμές εκτάκτου ανάγκης για τους Έλληνες πολίτες έχουν επικαιροποιηθεί από το υπουργείο Εξωτερικών

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Νεκρή σε ρέμα γυναίκα που αγνοούνταν το τελευταίο 24ωρο

Ελλάδα 01.03.2026
Η άτυχη 60χρονη εντοπίστηκε νεκρή σε ρέμα στη περιοχή Ζελίχοβο - Αγία Παρασκευή

Νεφροπαθής κατέληξε στη φυλακή για πρόστιμο ΚΟΚ που του είχε επιβληθεί προ δεκαετίας

Ελλάδα 01.03.2026
Η απίστευτη περιπέτεια αιμοκαθαιρόμενου Ηρακλειώτη

Έκτακτη ενίσχυση για το Πάσχα έως 250 ευρώ: Ποιες οι κατηγορίες δικαιούχων

Οικονομία 01.03.2026
Ποιοι θα ωφεληθούν από την έκτακτη οικονομική ενίσχυση

Αεροπορικό χάος στη Μέση Ανατολή: Ταλαιπωρία για εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες, ακυρώσεις πτήσεων και κλειστοί εναέριοι χώροι

Κόσμος 01.03.2026
Κλειστοί εναέριοι χώροι και βασικά αεροδρόμια-κόμβοι, χιλιάδες ακυρώσεις και καθυστερήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο

Αλί Λαριτζανί: Ποιος είναι ο άνθρωπος‑κλειδί για την διαχείριση της κρίσης στο Ιράν

Κόσμος 01.03.2026
Ο Αλί Λαριτζανί καλείται να διαχειριστεί ένα ευρύ «χαρτοφυλάκιο» αρμοδιοτήτων, μετά τον θάνατο του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ

Θεωρία συνωμοσίας: Πώς το χτύπημα στο Ιράν συνδυάζεται με τη 9/11

Κόσμος 01.03.2026
Η επίθεση στο Ιράν βύθισε την περιοχή στην αβεβαιότητα και πυροδότησε έντονη συζήτηση στο διαδίκτυο

Ιρανικά ΜΜΕ: Νεκρός και ο πρώην πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ

Κόσμος 01.03.2026
Σύμφωνα με τους Ιρανούς σκοτώθηκε στις επιδρομές του Σαββάτου στην Τεχεράνη

Κολωνός: Συνελήφθη ο σύντροφος της 31χρονης εγκύου που βρέθηκε νεκρή

Ελλάδα 01.03.2026
Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 37χρονος σύντροφος της 31χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στον Κολωνό