E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για Κουφοντίνα

Εκτάκτως στην ΓΑΔΑ ο Χρυσοχοΐδης

Δημοσίευση 2/3/2021 | 11:07

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για Κουφοντίνα

Έκτακτη σύσκεψη αυτή την ώρα στην ΓΑΔΑ υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Εξετάζονται μέτρα φύλαξης αλλά και αποτροπής επιθέσεων σε βάρος αστυνομικών.

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού είναι στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με την συνεχιζόμενη απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα είναι εκτάκτως στην ΓΑΔΑ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και κάνει συσκέψεις με αξιωματικούς της ασφάλειας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό που συζητάται είναι τα μέτρα φύλαξης και αποτροπής ενεργειών σε βάρος αστυνομικού μετά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες ακόμα και σε αστυνομικά τμήματα.

Τελευταίο σοβαρό περιστατικό ήταν αυτό που καταγράφηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Όλα έγιναν μετά τις 22:00 το βράδυ όταν πολλά άτομα βγήκαν από την εστία στην οδό Ούλοφ Πάλμε στου Ζωγράφου και άρχισαν να σταματούν ΙΧ και να… ψάχνουν αστυνομικούς. Πολίτης κατήγγειλε στην αστυνομία ότι πολύς κόσμος είχε βγει στο δρόμο και σταματούσε αυτοκίνητα.

Οι αντιεξουσιαστές, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ζητούσαν από τους επιβάτες των αυτοκινήτων που σταματούσαν τις ταυτότητές τους για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για αστυνομικούς!

Μετά την καταγγελία, έφτασε στο σημείο ισχυρή αστυνομική δύναμη αλλά οι αντιεξουσιαστές, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν φύγει. Αστυνομικοί παρατάχθηκαν έξω από την εστία και είχαν εντολή αν επέμβουν σε περίπτωση που διαπίστωναν ότι οι… «έλεγχοι» συνεχίζονταν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισπανία – Γαλλία 2‑0: «Ταύροι» σεληνιασμένοι, πάτησαν τους «τρικολόρ» και έκλεισαν θέση στον τελικό!

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Για πρώτη φορά σε 16 χρόνια η Ισπανία διεκδικεί τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου - στον τελικό την περιμένουν Αγγλία ή Αργεντινή

ΗΠΑ: Μυστήριο με το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική διάρροια» και έχει μολύνει πάνω από 3.000 ανθρώπους

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ασθένεια σπάνια είναι θανατηφόρα, όμως τα συμπτώματά της μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονα και παρατεταμένα

Το απίστευτο σκηνικό στη Λήμνο – Έκανε SUP και του έκοψαν κλήση – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ελληνική νομοθεσία προβλέπει συγκεκριμένους κανόνες για όσους επιλέγουν να κάνουν SUP

Τουρισμός για Όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το νέο πρόγραμμα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η αναπροσαρμογή των εισοδηματικών κριτηρίων στο νέο Τουρισμός για Ολους – Πώς θα υποβληθούν οι αιτήσεις

Ποιο ηφαίστειο «ξύπνησε» μετά από 700.000 χρόνια και τι εντόπισαν οι δορυφόροι κάτω από την κορυφή του

E-Daily 3.Left Χτες
Δορυφόροι ραντάρ ανίχνευσαν ανύψωση εδάφους 9 εκατοστών στο ηφαίστειο Ταφτάν του Ιράν, αναζωπυρώνοντας την ανησυχία των επιστημόνων για ένα σύστημα που παρέμενε σιωπηλό για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.

Ελληνικό άγημα παρήλασε στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι, όπως το 1919 – Οι συγκινητικές φωτογραφίες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η φετινή παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλης πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Marfin: Προφυλακιστέοι οι δύο 42χρονοι για την εμπρηστική επίθεση

Ελλάδα Χτες
Οι δύο 42χρονοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη και κατασκευή ή κατοχή εκρηκτικών υλών.

Μουντιάλ 2026: Ο Σκαλόνι εκνευρίστηκε, ο Μέσι πειθάρχησε (Video)

E-Daily 3.Left Χτες
Η εντυπωσιακή στιγμή με τους παίκτες της Αργεντινής να τρέχουν στο πούλμαν μόλις ο προπονητής τους έκανε παρατήρηση για καθυστέρηση στην αναχώρηση της αποστολής – Μεταξύ αυτών και ο Λιονέλ Μέσι!

Στο σκοτάδι ξανά η Κούβα, τρίτο γενικό μπλακάουτ μέσα σε διάστημα εννέα ημερών

Κόσμος Χτες
Το μπλακ-άουτ άφησε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περίπου 10 εκατομμύρια ανθρώπους

Κατηγορούν τη Meta για απολύσεις μέσω AI: Στο στόχαστρο του αλγορίθμου έγκυες και εργαζόμενοι με αναπηρίες

E-Daily 3.Left Χτες
Εκπρόσωπος της Meta δήλωσε ότι οι κατηγορίες στερούνται νομικής βάσης - Η εταιρεία φέτος ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε να απολύσει το 10% εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σχεδόν 8.000 άτομα