E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κούγιας: «Αν μου το επιτρέψει ο Λιγνάδης θέλω να μηνύσω την Μενδώνη»

Οργισμένος για τον χαρακτηρισμό «επικίνδυνος άνθρωπος»

Δημοσίευση 23/2/2021 | 20:25

Κούγιας: «Αν μου το επιτρέψει ο Λιγνάδης θέλω να μηνύσω την Μενδώνη»

Οργισμένος ο Αλέξης Κούγιας για τον χαρακτηρισμό «επικίνδυνος άνθρωπος» που χρησιμοποίησε η Λίνα Μενδώνη πριν λίγες μέρες, αναφερόμενη στον εντολέα του, Δημήτρη Λιγνάδη. Βέβαιος ο γνωστός ποινικολόγος πως θα αποδειχθεί η αθωότητα του πελάτη του.

Νέες… βόμβες έριξε ο Αλέξης Κούγιας το βράδυ της Τρίτης, 23.02.2021, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.

Αναφερόμενος στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, του οποίου την υπεράσπιση ανέλαβε και επίσημα λίγες ώρες νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως εάν του το επιτρέψει ο εντολέας του, επιθυμεί να μηνύσει την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη!

Αφορμή, όπως τόνισε, οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε η Λίνα Μενδώνη στην διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, προ ημερών, κατά την διάρκεια της οποίας χαρακτήρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη «επικίνδυνο άνθρωπο», με τον γνωστό ποινικολόγο να μιλά για κατάφωρη καταπάτηση του τεκμηρίου της αθωότητας.

«Ο πελάτης μου είναι αθώος», είπε επίσης ο Αλέξης Κούγιας, λέγοντας για τους καταγγέλλοντες πως ο ένας ζει μόνιμα στην Σουηδία και ο άλλος είναι μοντέλο.

Έκανε λόγο για επαγγελματίες του σeξ – δήθεν αξιόπιστους μάρτυρες – που συχνάζουν εκεί που «ψαρεύονται» οι ομοφυλόφιλοι.

«Ο ένας λέει ζαλίστηκα δεν ξέρω τι συνέβη», συμπληρώνει ο Αλέξης Κούγιας, κάνοντας λόγο για «δήθεν παθόντες».

Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος υπαινίχθηκε ότι η όλη συγκυρία μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου είναι πολιτικά επιλήψιμη.

Υποστήριξε ότι υπάρχουν ενδείξεις πολιτικής σκευωρίας για να φύγει η Λίνα Μενδώνη από το Υπουργείο Πολιτισμού, και ποιος ξέρει – όπως διερωτήθηκε – μπορεί κάποιοι πολιτικοί να ποντάρουν και σε πρόωρες εκλογές.

Επιπλέον, ο Αλέξης Κούγιας άφησε αιχμές για κακό χειρισμό και από τον προηγούμενο νομικό υπερασπιστή του Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας πως έπρεπε να είχε κάνει προσφυγή, καθώς υπήρξαν παρατυπίες από τη στιγμή που ασκήθηκε η δίωξη και εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού.

«Στο τέλος θα καταντήσουμε έρμαια ανθρώπων που εκμεταλλεύονται προσωπικές στιγμές», κατέληξε ο γνωστός ποινικολόγος, εκτιμώντας πως η υπόθεση κατά του Δημήτρη Λιγνάδη είναι «μόνον η αρχή και θα ακολουθήσουν κι άλλες, αυτή φορά εναντίον τραγουδιστών ακόμη και δημοσιογράφων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

OpenAI: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νέο μοντέλο GPT‑Rosalind

Tech + Science Χτες
Το νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης πήρε το όνομά του από τη Rosalind Franklin, τη Βρετανίδα επιστήμονα που έγινε γνωστή για τον ρόλο της στην ανακάλυψη της δομής του DNA

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ ντελαπάρισε στην Κρήτη από τους θυελλώδεις ανέμους

Ελλάδα Χτες
Οι άνεμοι έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα

Τέμπη: Βρέθηκε νεκρός ελεγκτής που κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος

Ελλάδα Χτες
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕ ΕΜΔΥΔΑΣ

Brexit: Πάνω από τους μισούς Βρετανούς υποστηρίζουν την επανένταξη στην ΕΕ, δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα

Κόσμος Χτες
Η αυξανόμενη στήριξη των Βρετανών για επανένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνει το Εργατικό Κόμμα αντιμέτωπο με πολιτικά διλήμματα, καθώς η «προσεκτική στάση» του κινδυνεύει να του κοστίσει σε ψηφοφόρους

Το Ιράν δεσμεύτηκε να μην κλείσει ποτέ ξανά τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Τραμπ: «Είναι μία υπέροχη μέρα για τον κόσμο»

Κόσμος Χτες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι το στρατηγικής σημασίας πέρασμα δεν θα χρησιμοποιείται πλέον ως εργαλείο πίεσης σε βάρος της διεθνούς κοινότητας

Κεφαλονιά: Βίντεο ντοκουμέντο ‑ Η στιγμή που ο 26χρονος αρσιβαρίστας σηκώνει περιπολικό

Ελλάδα Χτες
Και όμως ο πρώην αρσιβαρίστας κυκλοφορούσε ελεύθερος

Αγγλία: 7χρονη με αυτισμό εντοπίστηκε νεκρή σε λίμνη ‑ Συνελήφθη για ανθρωποκτονία η παιδοκόμος της

Κόσμος Χτες
Η 30χρονη συνελήφθη με την υποψία ανθρωποκτονίας από βαριά αμέλεια και παραμέλησης ανηλίκου

Youth Pass 2026 αίτηση: Πώς θα λάβουν οι δικαιούχοι το voucher των €300

Οικονομία Χτες
«Τρέχει» η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων

Στο νοσοκομείο η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ‑ Μητσοτάκη

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη είναι καλά στην υγεία της