E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κούγιας: «Αν μου το επιτρέψει ο Λιγνάδης θέλω να μηνύσω την Μενδώνη»

Οργισμένος για τον χαρακτηρισμό «επικίνδυνος άνθρωπος»

Δημοσίευση 23/2/2021 | 20:25

Κούγιας: «Αν μου το επιτρέψει ο Λιγνάδης θέλω να μηνύσω την Μενδώνη»

Οργισμένος ο Αλέξης Κούγιας για τον χαρακτηρισμό «επικίνδυνος άνθρωπος» που χρησιμοποίησε η Λίνα Μενδώνη πριν λίγες μέρες, αναφερόμενη στον εντολέα του, Δημήτρη Λιγνάδη. Βέβαιος ο γνωστός ποινικολόγος πως θα αποδειχθεί η αθωότητα του πελάτη του.

Νέες… βόμβες έριξε ο Αλέξης Κούγιας το βράδυ της Τρίτης, 23.02.2021, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.

Αναφερόμενος στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, του οποίου την υπεράσπιση ανέλαβε και επίσημα λίγες ώρες νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως εάν του το επιτρέψει ο εντολέας του, επιθυμεί να μηνύσει την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη!

Αφορμή, όπως τόνισε, οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε η Λίνα Μενδώνη στην διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, προ ημερών, κατά την διάρκεια της οποίας χαρακτήρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη «επικίνδυνο άνθρωπο», με τον γνωστό ποινικολόγο να μιλά για κατάφωρη καταπάτηση του τεκμηρίου της αθωότητας.

«Ο πελάτης μου είναι αθώος», είπε επίσης ο Αλέξης Κούγιας, λέγοντας για τους καταγγέλλοντες πως ο ένας ζει μόνιμα στην Σουηδία και ο άλλος είναι μοντέλο.

Έκανε λόγο για επαγγελματίες του σeξ – δήθεν αξιόπιστους μάρτυρες – που συχνάζουν εκεί που «ψαρεύονται» οι ομοφυλόφιλοι.

«Ο ένας λέει ζαλίστηκα δεν ξέρω τι συνέβη», συμπληρώνει ο Αλέξης Κούγιας, κάνοντας λόγο για «δήθεν παθόντες».

Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος υπαινίχθηκε ότι η όλη συγκυρία μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου είναι πολιτικά επιλήψιμη.

Υποστήριξε ότι υπάρχουν ενδείξεις πολιτικής σκευωρίας για να φύγει η Λίνα Μενδώνη από το Υπουργείο Πολιτισμού, και ποιος ξέρει – όπως διερωτήθηκε – μπορεί κάποιοι πολιτικοί να ποντάρουν και σε πρόωρες εκλογές.

Επιπλέον, ο Αλέξης Κούγιας άφησε αιχμές για κακό χειρισμό και από τον προηγούμενο νομικό υπερασπιστή του Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας πως έπρεπε να είχε κάνει προσφυγή, καθώς υπήρξαν παρατυπίες από τη στιγμή που ασκήθηκε η δίωξη και εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού.

«Στο τέλος θα καταντήσουμε έρμαια ανθρώπων που εκμεταλλεύονται προσωπικές στιγμές», κατέληξε ο γνωστός ποινικολόγος, εκτιμώντας πως η υπόθεση κατά του Δημήτρη Λιγνάδη είναι «μόνον η αρχή και θα ακολουθήσουν κι άλλες, αυτή φορά εναντίον τραγουδιστών ακόμη και δημοσιογράφων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλεία: «Αν δεν επενέβαινε εισαγγελέας, το μωρό δεν θα ζούσε ‑ Οι γονείς να κάτσουν στο σκαμνί»

Ελλάδα 27.03.2026
Αποκαλύψεις για την κακοποίηση του 10 μηνών βρέφους

Ευθύμης Λέκκας ‑ Σεισμός: «Στο Αγιο Όρος έχουμε έναν επιστημονικό γρίφο»

Ελλάδα 27.03.2026
O καθηγητής περιέγραψε μια εξελισσόμενη κατάσταση

Έκλεψε εκκλησία και έκρυψε τα κλοπιμαία σε παρτέρι ‑ Πού τον τσάκωσαν

Ελλάδα 27.03.2026
Είχε αφαιρέσει χρήματα και τιμαλφή

ΗΠΑ: Πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Μπάιντεν... πυροβολεί το πόδι του

Κόσμος 27.03.2026
Η πρώην πρώτη κυρία βρισκόταν στο αεροδρόμιο αλλά δεν ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του περιστατικού, σύμφωνα με την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ τα ...βρήκε σκούρα με τα ελληνικά ονόματα ‑ Βίντεο

Κόσμος 27.03.2026
Μπέρδεψε λίγο τα ονόματα όταν κλήθηκε να μιλήσει για τους Ελληνοαμερικανούς αξιωματούχους στην κυβέρνησή του, αλλά και για μέλη του Κογκρέσου.

Έφοδος του Ελληνικού FBI σε οίκους ανοχής στην Αθήνα ‑ Συνελήφθησαν 12 άτομα

Ελλάδα 27.03.2026
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ οι αρχές προχωρούν ξανά στη σφράγιση των χώρων

Ζάκυνθος: 62χρονος πυροβόλησε τη γειτόνισσά του ‑ Τραυματίστηκε η γυναίκα

Ελλάδα 27.03.2026
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί

Αλλάζουν τα πάντα για τα τροχόσπιτα ‑ Αρση των περιορισμών για την στάση και την στάθμευση

Ελλάδα 27.03.2026
Ο Σ.Ε.Α.Ρ.Τ.Ε. ανακοίνωσε την έκδοση της νέας διευκρινιστικής διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

Περιβαλλοντικό έγκλημα στη Βόρεια Πίνδο – Νεκρά ζώα και παγίδες θανάτου παντού

Ελλάδα 27.03.2026
Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιβαλλοντικό έγκλημα

«Είσαι ακόμα πιο όμορφη»: Η αμηχανία από κομπλιμέντο του Τραμπ σε παρουσιάστρια on air

Κόσμος 27.03.2026
«Δεν επιτρέπεται πια να λέμε σε μια γυναίκα ότι είναι όμορφη»