E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κούγιας: «Αν μου το επιτρέψει ο Λιγνάδης θέλω να μηνύσω την Μενδώνη»

Οργισμένος για τον χαρακτηρισμό «επικίνδυνος άνθρωπος»

Δημοσίευση 23/2/2021 | 20:25

Κούγιας: «Αν μου το επιτρέψει ο Λιγνάδης θέλω να μηνύσω την Μενδώνη»

Οργισμένος ο Αλέξης Κούγιας για τον χαρακτηρισμό «επικίνδυνος άνθρωπος» που χρησιμοποίησε η Λίνα Μενδώνη πριν λίγες μέρες, αναφερόμενη στον εντολέα του, Δημήτρη Λιγνάδη. Βέβαιος ο γνωστός ποινικολόγος πως θα αποδειχθεί η αθωότητα του πελάτη του.

Νέες… βόμβες έριξε ο Αλέξης Κούγιας το βράδυ της Τρίτης, 23.02.2021, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.

Αναφερόμενος στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, του οποίου την υπεράσπιση ανέλαβε και επίσημα λίγες ώρες νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως εάν του το επιτρέψει ο εντολέας του, επιθυμεί να μηνύσει την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη!

Αφορμή, όπως τόνισε, οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε η Λίνα Μενδώνη στην διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, προ ημερών, κατά την διάρκεια της οποίας χαρακτήρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη «επικίνδυνο άνθρωπο», με τον γνωστό ποινικολόγο να μιλά για κατάφωρη καταπάτηση του τεκμηρίου της αθωότητας.

«Ο πελάτης μου είναι αθώος», είπε επίσης ο Αλέξης Κούγιας, λέγοντας για τους καταγγέλλοντες πως ο ένας ζει μόνιμα στην Σουηδία και ο άλλος είναι μοντέλο.

Έκανε λόγο για επαγγελματίες του σeξ – δήθεν αξιόπιστους μάρτυρες – που συχνάζουν εκεί που «ψαρεύονται» οι ομοφυλόφιλοι.

«Ο ένας λέει ζαλίστηκα δεν ξέρω τι συνέβη», συμπληρώνει ο Αλέξης Κούγιας, κάνοντας λόγο για «δήθεν παθόντες».

Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος υπαινίχθηκε ότι η όλη συγκυρία μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου είναι πολιτικά επιλήψιμη.

Υποστήριξε ότι υπάρχουν ενδείξεις πολιτικής σκευωρίας για να φύγει η Λίνα Μενδώνη από το Υπουργείο Πολιτισμού, και ποιος ξέρει – όπως διερωτήθηκε – μπορεί κάποιοι πολιτικοί να ποντάρουν και σε πρόωρες εκλογές.

Επιπλέον, ο Αλέξης Κούγιας άφησε αιχμές για κακό χειρισμό και από τον προηγούμενο νομικό υπερασπιστή του Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας πως έπρεπε να είχε κάνει προσφυγή, καθώς υπήρξαν παρατυπίες από τη στιγμή που ασκήθηκε η δίωξη και εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού.

«Στο τέλος θα καταντήσουμε έρμαια ανθρώπων που εκμεταλλεύονται προσωπικές στιγμές», κατέληξε ο γνωστός ποινικολόγος, εκτιμώντας πως η υπόθεση κατά του Δημήτρη Λιγνάδη είναι «μόνον η αρχή και θα ακολουθήσουν κι άλλες, αυτή φορά εναντίον τραγουδιστών ακόμη και δημοσιογράφων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βραζιλία: Κυκλώνας σάρωσε το Σάο Πάολο ‑ Στο σκοτάδι 1,5 εκατ. νοικοκυριά

Κόσμος Χτες
Περίπου 1,5 εκατομμύριο νοικοκυριά και επιχειρήσεις παραμένουν βυθισμένα στο σκοτάδι σήμερα

Θεσσαλονίκη: Αγρότες στα Πράσινα Φανάρια κρέμασαν ελληνική σημαία 100 τ.μ.

Ελλάδα Χτες
Οι αγρότες στα Πράσινα Φανάρια κρέμασαν συμβολικά την ελληνική σημαία

Χανιά: Περιπέτεια για 12 μαθητές από την Αθήνα – Στο νοσοκομείο με συμπτώματα δύσπνοιας

Ελλάδα Χτες
Τα παιδιά εμφάνισαν συμπτώματα δύσπνοιας και μεταφέρθηκαν στο κέντρο Υγείας Βάμου

Ελεύθερος με όρους ο 90χρονος που έθαψε ζωντανό σκυλί στη Θεσσαλονίκη – «Νόμιζα πως ήταν νεκρό», είπε

Ελλάδα Χτες
«Εξετάστηκε από κτηνίατρο και αναμένεται να μεταφερθεί σε καταφύγιο για φιλοξενία»

Έκτακτη προειδοποίηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ‑ Το νέο στέλεχος H3N2 προκαλεί φόβο

Κόσμος Χτες
Σύμφωνα με τον WHO, η παγκόσμια δραστηριότητα της γρίπης ενισχύεται από την άνοδο των ιών A(H3N2)

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης εξελέγη πρόεδρος του Eurogroup

Ελλάδα Χτες
Οι 20 υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης τον εξέλεξαν έναντι του Βέλγου Βινσέντ βαν Πέτεγκεμ - Η εκλογή Πιερρακάκη ερμηνεύεται ως ισχυρό μήνυμα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας

Σύλληψη αγρότισσας στη Λαμία που καλούσε για ξυλοδαρμούς σε βίντεο στο TikTok

Ελλάδα Χτες
Η αγρότισσα σε βίντεό της καταφέρετε εναντίον αστυνομικών, δημοσιογράφων, πολιτικών ακόμη και σε βάρος δικαστών και εισαγγελέων

Προειδοποιήσεις τρόμου από Ρούτε: Ο επόμενος στόχος της Ρωσίας είναι το ΝΑΤΟ, η σύγκρουση είναι προ των πυλών

Κόσμος Χτες
Μία σύγκρουση με τη Ρωσία θα μπορούσε να είναι «στο μέγεθος του πολέμου που πέρασαν οι παππούδες και οι προπαππούδες μας» είπε ο γγ του ΝΑΤΟ - Αρκετά μέλη της Συμμαχίας δεν έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως το μέγεθος της απειλής, πρόσθεσε

«Αν χτυπούσε εμένα, θα είχα σκοτωθεί»: Συγκλονίζει η 25χρονη που παρασύρθηκε στην Κρήτη – Νεκρό το σκυλάκι της

Ελλάδα Χτες
Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο οδηγός της μηχανής δεν έφερε πινακίδες, είχε κουκούλα στο κεφάλι, φέρεται να κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, ενώ δεν είχε και φώτα