E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κούγιας: «Αν μου το επιτρέψει ο Λιγνάδης θέλω να μηνύσω την Μενδώνη»

Οργισμένος για τον χαρακτηρισμό «επικίνδυνος άνθρωπος»

Δημοσίευση 23/2/2021 | 20:25

Κούγιας: «Αν μου το επιτρέψει ο Λιγνάδης θέλω να μηνύσω την Μενδώνη»

Οργισμένος ο Αλέξης Κούγιας για τον χαρακτηρισμό «επικίνδυνος άνθρωπος» που χρησιμοποίησε η Λίνα Μενδώνη πριν λίγες μέρες, αναφερόμενη στον εντολέα του, Δημήτρη Λιγνάδη. Βέβαιος ο γνωστός ποινικολόγος πως θα αποδειχθεί η αθωότητα του πελάτη του.

Νέες… βόμβες έριξε ο Αλέξης Κούγιας το βράδυ της Τρίτης, 23.02.2021, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.

Αναφερόμενος στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, του οποίου την υπεράσπιση ανέλαβε και επίσημα λίγες ώρες νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως εάν του το επιτρέψει ο εντολέας του, επιθυμεί να μηνύσει την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη!

Αφορμή, όπως τόνισε, οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε η Λίνα Μενδώνη στην διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, προ ημερών, κατά την διάρκεια της οποίας χαρακτήρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη «επικίνδυνο άνθρωπο», με τον γνωστό ποινικολόγο να μιλά για κατάφωρη καταπάτηση του τεκμηρίου της αθωότητας.

«Ο πελάτης μου είναι αθώος», είπε επίσης ο Αλέξης Κούγιας, λέγοντας για τους καταγγέλλοντες πως ο ένας ζει μόνιμα στην Σουηδία και ο άλλος είναι μοντέλο.

Έκανε λόγο για επαγγελματίες του σeξ – δήθεν αξιόπιστους μάρτυρες – που συχνάζουν εκεί που «ψαρεύονται» οι ομοφυλόφιλοι.

«Ο ένας λέει ζαλίστηκα δεν ξέρω τι συνέβη», συμπληρώνει ο Αλέξης Κούγιας, κάνοντας λόγο για «δήθεν παθόντες».

Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος υπαινίχθηκε ότι η όλη συγκυρία μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου είναι πολιτικά επιλήψιμη.

Υποστήριξε ότι υπάρχουν ενδείξεις πολιτικής σκευωρίας για να φύγει η Λίνα Μενδώνη από το Υπουργείο Πολιτισμού, και ποιος ξέρει – όπως διερωτήθηκε – μπορεί κάποιοι πολιτικοί να ποντάρουν και σε πρόωρες εκλογές.

Επιπλέον, ο Αλέξης Κούγιας άφησε αιχμές για κακό χειρισμό και από τον προηγούμενο νομικό υπερασπιστή του Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας πως έπρεπε να είχε κάνει προσφυγή, καθώς υπήρξαν παρατυπίες από τη στιγμή που ασκήθηκε η δίωξη και εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού.

«Στο τέλος θα καταντήσουμε έρμαια ανθρώπων που εκμεταλλεύονται προσωπικές στιγμές», κατέληξε ο γνωστός ποινικολόγος, εκτιμώντας πως η υπόθεση κατά του Δημήτρη Λιγνάδη είναι «μόνον η αρχή και θα ακολουθήσουν κι άλλες, αυτή φορά εναντίον τραγουδιστών ακόμη και δημοσιογράφων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ντόναλντ Τραμπ: «Η πληροφορία πως ο Χαμενεΐ είναι νεκρός είναι σωστή»

Κόσμος Χτες
O πρόεδρος των ΗΠΑ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τον θάνατο του ανώτερου θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν

Νετανιάχου: «Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο Χαμενεΐ δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή»

Κόσμος Χτες
Ισραηλινοί αξιωματούχοι ενημερώθηκαν ότι η σορός του ανώτατου ηγέτη του Ιράν βρέθηκε στα ερείπια κτηρίου στην Τεχεράνη που χτυπήθηκε από αεροπορική επιδρομή.

Τρομερός Καραλής στην Παιανία: Πέταξε στα 6,17μ και «διέλυσε» το πανελλήνιο ρεκόρ, βίντεο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέρριψε δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ στην Παιανία - Πήδηξε στα 6,07μ και στη συνέχεια «πέταξε» στα 6,17μ που είναι η καλύτερη επίδοση στον κόσμο

Το Ντουμπάι δέχεται επίθεση: «Βροχή» πυραύλων και drones ‑ Εκρήξεις στο διάσημο νησί Palm

Κόσμος Χτες
Σκηνές από ταινίες καταστροφής στο Ντουμπάι που «πληρώνει» τα αντίποινα του Ιράν για την αμερικανο-ισραηλινή επίθεση

Πανικός στο Ντουμπάι: Εκκενώνεται το Μπουρτζ Χαλίφα

Κόσμος Χτες
Συνεχίζονται οι ιρανικές επιθέσεις στο Ντουμπάι

Κλείνει η βάση στη Σούδα

Ελλάδα Χτες
Έκτακτα μέτρα συναγερμού και αεράμυνας

Σε κατάσταση συναγερμού η Euroleague

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο αγώνας της Τρίτης Χάποελ Τελ Αβίβ – Παρί θα γίνει στη Σόφια εφόσον ανοίξουν τα αεροδρόμια στο Ισραήλ – Τι συμβαίνει με τις ελληνικές ομάδες

Φωτιά σε πολυτελές ξενοδοχείο του Ντουμπάι μετά από ιρανική πυραυλική επίθεση

Κόσμος Χτες
Οι φλόγες καίνε στο εσωτερικού του ξενοδοχείου και εξαπλώνονται

«Κάθε πιλότος είχε ένα όνομα»: Το παρασκήνιο της επίθεσης ΗΠΑ‑Ισραήλ στο Ιράν

Κόσμος Χτες
Η κοινή επιχείρηση, με την κωδική ονομασία «Roaring Lion», είχε ως βασικό αντικείμενο την προσβολή κρίσιμων στρατιωτικών και διοικητικών υποδομών του Ιράν

Καρυστιανού: Είχα έτοιμη την ομιλία μου, αλλά δεν ήθελαν να μιλήσω και αποχώρησα από τη συγκέντρωση

Ελλάδα Χτες
Περίπου δύο ώρες μετά την άφιξή της, διαπίστωσε ότι η οργανωτική επιτροπή είχε ήδη πρόγραμμα ομιλιών