E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ήθελε να ανεβάσει βίντεο στο TikTok από γραμμές τρένου και… τον σκότωσε τρένο

Ο 18χρονος Χάμζα Ναβίντ περπατούσε κατά μήκος των γραμμών του τρένου την ώρα που ένας φίλος του τον βιντεοσκοπούσε

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/1/2021 | 13:39

Ήθελε να ανεβάσει βίντεο στο TikTok από γραμμές τρένου και… τον σκότωσε τρένο

Πολύ ακριβά πλήρωσε ένας νεαρός από το Πακιστάν το ριψοκίνδυνο βίντεο που προσπάθησε να ανεβάσει στο TikTok, καθώς έχασε τη ζωή του.

Ο 18χρονος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα από διερχόμενο τρένο, την ώρα που ένας φίλος του τον βιντεοσκοπούσε να περπατάει κατά μήκος των γραμμών του τρένου για βίντεο το οποίο ήθελε να ποστάρει.

Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες Παρασκευή (22/1) στο προάστιο Ραουαλπίντι, κοντά στην πακιστανική πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ.

Ο 18χρονος Χάμζα Ναβίντ περπατούσε κατά μήκος των γραμμών του τρένου την ώρα που ένας φίλος του τον βιντεοσκοπούσε, δήλωσε ο εκπρόσωπος των τοπικών υπηρεσιών πρώτων βοηθειών Ράζα Ραφάκατ Ζαμάν.

“Το τρένο το οποίο ερχόταν τον χτύπησε καθώς πόζαρε για ένα βίντεο και περπατούσε στις σιδηροδρομικές γραμμές”, πρόσθεσε ο Ζαμάν. Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών έσπευσαν στην περιοχή, συνέχισε, αλλά ο νεαρός άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Φίλοι του θύματος δήλωσαν στις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών ότι το βίντεο που γύριζε ήθελε να το αναρτήσει στο TikTok και στους άλλους λογαριασμούς που είχε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διευκρίνισε ο Ζαμάν.

Αξιωματούχος της αστυνομίας επιβεβαίωσε την είδηση για το δυστύχημα.

Οι λήψη φωτογραφιών σέλφι και βίντεο για να αναρτηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ δημοφιλής στο Πακιστάν, όπως και σε πολλές άλλες χώρες, όπου πολλοί νέοι ενημερώνουν με την ανάρτησή τους τους λογαριασμούς τους στο Facebook, το Twitter και το TikTok.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι αγρότες έκλεισαν την εθνική και στο ύψος των Μαλγάρων: Ένταση με οδηγούς, δείτε πού υπάρχουν μπλόκα

Ελλάδα 01.12.2025
Κλειστή από χθες η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης στη Νίκαια Λάρισας και ο Ε65

Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στον Κηφισό από τις 07:00 έως τις 10:00 συζητά το υπουργείο Μεταφορών

Ελλάδα 01.12.2025
«Αυτή την περίοδο μετράμε ήδη με drones την ακριβή αποτύπωση αυτού του προβλήματος»

Απεργία 3/12: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις

Ελλάδα 01.12.2025
Νέες συγκεντρώσεις ενώ συνεχίζονται και οι αγροτικές κινητοποιήσεις

BBC: Η σφαγή αιγοπροβάτων στην Ελλάδα προκαλεί φόβους για έλλειψη φέτας

Ελλάδα 01.12.2025
Η ευλογιά ενδέχεται να επηρεάσει την παραγωγή

Δικηγόρος για τη 46χρονη που δολοφόνησε την πεθερά της στη Σαλαμίνα: «Απειλούσε εμένα, τα παιδιά μου»

Ελλάδα 01.12.2025
Τα «ανθρωποειδή που ενδύονται τον μανδύα του ηθικού ανθρώπου στο διαδίκτυο, είναι ακραία επικίνδυνες προσωπικότητες που κρύβουν το τέρας που ζει μέσα τους»

Τηλέφωνο για βόμβα στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Ελλάδα 01.12.2025
Οι Αρχές σπεύδουν στο σημείο για τις απαραίτητες ενέργειες

Έρχονται τα ρομπότ που λένε τα… κάλαντα στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 01.12.2025
Τα ρομπότ θα είναι έτοιμα και για την Πρωτοχρονιά, αφού γίνονται ήδη δοκιμές

Λακωνία: Έκρηξη και φωτιά σε καφετέρια γεμάτη κόσμο στη Νεάπολη – Δεν υπήρξαν τραυματίες

Ελλάδα 01.12.2025
Οι θαμώνες αντιλήφθηκαν έντονη οσμή υγραερίου και απομακρύνθηκαν πριν σημειωθεί η έκρηξη – Βίντεο από το σημείο της φωτιάς στη Νεάπολη

Τέλος το «δέχομαι μόνο μετρητά»: Από σήμερα όλες οι επιχειρήσεις με IRIS

Οικονομία 01.12.2025
Οι πληρωμές IRIS διασυνδέονται πλήρως με την ΑΑΔΕ