Ήθελε να ανεβάσει βίντεο στο TikTok από γραμμές τρένου και… τον σκότωσε τρένο
Ο 18χρονος Χάμζα Ναβίντ περπατούσε κατά μήκος των γραμμών του τρένου την ώρα που ένας φίλος του τον βιντεοσκοπούσε
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/1/2021 | 13:39

Πολύ ακριβά πλήρωσε ένας νεαρός από το Πακιστάν το ριψοκίνδυνο βίντεο που προσπάθησε να ανεβάσει στο TikTok, καθώς έχασε τη ζωή του.
Ο 18χρονος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα από διερχόμενο τρένο, την ώρα που ένας φίλος του τον βιντεοσκοπούσε να περπατάει κατά μήκος των γραμμών του τρένου για βίντεο το οποίο ήθελε να ποστάρει.
Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες Παρασκευή (22/1) στο προάστιο Ραουαλπίντι, κοντά στην πακιστανική πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ.
Ο 18χρονος Χάμζα Ναβίντ περπατούσε κατά μήκος των γραμμών του τρένου την ώρα που ένας φίλος του τον βιντεοσκοπούσε, δήλωσε ο εκπρόσωπος των τοπικών υπηρεσιών πρώτων βοηθειών Ράζα Ραφάκατ Ζαμάν.
“Το τρένο το οποίο ερχόταν τον χτύπησε καθώς πόζαρε για ένα βίντεο και περπατούσε στις σιδηροδρομικές γραμμές”, πρόσθεσε ο Ζαμάν. Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών έσπευσαν στην περιοχή, συνέχισε, αλλά ο νεαρός άνδρας ήταν ήδη νεκρός.
Φίλοι του θύματος δήλωσαν στις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών ότι το βίντεο που γύριζε ήθελε να το αναρτήσει στο TikTok και στους άλλους λογαριασμούς που είχε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διευκρίνισε ο Ζαμάν.
Αξιωματούχος της αστυνομίας επιβεβαίωσε την είδηση για το δυστύχημα.
Οι λήψη φωτογραφιών σέλφι και βίντεο για να αναρτηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ δημοφιλής στο Πακιστάν, όπως και σε πολλές άλλες χώρες, όπου πολλοί νέοι ενημερώνουν με την ανάρτησή τους τους λογαριασμούς τους στο Facebook, το Twitter και το TikTok.
#TriggerWarning: 18-year-old boy from #Rawalpindi, hit and killed by a train while making a TikTok video. Please, don’t RISK your precious life for views. 🙏 pic.twitter.com/QsRF878WbX
— Islamabad (@Islaamabad) January 22, 2021
Αγρίνιο: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα τηλεφωνικών απατεώνων
Αυστραλία: Κατσαρίδες 200.000 δολαρίων – Έφοδος αποκάλυψε πάνω από 100.000 έντομα‑γίγαντες
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν εγκαταστάσεις του Ιράν – Συναγερμός στο Μπαχρέιν και το Κουβέιτ
Καιρός Σάββατο: Αίθριος με άνοδο θερμοκρασίας έως 33 βαθμούς ‑ πού αναμένονται καταιγίδες
Βόλος: Τετραετής φυλάκιση για 53χρονο που επιχείρησε να βγάλει τα μάτια του αδερφού του
Σομαλία: Η Τουρκία έβαλε στο μάτι τα «χρυσά» αποθέματα ουρανίου
Νέοι οδηγοί και επικίνδυνες συμπεριφορές: Τι αποκαλύπτει νέα ευρωπαϊκή έρευνα για την Ελλάδα
Η Ουκρανία ζητάει συγγνώμη για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα
Καλαμάτα: Στον ανακριτή ο 41χρονος – Μίλησαν στα παιδιά για ατύχημα
Τραγωδία στη Σαχάρα: 49 νεκροί από δίψα σε ακινητοποιημένο φορτηγό στο Νίγηρα
Τραγικό τέλος στις έρευνες για την 11χρονη Λιανά στη Γαλλία: Αναγνωρίστηκε η σορός της
Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη
LIVE Πολιτική Χτες






