E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily
Αννα Κυριακού: Από τη φτώχεια της Κατοχής μέχρι το Εθνικό Θέατρο και τις «Τρεις Χάριτες»

Ζανέτ Τσίπρα για το σπίτι στο Σούνιο: Τις μισθώσεις δεν τις δηλώνεις στο πόθεν έσχες

«Η δεύτερη φορά αριστερά έρχεται… και την τρέμετε», γράφει η αδελφή του Αλέξη Τσίπρα

Δημοσίευση 8/12/2020 | 10:00

Ζανέτ Τσίπρα για το σπίτι στο Σούνιο: Τις μισθώσεις δεν τις δηλώνεις στο πόθεν έσχες

Θέση στο ζήτημα που έχει ανακύψει τις τελευταίες ώρες αναφορικά με την ενοικίαση ακινήτου στην περιοχή της Λαυρεωτικής από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, παίρνει εμμέσως η αδελφή του και μέλος της ΚΕ του κόμματος, Ζανέτ, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κυρία Τσίπρα υπενθυμίζει ότι «λοιπόν ότι στο πόθεν εσχες δεν δηλώνεις μισθώσεις .... τις μισθώσεις τις δηλώνεις ... προφανώς στην φορολογική σου δήλωση .... άρα .... προς τι το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου ....», κάνοντας λόγο για «λάσπη». Παράλληλα, «η δεύτερη φορά αριστερά που έρχεται ... και την τρέμετε ... αλλά έρχεται και το ξέρετε .... θα είναι αλλιώς ...όχι για εσάς , αλλά προτίστως για τον λαό» καταλήγει η κ. Τσίπρα.

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

«Κύριε Γιάννη ... τυχαίο το όνομα , σας λέω λοιπόν ότι στο πόθεν εσχες δεν δηλώνεις μισθώσεις .... τις μισθώσεις τις δηλώνεις ... προφανώς στην φορολογική σου δήλωση .... άρα .... προς τι το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου .... αλλά μην μου απαντήσετε ... σας ξέρουμε εδώ και χρόνια ... λάσπη , λάσπη , λάσπη .... Προφανώς και γνωρίζετε όλοι εσείς Κε Γιάννη ότι λέτε ψέματα ... και προφανώς λοιπόν θα αφήσετε στον πρώην Πρωθυπουργό της χώρας , την ευχέρεια να απαντησει Αυτός όποτε και όπου θέλει .... Κε Γιάννη ... πιστεύω ακράδαντα ότι θα έχετε την ευπρέπεια, και το θάρρος , ( γιατί υπάρχουν και τα λεφτόδενδρα ) λέμε τώρα , όταν θα δώσει τα στοιχεία να τα γραψετε , απλά να τα πείτε ... Γιατί αλλιώς θα είστε για μια ακόμα φορά απόγονοι του Γκεμπελς . Πες πες .... κάτι τα μείνει .... εεεεε δεν θα μείνει ... σας το υποσχομαστε Κε Γιάννη . Και κάτι άλλο η δεύτερη φορά αριστερά που έρχεται ... και την τρέμετε ... αλλά έρχεται και το ξέρετε .... θα είναι αλλιώς ...όχι για εσάς , αλλά προτίστως για τον λαό».

Στο πλευρό Τσίπρα ο Πολάκης: Το «σπίτι στα Λεγραινά» δείχνει πανικό

Δημόσια στήριξη στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα παρείχε ο πρώην Αναπληρωτής Υγείας, Παύλος Πολάκης με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν τον πρώην Πρωθυπουργό να έχει μετακομίσει στα Λεγραινά. Παρά το γεγονός ότι ο κ. Πολάκης αισθάνεται κάπως παραγκωνισμένος το τελευταίο διάστημα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, έσπευσε, ωστόσο, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να παράσχει επικοινωνιακή υποστήριξη στην Κουμουνδούρου απέναντι στις ανακοινώσεις της ΝΔ για το θέμα.

Η ανάρτηση Πολάκη:

«ΣΠΙΤΙ ΒΟΛΤΑΙΡΟΥ-ΛΕΓΡΑΙΝΑ,310 εκατομμύρια δάνεια διαφορά συν ένας Κήρυκας Χανιων !!!

Κυριακο Μητσοτακη ο εξευτελισμός της Πάρνηθας εν μέσω 100 νεκρών την ημέρα ,ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Απλά το «σπίτι στα Λεγραινά» δείχνει τον ΠΑΝΙΚΟ σου ,από την πλήρη απώλεια ελέγχου της πανδημιας!

Συνεχίστε....

ΥΓ .Για τα ερωτήματα που βάζεις το γραφείο τύπου της ΝΔ να κάνει ,βάλε το Χριστοφοράκο να τα ψάξει ! Έχει άκρες στα ακίνητα και στα οικόπεδα όπως στην Τήνο....»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έφτασε στον Λευκό Οίκο ο Ζελένσκι ‑ Σε εξέλιξη η συνάντηση με τον Τραμπ

Κόσμος Χτες
Η συνάντησή τους έρχεται την επομένη της δήλωσης του Αμερικανού προέδρου, ότι σημειώθηκε «μεγάλη πρόοδος» κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Πούτιν

Ναύπακτος: Τροφική δηλητηρίαση από τζατζίκι σε εστιατόριο ‑ Στο νοσοκομείο δύο πελάτες

Ελλάδα Χτες
Ένας άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και μια γυναίκα παρουσίασε συμπτώματα όπως σπασμούς, εμετό και λήθαργο

Πλακιάς: Τα παιδιά μας δεν έπεσαν υπέρ πατρίδος, τα σκότωσε η πατρίδα – Αν σβήσουν τα ονόματά τους θα τα ξαναγράψω

Ελλάδα Χτες
Ο Νίκος Πλακιάς απάντησε στις δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη ότι τα ονόματα των 57 θυμάτων των Τεμπών στο Σύνταγμα θα τα σβήσει ο καιρός και του Βασίλη Φεύγα ότι «τα παιδιά δεν έπεσαν για την πατρίδα»

Πάνος Ρούτσι: Η Δικαιοσύνη δεν λειτουργεί αυτόνομα, λειτουργεί με εντολές

Ελλάδα Χτες
Συγκινητικός και ταυτόχρονα ξεκάθαρος ο ήρωας απεργός πείνας σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Halloween: Ένα λεωφορείο με...φαντάσματα κυκλοφορεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Ελλάδα Χτες
Το λεωφορείο έχει ντυθεί στα πορτοκαλί και στα μαύρα, με ιστούς αράχνης, σκελετούς, νυχτερίδες

Κατάργηση τρόλεϊ: Πώς θα γίνει και τι εξυπηρετεί ‑ Κυρανάκης: Δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας

Ελλάδα Χτες
«Για κάθε χιλιόμετρο που εκτελεί ο σημερινός στόλος των τρόλεϊ, οι φορολογούμενοι πληρώνουν περίπου 5,5 ευρώ. Για κάθε χιλιόμετρο που εκτελεί ένα ηλεκτρικό λεωφορείο πληρώνουν περίπου 2,5 ευρώ», είπε ο κ. Κυρανάκης

Συνελήφθη 31χρονος που στρατολογούσε ανήλικα για να κλέβουν τσάντες στο κέντρο της Αθήνας

Ελλάδα Χτες
Χωρίζονταν σε δύο ομάδες και με τη μέθοδο της απασχόλησης επιχειρούσαν να αποσπάσουν τσαντάκια ή προσωπικά αντικείμενα από τσάντες

Η αντίδραση του Νικήτα Κακλαμάνη για τον Βελόπουλο που αποκάλεσε «κακιά» τον Καιρίδη

Πολιτική Χτες
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης σχολίασε σήμερα την απρέπεια του προέδρου της Ελληνικής Λύσης προς τον βουλευτή της ΝΔ

Ο Φειδίας Παναγιώτου ως κλόουν ανακοινώνει νέο κόμμα στην Κύπρο

Ελλάδα Χτες
Το νέο κόμμα του Φειδία Παναγιώτου θα ονομάζεται «Αμεση Δημοκρατία»