E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι απαντά η 32χρονη που έκανε σeξ με τον 14χρονο στη Βρετανία

Η σοκαριστική μαρτυρία του 14χρονου

Δημοσίευση 3/12/2020 | 08:20

Τι απαντά η 32χρονη που έκανε σeξ με τον 14χρονο στη Βρετανία

Η 32χρονη μητέρα τριών παιδιών από τον Γλόστερσαϊρ της Βρετανίας, η οποία «κάθεται στο σκαμνί» με την κατηγορία ότι έκανε σeξ με ένα αγόρι 14 ετών, αρνείται κατηγορηματικά ότι γνώριζε την ηλικία του εφήβου όταν τον κάλεσε σπίτι της και τον έριξε στο κρεβάτι. «Δεν μου είπε τι τάξη πήγαινε» και «δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι ανήλικος», είναι μερικά από τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε εχθές στο δικαστήριο η Τέα Βίνσεντ, σύμφωνα με την Daily Mail, προκειμένου να δικαιολογήσει τις πράξεις της.

Η κατηγορουμένη έχει παραδεχτεί ότι όντως έκανε σeξ με ένα από τα αγόρια που κάλεσε σπίτι της μια μέρα του Οκτωβρίου του 2018, αφού προηγουμένως τα είχε παρακολουθήσει να παίζουν ποδόσφαιρο σε γειτονικό πάρκο. Η 30χρονη τότε Βίνσεντ πρόσφερε στους δύο εφήβους (το θύμα κι έναν λίγο μεγαλύτερο φίλο του) νερό, και στην συνέχεια «ξεμονάχιασε» τον 14χρονο στο δωμάτιό της για να κάνουν σeξ. Σύμφωνα όμως με την Βίνσεντ, μέχρι τη στιγμή της σeξουαλικής πράξης η ίδια δεν είχε ιδέα πως το αγόρι ήταν κάτω των 16 ετών.

«Δεν αρνούμαι ότι κάναμε σeξ. Δεν τον εξανάγκασα, ανταποκρίθηκε με προθυμία... Είμαι βέβαιη ότι μου είπε πως ήταν 16 ετών και προσωπικά που φαινόταν πολύ μεγαλύτερος από την ηλικία του. Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι ανήλικος. Σίγουρα δεν μου είπε πριν κάνουμε σeξ τι τάξη πήγαινε ούτε ότι ήταν μόλις 14 ετών», είπε εχθές στο δικαστήριο η Βίνσεντ.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα η 32χρονη γυναίκα ξέσπασε εχθές σε κλάματα στο δικαστήριο, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα τρία παιδιά της και για το γεγονός ότι έχουν παρέμβει πλέον οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Στην κατάθεσή της, η Βίνσεντ εξήγησε ότι δεν είχε ξαναδεί ποτέ το θύμα πριν από εκείνο το απόγευμα, όμως γνώριζε έναν 21χρονο που ήταν φίλος του νεαρού. Επίσης αποκάλυψε ότι όταν είδε τα δύο αγόρια να παίζουν μπάλα έξω από το σπίτι της, το εξέλαβε ως ένδειξη ενδιαφέροντος για το πρόσωπό της από τη μεριά τους. Ωστόσο αυτό που ήθελαν ήταν πιθανότατα μια φιλική σχέση κι όχι κάτι ερωtικό, συμπλήρωσε η ίδια.

Η 32χρονη είπε στη δίκη ότι, αφού ολοκληρώθηκε η σeξουαλική πράξη με τον έφηβο, ακολούθησε μια συζήτηση για το σχολείο και τότε ήταν που συνειδητοποίησε την πραγματική του ηλικία. «Νομίζω ότι πανικοβλήθηκα όταν μου αποκάλυψε ότι είναι 14. Είμαι θυμωμένη με τον εαυτό μου, αλλά και μαζί τους επειδή μου είπαν ψέματα για την ηλικία τους. Αν ήξερα νωρίτερα την αλήθεια δεν θα βρισκόμουν σήμερα στο δικαστήριο», είπε χαρακτηριστικά η Βρετανή.

Τι ειπώθηκε νωρίτερα στη δίκη

Ο Εισαγγελέας Κρίστοφερ Σμιθ περιέγραψε στο δικαστήριο πώς η Βίνσεντ κάλεσε τα δύο παιδιά στο σπίτι της δήθεν για να πιουν νερό το απόγευμα εκείνης της μέρας. Οι έφηβοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση καθώς ο ένας από αυτούς - οχι το θύμα - τη γνώριζε. Αφού κάθισαν στο τραπέζι της κουζίνας, άρχισαν να συζητάνε για διάφορα θέματα, και πάνω στην κουβέντα το ένα αγόρι ανέφερε πως ήταν 14 και πήγαινε σχολείο. Οι τρεις τους μίλησαν κάμποση ώρα για το σχολείο, όμως σύντομα η Βίνσεντ έφερε την κουβέντα στο σώμα της και στο σeξ

«Αρχικά είπε ότι αισθάνεται ντροπή για το σώμα της όταν είναι γuμνό και ότι πάντα φροντίζει να ντύνεται γρήγορα. Στη συνέχεια άρχισε να μιλά για σeξ. Ο μεγαλύτερος έφηβος άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι η κυρία Βίνσεντ φλέρταρε με τον μικρότερο, χωρίς εκείνος να έχει πάρει μυρωδιά. Στη συνέχεια κάλεσε το μικρότερο αγόρι στον πάνω όροφο. Εκείνος πήγε πιστεύοντας ότι ήθελε να του δείξει κάποια τηλεόραση ή κάποιου είδους κονσόλα gaming, ενώ ο φίλος του παρέμεινε στην κουζίνα. Η κυρία Βίνσεντ πήγε το αγόρι στην κρεβατοκάμαρά της.Έπειτα βγήκε από το δωμάτιο και όταν ξαναμπήκε δεν φορούσε ρούχα. Τον τράβηξε στο κρεβάτι και τον έβαλε να ξαπλώσει...Ο ίδιος λέει ότι δεν υπήρξε καμία συζήτηση προηγουμένως και ότι αισθανόταν όλη την ώρα ότι αυτό που συνέβαινε δεν ήταν σωστό. Ήξερε ότι ήταν ανήλικος και ότι είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας, αφού η γυναίκα είχε τα διπλά του χρόνια. Τελικά την έσπρωξε από πάνω του, ντύθηκε και κατέβηκε τρέχοντας κάτω», είπε ο εισαγγελέας.

Η σοκαριστική μαρτυρία του νεαρού

Η περιγραφή του νεαρού αγοριού στην κατάθεσή του για το τι συνέβη σε αυτήν την κρεβατοκάμαρα είναι πραγματικά σοκαριστική: «Με κάλεσε πάνω και νόμιζα ότι είχε κάποια κονσόλα gaming ή τηλεόραση. Μόνο σε εμένα είπε να ανέβω στον πάνω όροφο. Ο φίλος μου έμεινε κάτω. Μου ζήτησε να καθίσω στο κρεβάτι και βγήκε έξω για λίγο. Όταν γύρισε ήταν γuμνή».

Το θύμα περιέγραψε τη σκηνή του σeξ λέγοντας ότι η γυναίκα τον «καβάλησε» και άρχισε να «χοροπηδά πάνω του», για περίπου 5 λεπτά. Στη συνέχεια κατάφερε να την σπρώξει και να φύγει. «Έβαλα τα ρούχα μου και είπα στον φίλο μου κάτω ότι πρέπει να φύγουμε».

Ο φίλος του αγοριού είπε ότι άκουσε σeξουαλικούς ήχους από τον πάνω οροφο, αισθάνθηκε αμήχανα και βγήκε έξω από το σπίτι για λίγο, προτού τελικά επιστρέψει. Στην κατάθεσή του περιέγραψε τον φίλο του ως «χαζό» που την πάτησε. Όταν τα δύο αγόρια εκμυστηρεύθηκαν τι συνέβη σε μια άλλη φίλη τους, εκείνη προέτρεψε τον 14χρονο να μιλήσει στους γονείς του. Όταν η μητέρα του 14χρονου έμαθε την αλήθεια και πήγε στο σπίτι της Βίνσεντ για να της ζητήσει τον λόγο, εκείνη φέρεται να της έκλεισε την πόρτα στα μούτρα λέγοντάς της, «όχι τώρα, είμαι μαζί με την κόρη μου». Ο πατέρας του θύματος πήγε επίσης στο σπίτι της Βίνσεντ, ωστόσο στη συνέχεια δέχτηκε ο ίδιος απειλές από έναν άλλον άνδρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βασάνιζαν όσους δεν υπάκουαν εντολές, συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης σε σχολεία της Αττικής

Ελλάδα 20.12.2025
Δείτε βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ - Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και έξι ανήλικοι

Θεσσαλονίκη: Ανήλικος που είχε εξαφανιστεί βρέθηκε σε σπίτι Τούρκων

Ελλάδα 20.12.2025
Στο σπίτι των Τούρκων βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών - Συνολικά, προσήχθησαν τέσσερα άτομα

Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Κλαούντια Ντελμέρ, έδωσε για ένα χρόνο σκληρή μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας

Ελλάδα 20.12.2025
Ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών και ζούσε στη Μεσσηνία – Πώς περιέγραφε η ίδια τη μάχη της με την ασθένεια - Η συνεργασία της με τον Μίμη Πλέσσα και η αγάπη της για την Ελλάδα

Ο Σπανούλης ήταν μόνος του στη συνέντευξη Τύπου της Μονακο: «Καλησπέρα στον κανέναν», δείτε βίντεο

Αθλητικά Νέα 20.12.2025
Με χιούμορ αντιμετώπισε ο Έλληνας τεχνικός το γεγονός ότι δεν υπήρχε ούτε ένας δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου μετά το Μονακό – Μπάγερν

Σεισμός 2 Ρίχτερ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ελλάδα 20.12.2025
O σεισμός έγινε αισθητός στην Αττική

Έξαρση ιώσεων στις γιορτές με ιδιαίτερα μεταδοτική υποπαραλλαγή της γρίπης Α

Ελλάδα 20.12.2025
Ανοσοκατεσταλμένοι και ηλικιωμένοι αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο - Τα μέτρα προστασίας

Χανιά: Η αποκάλυψη της σπιτονοικοκυράς του 33χρονου ‑ «Πήγαινε σε ένα καφέ για διάβασμα»

Ελλάδα 20.12.2025
Η αποκάλυψη της σπιτονοικοκυράς του 33χρονου αγνοουμένου γιατρού

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό από το απόγευμα – Νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες στη νότια Ελλάδα και τα νησιά

Καιρός 20.12.2025
Σε νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη και το βράδυ στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τα πιο έντονα φιανόμενα

Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Αθήνα ‑ «Μπέμπα μου ξύπνα»

Ελλάδα 20.12.2025
«Ξυπνήσαμε και βρήκαμε τη μικρή παγωμένη» είπε η μητέρα του βρέφους

Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες λειτουργούν τα καταστήματα ‑ Ανοιχτά και την Κυριακή

Ελλάδα 20.12.2025
Σε ισχύ βρίσκεται το εορταστικό ωράριο καθώς τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν