E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γαργαλιάνοι: Ξύλο σε Βούλγαρο που αποπειράθηκε να ασελγήσει σε 13χρονη

Ο 57χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

Δημοσίευση 2/11/2020 | 11:13

Γαργαλιάνοι: Ξύλο σε Βούλγαρο που αποπειράθηκε να ασελγήσει σε 13χρονη

Έβγαλε τα ρούχα του και μπήκε στο δωμάτιο της 13χρονης κόρης ομοεθνών του που τον φιλοξενούσαν στην περιοχή Μονοδένδρι Γαργαλιάνων, με σκοπό να ασελγήσει πάνω της ένας 57χρονος Βούλγαρος! Το αποτέλεσμα, όμως, ήταν να καταλήξει στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του!

Ο «θερμόαιμος» άνδρας πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο την φιλοξενία του από την οικογένεια που τον είχε δεχθεί στο σπίτι της τον τελευταίο καιρό, καθώς επρόκειτο να απασχοληθεί σε αγροτικές εργασίες. Το βράδυ του Σαββάτου μέθυσε, τρύπωσε γυμνός στο δωμάτιο της ανήλικης και προσπάθησε να της επιτεθεί! Όμως, πριν προλάβει να την αγγίξει. το κορίτσι έβαλε τις φωνές τρομοκρατημένο και αμέσως έτρεξαν κοντά της τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Μόλις είδαν γυμνό τον 57χρονο, όρμησαν κατά πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα, με αποτέλεσμα να διακομιστεί αργότερα στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι γονείς της 13χρονης κατέθεσαν μήνυση στο τμήμα Γαργαλιάνων και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον Βούλγαρο, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας και αναμένεται να δικαστεί από το Αυτόφωρο για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανήλικης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Ελλάδα 11.04.2026
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Πάσχα 11.04.2026
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Κόσμος 11.04.2026
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Ελλάδα 11.04.2026
Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Ελλάδα 11.04.2026
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Ελλάδα 11.04.2026
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Ελλάδα 11.04.2026
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Ελλάδα 11.04.2026
Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Ελλάδα 11.04.2026
Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός 11.04.2026
Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση