E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπαλαρίνα των Μπολσόι πιθανόν δολοφονήθηκε, διαμελίστηκε και το πτώμα της διαλύθηκε σε οξύ

Κύριος ύποπτος είναι ο πρώην ατζέντης και εραστής της

Δημοσίευση 16/9/2020 | 13:23

Μπαλαρίνα των Μπολσόι πιθανόν δολοφονήθηκε, διαμελίστηκε και το πτώμα της διαλύθηκε σε οξύ

Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση εξαφάνισης μιας νεαρής μπαλαρίνας των διάσημων μπαλέτων Μπολσόι της Ρωσίας πριν από έξι χρόνια, με τις τοπικές Αρχές να πιστεύουν πλέον ότι η 25χρονη Όλγκα Ντεμίνα δολοφονήθηκε και διαμελίστηκε και τα κομμάτια της σορού της «διαλύθηκαν σε θειικό οξύ», ώστε να εξαφανιστεί κάθε ίχνος της.

Σύμφωνα με την Daily Star, που επικαλείται ρωσικά ΜΜΕ, Ρώσοι ερευνητές που ασχολούνται με την υπόθεση εξετάζουν νέες πληροφορίες για την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας, που από την αρχή κιόλας της έρευνας πίστευαν ότι είχε πέσει θύμα κάποιου βίαιου εγκλήματος.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι η Ντεμίνα δολοφονήθηκε από έναν άνδρα που είχε στην κατοχή του φωτογραφίες σεξουαλικής φύσης της άτυχης νεαρής και την εκβίαζε. Κύριος ύποπτος θεωρείται ο Μαλκάζ Ντζαβόεβ, πρώην ατζέντης και φερόμενος εραστής της χορεύτριας, ο οποίος το διάστημα πριν την εξαφάνισή της δεχόταν υπέρογκα ποσά από εκείνη. Ο Ντζαβόεβ συνελήφθη το 2017 στη Μόσχα, έχοντας προηγουμένως εκδοθεί στη Ρωσία από τη Γερμανία όπου είχε διαφύγει, και πρόσφατα ξεκίνησε να εκτίει ποινή κάθειρξης 5,5 ετών για απάτη στη χώρα του.

Μια πηγή από την αστυνομία είπε πρόσφατα στην Κομσομόλσκαγια Πράβντα ότι ο Ντζαβόεβ εκμυστηρεύτηκε σε αδιευκρίνιστο άτομο πως το πτώμα της Ντεμίνα «διαμελίστηκε και διαλύθηκε σε οξύ», ενώ τα υπολείμματα πετάχτηκαν πιθανώς σε ένα πηγάδι, κοντά σε μια λίμνη.

Σύμφωνα με την εν λόγω πηγή «βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας». «Το θειικό οξύ δεν διαλύει τελείως τα πάντα. Λογικά θα έχουν διατηρηθεί ορισμένα θραύσματα οστών. Εμείς πρέπει να τα εντοπίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν αναφορές ότι ο Ντζαβόεβ, μαζί με τον πατέρα του, είχαν αγοράσει θειικό οξύ από βιομηχανική πηγή, κάτι που ενισχύει τις υποψίες των αστυνομικών.

Η μητέρα της άτυχης μπαλαρίνας, Γελένα Ντεμίνα, δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Οι ερευνητές μου είπαν ότι υπάρχουν νέες πληροφορίες για την υπόθεση. Ο φονιάς τη σκότωσε και μετά διαμέλισε το πτώμα. Μετά διέλυσε τα κομμάτια σε οξύ».

Λίγο πριν την εξαφάνισή της 25χρονης, ο Ντζαβόεβ την είχε πείσει να έρθει μαζί του στη Μόσχα για να χορέψει σε ένα νάιτκλαμπ για ένα γκρουπ επιχειρηματιών. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι την δολοφόνησε στις 20 Αυγούστου σε ένα διαμέρισμα και ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Τι αλλάζει σήμερα για οφειλέτες με χρέη από 5.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 27.07.2026
Ποιοι δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση, πώς λειτουργεί ο ανανεωμένος μηχανισμός και ποια ρύθμιση είναι πιο συμφέρουσα για χρέη προς Εφορία, ΕΦΚΑ, τράπεζες και servicers

Γαλλία και Ισπανία στις φλόγες: «Η φωτιά έγινε ξανά απρόβλεπτη» – Πάνω από 375.000 εκτοπισμένοι σε πρωτοφανή πύρινη κρίση

E-Daily 2.TopNews 27.07.2026
Εκατοντάδες σπίτια και τεράστιες δασικές εκτάσεις έχουν καταστραφεί, ενώ οι αρχές επισημαίνουν ότι η κλιματική κρίση και οι ακραίες καιρικές συνθήκες καθιστούν τα πύρινα μέτωπα ολοένα πιο ανεξέλεγκτα

Βάσεις 2026: Το τμήμα που θα δεχτεί μόνο τέσσερις φοιτητές φέτος

E-Daily 2.TopNews 27.07.2026
Μόλις τέσσερις εισακτέοι για ένα Τμήμα στη Σάμο φέτος - μια κατάσταση που εγείρει ερωτήματα για το μέλλον των περιφερειακών σχολών.

Φρίκη στην Κολομβία: Νεκρή 21χρονη στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης ‑ Της πήραν το μωρό

E-Daily 2.TopNews 27.07.2026
Τα τελευταία πλάνα της κάμερας ασφαλείας δείχνουν τη Μαρία Καμίλα Ποτόσι σε μηχανή με γυναίκα που είχε γνωρίσει δύο μήνες πριν - και η οποία βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο της έρευνας για τον θάνατό της

Τέσσερα χρυσά και δύο αργυρά για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κ23 κωπηλασίας ‑ στην κορυφή του κόσμου

E-Daily 2.TopNews 27.07.2026
Θριαμβευτική ολοκλήρωση για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κ23 κωπηλασίας με τέσσερα χρυσά και δύο αργυρά μετάλλια - πρώτη στον πίνακα μεταλλίων.

Σοκ στις ΗΠΑ: Influencer δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της αφού τον κατήγγειλε για παιδοφιλία στο TikTok

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η 43χρονη Sara Gilson έπεσε νεκρή στην Οκλαχόμα λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά τη δημόσια καταγγελία της, αφήνοντας πίσω της δύο παιδιά

Νεκρός από πυρά αστυνομικών ο δράστης της επίθεσης στο Pride του Βερολίνου: Τον βρήκαν σε κήπο και επιτέθηκε με μαχαίρι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο υπουργός Εσωτερικών μίλησε για ισλαμιστική τρομοκρατική ενέργεια - Ο 21χρονος ήταν ήδη γνωστός εδώ και καιρό στις γερμανικές Αρχές

Συνελήφθη οδηγός που έτρεχε με 208 χλμ/ώρα στην Αθηνών – Κορίνθου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 29χρονος εντοπίστηκε με radar στα Μέγαρα να υπερβαίνει κατά 78 χλμ/ώρα το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του για επικίνδυνη οδήγηση.

Πέταξε ο Τεντόγλου: Ισοφάρισε το Πανελλήνιο ρεκόρ με 8.66μ. στο Βόλο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μίλτος Τεντόγλου σημείωσε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο φέτος, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Τσάτουμα που έμενε αδιάσπαστο από το 2007.

Δημοσκόπηση Marc: Πάνω από 30% η ΝΔ με 14 μονάδες διαφορά από την ΕΛΑΣ – Κατακρήμνιση ΣΥΡΙΖΑ στο 1,3%

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ΝΔ παραμένει κυρίαρχη με 30,8%, ο Μητσοτάκης πρώτος στην καταλληλότητα και σχεδόν δύο στους τρεις πολίτες εκτιμούν ότι θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Έκρηξη σε πετρελαιοφόρο στα Στενά του Ορμούζ μετά από πρόσκρουση σε νάρκη

Κόσμος Χτες
Το δεξαμενόπλοιο είχε παρεκκλίνει από την καθορισμένη ιρανική διαδρομή διέλευσης, ενώ παραμένουν άγνωστες η ταυτότητά του και η έκταση των ζημιών.

Σουδανός εισέβαλε στο τούνελ του Μετρό φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπαρ» και συνελήφθη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κατέβηκε στις γραμμές του Μετρό στην Αγία Παρασκευή και προχωρούσε πεζός προς Χαλάνδρι - Αντιστάθηκε στους αστυνομικούς κλωτσώντας τους και φτύνοντάς τους