E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπαλαρίνα των Μπολσόι πιθανόν δολοφονήθηκε, διαμελίστηκε και το πτώμα της διαλύθηκε σε οξύ

Κύριος ύποπτος είναι ο πρώην ατζέντης και εραστής της

Δημοσίευση 16/9/2020 | 13:23

Μπαλαρίνα των Μπολσόι πιθανόν δολοφονήθηκε, διαμελίστηκε και το πτώμα της διαλύθηκε σε οξύ

Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση εξαφάνισης μιας νεαρής μπαλαρίνας των διάσημων μπαλέτων Μπολσόι της Ρωσίας πριν από έξι χρόνια, με τις τοπικές Αρχές να πιστεύουν πλέον ότι η 25χρονη Όλγκα Ντεμίνα δολοφονήθηκε και διαμελίστηκε και τα κομμάτια της σορού της «διαλύθηκαν σε θειικό οξύ», ώστε να εξαφανιστεί κάθε ίχνος της.

Σύμφωνα με την Daily Star, που επικαλείται ρωσικά ΜΜΕ, Ρώσοι ερευνητές που ασχολούνται με την υπόθεση εξετάζουν νέες πληροφορίες για την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας, που από την αρχή κιόλας της έρευνας πίστευαν ότι είχε πέσει θύμα κάποιου βίαιου εγκλήματος.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι η Ντεμίνα δολοφονήθηκε από έναν άνδρα που είχε στην κατοχή του φωτογραφίες σεξουαλικής φύσης της άτυχης νεαρής και την εκβίαζε. Κύριος ύποπτος θεωρείται ο Μαλκάζ Ντζαβόεβ, πρώην ατζέντης και φερόμενος εραστής της χορεύτριας, ο οποίος το διάστημα πριν την εξαφάνισή της δεχόταν υπέρογκα ποσά από εκείνη. Ο Ντζαβόεβ συνελήφθη το 2017 στη Μόσχα, έχοντας προηγουμένως εκδοθεί στη Ρωσία από τη Γερμανία όπου είχε διαφύγει, και πρόσφατα ξεκίνησε να εκτίει ποινή κάθειρξης 5,5 ετών για απάτη στη χώρα του.

Μια πηγή από την αστυνομία είπε πρόσφατα στην Κομσομόλσκαγια Πράβντα ότι ο Ντζαβόεβ εκμυστηρεύτηκε σε αδιευκρίνιστο άτομο πως το πτώμα της Ντεμίνα «διαμελίστηκε και διαλύθηκε σε οξύ», ενώ τα υπολείμματα πετάχτηκαν πιθανώς σε ένα πηγάδι, κοντά σε μια λίμνη.

Σύμφωνα με την εν λόγω πηγή «βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας». «Το θειικό οξύ δεν διαλύει τελείως τα πάντα. Λογικά θα έχουν διατηρηθεί ορισμένα θραύσματα οστών. Εμείς πρέπει να τα εντοπίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν αναφορές ότι ο Ντζαβόεβ, μαζί με τον πατέρα του, είχαν αγοράσει θειικό οξύ από βιομηχανική πηγή, κάτι που ενισχύει τις υποψίες των αστυνομικών.

Η μητέρα της άτυχης μπαλαρίνας, Γελένα Ντεμίνα, δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Οι ερευνητές μου είπαν ότι υπάρχουν νέες πληροφορίες για την υπόθεση. Ο φονιάς τη σκότωσε και μετά διαμέλισε το πτώμα. Μετά διέλυσε τα κομμάτια σε οξύ».

Λίγο πριν την εξαφάνισή της 25χρονης, ο Ντζαβόεβ την είχε πείσει να έρθει μαζί του στη Μόσχα για να χορέψει σε ένα νάιτκλαμπ για ένα γκρουπ επιχειρηματιών. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι την δολοφόνησε στις 20 Αυγούστου σε ένα διαμέρισμα και ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παρέδες: Τα βίντεο που προκάλεσαν οργή μετά τον τελικό του Μουντιάλ 2026

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο Αργεντινός μέσος έπιασε τον Έρικ Γκαρσία από τον λαιμό και χτύπησε τον Γκάβι με αγκώνα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα.

ΕΛ.Α.Σ.: Συγκροτήθηκε η Πολιτική Επιτροπή του κόμματος Τσίπρα – Ποιοι είναι τα 75 μέλη

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης ορίστηκε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Σάλος στην Ιταλία: 43χρονος πέθανε μετά την ακινητοποίησή του από αστυνομικούς στη Μπολόνια

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ο άνδρας, μαροκινής καταγωγής, υπέστη καρδιακή ανακοπή αφού αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν στο έδαφος και χρησιμοποίησαν σπρέι πιπεριού.

Μακάβριο εύρημα στο Ωραιόκαστρο: Σορός εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση φωτιάς σε αυτοκίνητο στην Εγνατία

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Η σορός αγνώστων στοιχείων βρέθηκε εκτός του οχήματος, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που επεκτάθηκε και σε χαμηλή βλάστηση.

«Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να ανατιναχτείς ανά πάσα στιγμή;»

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ο Ιρανός ΥΠΕΞ αποκάλυψε σε συνέντευξή του το κλίμα της αντιπαράθεσης με τον απεσταλμένο του Τραμπ, περιγράφοντας εχθρικές ανταλλαγές και αμείλικτες δηλώσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Καιρός σήμερα: Καύσωνας σε όλη τη χώρα – Πού θα «χτυπήσουν» 40 με 41 βαθμοί

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Αίθριος καιρός με υψηλές θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 40-41 βαθμούς στα ηπειρωτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για τη Δευτέρα 20 Ιουλίου.

Καρδίτσα: Ιερέας και πρόεδρος κοινότητας κατέληξαν σε γροθιές

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Το επεισόδιο ξέσπασε στον προαύλιο χώρο εκκλησίας και οδήγησε τους εμπλεκόμενους σε αστυνομικό τμήμα, μηνύσεις και κλήση ενώπιον εισαγγελέα.

Πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα στην Κυψέλη: Τι γνωρίζουμε για τη νεκρή

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Η ταυτοποίηση της σορού και τα αίτια θανάτου αναμένονται από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα.

Μουντιάλ 2026: Όλα τα βίντεο από τη μεγάλη βραδιά

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ο Φεράν Τόρες σκόραρε στο 106` της παράτασης και χάρισε στην Ισπανία τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, σε έναν τελικό όπου η «Φούρια Ρόχα» κυριάρχησε απόλυτα.

Σούπερ μάρκετ: Ποια προϊόντα αναμένεται να φθηνύνουν από τον Σεπτέμβριο

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Μετά τη λήξη του πλαφόν, τίθεται σε ισχύ συμφωνία πάγωματος τιμών σε 2.000 προϊόντα για Ιούλιο-Αύγουστο, με νέες μειώσεις να προγραμματίζονται από το φθινόπωρο.

Η Αγκυρα αντιδρά στην αναστολή λειτουργίας 11 σχολείων στη Θράκη και επαναφέρει τους ισχυρισμούς περί «τουρκικής μειονότητας»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Για καταπιεστικές αποφάσεις και πρακτικές που συνιστούν παραβίαση των διατάξεων της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάνης κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Καταγγελίες για πλαστό έρανο για την επιστροφή των σορών στη Μολδαβία, αύριο θα επιχειρήσουν οι γιατροί να ξυπνήσουν την 7χρονη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η θεία που θα αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού - Η μητέρα, ο πατέρας και η αδερφή του παιδιού σκοτώθηκαν όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με βυτιοφόρο στη Χαλκιδική