E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νάγια Ριβέρα: Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της

Στη λίμνη έπεσαν με τα ρούχα ο πατέρας και ο πρώην σύζυγός της

Δημοσίευση 13/7/2020 | 08:19

Πέντε μέρες έχουν περάσει από την Τετάρτη, που εξαφανίστηκε στα νερά της λίμνης Πίρου, στην κομητεία Βεντούρα, κοντά στο Λος Άντζελες, η 33χρονη ηθοποιός της δημοφιλούς μουσικής σειράς Glee. Η Ριβέρα μαζί με τον 4χρονο γιο της, Τζόσουα, είχαν επιβιβαστεί σε βάρκα που είχε νοικιάσει η ηθοποιός, όμως, το ίδιο βράδυ ο μικρός εντοπίστηκε μόνος στη βάρκα και ανέφερε στις αρχές πως η μητέρα του πήδηξε στο νερό, αλλά, δεν επέστρεψε ποτέ.

Το Σάββατο ο πρώην σύζυγος της Ριβέρα, ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ καθώς και ο πατέρας της, Τζορτζ Ριβέρα, έπεσαν με τα ρούχα στα θολά νερά της λίμνης ενώ η μητέρα της, Γιολάντα, γονάτισε με τα χέρια ανοιχτά μπροστά στη λίμνη σε μια κίνηση απελπισίας για την τύχη της κόρης της.

Στη λίμνη έφτασε και ο αδελφός και της Νάγια Ριβέρα, Μάικαλ, μαζί με την σύντροφο και τα δύο παιδιά τους. Ο αδελφός και η μητέρα της Ριβέρα φόρεσαν σωσίβια και ανέβηκαν στο σκάφος των αρχών, που συνεχίζουν τις έρευνες για την ανεύρεση της ηθοποιού με τη βοήθεια drones, εκπαιδευμένων σκύλων και υποβρυχίων καμερών.

Το γραφείο του σερίφη της Βεντούρα έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τις προσπάθειες για τον εντοπισμό της νεαρής ηθοποιού ενώ οι αρχές προειδοποιούν πως, η σορός της Ριβέρα θα μπορούσε να βρεθεί σε πέντε λεπτά ή σε πέντε ημέρες από σήμερα.

Το έργο των δυτών καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολο λόγω των θολών νερών της λίμνης. Αργά το βράδυ της Κυριακής το γραφείο του σερίφη της Βεντούρα με ανάρτηση στο Twitter ανέφερε πως οι έρευνες για τη Νάγια Ριβέρα συνεχίζονται και το πλήρωμα των σκαφών εξακολουθεί να ερευνά τη λίμνη.

Η σχετική ανακοίνωση, μέσω Twitter, ζητά από τους πολίτες να μην ερευνούν μόνοι τους για την εξαφανισμένη ηθοποιό και τονίζει πως «οι oμάδες που ερευνούν είναι καλά εξοπλισμένες και διαθέτουν υψηλή εκπαίδευση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο νοσοκομείο η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ‑ Μητσοτάκη

Ελλάδα 17.04.2026
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη είναι καλά στην υγεία της

Ιράν: Ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ για όσο διαρκεί η εκεχειρία Ισραήλ ‑ Λιβάνου

Κόσμος 17.04.2026
Κίνηση καλής θέλησης από την Τεχεράνη – Τι ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν

Τιτανικός: Σωσίβιο επιζώντα βγαίνει σε δημοπρασία ‑ Η αξία του μπορεί να ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ

Κόσμος 17.04.2026
Σωσίβιο από τον Τιτανικό, που ανήκε σε επιβάτιδα πρώτης θέσης, βγαίνει σε δημοπρασία με εκτιμώμενη αξία έως και 558.000 ευρώ.

Κεφαλονιά: Αυτή την ώρα το τελευταίο «αντίο» στην 19χρονη Μυρτώ ‑ «Καλό ταξίδι αγγελούδι μου»

Ελλάδα 17.04.2026
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν την Μυρτώ στον Ιερό Ναό Μητροπόλεως Αργοστολίου

Όταν η Σαχάρα «κατάπιε» την Κρήτη – Η μέρα που ο ουρανός έγινε πορτοκαλί από την αφρικανική σκόνη

Κόσμος 17.04.2026
Όταν η «εισβολή» της Σαχάρας σκέπασε την Κρήτη, σαν σήμερα πριν από 21 χρόνια

Αφθώδης πυρετός: Στη Μυτιλήνη 10 κτηνίατροι για επιτήρηση της νόσου – Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη

Ελλάδα 17.04.2026
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του υπουργού Μαργαρίτη Σχοινά

Θάνατος Μυρτώς: Η απολόγια του 26χρονου αρσιβαρίστα

Ελλάδα 17.04.2026
«Έβαλα το χέρι μου στο στόμα της για να μην της γυρίσει η γλώσσα» - Τι είπε για τον τρίτο κατηγορούμενο που βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο

Πάτρα: 16χρονος μπήκε σε σπίτι, ξυλοκόπησε 20χρονο και τον λήστεψε

Ελλάδα 17.04.2026
Ο ανήλικος φέρεται, μαζί με συνεργό του, να άσκησε βία και απειλές πριν αρπάξει χρήματα και κινητό τηλέφωνο