E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νάγια Ριβέρα: Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της

Στη λίμνη έπεσαν με τα ρούχα ο πατέρας και ο πρώην σύζυγός της

Δημοσίευση 13/7/2020 | 08:19

Πέντε μέρες έχουν περάσει από την Τετάρτη, που εξαφανίστηκε στα νερά της λίμνης Πίρου, στην κομητεία Βεντούρα, κοντά στο Λος Άντζελες, η 33χρονη ηθοποιός της δημοφιλούς μουσικής σειράς Glee. Η Ριβέρα μαζί με τον 4χρονο γιο της, Τζόσουα, είχαν επιβιβαστεί σε βάρκα που είχε νοικιάσει η ηθοποιός, όμως, το ίδιο βράδυ ο μικρός εντοπίστηκε μόνος στη βάρκα και ανέφερε στις αρχές πως η μητέρα του πήδηξε στο νερό, αλλά, δεν επέστρεψε ποτέ.

Το Σάββατο ο πρώην σύζυγος της Ριβέρα, ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ καθώς και ο πατέρας της, Τζορτζ Ριβέρα, έπεσαν με τα ρούχα στα θολά νερά της λίμνης ενώ η μητέρα της, Γιολάντα, γονάτισε με τα χέρια ανοιχτά μπροστά στη λίμνη σε μια κίνηση απελπισίας για την τύχη της κόρης της.

Στη λίμνη έφτασε και ο αδελφός και της Νάγια Ριβέρα, Μάικαλ, μαζί με την σύντροφο και τα δύο παιδιά τους. Ο αδελφός και η μητέρα της Ριβέρα φόρεσαν σωσίβια και ανέβηκαν στο σκάφος των αρχών, που συνεχίζουν τις έρευνες για την ανεύρεση της ηθοποιού με τη βοήθεια drones, εκπαιδευμένων σκύλων και υποβρυχίων καμερών.

Το γραφείο του σερίφη της Βεντούρα έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τις προσπάθειες για τον εντοπισμό της νεαρής ηθοποιού ενώ οι αρχές προειδοποιούν πως, η σορός της Ριβέρα θα μπορούσε να βρεθεί σε πέντε λεπτά ή σε πέντε ημέρες από σήμερα.

Το έργο των δυτών καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολο λόγω των θολών νερών της λίμνης. Αργά το βράδυ της Κυριακής το γραφείο του σερίφη της Βεντούρα με ανάρτηση στο Twitter ανέφερε πως οι έρευνες για τη Νάγια Ριβέρα συνεχίζονται και το πλήρωμα των σκαφών εξακολουθεί να ερευνά τη λίμνη.

Η σχετική ανακοίνωση, μέσω Twitter, ζητά από τους πολίτες να μην ερευνούν μόνοι τους για την εξαφανισμένη ηθοποιό και τονίζει πως «οι oμάδες που ερευνούν είναι καλά εξοπλισμένες και διαθέτουν υψηλή εκπαίδευση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έκρηξη σε μπαρ στο θέρετρο σκι Κραν Μοντανά στην Ελβετία: Τουλάχιστον 10 νεκροί, πολλοί τραυματίες

Κόσμος 01.01.2026
Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η έκρηξη και η πυρκαγιά μπορεί να προκλήθηκαν από πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια μουσικού event στο δημοφιλές μπαρ Le Constellation

Τρόμος για δύο 13χρονες: Μιλούσαν με Αιγύπτιους στα social media ‑ Λιπόθυμη από χρήση χασίς η μία!

Ελλάδα Χτες
Απίστευτη τροπή πήρε η γνωριμία δύο νεαρών κοριτσιών μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Καιρός: Απόλυτη ανατροπή από Αρναούτογλου ‑ Από τα χιόνια στους... 18 βαθμούς σε λίγες ώρες

Καιρός Χτες
Μετά την κακοκαιρία εξπρές και τα χιόνια περνάμε σε ανοιξιάτικο καιρό με την έλευση του 2026

Πιλότος «άφησε σημείωμα αυτoκτoνίας» πριν ρίξει το αεροσκάφος σε φράγμα του Έσσεξ

Κόσμος Χτες
Αναφορές θέλουν να έκανε κύκλους πάνω από το σημείο αρκετή ώρα πριν συντριβεί

Χωρίς ρεύμα ο Δήμος Πεντέλης ‑ Αντιδράσεις από τους κατοίκους

Ελλάδα Χτες
Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα βρίσκονται από το μεσημέρι της παραμονής Πρωτοχρονιάς περιοχές του Δήμου Πεντέλης, πιθανότατα λόγω της κακοκαιρίας

Αστυνομία της Καλιφόρνιας για τον άστεγο ηθοποιό του Nickelodeon, Τάιλορ Τσέις: Του προσφέρεται συνεχώς βοήθεια αλλά την αρνείται

Κόσμος Χτες
«Έχει φτάσει πολύ κοντά στο να την αποδεχτεί, όμως το τελικό βήμα πρέπει να γίνει από τον ίδιο και μέχρι στιγμής έχει αρνηθεί»

Κιριμπάτι: Η νησιωτική χώρα του Ειρηνικού υποδέχθηκε πρώτη το 2026

Κόσμος Χτες
Τα νησιωτικά συμπλέγματα του Ειρηνικού Ωκεανού υποδέχονται ήδη το 2026

Από τον Πάπα Φραγκίσκο στον Ντέιβιντ Λιντς: Οι προσωπικότητες που έφυγαν από τη ζωή το 2025

Κόσμος Χτες
Από θρησκευτικούς ηγέτες με παγκόσμια επιρροή έως εμβληματικούς δημιουργούς της τέχνης και του κινηματογράφου, το 2025 σημαδεύτηκε από την απώλεια μεγάλων προσωπικοτήτων