Βόλος: ΙΧ τούμπαρε σε αυλή ‑ «Από θαύμα ζούμε, ήταν σαν να έπεσε αεροπλάνο»
Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα στον Βόλο, με ένα αυτοκίνητο να «πετάει» και να καταλήγει σε αυλή σπιτιού.
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/7/2020 | 20:30

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη από την πορεία του, πέρασε ξυστά από άλλο όχημα και κατέληξε στην αυλή ενός σπιτιού στον Βόλο. Το όχημα οδηγούσε μια 30χρονη γυναίκα, ενώ συνεπιβάτες ήταν η 60χρονη μητέρα της και το 8χρονο παιδί της.
Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, οι ένοικοι της οικίας πανικοβλήθηκαν. «Εκείνη την ώρα τρώγαμε και ήταν σαν να έπεσε αεροπλάνο. Από θαύμα ζούμε, επειδή έκοψε την πορεία του αυτοκινήτου η κληματαριά και η κούνια», δήλωσαν στο ίδιο Μέσο.
Η γυναίκα οδηγός φαίνεται πως την ώρα που οδηγούσε προσπάθησε να σκουπίσει το παιδί της και έχασε τον έλεγχο του οχήματός της.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ το Τμήμα Τροχαίας Βόλου διεξάγει προανάκριση.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Το ΚΥΣΕΑ ενέκρινε τον αντιαεροπορικό θόλο και πάνω από 4 δισ. σε εξοπλισμούς
E-Daily 2.TopNews
23.07.2026
Πέρα από τον πολυεπίπεδο αντιαεροπορικό θόλο, εγκρίθηκαν C-390, υποβρύχια οχήματα VICTA, μικροδορυφόροι SAR και αποστολή στελεχών στο MIT για εκπαίδευση σε τεχνητή νοημοσύνη.
Η Αρσεναλ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη, δείτε βίντεο
E-Daily 3.Left
23.07.2026
Ο νεαρός επιθετικός είναι και με τη βούλα παίκτης των Λονδρέζων στην ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιρστή - «Χρειάζομαι χρόνο για να συνειδητοποιήσω τη μεταγραφή μου, αλλά είμαι πάντα πεινασμένος για γκολ», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Τζόλης
Πώς κινήθηκαν οι βάσεις 2026: Ποιες σχολές αυξήθηκαν πάνω από 1.000 μόρια ‑ Τα τμήματα με τη μεγαλύτερη πτώση
E-Daily 2.TopNews
23.07.2026
Για ποιες σχολές υπήρξε ζήτηση - Σύμβουλος σταδιοδρομίας εξηγεί
Πρόστιμο 890 εκατ. ευρώ στην Google από την Κομισιόν ‑ Tι πρέπει να αλλάξει άμεσα
E-Daily 2.TopNews
23.07.2026
Η Google έχει 60 ημέρες για να συμμορφωθεί, αλλιώς αντιμετωπίζει πρόστιμα έως 5% του παγκόσμιου τζίρου της.
Ανδρας βάφτηκε «Τζόκερ» και βούτηξε στον Θερμαϊκό με το εσώρουχο – Το απρόσμενο περιστατικό στην παραλία της Θεσσαλονίκης
E-Daily 3.Left
23.07.2026
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ χρειάστηκε και η παρέμβαση αστυνομικών
Από το όνειρο στην ανείπωτη τραγωδία: Οι δύο Αυστραλές που εγκαταστάθηκαν στη Λέσβο και σκοτώθηκαν σε τροχαίο
E-Daily 3.Left
23.07.2026
«Σε μια στιγμή έχασαν και τις δύο μητέρες τους»
Ο Αντριου Τέιτ συνελήφθη στο Μαϊάμι και το ίντερνετ ξήλωσε την «alpha male» εικόνα του
Κόσμος
23.07.2026
Η ανδρόσφαιρα φόρεσε μωβ, ξέχασε τις κάλτσες και μπήκε με χειροπέδες στο timeline. Η viral εικόνα του Αντριου Τέιτ δεν γελοιοποίησε τη θηλυκότητα· γελοιοποίησε την τοξική αρρενωπότητα που παριστάνει ότι δεν μπορεί ποτέ να γίνει ρεζίλι.
Πανσέληνος Αυγούστου 2026: Πότε πέφτει και ποια μνημεία ανοίγουν με ελεύθερη είσοδο
E-Daily 3.Left
23.07.2026
Την Παρασκευή 28 Αυγούστου, 126 αρχαιολογικοί χώροι, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα υποδέχονται το κοινό δωρεάν, στο πλαίσιο της 27ης Αυγουστιάτικης Πανσελήνου.
«Ποιο ήταν το έγκλημά τους;»: Το σχολείο έγινε τάφος για 120 παιδιά – «Υπήρχαν μόνο καπνός και διαμελισμένα σώματα»
E-Daily 2.TopNews
23.07.2026
«Το μόνο που κρατούσαν ήταν ένα βιβλίο»
Μισθολογικό χάσμα στην ΕΕ: Οι γυναίκες χάνουν 3.900 ευρώ τον χρόνο – Πού βρίσκεται η Ελλάδα
E-Daily 2.TopNews
23.07.2026
Μόνο το Λουξεμβούργο αποτελεί εξαίρεση στην ΕΕ, καθώς εκεί οι γυναίκες αμείβονται περισσότερο από τους άνδρες κατά περίπου 474 ευρώ ετησίως.
Πρόταση γάμου το πρωί, θάνατος το βράδυ: Η συγκλονιστική ιστορία ενός ήρωα αστυνομικού
E-Daily 3.Left
23.07.2026
Ο 24χρονος αστυνομικός από το Αρκανσο έσωσε την αρραβωνιαστικιά του από τα ορμητικά νερά ποταμού, χάνοντας ο ίδιος τη ζωή του μέσα στην ίδια ημέρα.
Τούρκοι ως εκδικητές της Τροίας: Από τον Μωάμεθ τον Κατακτητή έως τον Ατατούρκ
E-Daily 3.Left
23.07.2026
Τούρκος δημοσιογράφος επικαλείται ιστορικά τεκμήρια για να υποστηρίξει ότι η Τουρκία ταυτίζεται διαχρονικά με τους Τρώες, συνδέοντας την Καλλίπολη, τον Μωάμεθ Β΄ και τον Ατατούρκ με την εκδίκηση για την άλωση της Τροίας.






