E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Τι ισχυρίστηκε ο οδηγός της Corvette

Ανασφάλιστο το αυτοκίνητο

Δημοσίευση 23/2/2020 | 13:29

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Τι ισχυρίστηκε ο οδηγός της Corvette

Στο σοκ που υπέστη, ισχυρίστηκε ο 40χρονος οδηγός της Corvette, ότι οφείλεται η συμπεριφορά του, να εγκαταλείψει το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος που προκάλεσε. Αμέσως μετά την πράξη του, δεν έμεινε ούτε λεπτό στο σημείο και διέφυγε μαζί με την γυναίκα συνοδηγό του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΤροχαίο στη Γλυφάδα: Ελεύθερος ο οδηγός της Corvette 23/2/2020

Στο πώς έχασε τον έλεγχο του ανασφάλιστου μάλιστα σπορ αυτοκινήτου του, φέρεται να μην αναφέρθηκε καν, δηλώνοντας ότι δεν κατάλαβε τι συνέβη, όμως υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει ξεκάθαρα ότι είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα επί της Λ. Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα, τα ξημερώματα της Τετάρτης που συνέβη το τραγικό δυστύχημα, που είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια ζωής του 25χρονου μοτοσικλετιστή Νάσου Καρανίκα.

Ο 40χρονος που φέρεται να είναι επιχειρηματίας στον χώρο του Internet εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στο Α΄Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στο Ελληνικό συνοδεία της δικηγόρου του και παραδόθηκε.

Καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο και διατάχθηκε από τον Εισαγγελέα η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, κατέθεσε και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος ενώ η δικογραφία παραδόθηκε στον Εισαγγελέα που θα κρίνει τι διώξεις θα ασκηθούν σε βάρος του.

Ο δράστης που οδηγούσε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο μάρκας Corvette στην αριστερή λωρίδα της Λ. Βουλιαγμένης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πιθανόν μετά από ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας, χτύπησε αρχικά ένα αυτοκίνητο που ήταν δίπλα του και στη συνέχεια χτύπησε μία μοτοσικλέτα που κινείτο στην δεξιά λωρίδα, με αποτέλεσμα ο οδηγός της να καταλήξει σε κολόνα και να χάσει την ζωή του.

Ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά κατέληξε στον παράδρομο όπου λίγο πιο κάτω προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και εκεί πλέον βγήκε από το όχημά του και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας το σημείο.

Με στοιχείο το αυτοκίνητο που είχε αφήσει πίσω του και βιντεοληπτικά υλικά οι άντρες της Τροχαίας προσπαθούσαν από εκείνη την στιγμή και μετά να τον εντοπίσουν με τον ίδιο να παραμένει άφαντος μέχρι χθες το απόγευμα.

Στο κεντρικό δελτίο του ALPHA, μάλιστα, προβλήθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο, που δείχνει τη στιγμή του μοιραίου δυστυχήματος, με το πολυτελές αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να παρασύρει τον νεαρό, δίχως να σταματάει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πότε θα γίνει η πρώτη πληρωμή για το επίδομα θέρμανσης 2025‑2026 ‑ Πλήθος αιτήσεων

Οικονομία 17.11.2025
Πότε θα καταβληθεί η πρώτη δόση από το επίδομα θέρμανσης 2025-2026. Πώς γίνεται η αίτηση στο myΘέρμανση όταν πρόκειται για πολυκατοικίες

Καιρός: Καμπανάκι από τον Σάκη Αρναούτογλου ‑ «Προσοχή σε 2 περιοχές τις επόμενες ημέρες»

Καιρός 17.11.2025
Για «εμμονική» κακοκαιρία κάνει λόγο ο έμπειρος προγνώστης

Temu και Shein: Πότε κλείνει το «παράθυρο» των αφορολόγητων δεμάτων

Κόσμος 17.11.2025
Τι αλλάζει για τον καταναλωτή

«Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να μείνω μόνος μαζί της» έλεγε ο 9χρονος για τη μητέρα του που τον μαχαίρωσε

Κόσμος 17.11.2025
Η δολοφονία του 9χρονου από την 55χρονη Ουκρανή μητέρα του έχει συγκλονίσει την Ιταλιά

Νωρίτερα πληρώνονται φέτος συντάξεις και δώρο Χριστουγέννων

Οικονομία 17.11.2025
Οι επικρατέστερες ημερομηνίες πληρωμής ανά ταμείο

Απόφαση του ΣτΕ αλλάζει τις αγοραπωλησίες ακινήτων

Οικονομία 17.11.2025
Η ΑΑΔΕ «σκανάρει» τα συμβόλαια

Οι διάλογοι που ξεσκέπασαν τον ρόλο της αθλήτριας στην εγκληματική οργάνωση

Ελλάδα 17.11.2025
«Αφησα τα λεφτά σπίτι, να πάω να τα πάρω;»

Επέτειος Πολυτεχνείου: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ τη Δευτέρα (17/11) ‑ Η ανακοίνωση ΟΑΣΑ

Ελλάδα Χτες
Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία λεωφορείων, τρόλεϊ και μετρό, με αφορμή τον εορτασμό της 52ης επετείου του Πολυτεχνείου

Τουρκικά F‑16 πέταξαν πάνω από την Πράσινη Γραμμή ‑ Παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Κύπρου

Ελλάδα Χτες
Το περιστατικό έρχεται λίγες μόλις ώρες μετά τις δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων στα κατεχόμενα, με τις οποίες επαναλαμβάνεται το αφήγημα περί «δύο κρατών»