E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Τι ισχυρίστηκε ο οδηγός της Corvette

Ανασφάλιστο το αυτοκίνητο

Δημοσίευση 23/2/2020 | 13:29

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Τι ισχυρίστηκε ο οδηγός της Corvette

Στο σοκ που υπέστη, ισχυρίστηκε ο 40χρονος οδηγός της Corvette, ότι οφείλεται η συμπεριφορά του, να εγκαταλείψει το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος που προκάλεσε. Αμέσως μετά την πράξη του, δεν έμεινε ούτε λεπτό στο σημείο και διέφυγε μαζί με την γυναίκα συνοδηγό του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΤροχαίο στη Γλυφάδα: Ελεύθερος ο οδηγός της Corvette 23/2/2020

Στο πώς έχασε τον έλεγχο του ανασφάλιστου μάλιστα σπορ αυτοκινήτου του, φέρεται να μην αναφέρθηκε καν, δηλώνοντας ότι δεν κατάλαβε τι συνέβη, όμως υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει ξεκάθαρα ότι είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα επί της Λ. Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα, τα ξημερώματα της Τετάρτης που συνέβη το τραγικό δυστύχημα, που είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια ζωής του 25χρονου μοτοσικλετιστή Νάσου Καρανίκα.

Ο 40χρονος που φέρεται να είναι επιχειρηματίας στον χώρο του Internet εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στο Α΄Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στο Ελληνικό συνοδεία της δικηγόρου του και παραδόθηκε.

Καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο και διατάχθηκε από τον Εισαγγελέα η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, κατέθεσε και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος ενώ η δικογραφία παραδόθηκε στον Εισαγγελέα που θα κρίνει τι διώξεις θα ασκηθούν σε βάρος του.

Ο δράστης που οδηγούσε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο μάρκας Corvette στην αριστερή λωρίδα της Λ. Βουλιαγμένης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πιθανόν μετά από ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας, χτύπησε αρχικά ένα αυτοκίνητο που ήταν δίπλα του και στη συνέχεια χτύπησε μία μοτοσικλέτα που κινείτο στην δεξιά λωρίδα, με αποτέλεσμα ο οδηγός της να καταλήξει σε κολόνα και να χάσει την ζωή του.

Ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά κατέληξε στον παράδρομο όπου λίγο πιο κάτω προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και εκεί πλέον βγήκε από το όχημά του και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας το σημείο.

Με στοιχείο το αυτοκίνητο που είχε αφήσει πίσω του και βιντεοληπτικά υλικά οι άντρες της Τροχαίας προσπαθούσαν από εκείνη την στιγμή και μετά να τον εντοπίσουν με τον ίδιο να παραμένει άφαντος μέχρι χθες το απόγευμα.

Στο κεντρικό δελτίο του ALPHA, μάλιστα, προβλήθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο, που δείχνει τη στιγμή του μοιραίου δυστυχήματος, με το πολυτελές αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να παρασύρει τον νεαρό, δίχως να σταματάει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο αδερφός της Βάγιας Νέστορα συγκλόνισε στον επικήδειο που εκφώνησε: «Ανθρωποι σκοτεινοί μάς έριξαν σε ποτάμι πόνου και οδύνης»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Η Νικολέτα έφυγε στα 37 της, κακώς έβγαλες εισιτήριο. Και ο Χάρος είναι μπαμπέσης και δεν κάνει ακυρώσεις εισιτηρίων»

Ασπρόπυργος: Από βυτίο με προπάνιο η μεγάλη έκρηξη – Πώς ξεκίνησε η φωτιά

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Η πυρκαγιά εκτιμάται ότι ξεκίνησε από εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης και ακολούθησε η μεγάλη έκρηξη στον χώρο του συνεργείου - Τρεις οι διασωληνωμένοι.

Γερμανία: Ποινή φυλάκισης 10 ετών στον Έλληνα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ελεγκτή τρένου

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
O 26χρονος καταδικασθείς ομολόγησε τον ξυλοδαρμό του ελεγκτή, ωστόσο τόνισε πως δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει

Σισμανόγλειο: «Κάπνιζα και πήρε φωτιά», είπε ο συλληφθείς

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Τι έχει φέρει στο φως έως τώρα η έρευνα του ανακριτικού της Πυροσβεστικής.

Παιδί που είχε κηρυχθεί νεκρό βρέθηκε ζωντανό στο νεκροτομείο του νοσοκομείου

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Τι υποστηρίζει η αστυνομία για το συμβάν

Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια, Μπόνι Τάιλερ

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Έφυγε στα 75 της χρόνια

Σοβαρές καταγγελίες στον Ασπρόπυργο: «Ξέφραγο αμπέλι, κανένα μέτρο ασφαλείας»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Μπορεί να γίνει ένα μεγάλης έκτασης βιομηχανικό ατύχημα στην περιοχή και να θρηνήσουμε θύματα»

Σαντορίνη: Τελεσίγραφο ξενοδόχων στην Trivago ‑ «Πληρώστε καμπάνια προβολής ή πάμε δικαστικά»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Αντώνη Παγώνη, η Trivago θα πρέπει να προχωρήσει με δικά της έξοδα σε μία ακριβή διαφημιστική καμπάνια για το νησί

Πέθανε η Πάολα Ρεβενιώτη σε ηλικία 68 ετών

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ποια ήταν η Πάολα Ρεβενιώτη

Ιός Δυτικού Νείλου: Πού εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα του 2026 και τι προειδοποιεί ο ΕΟΔΥ

Κόσμος 09.07.2026
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της φετινής περιόδου και καλεί τους πολίτες να τηρούν άμεσα μέτρα προστασίας από τα κουνούπια.

Τόκιο: Συνελήφθη γυναίκα που έραψε τα χείλια της συγκατοίκου της

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Το θύμα ζήτησε βοήθεια με σημείωμα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 54χρονη που κρατούσε δύο ανήλικα παιδιά σε «τρώγλη» με ακαθαρσίες ζώων

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Το περιστατικό ήρθε στο φως το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από επώνυμες καταγγελίες που κινητοποίησαν τις αρχές