E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θρίλερ στην Αθήνα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν

Τα νέα στοιχεία που είδαν το «φως» της δημοσιότητας

Δημοσίευση 27/1/2020 | 13:03

Θρίλερ στην Αθήνα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν

Για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα αναζητουνται τα ίχνη της 7χρονης Βαλεντίν, με την κινητοποίηση για τον εντοπισμό της μικρής από το Παγκράτι -η οποία δεν γύρισε ποτέ από το μίνι μάρκετ που είχε πάει πριν 33 ημέρες- να είναι ιδιαιτέρως έντονη.

Η βαθιά έρευνα του «Φως στο Τούνελ» για το θρίλερ της μικρής μαθήτριας, έφερε στο φως νέα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην έξοδο αυτού του σκοτεινού τούνελ.

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο σπίτι, όπου έμενε το μικρό κοριτσάκι, που αγνοείται πάνω από ένα μήνα από την περιοχή του Παγκρατίου, και κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες.

Ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν απάντησε στα καυτά ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί μετά τη δήλωση εξαφάνισής της που έκανε με καθυστέρηση στις Αρχές.

Έδειξε συγκινημένος τα προσωπικά της αντικείμενα που παραμένουν άθικτα στο σπίτι όπου ζούσε μαζί με άλλους ομοεθνείς του και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί το παιδί του στη ζωή.

Μία από τις δύο σχολικές της τσάντες είναι στο σπίτι και η άλλη παραμένει στα εργαστήρια της αστυνομίας.

Έρευνες και στο εξωτερικό…

Πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή οδήγησε τις έρευνες και εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Γαλλία. Ο ίδιος ο πατέρας φέρεται να ταξίδεψε στο παρελθόν στο Παρίσι, όπου ζούσε μια άνετη ζωή.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή δεκάδες τηλεθεατές μετά από δική τους έρευνα στον κυβερνοχώρο έστειλαν αρκετές φωτογραφίες και βίντεο. Ο πατέρας φέρεται να έχει μια έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ εμφανίζεται και μια γυναίκα με το παιδί του.

Η Αγγελική Νικολούλη ερευνώντας και το ενδεχόμενο η μικρή να έχει βγει εκτός Ελλάδας, απηύθυνε έκκληση σε τηλεθεατές που εργάζονται ή βρίσκονταν εκείνες τις ημέρες της εξαφάνισης στα λιμάνια Πάτρας και Ηγουμενίτσας, να βοηθήσουν.

Πληροφορίες που έφτασαν από το λιμάνι, αλλά και από ταξιδιωτικά γραφεία της Ηγουμενίτσας, κρίνονται σοβαρές και θα ερευνηθούν από τις Αρχές.

«Κανείς δεν έφυγε από εδώ με βαλίτσες»

Ο πατέρας της μικρής, Αμπελκά απάντησε και για τις μαρτυρίες με τις βαλίτσες που είδαν γείτονες να βγαίνουν από το σπίτι του.

«Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Αυτό που ξέρω είναι ότι τέσσερις ημέρες περίπου πριν την εξαφάνιση της κόρης μου, ήρθε εδώ μια γυναίκα από το Κονγκό κρατώντας μια βαλίτσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν πήγε σχολείο γιατί δεν είχε να φάει…»

Ο Αμπελκά μιλώντας στο «Τούνελ» εξήγησε γιατί δεν την έστειλε σχολείο λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί, αλλά και τι πιστεύει πως της έχει συμβεί.

«Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου δεν πήγε σχολείο γιατί δεν είχαμε φαγητό να της δώσουμε και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε αυτό. Περνάνε πολλά σενάρια από το μυαλό μου, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Θέλω να με βοηθήσετε να βρω την κόρη μου γιατί έχουμε περάσει πάρα πολλά και έχουμε υποφέρει. Κοιμηθήκαμε σε δάση στην Τουρκία και γενικά ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Αισθάνομαι πως είναι ζωντανή και πως δεν της έχει συμβεί κάτι κακό», είπε συγκινημένος ο πατέρας της 7χρονης μαθήτριας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιος είναι ο 15χρονος που «σαρώνει» λαγοκέφαλους και κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό αλιείας

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο νεαρός Γιάννης Τσουκτουρίδης από το Παλαιό Φάληρο αναδείχθηκε νικητής στην παιδική κατηγορία, αλιεύοντας 158 λαγοκέφαλους σε μία μόνο εξόρμηση.

Λευκάδα: Μάχη για τη ζωή της δίνει 50χρονη ‑ Αποκολλήθηκε βράχος και έπεσε στο κεφάλι της

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η άτυχη γυναίκα είχε επισκεφθεί μαζί με την παρέα της τους καταρράκτε στο Νυδρί

Οι Ρώσοι μαλώνουν στα βενζινάδικα ‑ Ελλείψεις καυσίμων πυροδοτούν ομηρικούς καυγάδες

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Ουρές, τσακωμοί, ξυλοδαρμοί έξω από πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη τη Ρωσία, καθώς η έλλειψη γίνεται αισθητή

Σαρακίνικο Μήλου: Παραλίγο να πνιγεί γυναίκα που έδωσε μάχη με τα κύματα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η γυναίκα παρασυρόταν επανειλημμένα από τα κύματα ενώ προσπαθούσε να πιαστεί από τους βράχους για να βγει στη στεριά.

«Όσο ήταν ζωντανό εκείνο, θα ήμουν κι εγώ»: Συγκλονίζει η μητέρα που βγήκε ζωντανή από τα ερείπια στη Βενεζουέλα μαζί με το νεογέννητό της

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η διάσωσή της άρχισε τη στιγμή που άκουσε τον αδερφό της να φωνάζει το όνομά της - «Είπα στον εαυτό μου: είναι η μόνη μου ευκαιρία, φώναξα με όλες μου τις δυνάμεις» - Δείτε το βίντεο της διάσωσής τους

Τι αλλάζει από τον Ιούλιο στις τιμές των σούπερ μάρκετ ‑ ποια η νέα συμφωνία του Μαξίμου

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η κυβέρνηση συμφώνησε με βιομηχανία και σούπερ μάρκετ να παγώσουν οι τιμές σε ~2.000 προϊόντα για όλο το καλοκαίρι, με νέο κύκλο μειώσεων να προαναγγέλλεται για τον Σεπτέμβριο.

Αιφνίδιος θάνατος για τη 41χρονη Αννα στα Χανιά – Βρέθηκε νεκρή σε τουριστικό κατάλυμα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας

Πέντε νεκροί από πυροβολισμούς στο Στάντε της Κάτω Σαξονίας

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Ένα άτομο τέθηκε υπό κράτηση - τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα

Αιματοκύλισμα σε fan zone του Μουντιάλ: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας από πυροβολισμούς

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση ως ανθρωποκτονία

Παραιτήθηκε η Ξενογιαννακοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ ‑ «Η συγκρότηση της ΕΛΑΣ δημιουργεί διέξοδο»

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να υπάρξει ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα και στην ΕΛΑΣ», ανέφερε υπενθυμίζοντας ομιλία της στην πρόσφατη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι εισπράττουν πρώτοι τα 150 και ποιοι πρέπει να περιμένουν

Οικονομία 29.06.2026
Σε δύο φάσεις - έως 30 Ιουνίου και έως 31 Αυγούστου - η καταβολή του εφάπαξ ποσού των 150 ευρώ σε εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.

Δολοφονία στα Εξάρχεια: Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης

Ελλάδα 29.06.2026
Στη σύλληψη ενός άνδρα ο οςποίος έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης της δολοφονίας του 25χρονου Τούρκου στα Εξάρχεια προχώρησαν οι Αρχές, το πρωί της Δευτέρας