E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θρίλερ στην Αθήνα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν

Τα νέα στοιχεία που είδαν το «φως» της δημοσιότητας

Δημοσίευση 27/1/2020 | 13:03

Θρίλερ στην Αθήνα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν

Για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα αναζητουνται τα ίχνη της 7χρονης Βαλεντίν, με την κινητοποίηση για τον εντοπισμό της μικρής από το Παγκράτι -η οποία δεν γύρισε ποτέ από το μίνι μάρκετ που είχε πάει πριν 33 ημέρες- να είναι ιδιαιτέρως έντονη.

Η βαθιά έρευνα του «Φως στο Τούνελ» για το θρίλερ της μικρής μαθήτριας, έφερε στο φως νέα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην έξοδο αυτού του σκοτεινού τούνελ.

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο σπίτι, όπου έμενε το μικρό κοριτσάκι, που αγνοείται πάνω από ένα μήνα από την περιοχή του Παγκρατίου, και κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες.

Ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν απάντησε στα καυτά ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί μετά τη δήλωση εξαφάνισής της που έκανε με καθυστέρηση στις Αρχές.

Έδειξε συγκινημένος τα προσωπικά της αντικείμενα που παραμένουν άθικτα στο σπίτι όπου ζούσε μαζί με άλλους ομοεθνείς του και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί το παιδί του στη ζωή.

Μία από τις δύο σχολικές της τσάντες είναι στο σπίτι και η άλλη παραμένει στα εργαστήρια της αστυνομίας.

Έρευνες και στο εξωτερικό…

Πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή οδήγησε τις έρευνες και εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Γαλλία. Ο ίδιος ο πατέρας φέρεται να ταξίδεψε στο παρελθόν στο Παρίσι, όπου ζούσε μια άνετη ζωή.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή δεκάδες τηλεθεατές μετά από δική τους έρευνα στον κυβερνοχώρο έστειλαν αρκετές φωτογραφίες και βίντεο. Ο πατέρας φέρεται να έχει μια έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ εμφανίζεται και μια γυναίκα με το παιδί του.

Η Αγγελική Νικολούλη ερευνώντας και το ενδεχόμενο η μικρή να έχει βγει εκτός Ελλάδας, απηύθυνε έκκληση σε τηλεθεατές που εργάζονται ή βρίσκονταν εκείνες τις ημέρες της εξαφάνισης στα λιμάνια Πάτρας και Ηγουμενίτσας, να βοηθήσουν.

Πληροφορίες που έφτασαν από το λιμάνι, αλλά και από ταξιδιωτικά γραφεία της Ηγουμενίτσας, κρίνονται σοβαρές και θα ερευνηθούν από τις Αρχές.

«Κανείς δεν έφυγε από εδώ με βαλίτσες»

Ο πατέρας της μικρής, Αμπελκά απάντησε και για τις μαρτυρίες με τις βαλίτσες που είδαν γείτονες να βγαίνουν από το σπίτι του.

«Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Αυτό που ξέρω είναι ότι τέσσερις ημέρες περίπου πριν την εξαφάνιση της κόρης μου, ήρθε εδώ μια γυναίκα από το Κονγκό κρατώντας μια βαλίτσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν πήγε σχολείο γιατί δεν είχε να φάει…»

Ο Αμπελκά μιλώντας στο «Τούνελ» εξήγησε γιατί δεν την έστειλε σχολείο λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί, αλλά και τι πιστεύει πως της έχει συμβεί.

«Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου δεν πήγε σχολείο γιατί δεν είχαμε φαγητό να της δώσουμε και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε αυτό. Περνάνε πολλά σενάρια από το μυαλό μου, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Θέλω να με βοηθήσετε να βρω την κόρη μου γιατί έχουμε περάσει πάρα πολλά και έχουμε υποφέρει. Κοιμηθήκαμε σε δάση στην Τουρκία και γενικά ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Αισθάνομαι πως είναι ζωντανή και πως δεν της έχει συμβεί κάτι κακό», είπε συγκινημένος ο πατέρας της 7χρονης μαθήτριας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κύκλωμα‑μαμούθ πίσω από φαρμακείο: 15.000 αποστολές παράνομων σκευασμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Δεκατέσσερις συλλήψεις σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ - το κύκλωμα εξήγαγε παράνομα σκευάσματα σε 90 χώρες με έσοδα άνω του 1 εκατ. ευρώ.

Τελευταία ημέρα εξετάσεων στα λύκεια – Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Την ερχόμενη Δευτέρα τελειώνει η σχολική χρονιά σε γυμνάσια, δημοτικά και νηπιαγωγεία

Έρχεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χαλάζι

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
«Η τοπικότητα και η ταχύτητα εκδήλωσης των φαινομένων είναι το πιο κρίσιμο στοιχείο της νέας κακοκαιρίας» προειδοποιεί ο Κολυδάς

Έμπολα στο Κονγκό: Μήπως όλα ξεκίνησαν από ένα σπασμένο φέρετρο;

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Από μια κηδεία σε εκατοντάδες κρούσματα; Το σενάριο που ερευνούν οι αρχές

Πέθανε η πριγκίπισσα Μπατζρακιτιάμπα της Ταϊλάνδης ‑ Ήταν 47 ετών και βρισκόταν σε κώμα επί σχεδόν τέσσερα χρόνια

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Η πρωτότοκη κόρη του βασιλιά Μάχα Βατζιραλονγκόρν νοσηλευόταν από τον Δεκέμβριο του 2022, όταν κατέρρευσε κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης των σκύλων της

ΗΠΑ‑Ιράν: Τι προβλέπει η πιθανή συμφωνία μετά τις αντιφάσεις και τις βόμβες

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Ο Τραμπ μιλά για συμφωνία, η Τεχεράνη λέει πως δεν έχει αποφασίσει - η αλήθεια βρίσκεται κάπου ανάμεσα

Λέσβος: Αεροσκάφος τύπου PZL «καρφώθηκε» με τη μύτη στον αεροδιάδρομο της Μυτιλήνης

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Το αναπάντεχο ατύχημα φέρεται να προκλήθηκε λόγω δυσλειτουργίας των φρένων

Κοζάνη: Εντοπίστηκε κρούσμα ευλογιάς αιγοπροβάτων σε κτηνοτροφική μονάδα στην Αμυγδαλιά

Ελλάδα Χτες
Από την πρώτη στιγμή, η κατάσταση των ζώων είχε προκαλέσει σοβαρές ανησυχίες στους κτηνιάτρους

Λουτράκι: Σορός άνδρα εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι αρχές διερευνούν αν η σορός ανήκει στον 38χρονο Ουκρανό υπήκοο που αγνοούνταν

Τέλος μίας εποχής στη Χίο: Πέθανε η κυρία Σμαράγδα, η τελευταία μόνιμη κάτοικος του Αναβάτου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Χίου για τον θάνατο της Σμαράγδας Παπαστυλιανού, της τελευταίας μόνιμης κατοίκου του Αναβάτου

Χαλάνδρι: Εργαστήριο αναβολικών κρυμμένο σε φαρμακείο – Πάνω από 1 εκατ. ευρώ τα κέρδη του κυκλώματος

Ελλάδα Χτες
Δεκατέσσερις συλλήψεις από την αστυνομία και κατάσχεση 40.000 παράνομων σκευασμάτων