E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θρίλερ στην Αθήνα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν

Τα νέα στοιχεία που είδαν το «φως» της δημοσιότητας

Δημοσίευση 27/1/2020 | 13:03

Θρίλερ στην Αθήνα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν

Για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα αναζητουνται τα ίχνη της 7χρονης Βαλεντίν, με την κινητοποίηση για τον εντοπισμό της μικρής από το Παγκράτι -η οποία δεν γύρισε ποτέ από το μίνι μάρκετ που είχε πάει πριν 33 ημέρες- να είναι ιδιαιτέρως έντονη.

Η βαθιά έρευνα του «Φως στο Τούνελ» για το θρίλερ της μικρής μαθήτριας, έφερε στο φως νέα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην έξοδο αυτού του σκοτεινού τούνελ.

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο σπίτι, όπου έμενε το μικρό κοριτσάκι, που αγνοείται πάνω από ένα μήνα από την περιοχή του Παγκρατίου, και κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες.

Ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν απάντησε στα καυτά ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί μετά τη δήλωση εξαφάνισής της που έκανε με καθυστέρηση στις Αρχές.

Έδειξε συγκινημένος τα προσωπικά της αντικείμενα που παραμένουν άθικτα στο σπίτι όπου ζούσε μαζί με άλλους ομοεθνείς του και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί το παιδί του στη ζωή.

Μία από τις δύο σχολικές της τσάντες είναι στο σπίτι και η άλλη παραμένει στα εργαστήρια της αστυνομίας.

Έρευνες και στο εξωτερικό…

Πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή οδήγησε τις έρευνες και εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Γαλλία. Ο ίδιος ο πατέρας φέρεται να ταξίδεψε στο παρελθόν στο Παρίσι, όπου ζούσε μια άνετη ζωή.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή δεκάδες τηλεθεατές μετά από δική τους έρευνα στον κυβερνοχώρο έστειλαν αρκετές φωτογραφίες και βίντεο. Ο πατέρας φέρεται να έχει μια έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ εμφανίζεται και μια γυναίκα με το παιδί του.

Η Αγγελική Νικολούλη ερευνώντας και το ενδεχόμενο η μικρή να έχει βγει εκτός Ελλάδας, απηύθυνε έκκληση σε τηλεθεατές που εργάζονται ή βρίσκονταν εκείνες τις ημέρες της εξαφάνισης στα λιμάνια Πάτρας και Ηγουμενίτσας, να βοηθήσουν.

Πληροφορίες που έφτασαν από το λιμάνι, αλλά και από ταξιδιωτικά γραφεία της Ηγουμενίτσας, κρίνονται σοβαρές και θα ερευνηθούν από τις Αρχές.

«Κανείς δεν έφυγε από εδώ με βαλίτσες»

Ο πατέρας της μικρής, Αμπελκά απάντησε και για τις μαρτυρίες με τις βαλίτσες που είδαν γείτονες να βγαίνουν από το σπίτι του.

«Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Αυτό που ξέρω είναι ότι τέσσερις ημέρες περίπου πριν την εξαφάνιση της κόρης μου, ήρθε εδώ μια γυναίκα από το Κονγκό κρατώντας μια βαλίτσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν πήγε σχολείο γιατί δεν είχε να φάει…»

Ο Αμπελκά μιλώντας στο «Τούνελ» εξήγησε γιατί δεν την έστειλε σχολείο λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί, αλλά και τι πιστεύει πως της έχει συμβεί.

«Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου δεν πήγε σχολείο γιατί δεν είχαμε φαγητό να της δώσουμε και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε αυτό. Περνάνε πολλά σενάρια από το μυαλό μου, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Θέλω να με βοηθήσετε να βρω την κόρη μου γιατί έχουμε περάσει πάρα πολλά και έχουμε υποφέρει. Κοιμηθήκαμε σε δάση στην Τουρκία και γενικά ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Αισθάνομαι πως είναι ζωντανή και πως δεν της έχει συμβεί κάτι κακό», είπε συγκινημένος ο πατέρας της 7χρονης μαθήτριας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλκης Καμπανός: Νέα αναβολή στη δίκη – Η εκδίκαση μετατίθεται για το 2026

Ελλάδα 03.11.2025
Είναι η δεύτερη αναβολή που χορηγεί το Εφετείο, καθώς είχε προηγηθεί άλλη μία, τον περασμένο Ιανουάριο

Τέλη Κυκλοφορίας 2026: Δες ΤΩΡΑ πόσα θα πληρώσεις – Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια στο myCAR!

Auto + Moto 03.11.2025
Κλιμακωτά πρόστιμα για καθυστερημένη πληρωμή

Θεσσαλονίκη: Πυροβολούσε στον αέρα με καραμπίνα γιατί τον ενόχλησαν οι φωνές –Τραυματίστηκε 15χρονος

Ελλάδα 03.11.2025
Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» όπου και νοσηλεύεται

Επίδομα θέρμανσης: Πότε ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων – Ποιοι οι δικαιούχοι

Ελλάδα 03.11.2025
Ποιοι δικαιούνται την ενίσχυση, τα ποσά και οι προϋποθέσεις για την αίτηση μέσω της πλατφόρμας myΘέρμανση

Δικαστική διαμάχη για έργο του Βαν Γκογκ: Στο στόχαστρο Met και Ίδρυμα Γουλανδρή

Ελλάδα 03.11.2025
Οι κληρονόμοι Εβραϊκής οικογένειας ζητούν την επιστροφή του έργου «Η συγκομιδή της ελιάς», υποστηρίζοντας ότι λεηλατήθηκε από τους ναζί και αγοράστηκε χωρίς επαρκή έλεγχο προέλευσης

Ουαλία: Τρένο με 130 επιβαίνοντες εκτροχιάστηκε στην Κιούμπρια

Κόσμος 03.11.2025
Σοβαρό σιδηροδρομικό ατύχημα στην Ουαλία, με τρένο να εκτροχιάζεται στην Κιούμπρια

IRIS: Παράταση ενός μήνα και υποχρεωτική εφαρμογή από 1η Δεκεμβρίου

Οικονομία 03.11.2025
Τι αλλάζει για τις επιχειρήσεις

Διαθήκες: Από σήμερα αλλάζει σελίδα το Κληρονομικό Δίκαιο μετά από 80 χρόνια

Κόσμος 03.11.2025
Oι συμβολαιογράφοι παίρνουν τη σκυτάλη

Η αστυνομία έκανε έφοδο σε νυχτερινό κέντρο στην Ουκρανία λόγω ρωσικού τραγουδιού!

Κόσμος 03.11.2025
Το περιστατικό στην Οδησσό όπου κατοικούν σε μεγάλο βαθμό ρωσόφωνοι ενισχύει την ευρύτερη καταστολή της ρωσικής γλώσσας από το Κίεβο

Ψηφιακή κάρτα εργασίας σε νέους κλάδους από σήμερα ‑ Τι αλλάζει

Ελλάδα 03.11.2025
Σχεδόν 2 εκατομμύρια εργαζόμενοι και τουλάχιστον 280.000 επιχειρήσεις θα λειτουργούν υπό το νέο καθεστώς καταγραφής ωραρίου

Αλκης Καμπανός: Ξεκινά στο Εφετείο η δίκη των 12 για τη δολοφονία

Ελλάδα 03.11.2025
Από μηδενική βάση η διαδικασία και χωρίς το Δικαστήριο να δεσμεύεται από την ετυμηγορία του πρώτου βαθμού - Αυστηρότερες ποινές ζητά ο εισαγγελέας