E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Και εκτός Ελλάδας πλέον οι έρευνες για το 7χρονο κορίτσι από το Παγκράτι

Τι είπε ο πατέρας του κοριτσιού που αγνοείται από τις παραμονές των Χριστουγέννων στο «Φως στο Τούνελ»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/1/2020 | 10:04

Και εκτός Ελλάδας πλέον οι έρευνες για το 7χρονο κορίτσι από το Παγκράτι

Nέα στοιχεία για την υπόθεση της μικρής μαθήτριας από το Παγκράτι έφερε στο φως η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο σπίτι όπου έμενε το μικρό κοριτσάκι που αγνοείται πάνω από ένα μήνα από την περιοχή του Παγκρατίου και κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες.

Ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν απάντησε στα καυτά ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί μετά τη δήλωση εξαφάνισής της που έκανε με καθυστέρηση στις Αρχές. Έδειξε συγκινημένος τα προσωπικά της αντικείμενα που παραμένουν άθικτα στο σπίτι όπου ζούσε μαζί με άλλους ομοεθνείς του και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί το παιδί του στη ζωή.

Η μια σχολική της τσάντα βρέθηκε στο σπίτι. Η άλλη παραμένει στα εργαστήρια της αστυνομίας.

Έρευνες και στο εξωτερικό…

Πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή οδήγησε τις έρευνες και εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Γαλλία. Ο ίδιος ο πατέρας φέρεται να ταξίδεψε στο παρελθόν στο Παρίσι και να ζούσε μια άνετη ζωή.

Το «Τούνελ» κατακλύστηκε από εικόνες και μηνύματα που έστελναν οι τηλεθεατές μετά από δική τους έρευνα στον κυβερνοχώρο. Ο πατέρας φέρεται να έχει μια έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ εμφανίζεται και μια γυναίκα με το παιδί του.

Η Αγγελική Νικολούλη ερευνώντας και το ενδεχόμενο η μικρή να έχει βγει εκτός Ελλάδας, απηύθυνε έκκληση σε τηλεθεατές που εργάζονται ή βρίσκονταν εκείνες τις ημέρες της εξαφάνισης στα λιμάνια Πάτρας και Ηγουμενίτσας, να βοηθήσουν.

Πληροφορίες που έφτασαν από το λιμάνι, αλλά και από ταξιδιωτικά γραφεία της Ηγουμενίτσας, κρίνονται σοβαρές και θα ερευνηθούν από τις Αρχές.

Ο πατέρας: Κανείς δεν έφυγε από εδώ με βαλίτσες

Στο δωμάτιο όπου κοιμόταν και περνούσε τις περισσότερες ώρες της ημέρας η αγνοούμενη Βαλεντίν, ο πατέρας της Αμπελκά μιλά αποκλειστικά στο «Τούνελ».

Απαντά και για τις μαρτυρίες με τις βαλίτσες που είδαν γείτονες να βγαίνουν από το σπίτι του.

«Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Αυτό που ξέρω είναι ότι τέσσερις ημέρες περίπου πριν την εξαφάνιση της κόρης μου, ήρθε εδώ μια γυναίκα από το Κονγκό κρατώντας μια βαλίτσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν πήγε σχολείο γιατί δεν είχε να φάει…»

Ο Αμπελκά μιλώντας στο «Τούνελ» μέσα από το δωμάτιο της κόρης του, εξηγεί γιατί δεν την έστειλε σχολείο λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί, αλλά και τι πιστεύει πως της έχει συμβεί.

«Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου δεν πήγε σχολείο γιατί δεν είχαμε φαγητό να της δώσουμε και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε αυτό. Περνάνε πολλά σενάρια από το μυαλό μου, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Θέλω να με βοηθήσετε να βρω την κόρη μου γιατί έχουμε περάσει πάρα πολλά και έχουμε υποφέρει. Κοιμηθήκαμε σε δάση στην Τουρκία και γενικά ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Αισθάνομαι πως είναι ζωντανή και πως δεν της έχει συμβεί κάτι κακό», είπε συγκινημένος ο πατέρας της 7χρονης μαθήτριας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραμπ: Το πόρισμα για την απόπειρα δολοφονίας ‑ Είδαν τον δράστη με τουφέκι 2 λεπτά πριν πυροβολήσει

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Οι εκθέσεις των αρχών καταδεικνύουν τρομακτικές αστοχίες των Μυστικών Υπηρεσιών

Ελεύθερο το ζευγάρι που ανέβηκε στο Empire State Building: Νέα στοιχεία για το πως ανέβηκαν στο κτίριο

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Ο πατέρας της Nikolau ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι ήταν ήδη παντρεμένο και «το θέμα ήταν το performance»

Σάλος με τον Ρονάλντο: Το ψιθύρισμα πριν από το πέναλτι που άναψε φωτιές στα social media (vid)

E-Daily 3.Left 03.07.2026
Ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων με τον Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από την εκτέλεση πέναλτι απέναντι στην Κροατία έχει γίνει viral

Από τους χούλιγκαν στους υποδειγματικούς φιλάθλους: Η Αγγλία επιστρέφει στο Μεξικό 40 χρόνια μετά

E-Daily 3.Left 03.07.2026
Το καλοκαίρι του 1986, εκατοντάδες οπαδοί της Αγγλίας ταξίδεψαν στο Μεξικό κουβαλώντας τη φήμη της πιο βίαιης ποδοσφαιρικής εξέδρας

Νεκρός 25χρονος που παρασύρθηκε από αγροτικό ενώ έκανε τζόκινγκ στη Ρόδο

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Το δυστύχημα έγινε στην περιοχή Αφάντου

Χαλάνδρι: Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από μπαλκόνι μετά από κατανάλωση αλκοόλ

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Συνελήφθη ο υπάλληλος περιπτέρου που τους πούλησε το αλκοόλ, αφού εκείνοι έδειξαν πλαστό δίπλωμα οδήγησης - Ο 17χρονος βρισκόταν με την οικογένειά του στη χώρα μας για διακοπές

Χαλάνδρι: Συνελήφθη υπάλληλος περιπτέρου που πούλησε αλκοόλ στον 17χρονο που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Προκειμένου μάλιστα να τους επιτραπεί η αγορά επέδειξαν πλαστό δίπλωμα οδήγησης - Το ατύχημα που οδήγησε στον σοβαρότατο τραυματισμό του 17χρονου συνέβη σήμερα τα ξημερώματα

Κρήτη: Επικίνδυνος οδηγός βυτιοφόρου «έπαιζε τα φώτα» και έκανε παράνομη προσπέραση κοντά στο αεροδρόμιο Χανίων, δείτε βίντεο

Ελλάδα 03.07.2026
Το βίντεο αποτυπώνει όσα γίνονται τόσο από την πίσω, όσο και από την μπροστινή πλευρά του αυτοκινήτου, πριν και μετά την προσπέραση

Πώς σκαρφάλωσε το ζευγάρι στην κορυφή του Εmpire State Building χωρίς να τους καταλάβει κανείς;

Κόσμος 03.07.2026
Το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο μετά την ακρόαση στο Ποινικό Δικαστήριο του Μανχάταν, αντιμέτωπο με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα που προβλέπουν ποινή έως επτά ετών.

Γάμοι, βαπτίσεις και δεξιώσεις στο ψηφιακό «ραντάρ» της ΑΑΔΕ

Οικονομία 03.07.2026
Ηλεκτρονική καταγραφή συναλλαγών και διασταυρώσεις με το myDATA για τον εντοπισμό αποκρυμμένων εσόδων