E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Και εκτός Ελλάδας πλέον οι έρευνες για το 7χρονο κορίτσι από το Παγκράτι

Τι είπε ο πατέρας του κοριτσιού που αγνοείται από τις παραμονές των Χριστουγέννων στο «Φως στο Τούνελ»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/1/2020 | 10:04

Και εκτός Ελλάδας πλέον οι έρευνες για το 7χρονο κορίτσι από το Παγκράτι

Nέα στοιχεία για την υπόθεση της μικρής μαθήτριας από το Παγκράτι έφερε στο φως η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο σπίτι όπου έμενε το μικρό κοριτσάκι που αγνοείται πάνω από ένα μήνα από την περιοχή του Παγκρατίου και κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες.

Ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν απάντησε στα καυτά ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί μετά τη δήλωση εξαφάνισής της που έκανε με καθυστέρηση στις Αρχές. Έδειξε συγκινημένος τα προσωπικά της αντικείμενα που παραμένουν άθικτα στο σπίτι όπου ζούσε μαζί με άλλους ομοεθνείς του και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί το παιδί του στη ζωή.

Η μια σχολική της τσάντα βρέθηκε στο σπίτι. Η άλλη παραμένει στα εργαστήρια της αστυνομίας.

Έρευνες και στο εξωτερικό…

Πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή οδήγησε τις έρευνες και εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Γαλλία. Ο ίδιος ο πατέρας φέρεται να ταξίδεψε στο παρελθόν στο Παρίσι και να ζούσε μια άνετη ζωή.

Το «Τούνελ» κατακλύστηκε από εικόνες και μηνύματα που έστελναν οι τηλεθεατές μετά από δική τους έρευνα στον κυβερνοχώρο. Ο πατέρας φέρεται να έχει μια έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ εμφανίζεται και μια γυναίκα με το παιδί του.

Η Αγγελική Νικολούλη ερευνώντας και το ενδεχόμενο η μικρή να έχει βγει εκτός Ελλάδας, απηύθυνε έκκληση σε τηλεθεατές που εργάζονται ή βρίσκονταν εκείνες τις ημέρες της εξαφάνισης στα λιμάνια Πάτρας και Ηγουμενίτσας, να βοηθήσουν.

Πληροφορίες που έφτασαν από το λιμάνι, αλλά και από ταξιδιωτικά γραφεία της Ηγουμενίτσας, κρίνονται σοβαρές και θα ερευνηθούν από τις Αρχές.

Ο πατέρας: Κανείς δεν έφυγε από εδώ με βαλίτσες

Στο δωμάτιο όπου κοιμόταν και περνούσε τις περισσότερες ώρες της ημέρας η αγνοούμενη Βαλεντίν, ο πατέρας της Αμπελκά μιλά αποκλειστικά στο «Τούνελ».

Απαντά και για τις μαρτυρίες με τις βαλίτσες που είδαν γείτονες να βγαίνουν από το σπίτι του.

«Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Αυτό που ξέρω είναι ότι τέσσερις ημέρες περίπου πριν την εξαφάνιση της κόρης μου, ήρθε εδώ μια γυναίκα από το Κονγκό κρατώντας μια βαλίτσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν πήγε σχολείο γιατί δεν είχε να φάει…»

Ο Αμπελκά μιλώντας στο «Τούνελ» μέσα από το δωμάτιο της κόρης του, εξηγεί γιατί δεν την έστειλε σχολείο λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί, αλλά και τι πιστεύει πως της έχει συμβεί.

«Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου δεν πήγε σχολείο γιατί δεν είχαμε φαγητό να της δώσουμε και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε αυτό. Περνάνε πολλά σενάρια από το μυαλό μου, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Θέλω να με βοηθήσετε να βρω την κόρη μου γιατί έχουμε περάσει πάρα πολλά και έχουμε υποφέρει. Κοιμηθήκαμε σε δάση στην Τουρκία και γενικά ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Αισθάνομαι πως είναι ζωντανή και πως δεν της έχει συμβεί κάτι κακό», είπε συγκινημένος ο πατέρας της 7χρονης μαθήτριας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ναυαγοσώστρια που έσωσε το κοριτσάκι 2,5 ετών στη Χαλκιδική συγκλονίζει – «Ήταν παγωμένο, μελανιασμένο, με πρησμένα μάτια»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
«Όλα γίνονται εντελώς μηχανικά. Βγαίνουν χωρίς να το σκεφτούμε καν»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραπέμπεται σε δίκη για ψευδή κατάθεση ο «Φραπές»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Εκκρεμεί επίσης δεύτερη δίκη για απείθεια, η οποία έχει οριστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο

Φωτιά στον Μαρμαρά Χαλκιδικής – Χαμός στην περιοχή από τους κεραυνούς

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Η Πυροσβεστική βρίσκεται ήδη στο σημείο

«Τσουχτερό» πρόστιμο 1.312 ευρώ σε οδηγό για αποτσίγαρο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Υπάλληλοι του κλιμακίου αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής επέβαλαν χρηματική ποινή 1.312 ευρώ στον οδηγό.

Απίστευτο! Πώς η ΑΑΔΕ εντόπισε κρυφό τζίρο 203.000 ευρώ από ένα ... φλιτζάνι καφέ

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Με βάση τις αγορές καφέ, σοκολάτας και τσαγιού, οι ελεγκτές εντόπισαν αδήλωτα έσοδα 203.000 ευρώ και η ΔΕΔ επικύρωσε τον καταλογισμό φόρου και ΦΠΑ.

Εκτάκτως στη Σύρο ο σύζυγος της νεκρής διασώστριας του ΕΚΑΒ – Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ανατροπή στα στοιχεία

Εκπληκτικό θέαμα: Λίμνη στην Κίνα δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι τα αυτοκίνητα οδηγούν στον ουρανό

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Ο συγκεκριμένος δρόμος βρίσκεται στο Τσιζού, στην επαρχία Ανχούι της Κίνας

Αλεξανδρούπολη: Τέσσερις αιτήσεις για την επιμέλεια των δίδυμων αδελφών του 3χρονου που πέθανε από ασιτία

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης εξετάζει τέσσερις αιτήσεις επιμέλειας για τα δίδυμα αδέλφια του τρίχρονου που έχασε τη ζωή του από ασιτία

Μηνύματα «112» σε κατοίκους Βόρειας Εύβοιας, Σκύρου και Λάρισας – «Να αποφεύγετε τις μετακινήσεις»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας οι Αρχές – Οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις στις περιοχές αυτές

Μύκονος: Ο γυμνός influencer είχε ξαναχτυπήσει ‑ Μπήκε σε καφέ και προσπάθησε να γδυθεί

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Οι εργαζόμενοι τον εκδίωξαν σοκαρισμένοι

Πέθανε ο τραγουδιστής Τζων Τίκης – Η συγκινητική ανάρτηση από τις κόρες του

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Στο απόγειο της καριέρας του εμφανίστηκε γνωστά κέντρα και μαγαζιά, κάνοντας συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του μουσικού χώρου της εποχής