E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ντελιβεράς που αuνανίστηκε μπροστά στην πελάτισσα: Είχα πιει τσίπουρο

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση 11/12/2019 | 19:35

Ντελιβεράς που αuνανίστηκε μπροστά στην πελάτισσα: Είχα πιει τσίπουρο

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον ντελιβερά ο οποίος άρχισε να αυνανίζεται όταν παρέδωσε πίτσα σε 28χρονη πελάτισσα, στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας» ενώ ανέφερε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Την ενοχή του πρότεινε και ο εισαγγελέας της έδρας, κατά την αγόρευση του, σημειώνοντας για τον κατηγορούμενο ότι «εν ώρα εργασίας όφειλε να είναι σοβαρός, αξιοπρεπής και νηφάλιος».

Την τραυματική εμπειρία της περιέγραψε στο δικαστήριο η 28χρονη ειδικευόμενη γιατρός που κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας. «Παρήγγειλα πίτσα μέσω Ίντερνετ. Όταν έφτασε ο διανομέας χτύπησε το κουδούνι και ανέβηκε πάνω. Άνοιξα την πόρτα και μου έπιασε κουβέντα. Με ρώτησε "πώς είσαι;". Του είπα ότι παραγγείλαμε και αναψυκτικό και μου ανέφερε ότι το ξέχασε στο μηχανάκι. Κατέβηκε να το πάρει και όταν ξαναήρθε του έδωσα 50 ευρώ αλλά μου είπε ότι δεν είχε ψιλά» κατέθεσε η παθούσα, αναφέροντας πως προσπάθησε να βρει ψιλά στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

«Όταν επέστρεψα αντιλήφθηκα ότι ο διανομέας είχε ανοίξει το φερμουάρ του παντελονιού του και αυνανιζόταν ενώ με κοίταζε. Έκλεισα αμέσως την πόρτα. Ήμουν σε πλήρη σύγχυση, τηλεφώνησα στην πιτσαρία και ο ιδιοκτήτης εξεπλάγη. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία . Μείωσε την αξιοπρέπειας μου. Δεν θέλω να βρεθεί καμία γυναίκα σ’ αυτή την κατάσταση» συμπλήρωσε , επισημαίνοντας ότι μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν και ο σύντροφός της.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος είπε ότι δεν θυμάται το περιστατικό . «Είχα πιει τσίπουρο. Σταμάτησε το μυαλό μου, θυμάμαι μόνο κάποιες στιγμές . Είμαι χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Δεν θυμάμαι ότι έπιασα συζήτηση. Δουλεύω σε αυτή την πιτσαρία 8 μήνες. Είχα ρεπό εκείνη την μέρα. Ήμουν σε ένα ταβερνάκι όταν με πήρε ο εργοδότης μου και μου ζήτησε βοήθεια. Είμαι διαζευγμένος και έχω ένα παιδί . Ζω μόνος μου. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Youth Pass 2026: Λίγες ημέρες ακόμα για τις αιτήσεις ‑ Ποιοι το δικαιούνται και τι καλύπτει

E-Daily 2.TopNews Χτες
Αναλυτικός οδηγός για το Youth Pass 2026 – Αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο της πλατφόρμας

Απίστευτο τροχαίο στον Καναδά: Μηχανή εκτοξεύτηκε και κατέληξε να κρέμεται από φανάρι μετά από σύγκρουση

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σοβαρά τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του

Κρήτη: Παρέσυρε εσκεμμένα την σύζυγο του με το αυτοκίνητο, ενώ είχε μέσα τα ανήλικα παιδιά τους

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο ΠαΓΝΗ νοσηλεύεται η 27χρονη, αντιμέτωπος με δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο σύζυγος

Επίδομα ανεργίας: Πώς μπορεί να φτάσει έως και τα 1.295 ευρώ ‑ Όλες οι αλλαγές

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το επίδομα ανεργίας υπολογίζεται με βάση τις αποδοχές, τα έτη ασφάλισης και την οικογενειακή κατάσταση

Αλεξάνδρας: Οδηγός μπήκε και κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Όταν ο οδηγός του οχήματος αντιλήφθηκε το λάθος έκανε όπισθεν και κατευθύνθηκε στο σωστό ρεύμα κυκλοφορίας

Πάτρα: Ανδρας βγήκε με όπλο στον δρόμο και άρχισε να πυροβολεί

Ελλάδα Χτες
Στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα

Επιστροφή φόρου 2026: Πότε θα πιστωθεί ‑ Πώς γίνεται η δήλωση IBAN στο myAADE 2026

Οικονομία Χτες
Πώς θα δείτε εάν δικαιούστε επιστροφή φόρου μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης

Καμένα Βούρλα: Βυθίστηκε σκάφος με τρεις επιβάτες ‑ Σώθηκαν από το λιμενικό

Ελλάδα Χτες
Εξέπεμψαν σήμα κινδύνου με καπνογόνο οι επιβαίνοντες του σκάφους

BBC για χανταϊό: «Υπάρχει Έλληνας στο Hondius» ‑ Εκκενώνεται στην Τενερίφη το πλοίο

Ελλάδα Χτες
Οι επιβάτες απομακρύνονται σταδιακά από το πλοίο με μικρές λέμβους και μεταφέρονται στην ακτή υπό αυστηρό υγειονομικό έλεγχο