E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ντελιβεράς που αuνανίστηκε μπροστά στην πελάτισσα: Είχα πιει τσίπουρο

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση 11/12/2019 | 19:35

Ντελιβεράς που αuνανίστηκε μπροστά στην πελάτισσα: Είχα πιει τσίπουρο

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον ντελιβερά ο οποίος άρχισε να αυνανίζεται όταν παρέδωσε πίτσα σε 28χρονη πελάτισσα, στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας» ενώ ανέφερε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Την ενοχή του πρότεινε και ο εισαγγελέας της έδρας, κατά την αγόρευση του, σημειώνοντας για τον κατηγορούμενο ότι «εν ώρα εργασίας όφειλε να είναι σοβαρός, αξιοπρεπής και νηφάλιος».

Την τραυματική εμπειρία της περιέγραψε στο δικαστήριο η 28χρονη ειδικευόμενη γιατρός που κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας. «Παρήγγειλα πίτσα μέσω Ίντερνετ. Όταν έφτασε ο διανομέας χτύπησε το κουδούνι και ανέβηκε πάνω. Άνοιξα την πόρτα και μου έπιασε κουβέντα. Με ρώτησε "πώς είσαι;". Του είπα ότι παραγγείλαμε και αναψυκτικό και μου ανέφερε ότι το ξέχασε στο μηχανάκι. Κατέβηκε να το πάρει και όταν ξαναήρθε του έδωσα 50 ευρώ αλλά μου είπε ότι δεν είχε ψιλά» κατέθεσε η παθούσα, αναφέροντας πως προσπάθησε να βρει ψιλά στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

«Όταν επέστρεψα αντιλήφθηκα ότι ο διανομέας είχε ανοίξει το φερμουάρ του παντελονιού του και αυνανιζόταν ενώ με κοίταζε. Έκλεισα αμέσως την πόρτα. Ήμουν σε πλήρη σύγχυση, τηλεφώνησα στην πιτσαρία και ο ιδιοκτήτης εξεπλάγη. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία . Μείωσε την αξιοπρέπειας μου. Δεν θέλω να βρεθεί καμία γυναίκα σ’ αυτή την κατάσταση» συμπλήρωσε , επισημαίνοντας ότι μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν και ο σύντροφός της.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος είπε ότι δεν θυμάται το περιστατικό . «Είχα πιει τσίπουρο. Σταμάτησε το μυαλό μου, θυμάμαι μόνο κάποιες στιγμές . Είμαι χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Δεν θυμάμαι ότι έπιασα συζήτηση. Δουλεύω σε αυτή την πιτσαρία 8 μήνες. Είχα ρεπό εκείνη την μέρα. Ήμουν σε ένα ταβερνάκι όταν με πήρε ο εργοδότης μου και μου ζήτησε βοήθεια. Είμαι διαζευγμένος και έχω ένα παιδί . Ζω μόνος μου. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πόσα δισεκατομμύρια θα δώσει η Ελλάδα στην Ουκρανία, αν εγκριθεί το δάνειο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ελλάδα 08.12.2025
Η Κομισιόν παρουσίασε τα συνολικά ποσά στους διπλωμάτες

Αγρότης κατά αστυνομικού με την... κατσούνα ‑ Η φωτογραφία από τα Χανιά που έγινε viral

Ελλάδα 08.12.2025
Επεισόδια σημειώθηκαν και στο αεροδρόμιο Χανίων

Χολαργός: Επίθεση με επτά μαχαιριές σε 14χρονο ‑ Είχε κλείσει ραντεβού με μία 20χρονη

Ελλάδα 08.12.2025
Είχε κλείσει ραντεβού με νεαρό κορίτσι και του έστησαν καρτέρι

Λάρισα: Σκληραίνουν και άλλο τη στάση τους αγρότες ‑Κλειστές οι παρακαμπτήριες στη Νίκαια

Ελλάδα 08.12.2025
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις του οι αγρότες στη Νίκαια Λάρισας

Πολάκης προς Μητσοτάκη: Πλήρωσε τους αγρότες και προκήρυξε εκλογές!

Ελλάδα 08.12.2025
Σε πιο επιθετική «γραμμή» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εν μέσω νέας κρίσης εσωστρέφειας σε όλη την κεντροαριστερά

Ιαπωνία: Τσουνάμι «χτύπησε» το Αομόρι και το Χοκαίντο μετά τον σεισμό 7,6 Ρίχτερ

Κόσμος 08.12.2025
Τρομακτικός σεισμός 7,6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

Καματερό: Ανδρας κυνηγούσε μαθήτριες με την απειλή μαχαιριού για 20 ολόκληρα λεπτά

Ελλάδα 08.12.2025
Ο ίδιος τις κυνηγούσε με μαχαίρι μήκους 22,5 εκατοστών με στόχο να τις παρενοχλήσει

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κατεψυγμένο μπιφτέκι λόγω σαλμονέλας

Ελλάδα 08.12.2025
Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν