E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ντελιβεράς που αuνανίστηκε μπροστά στην πελάτισσα: Είχα πιει τσίπουρο

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση 11/12/2019 | 19:35

Ντελιβεράς που αuνανίστηκε μπροστά στην πελάτισσα: Είχα πιει τσίπουρο

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον ντελιβερά ο οποίος άρχισε να αυνανίζεται όταν παρέδωσε πίτσα σε 28χρονη πελάτισσα, στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας» ενώ ανέφερε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Την ενοχή του πρότεινε και ο εισαγγελέας της έδρας, κατά την αγόρευση του, σημειώνοντας για τον κατηγορούμενο ότι «εν ώρα εργασίας όφειλε να είναι σοβαρός, αξιοπρεπής και νηφάλιος».

Την τραυματική εμπειρία της περιέγραψε στο δικαστήριο η 28χρονη ειδικευόμενη γιατρός που κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας. «Παρήγγειλα πίτσα μέσω Ίντερνετ. Όταν έφτασε ο διανομέας χτύπησε το κουδούνι και ανέβηκε πάνω. Άνοιξα την πόρτα και μου έπιασε κουβέντα. Με ρώτησε "πώς είσαι;". Του είπα ότι παραγγείλαμε και αναψυκτικό και μου ανέφερε ότι το ξέχασε στο μηχανάκι. Κατέβηκε να το πάρει και όταν ξαναήρθε του έδωσα 50 ευρώ αλλά μου είπε ότι δεν είχε ψιλά» κατέθεσε η παθούσα, αναφέροντας πως προσπάθησε να βρει ψιλά στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

«Όταν επέστρεψα αντιλήφθηκα ότι ο διανομέας είχε ανοίξει το φερμουάρ του παντελονιού του και αυνανιζόταν ενώ με κοίταζε. Έκλεισα αμέσως την πόρτα. Ήμουν σε πλήρη σύγχυση, τηλεφώνησα στην πιτσαρία και ο ιδιοκτήτης εξεπλάγη. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία . Μείωσε την αξιοπρέπειας μου. Δεν θέλω να βρεθεί καμία γυναίκα σ’ αυτή την κατάσταση» συμπλήρωσε , επισημαίνοντας ότι μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν και ο σύντροφός της.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος είπε ότι δεν θυμάται το περιστατικό . «Είχα πιει τσίπουρο. Σταμάτησε το μυαλό μου, θυμάμαι μόνο κάποιες στιγμές . Είμαι χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Δεν θυμάμαι ότι έπιασα συζήτηση. Δουλεύω σε αυτή την πιτσαρία 8 μήνες. Είχα ρεπό εκείνη την μέρα. Ήμουν σε ένα ταβερνάκι όταν με πήρε ο εργοδότης μου και μου ζήτησε βοήθεια. Είμαι διαζευγμένος και έχω ένα παιδί . Ζω μόνος μου. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Πολιτισμός 20.11.2025
Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Ελλάδα 20.11.2025
«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Κόσμος 20.11.2025
Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Σάλος στις ΗΠΑ: Έξι Δημοκρατικοί καλούν τον στρατό να μην υπακούει σε παράνομες διαταγές

Κόσμος 20.11.2025
«Η προδοσία τιμωρείται με θάνατο» λέει ο Τραμπ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Κόσμος 20.11.2025
Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Ελλάδα 20.11.2025
Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Κόσμος 20.11.2025
Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Ελλάδα 20.11.2025
Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Ελλάδα 20.11.2025
Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας

Πότε δεν έκανε challenge, ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά, λέει ο παππούς του 22χρονου που πνίγηκε με μπέργκερ

Ελλάδα 20.11.2025
Ο 22χρονος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή - Νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα στη ΜΕΘ