E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγκλημα στην Ιθάκη: Τον σκότωσε γιατί φοβήθηκε μην χάσει το παιδί του

«Δεν αρνήθηκε στη γυναίκα του να φύγει, αλλά εκείνη ήθελε να πάρει και το παιδί τους μαζί» υποστήριξε

Δημοσίευση 18/11/2019 | 15:48

Έγκλημα στην Ιθάκη: Τον σκότωσε γιατί φοβήθηκε μην χάσει το παιδί του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ιθάκης από το έγκλημα που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο νησί.

Ωστόσο, όσο περνούν οι ώρες, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας και έρχονται να δώσουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη δολοφονία που συνταράσσει το νησί.

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον 54χρονο επιχειρηματία, που διατηρεί σούπερ μάρκετ στο νησί, κάνουν λόγο για έναν άντρα που δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα τόσα χρόνια και δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς «έβαψε» τα χέρια του αίμα. Όπως εξηγούν, το ζευγάρι είχε προβλήματα από καιρό ωστόσο ο ίδιος φέρεται να μην αντιδρούσε στον χωρισμό αλλά στο γεγονός ότι η 42χρονη σύζυγός του ήθελε να φύγει από την Ιθάκη μαζί με την 8 ετών κόρη τους.

«Ήταν αναπάντεχο αυτό που έγινε. Υπήρχαν κάποια προβλήματα από ότι ξέρω. Η γυναίκα του τού είχε πει ότι ήθελε να χωρίσουν και υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή της. Με αυτόν είχε σχέση παλιά, πριν από δέκα χρόνια περίπου ίσως και παραπάνω. Ξέρω ότι δεν της αρνήθηκε να σηκωθεί να φύγει αλλά εκείνη ήθελε να πάρει και το παιδί τους μαζί», λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του δράστη.

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, το θύμα, με καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία, έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στο νησί. Όλες αυτές τις ημέρες έμενε σε ξενοδοχείο στην περιοχή Βαθύ: «Ήρθε από την Αγγλία για να την πάρει μαζί με το παιδί να φύγουν. Ο 54χρονος πήγε εκεί έγινε ένας διαπληκτισμός και έφυγε. Γύρισαν μαζί πίσω στο χωριό. Εκείνη κάποια στιγμή πήγε ξανά πίσω. Όλο το χωριό είναι σοκαρισμένο, δεν το χωράει το μυαλό μας ότι αυτός ο άνθρωπος έκανε αυτή την πράξη. Το μεγάλο του πρόβλημα ήταν το παιδί. Δεν ήθελε να το αποχωριστεί με τίποτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες το 8χρονο κορίτσι βρίσκεται αυτή την ώρα μαζί με τη γιαγιά, τον παππού και την αδερφή του δράστη.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου σε ξενοδοχείο στο Βαθύ όπου διέμενε ο 40χρονος άντρας. Οι δυο άντρες καβγάδισαν έντονα, όμως η κατάσταση δεν άργησε να βγει εκτός ελέγχου.

Θύτης και θύμα πιάστηκαν στα χέρια με τον 54χρονο να ξυλοκοπά μέχρι θανάτου, με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι και το σώμα τον άτυχο άντρα!

Κατά πληροφορίες η 42χρονη, που φέρεται να ήταν παρούσα στον καβγά επέστρεψε στο ξενοδοχείο το πρωί της Κυριακής. Τότε ειδοποίησε τις Αρχές και το οικείο κέντρο Υγείας όμως ήταν ήδη αργά.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση θανατηφόρου σωματικής βλάβης και σε βάρος της 42χρονης αλλοδαπής που επίσης συνελήφθη για έκθεση σε κίνδυνο ζωής κατά περίπτωση, με την οποία οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς σκαρφάλωσε το ζευγάρι στην κορυφή του Εmpire State Building χωρίς να τους καταλάβει κανείς;

Κόσμος 03.07.2026
Το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο μετά την ακρόαση στο Ποινικό Δικαστήριο του Μανχάταν, αντιμέτωπο με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα που προβλέπουν ποινή έως επτά ετών.

Γάμοι, βαπτίσεις και δεξιώσεις στο ψηφιακό «ραντάρ» της ΑΑΔΕ

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Ηλεκτρονική καταγραφή συναλλαγών και διασταυρώσεις με το myDATA για τον εντοπισμό αποκρυμμένων εσόδων

Χαλάνδρι: 17χρονος έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Τα αίτια της πτώσης του εξετάζονται

Μεσσηνία: Πώς έγινε η τραγωδία με τον πνιγμό του 6χρονου στην πισίνα

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Δραματικές στιγμές ζει η μητέρα του 6χρονου παιδιού που πνίγηκε σε πισίνα στη Μεσσηνία με την 32χρονη να μην μπορεί να πιστέψει ότι το μικρό της αγγελούδι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Γνωστός τράπερ, διάσημο μοντέλο‑επιχειρηματίας και influencer κατηγορούνται για παράνομη διαφήμιση τυχερών παιχνιδιών

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορική επικοινωνία τυχερών παιγνίων που διοργανώνονται ή διεξάγονται χωρίς άδεια, ως διαφημιστές, υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή

Εθνικιστικό ντελίριο στον τουρκικό Τύπο για το Κυπριακό

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Σε μια συντονισμένη προσπάθεια να καλλιεργήσουν κλίμα ανησυχίας και να προλάβουν τυχόν εξελίξεις στο Κυπριακό επιδίδονται κορυφαίοι αρθρογράφοι του τουρκικού

Πάνω από τρεις οι δράστες του φονικού χτυπήματος σε βάρος στελεχών της ΝΔ: Tα στοιχεία που εξετάζει η Αντιτρομοκρατική

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται τα ευρήματα από τα σημεία των επιθέσεων, αλλά και το υλικό που έχει συλλεχθεί, προκειμένου να φτάσουν στην ταυτοποίηση των εμπλεκομένων

«Πού είναι οι γονείς σου;»: 8χρονος έκανε μόνος του τζετ σκι στον ωκεανό

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Ο πατέρας του παιδιού παραδέχθηκε ότι γνώριζε πως η οδήγηση ήταν πιθανώς παράνομη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για πλημμέλημα.

Τι αλλάζει στις πολυκατοικίες: Ποιος νόμος καταργείται μετά από 97 χρόνια και τι προβλέπει το νέο πλαίσιο

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Κατάτμηση και ένωση διαμερισμάτων, είσπραξη κοινοχρήστων και υπερεξουσίες διαχειριστών στο νέο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί έως το φθινόπωρο.

Νέα Υόρκη: Καύσωνας 46°C και ο δήμαρχος θέλει οικονομία στα κλιματιστικά

Κόσμος 03.07.2026
Η αίσθηση της θερμοκρασίας στην πόλη αναμένεται να φτάσει τους 43°C, ενώ στα προάστια μπορεί να αγγίξει ακόμη και τους 46°C

Χρήματα από την κόρη στον πατέρα, φόρος στον... γαμπρό: Το λάθος που μπορεί να κοστίσει ακριβά στις οικογενειακές δωρεές

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Η ΑΑΔΕ έκρινε ότι τη δωρεά ήταν του γαμπρού και όχι της κόρης - Χάθηκε το αφορολόγητο και επιβλήθηκαν φόρος και πρόστιμο

Σοβαρό επεισόδιο με αρπαγή και ξυλοδαρμό ανήλικου στη Στυλίδα, συλλήψεις και προσαγωγές

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις έντεκα το βράδυ στην Αγία Μαρίνα. Ένας 25χρονος κάτοικος Λαμίας, παρεξηγήθηκε με τον 19χρονο Στυλιδιώτη και τον χτύπησε με μπουνιά