E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγκλημα στην Ιθάκη: Τον σκότωσε γιατί φοβήθηκε μην χάσει το παιδί του

«Δεν αρνήθηκε στη γυναίκα του να φύγει, αλλά εκείνη ήθελε να πάρει και το παιδί τους μαζί» υποστήριξε

Δημοσίευση 18/11/2019 | 15:48

Έγκλημα στην Ιθάκη: Τον σκότωσε γιατί φοβήθηκε μην χάσει το παιδί του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ιθάκης από το έγκλημα που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο νησί.

Ωστόσο, όσο περνούν οι ώρες, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας και έρχονται να δώσουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη δολοφονία που συνταράσσει το νησί.

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον 54χρονο επιχειρηματία, που διατηρεί σούπερ μάρκετ στο νησί, κάνουν λόγο για έναν άντρα που δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα τόσα χρόνια και δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς «έβαψε» τα χέρια του αίμα. Όπως εξηγούν, το ζευγάρι είχε προβλήματα από καιρό ωστόσο ο ίδιος φέρεται να μην αντιδρούσε στον χωρισμό αλλά στο γεγονός ότι η 42χρονη σύζυγός του ήθελε να φύγει από την Ιθάκη μαζί με την 8 ετών κόρη τους.

«Ήταν αναπάντεχο αυτό που έγινε. Υπήρχαν κάποια προβλήματα από ότι ξέρω. Η γυναίκα του τού είχε πει ότι ήθελε να χωρίσουν και υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή της. Με αυτόν είχε σχέση παλιά, πριν από δέκα χρόνια περίπου ίσως και παραπάνω. Ξέρω ότι δεν της αρνήθηκε να σηκωθεί να φύγει αλλά εκείνη ήθελε να πάρει και το παιδί τους μαζί», λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του δράστη.

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, το θύμα, με καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία, έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στο νησί. Όλες αυτές τις ημέρες έμενε σε ξενοδοχείο στην περιοχή Βαθύ: «Ήρθε από την Αγγλία για να την πάρει μαζί με το παιδί να φύγουν. Ο 54χρονος πήγε εκεί έγινε ένας διαπληκτισμός και έφυγε. Γύρισαν μαζί πίσω στο χωριό. Εκείνη κάποια στιγμή πήγε ξανά πίσω. Όλο το χωριό είναι σοκαρισμένο, δεν το χωράει το μυαλό μας ότι αυτός ο άνθρωπος έκανε αυτή την πράξη. Το μεγάλο του πρόβλημα ήταν το παιδί. Δεν ήθελε να το αποχωριστεί με τίποτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες το 8χρονο κορίτσι βρίσκεται αυτή την ώρα μαζί με τη γιαγιά, τον παππού και την αδερφή του δράστη.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου σε ξενοδοχείο στο Βαθύ όπου διέμενε ο 40χρονος άντρας. Οι δυο άντρες καβγάδισαν έντονα, όμως η κατάσταση δεν άργησε να βγει εκτός ελέγχου.

Θύτης και θύμα πιάστηκαν στα χέρια με τον 54χρονο να ξυλοκοπά μέχρι θανάτου, με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι και το σώμα τον άτυχο άντρα!

Κατά πληροφορίες η 42χρονη, που φέρεται να ήταν παρούσα στον καβγά επέστρεψε στο ξενοδοχείο το πρωί της Κυριακής. Τότε ειδοποίησε τις Αρχές και το οικείο κέντρο Υγείας όμως ήταν ήδη αργά.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση θανατηφόρου σωματικής βλάβης και σε βάρος της 42χρονης αλλοδαπής που επίσης συνελήφθη για έκθεση σε κίνδυνο ζωής κατά περίπτωση, με την οποία οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πετράλωνα: Καρέ – καρέ η στιγμή της κατάρρευσης της πολυκατοικίας, δείτε εικόνες

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Στις φωτογραφίες, φαίνεται το κτήριο να καταρρέει τη στιγμή που στη διπλανή οικοδομή μία πρέσα εκτελεί εργασίες

ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο επιτρέπει τον αποκλεισμό τρανς αθλητριών από τα γυναικεία αθλήματα

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επικύρωσε τις απαγορεύσεις συμμετοχής τρανσέξουαλ αθλητριών σε γυναικεία αθλήματα, ανοίγοντας τον δρόμο για εφαρμογή σε δεκάδες πολιτείες.

Κιλκίς: Ποιες περιοχές βρίσκονται σε επιφυλακή λόγω της φωτιάς που καίει κοντά στα ελληνικά σύνορα

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Πυροσβεστικές δυνάμεις ανοίγουν προληπτικά αντιπυρικές ζώνες κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ εκδόθηκε μήνυμα 112 για τους κατοίκους της περιοχής Ακρίτας.

Αλβανία: Ταραχές κατά της επένδυσης του γαμπρού Τραμπ ‑ Πέταξαν αυγά σε αυτοκίνητα βουλευτών

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό που έγραφαν «Κοινοβούλιο του Εγκλήματος», «35 χρόνια καταστροφής, διαφθοράς, κλοπής και μείωσης του πληθυσμού» και «Για το μέλλον της Αλβανίας, η αλβανική πολιτική πρέπει να ξεριζωθεί».

Δείτε βίντεο: Κεραυνός πέφτει δίπλα σε γυναίκα, υπέστη καρδιακή ανακοπή και την επανέφεραν διασώστες στις ΗΠΑ

Κόσμος 30.06.2026
Κάμερα από τον χώρο στάθμευσης της εκκλησίας καταγράφει τη στιγμή που μια εκτυφλωτική λάμψη καλύπτει το αυτοκίνητό της, ενώ στην περιοχή επικρατεί ισχυρή καταιγίδα με έντονη βροχόπτωση και κεραυνούς

Πετράλωνα: «Χτυπούσαν τα κουδούνια και βγήκαμε έξω» ‑ Πώς σώθηκαν οι ένοικοι από την κατάρρευση

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Οι ένοικοι πρόλαβαν να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους, γεγονός που εξηγεί γιατί δεν υπήρξαν εγκλωβισμένοι μέσα στην πολυκατοικία

Έφυγε η Καμπάεβα από τη Ρωσία; Μυστήριο με το σούπερ γιοτ του Πούτιν στα ύδατα της Δανίας

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του, το υπερπολυτελές γιοτ, που δυτικά μέσα εκτιμούν ότι ανήκει στον προσωπικό στόλο του Ρώσου Προέδρου, εντοπίστηκε να πλέει σε ευρωπαϊκά ύδατα με ισχυρή συνοδεία πολεμικών σκαφών της Ρωσίας

Μουντιάλ 2026: Η εικόνα του τουρνουά – Οι Μαροκινοί παρηγορούν τον Χάκπο στην πιο σκοτεινή του ώρα

Αθλητικά Νέα 30.06.2026
Οι διεθνείς του Μαρόκου άφησαν τους πανηγυρισμούς της πρόκρισης για να σταθούν δίπλα στον Ολλανδό άσο, που «έχασε» το αγέννητο παιδί του

Ισόβια και πολυετείς καθείρξεις στη μητέρα και τον πρώην σύντροφό της για την κακοποίηση μέχρι θανάτου του 3χρονου Αγγελου

Ελλάδα 30.06.2026
Αυλαία έπεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου για την υπόθεση με θύμα τον 3χρονο Αγγελο, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από κακοποίηση

Φωτιά στο Δερβένι: Εντοπίστηκε σορός σε δασική έκταση

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Εικόνες σοκ στα Πετράλωνα από κατάρρευση 4οροφης πολυκατοικίας

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Εργασίες θεμελίωσης σε διπλανό οικόπεδο φέρονται να επηρέασαν τη στατικότητα του κτιρίου επί της οδού Αλκμήνης 22, με πέντε προσαγωγές να πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ.