E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγκλημα στην Ιθάκη: Τον σκότωσε γιατί φοβήθηκε μην χάσει το παιδί του

«Δεν αρνήθηκε στη γυναίκα του να φύγει, αλλά εκείνη ήθελε να πάρει και το παιδί τους μαζί» υποστήριξε

Δημοσίευση 18/11/2019 | 15:48

Έγκλημα στην Ιθάκη: Τον σκότωσε γιατί φοβήθηκε μην χάσει το παιδί του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ιθάκης από το έγκλημα που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο νησί.

Ωστόσο, όσο περνούν οι ώρες, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας και έρχονται να δώσουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη δολοφονία που συνταράσσει το νησί.

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον 54χρονο επιχειρηματία, που διατηρεί σούπερ μάρκετ στο νησί, κάνουν λόγο για έναν άντρα που δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα τόσα χρόνια και δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς «έβαψε» τα χέρια του αίμα. Όπως εξηγούν, το ζευγάρι είχε προβλήματα από καιρό ωστόσο ο ίδιος φέρεται να μην αντιδρούσε στον χωρισμό αλλά στο γεγονός ότι η 42χρονη σύζυγός του ήθελε να φύγει από την Ιθάκη μαζί με την 8 ετών κόρη τους.

«Ήταν αναπάντεχο αυτό που έγινε. Υπήρχαν κάποια προβλήματα από ότι ξέρω. Η γυναίκα του τού είχε πει ότι ήθελε να χωρίσουν και υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή της. Με αυτόν είχε σχέση παλιά, πριν από δέκα χρόνια περίπου ίσως και παραπάνω. Ξέρω ότι δεν της αρνήθηκε να σηκωθεί να φύγει αλλά εκείνη ήθελε να πάρει και το παιδί τους μαζί», λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του δράστη.

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, το θύμα, με καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία, έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στο νησί. Όλες αυτές τις ημέρες έμενε σε ξενοδοχείο στην περιοχή Βαθύ: «Ήρθε από την Αγγλία για να την πάρει μαζί με το παιδί να φύγουν. Ο 54χρονος πήγε εκεί έγινε ένας διαπληκτισμός και έφυγε. Γύρισαν μαζί πίσω στο χωριό. Εκείνη κάποια στιγμή πήγε ξανά πίσω. Όλο το χωριό είναι σοκαρισμένο, δεν το χωράει το μυαλό μας ότι αυτός ο άνθρωπος έκανε αυτή την πράξη. Το μεγάλο του πρόβλημα ήταν το παιδί. Δεν ήθελε να το αποχωριστεί με τίποτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες το 8χρονο κορίτσι βρίσκεται αυτή την ώρα μαζί με τη γιαγιά, τον παππού και την αδερφή του δράστη.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου σε ξενοδοχείο στο Βαθύ όπου διέμενε ο 40χρονος άντρας. Οι δυο άντρες καβγάδισαν έντονα, όμως η κατάσταση δεν άργησε να βγει εκτός ελέγχου.

Θύτης και θύμα πιάστηκαν στα χέρια με τον 54χρονο να ξυλοκοπά μέχρι θανάτου, με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι και το σώμα τον άτυχο άντρα!

Κατά πληροφορίες η 42χρονη, που φέρεται να ήταν παρούσα στον καβγά επέστρεψε στο ξενοδοχείο το πρωί της Κυριακής. Τότε ειδοποίησε τις Αρχές και το οικείο κέντρο Υγείας όμως ήταν ήδη αργά.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση θανατηφόρου σωματικής βλάβης και σε βάρος της 42χρονης αλλοδαπής που επίσης συνελήφθη για έκθεση σε κίνδυνο ζωής κατά περίπτωση, με την οποία οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατροπή με τις συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν για τα πυρηνικά: Θα γίνουν κανονικά στο Ομάν την Παρασκευή

Κόσμος Χτες
Με ανάρτησή του στο Χ, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών, Αμπάς Αραγτσί, επιβεβαίωσε τις συνομιλίες στο Ομάν, που θα ξεκινήσουν το πρωί της Παρασκευής

Η Μπαρτσελόνα πέρασε από την Αλμπαθέτε και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας

Αθλητικά Νέα Χτες
Οι Καταλανοί επικράτησαν 2-1 εκτός έδρας, αποφεύγοντας την έκπληξη και εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την τετράδα.

Η Αρσεναλ νίκησε ξανά την Τσέλσι και πέρασε στον τελικό του League Cup

Αθλητικά Νέα Χτες
Με γκολ του Χάβερτς στο φινάλε, οι Gunners εξασφάλισαν την πρόκριση στο «Γουέμπλεϊ» με δύο νίκες επί των Μπλε

Το μήνυμα της Lufthansa στην ΕΛΑΣ για την 16χρονη Λόρα: «Ταξίδεψε μόνη της για την Γερμανία, δεν έχουμε άλλες πληροφορίες»

Ελλάδα Χτες
Οι Αρχές ρώτησαν πέντε φορές την αεροπορική εταιρεία, πριν απαντήσει εν τέλει για τη τύχη της ανήλικης που έχει εξαφανιστεί από τη Πάτρα

Χορεύτρια κατήγγειλε ότι εξαναγκάστηκε σε τρίο με Επστάιν και πρίγκιπα Αντριου

Κόσμος Χτες
«Υπήρχαν και άλλες κοπέλες, προκλητικά ντυμένες, με την ηλικία τους να φαίνεται ακόμη και 14 ετών»

Ιταλία: Σκότωσε την αδελφή του γιατί άκουγε δυνατά μουσική

Κόσμος Χτες
Την άφησε έξω από το νοσοκομείο και εξαφανίστηκε

Συλλαμβάνεται ο Μαροκινός από το ναυάγιο της Χίου, τον αναγνώρισαν ως διακινητή των μεταναστών

Ελλάδα Χτες
Οι μετανάστες που μετέφερε είναι Αφγανοί - Εντολή για τη σύλληψη του Μαροκινού από τον εισαγγελέα του νησιού

Οι Ρώσοι ζώνουν Αφρικανούς με νάρκες και τους στέλνουν στο μέτωπο

Κόσμος Χτες
Αφού τους εξαπάτησαν με υποσχέσεις για δουλειά - Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Τι είπε ο Παύλος Ντε Γκρες για το πολιτικό του μέλλον

Πολιτική Χτες
Διαψεύδονται από το γραφείο της πρώην βασιλικής οικογένειας τα σενάρια που διακινούνται