E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 40χρονο γιατί πίστευε ότι έχει σχέσεις με τη γυναίκα του

Άγριο έγκλημα στην Ιθάκη

Δημοσίευση 18/11/2019 | 08:16

Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 40χρονο γιατί πίστευε ότι έχει σχέσεις με τη γυναίκα του

Ένα άγριο έγκλημα με δράστη έναν 54χρονο κάτοικο του νησιού και θύμα έναν 40χρονο αλλοδαπό συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα το νησί της Ιθάκης.

Ο 54χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 40χρονο γιατί πίστευε ότι είχε σχέση με την σύζυγό του, ηλικίας 42 ετών η οποία έχει επίσης συλληφθεί.

Ο καβγάς έγινε το Σάββατο με τον δράστη να εγκαταλείπει σε άσχημη κατάσταση το θύμα το οποίο είχε χτυπήσει με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

Πληροφορίες αναφέρουν, δε, ότι ο δράστης στη συνέχεια έφυγε από την περιοχή και κατευθύνθηκε με ταξί σε χωριό στα βόρεια του νησιού που διαμένει. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 54χρονος πίστευε ότι η 42χρονη, με την οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί ηλικίας επτά ετών, είχε σχέση από το παρελθόν με τον 40χρονο

Ο άτυχος 40χρονος ο οποίος φέρεται να είχε φτάσει στην Ιθάκη πριν από λίγες ημέρες εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 42χρονη έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο θύμα και στη συνέχεια νόμισε ότι κοιμόταν.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης, υπόθεση θανατηφόρου σωματικής βλάβης σε βάρος 40χρονου αλλοδαπού στην Ιθάκη.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης και της έκθεσης, σε βάρος 54χρονου ημεδαπού και 42χρονης αλλοδαπής, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα (17-11-2019) τις μεσημβρινές ώρες.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, ο 54χρονος, χθες (16.11.2019) το μεσημέρι, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 40χρονο, παρουσία της 42χρονης, τον χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η 42χρονη αλλοδαπή, βρήκε νεκρό τον 40χρονο, σήμερα (17.11.2019) το μεσημέρι σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ιθάκη και ενημέρωσε σχετικά το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης και το αντίστοιχο Κέντρο Υγείας.

Ο 54χρονος και η 42χρονη με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Τι αλλάζει σήμερα για οφειλέτες με χρέη από 5.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 27.07.2026
Ποιοι δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση, πώς λειτουργεί ο ανανεωμένος μηχανισμός και ποια ρύθμιση είναι πιο συμφέρουσα για χρέη προς Εφορία, ΕΦΚΑ, τράπεζες και servicers

Γαλλία και Ισπανία στις φλόγες: «Η φωτιά έγινε ξανά απρόβλεπτη» – Πάνω από 375.000 εκτοπισμένοι σε πρωτοφανή πύρινη κρίση

E-Daily 2.TopNews 27.07.2026
Εκατοντάδες σπίτια και τεράστιες δασικές εκτάσεις έχουν καταστραφεί, ενώ οι αρχές επισημαίνουν ότι η κλιματική κρίση και οι ακραίες καιρικές συνθήκες καθιστούν τα πύρινα μέτωπα ολοένα πιο ανεξέλεγκτα

Βάσεις 2026: Το τμήμα που θα δεχτεί μόνο τέσσερις φοιτητές φέτος

E-Daily 2.TopNews 27.07.2026
Μόλις τέσσερις εισακτέοι για ένα Τμήμα στη Σάμο φέτος - μια κατάσταση που εγείρει ερωτήματα για το μέλλον των περιφερειακών σχολών.

Φρίκη στην Κολομβία: Νεκρή 21χρονη στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης ‑ Της πήραν το μωρό

E-Daily 2.TopNews 27.07.2026
Τα τελευταία πλάνα της κάμερας ασφαλείας δείχνουν τη Μαρία Καμίλα Ποτόσι σε μηχανή με γυναίκα που είχε γνωρίσει δύο μήνες πριν - και η οποία βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο της έρευνας για τον θάνατό της

Τέσσερα χρυσά και δύο αργυρά για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κ23 κωπηλασίας ‑ στην κορυφή του κόσμου

E-Daily 2.TopNews 27.07.2026
Θριαμβευτική ολοκλήρωση για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κ23 κωπηλασίας με τέσσερα χρυσά και δύο αργυρά μετάλλια - πρώτη στον πίνακα μεταλλίων.

Σοκ στις ΗΠΑ: Influencer δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της αφού τον κατήγγειλε για παιδοφιλία στο TikTok

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η 43χρονη Sara Gilson έπεσε νεκρή στην Οκλαχόμα λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά τη δημόσια καταγγελία της, αφήνοντας πίσω της δύο παιδιά

Νεκρός από πυρά αστυνομικών ο δράστης της επίθεσης στο Pride του Βερολίνου: Τον βρήκαν σε κήπο και επιτέθηκε με μαχαίρι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο υπουργός Εσωτερικών μίλησε για ισλαμιστική τρομοκρατική ενέργεια - Ο 21χρονος ήταν ήδη γνωστός εδώ και καιρό στις γερμανικές Αρχές

Συνελήφθη οδηγός που έτρεχε με 208 χλμ/ώρα στην Αθηνών – Κορίνθου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 29χρονος εντοπίστηκε με radar στα Μέγαρα να υπερβαίνει κατά 78 χλμ/ώρα το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του για επικίνδυνη οδήγηση.

Πέταξε ο Τεντόγλου: Ισοφάρισε το Πανελλήνιο ρεκόρ με 8.66μ. στο Βόλο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μίλτος Τεντόγλου σημείωσε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο φέτος, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Τσάτουμα που έμενε αδιάσπαστο από το 2007.

Δημοσκόπηση Marc: Πάνω από 30% η ΝΔ με 14 μονάδες διαφορά από την ΕΛΑΣ – Κατακρήμνιση ΣΥΡΙΖΑ στο 1,3%

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ΝΔ παραμένει κυρίαρχη με 30,8%, ο Μητσοτάκης πρώτος στην καταλληλότητα και σχεδόν δύο στους τρεις πολίτες εκτιμούν ότι θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Έκρηξη σε πετρελαιοφόρο στα Στενά του Ορμούζ μετά από πρόσκρουση σε νάρκη

Κόσμος Χτες
Το δεξαμενόπλοιο είχε παρεκκλίνει από την καθορισμένη ιρανική διαδρομή διέλευσης, ενώ παραμένουν άγνωστες η ταυτότητά του και η έκταση των ζημιών.

Σουδανός εισέβαλε στο τούνελ του Μετρό φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπαρ» και συνελήφθη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κατέβηκε στις γραμμές του Μετρό στην Αγία Παρασκευή και προχωρούσε πεζός προς Χαλάνδρι - Αντιστάθηκε στους αστυνομικούς κλωτσώντας τους και φτύνοντάς τους