E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 40χρονο γιατί πίστευε ότι έχει σχέσεις με τη γυναίκα του

Άγριο έγκλημα στην Ιθάκη

Δημοσίευση 18/11/2019 | 08:16

Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 40χρονο γιατί πίστευε ότι έχει σχέσεις με τη γυναίκα του

Ένα άγριο έγκλημα με δράστη έναν 54χρονο κάτοικο του νησιού και θύμα έναν 40χρονο αλλοδαπό συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα το νησί της Ιθάκης.

Ο 54χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 40χρονο γιατί πίστευε ότι είχε σχέση με την σύζυγό του, ηλικίας 42 ετών η οποία έχει επίσης συλληφθεί.

Ο καβγάς έγινε το Σάββατο με τον δράστη να εγκαταλείπει σε άσχημη κατάσταση το θύμα το οποίο είχε χτυπήσει με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

Πληροφορίες αναφέρουν, δε, ότι ο δράστης στη συνέχεια έφυγε από την περιοχή και κατευθύνθηκε με ταξί σε χωριό στα βόρεια του νησιού που διαμένει. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 54χρονος πίστευε ότι η 42χρονη, με την οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί ηλικίας επτά ετών, είχε σχέση από το παρελθόν με τον 40χρονο

Ο άτυχος 40χρονος ο οποίος φέρεται να είχε φτάσει στην Ιθάκη πριν από λίγες ημέρες εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 42χρονη έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο θύμα και στη συνέχεια νόμισε ότι κοιμόταν.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης, υπόθεση θανατηφόρου σωματικής βλάβης σε βάρος 40χρονου αλλοδαπού στην Ιθάκη.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης και της έκθεσης, σε βάρος 54χρονου ημεδαπού και 42χρονης αλλοδαπής, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα (17-11-2019) τις μεσημβρινές ώρες.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, ο 54χρονος, χθες (16.11.2019) το μεσημέρι, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 40χρονο, παρουσία της 42χρονης, τον χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η 42χρονη αλλοδαπή, βρήκε νεκρό τον 40χρονο, σήμερα (17.11.2019) το μεσημέρι σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ιθάκη και ενημέρωσε σχετικά το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης και το αντίστοιχο Κέντρο Υγείας.

Ο 54χρονος και η 42χρονη με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κακοκαιρία στον Πειραιά: Βίντεο ντοκουμέντο από την κατάρρευση σκαλωσιάς που καταπλάκωσε διανομέα

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Η σκαλωσιά σε πολυκατοικία επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη υπέκυψε στους ισχυρούς ανέμους, παρασύροντας έναν διανομέα που περνούσε από το σημείο.

Ελληνικοί Patriot στη Σαουδική Αραβία: Κατέρριψαν drone και βαλλιστικούς πυραύλους από την Υεμένη

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η ελληνική πυροβολαρχία στην περιοχή Γιανμπού ανταποκρίθηκε επιτυχώς σε πολλαπλές απειλές, προστατεύοντας κρίσιμες εγκαταστάσεις διυλιστηρίων.

Νέα απάτη μέσω Viber: Το μήνυμα «Temu» που αδειάζει λογαριασμούς

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Επιτήδειοι υπόσχονται αποδοχές έως 500 ευρώ ημερησίως για να αποσπάσουν προσωπικά και τραπεζικά στοιχεία ανυποψίαστων χρηστών.

Αναπαράσταση της δολοφονίας στη Σύρο: Τι αποκάλυψαν οι καταθέσεις του ζευγαριού

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Η διαδικασία διήρκεσε περίπου τρεις ώρες - το ζευγάρι οδηγήθηκε χωριστά στο σπίτι και οι καταθέσεις τους δεν παρουσίασαν ουσιαστικές αντιφάσεις, ενισχύοντας το σενάριο της ληστείας.

Καλλιθέα: Η αιμόφυρτη έγκυος κάλεσε μόνη της το 100 – Στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη ο δράστης

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Η 37χρονη βρισκόταν στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης και κατάφερε αιμόφυρτη να καλέσει μόνη της την Αστυνομία – Ο δράστης εντοπίστηκε πεζός στο κέντρο της Αθήνας.

Δύο λουόμενοι δαγκώθηκαν από ψάρι μέσα σε τρεις ημέρες στην Ιταλία – Ποιο είδος κρύβεται πίσω από τα περιστατικά

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Ο 76χρονος έχασε πολύ αίμα και νοσηλεύτηκε, ενώ ο 55χρονος Ελβετός χρειάστηκε ράμματα – Οι ειδικοί στρέφουν τις υποψίες τους στο γουρουνόψαρο (Balistes capriscus).

CL‑415: Γιατί η Ελλάδα έστειλε τα πυροσβεστικά αεροσκάφη στην Ισπανία και όχι στη Γαλλία

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας rescEU καθορίζει πού στέλνονται τα μέσα - η Ελλάδα είχε ήδη συνδράμει τη Γαλλία με επίγειες δυνάμεις.

ΗΠΑ και Βρετανία σχεδιάζουν διεθνή συμμαχία για τα Στενά του Ορμούζ – Έρχεται διάσκεψη στο Λονδίνο

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται συνάντηση υψηλού επιπέδου με υπουργούς Αμυνας και στρατιωτικούς διοικητές, ενώ ο Νετανιάχου θα επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο την Τρίτη.

Εκτός ελέγχου οι πυρκαγιές σε Ισπανία και Γαλλία: «Πέρα από τις δυνατότητες κατάσβεσης»

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Πάνω από 200.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους, η Ισπανία κήρυξε εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η Γαλλία εκκένωσε ολόκληρη τη χερσόνησο Cap Ferret.

Καιρός: Η αστάθεια συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο ‑ Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, μποφόρ στο Αιγαίο και πτώση θερμοκρασίας προβλέπει η ΕΜΥ για το Σάββατο σε πολλές περιοχές της χώρας.

Σαουδαραβικά πλήγματα κατά Χούθι στην Υεμένη – Στόχος λιμάνι και νησί

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Ο συνασπισμός υπό σαουδαραβική ηγεσία έπληξε εγκαταστάσεις στη Χοντάιντα και στο νησί Καμαράν ως αντίποινα για επιθέσεις σε εμπορικά πλοία.

Ποια ήταν η σχέση της 41χρονης διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο με το ζευγάρι που τη μαχαίρωσε θανάσιμα

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Αποφασίστηκε νέα αυτοψία και αναπαράσταση στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα