E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία για την αρπαγή του επιχειρηματία

«Μπορεί να μην είχε εκατομμύρια, κάποιοι όμως να νόμιζαν ότι είχε και γι’ αυτό τον άρπαξαν»

Δημοσίευση 30/12/2018 | 17:30

Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία για την αρπαγή του επιχειρηματία

Τα κίνητρα των δραστών που κρύβονται πίσω από την αρπαγή του επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στον Πειραιά προσπαθεί να εξακριβώσει η αστυνομία, με το σενάριο της απαγωγής με σκοπό τα λύτρα να μην είναι το μοναδικό.

«Ερευνούμε την υπόθεση στη χειρότερη εκδοχή της. Ότι δηλαδή έχει απαχθεί και οι δράστες θα ζητήσουν λύτρα από την οικογένεια. Έχουμε στήσει το στρατηγείο μας στο σπίτι και περιμένουμε τα αποτελέσματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις για τυχόν ίχνη DNA ή δαχτυλικά αποτυπώματα που θα λύσουν το μυστήριο», δήλωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αξιωματικός της Ασφάλειας, δίνοντας το στίγμα της σοβαρότητας της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο επιχειρηματίας έκανε άνετη ζωή, και ίσως εκεί να κρύβεται το μυστικό της αρπαγής του. «Μπορεί να μην είχε εκατομμύρια, κάποιοι όμως να νόμιζαν ότι είχε και γι’ αυτό τον άρπαξαν», δήλωσε αξιωματικός, προσθέτοντας: «Εκτός κι αν έκανε κάποια γερή μπάζα το τελευταίο διάστημα και αυτό έπεσε σε αυτιά που δεν έπρεπε να ξέρουν».

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, στο Ανθρωποκτονιών λένε ότι το όλο σκηνικό παραπέμπει σε αλλοδαπούς κακοποιούς. Εξετάζουν ακόμα και το ακραίο σενάριο της ληστείας ή της εκδικητικής πράξης με φόντο ανοιχτούς λογαριασμούς, και για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί «ξεψαχνίζουν» το επαγγελματικό περιβάλλον του επιχειρηματία, τις μεγάλες συμφωνίες που έκανε τους τελευταίους μήνες, αλλά και παλιές οικονομικές συναλλαγές του.

Παράλληλα, μέσα από καταθέσεις μαρτύρων αναζητούν τη λεπτομέρεια που θα δώσει απαντήσεις, ενώ εξετάζουν λεπτομερώς το υλικό από τις κάμερες και περιμένουν με αγωνία πάνω από το τηλέφωνο, σε περίπτωση που οι δράστες αποφασίσουν να επικοινωνήσουν με τους δικούς του ανθρώπους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Αυτές είναι οι συνθήκες της ζωής μας»: Διακοπές ρεύματος διακόπτουν δύο φορές συνέντευξη του Ζελένσκι στο Κίεβο

Κόσμος Χτες
Ο Ζελένσκι συνέχισε να μιλά στο σκοτάδι, περιμένοντας να επανέλθει το ρεύμα

Λιβανός στην εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Είπαν ότι θα έρθουν με Κρήτες να μου πετάξουν πέτρες και ξύλα στο γραφείο

Πολιτική Χτες
Προσπάθησα ν’ αντιμετωπίσω την ασυδοσία, λοιδορήθηκα και απειλήθηκα εγώ και η οικογένειά μου, είπε ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην επιτροπή της Βουλής που εξετάζει το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

«Σεισμός» στο τουρκικό ποδόσφαιρο – Υπό κράτηση έξι διαιτητές, στο εδώλιο 1.024 ποδοσφαιριστές για παράνομο στοιχηματισμό

Αθλητικά Νέα Χτες
Σάλος στο τουρκικό ποδόσφαιρο από το μεγαλύτερο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού των τελευταίων ετών

Στην Ελλάδα ο μεγαλύτερος ιστός αράχνης στον κόσμο

Ελλάδα Χτες
Περισσότερες από 111.000 αράχνες ανακαλύφθηκαν μέσα σε ένα σκοτεινό σπήλαιο στα σύνορα Αλβανίας-Ελλάδας

Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί με αγωγή 1 δισ. δολαρίων το BBC

Κόσμος Χτες
Η επιστολή της νομικής ομάδας του

Θλίψη στη Ροδόπη: Πέθανε 14χρονη μαθήτρια στο Γυμνάσιο Σαπών – Το «αντίο» των καθηγητών

Ελλάδα Χτες
Το χαμόγελο της μαθήτριας «έσβησε» σε ηλικία μόλις 14 ετών

Αλεξανδρούπολη: Νεκρή στο διαμέρισμά της εντοπίστηκε μια 18χρονη φοιτήτρια

Ελλάδα Χτες
Η μητέρα της προσπαθούσε κάποιες μέρες να επικοινωνήσει μαζί της, χωρίς να τα καταφέρει

Νέα απάτη στα ΑΤΜ: Πώς μας αδειάζουν τους λογαριασμούς ακόμα και χωρίς κάρτα

Tech + Science Χτες
Το κόλπο με το NFC έχει προκαλέσει ανησυχία

Πάτρα: Ισχυρή ανεμοθύελλα σάρωσε το κέντρο της πόλης – Έσπασαν τζαμαρίες και δέντρα

Ελλάδα Χτες
Οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές σε καταστήματα και σταθμευμένα αυτοκίνητα

Ισόβια ξανά στους δύο Ρουμάνους για τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα

Ελλάδα Χτες
Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο επανεξετάζοντας την υπόθεση είπε «όχι» στη αναγνώριση ελαφρυντικών στους δυο κατηγορούμενους, οδηγώντας τους και πάλι πίσω στις φυλακές