E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία για την αρπαγή του επιχειρηματία

«Μπορεί να μην είχε εκατομμύρια, κάποιοι όμως να νόμιζαν ότι είχε και γι’ αυτό τον άρπαξαν»

Δημοσίευση 30/12/2018 | 17:30

Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία για την αρπαγή του επιχειρηματία

Τα κίνητρα των δραστών που κρύβονται πίσω από την αρπαγή του επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στον Πειραιά προσπαθεί να εξακριβώσει η αστυνομία, με το σενάριο της απαγωγής με σκοπό τα λύτρα να μην είναι το μοναδικό.

«Ερευνούμε την υπόθεση στη χειρότερη εκδοχή της. Ότι δηλαδή έχει απαχθεί και οι δράστες θα ζητήσουν λύτρα από την οικογένεια. Έχουμε στήσει το στρατηγείο μας στο σπίτι και περιμένουμε τα αποτελέσματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις για τυχόν ίχνη DNA ή δαχτυλικά αποτυπώματα που θα λύσουν το μυστήριο», δήλωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αξιωματικός της Ασφάλειας, δίνοντας το στίγμα της σοβαρότητας της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο επιχειρηματίας έκανε άνετη ζωή, και ίσως εκεί να κρύβεται το μυστικό της αρπαγής του. «Μπορεί να μην είχε εκατομμύρια, κάποιοι όμως να νόμιζαν ότι είχε και γι’ αυτό τον άρπαξαν», δήλωσε αξιωματικός, προσθέτοντας: «Εκτός κι αν έκανε κάποια γερή μπάζα το τελευταίο διάστημα και αυτό έπεσε σε αυτιά που δεν έπρεπε να ξέρουν».

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, στο Ανθρωποκτονιών λένε ότι το όλο σκηνικό παραπέμπει σε αλλοδαπούς κακοποιούς. Εξετάζουν ακόμα και το ακραίο σενάριο της ληστείας ή της εκδικητικής πράξης με φόντο ανοιχτούς λογαριασμούς, και για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί «ξεψαχνίζουν» το επαγγελματικό περιβάλλον του επιχειρηματία, τις μεγάλες συμφωνίες που έκανε τους τελευταίους μήνες, αλλά και παλιές οικονομικές συναλλαγές του.

Παράλληλα, μέσα από καταθέσεις μαρτύρων αναζητούν τη λεπτομέρεια που θα δώσει απαντήσεις, ενώ εξετάζουν λεπτομερώς το υλικό από τις κάμερες και περιμένουν με αγωνία πάνω από το τηλέφωνο, σε περίπτωση που οι δράστες αποφασίσουν να επικοινωνήσουν με τους δικούς του ανθρώπους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Fake news στην Ευρώπη: Η θέση της Ελλάδας

Κόσμος 03.02.2026
Τι δείχνει νέα έρευνα

Νεκρός άνδρας στη Βούλα: Έφερε τραύμα στον λαιμό

Ελλάδα 03.02.2026
Συναγερμός στις Αρχές - Οι πρώτες πληροφορίες

Όταν ο Επστάιν κάλεσε τον Μπερλουσκόνι στα πάρτι του: «Όχι ευχαριστώ, τα κορίτσια επιστρέφουν μόνα τους στο σπίτι μου»

Κόσμος 03.02.2026
«Δεν υπάρχει λόγος απαγωγής» - Σοκ από την ατάκα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού

Νατσιός για θεωρία εξέλιξης: «Eίναι βλασφημία να είσαι Χριστιανός και να δέχεσαι τον Δαρβίνο»

Πολιτική 03.02.2026
«Εμείς δεν βάζουμε ομοφυλόφιλους στα ψηφοδέλτια»

«Βόμβα» Καραχάλιου για πιθανή συνεργασία Καρυστιανού με τον Παύλο Ντε Γκρες

Πολιτική 03.02.2026
«Λέτε τελικά να βρέθηκε ο ηγέτης που έψαχνε η Μαρία;»

Ρουβίκωνας: Συνελήφθη αρχηγικό μέλος, μετά την επίθεση σε γραφεία λάθος εταιρείας

Ελλάδα 03.02.2026
Συνελήφθη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Ζήτησε συγγνώμη για τη φράση «το τζάμπα πέθανε» ‑ «Δεν αναφερόμουν στους εκπαιδευτικούς»

Πολιτική 03.02.2026
Σε αναδίπλωση υποχρεώθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η φράση της «το τζάμπα πέθανε»

FT: Ουκρανία, ΕΕ και ΗΠΑ συμφώνησαν σε σχέδιο για επιβολή εκεχειρίας με τη Ρωσία – Η τριπλή αντίδραση σε περίπτωση παραβίασης

Κόσμος 03.02.2026
Το σχέδιο συζητήθηκε μεταξύ Ουκρανών, Ευρωπαίων και Αμερικανών αξιωματούχων και προβλέπει πολυεπίπεδη αντίδραση σε περίπτωση παραβίασης μιας ενδεχόμενης ανακωχής