E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία για την αρπαγή του επιχειρηματία

«Μπορεί να μην είχε εκατομμύρια, κάποιοι όμως να νόμιζαν ότι είχε και γι’ αυτό τον άρπαξαν»

Δημοσίευση 30/12/2018 | 17:30

Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία για την αρπαγή του επιχειρηματία

Τα κίνητρα των δραστών που κρύβονται πίσω από την αρπαγή του επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στον Πειραιά προσπαθεί να εξακριβώσει η αστυνομία, με το σενάριο της απαγωγής με σκοπό τα λύτρα να μην είναι το μοναδικό.

«Ερευνούμε την υπόθεση στη χειρότερη εκδοχή της. Ότι δηλαδή έχει απαχθεί και οι δράστες θα ζητήσουν λύτρα από την οικογένεια. Έχουμε στήσει το στρατηγείο μας στο σπίτι και περιμένουμε τα αποτελέσματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις για τυχόν ίχνη DNA ή δαχτυλικά αποτυπώματα που θα λύσουν το μυστήριο», δήλωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αξιωματικός της Ασφάλειας, δίνοντας το στίγμα της σοβαρότητας της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο επιχειρηματίας έκανε άνετη ζωή, και ίσως εκεί να κρύβεται το μυστικό της αρπαγής του. «Μπορεί να μην είχε εκατομμύρια, κάποιοι όμως να νόμιζαν ότι είχε και γι’ αυτό τον άρπαξαν», δήλωσε αξιωματικός, προσθέτοντας: «Εκτός κι αν έκανε κάποια γερή μπάζα το τελευταίο διάστημα και αυτό έπεσε σε αυτιά που δεν έπρεπε να ξέρουν».

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, στο Ανθρωποκτονιών λένε ότι το όλο σκηνικό παραπέμπει σε αλλοδαπούς κακοποιούς. Εξετάζουν ακόμα και το ακραίο σενάριο της ληστείας ή της εκδικητικής πράξης με φόντο ανοιχτούς λογαριασμούς, και για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί «ξεψαχνίζουν» το επαγγελματικό περιβάλλον του επιχειρηματία, τις μεγάλες συμφωνίες που έκανε τους τελευταίους μήνες, αλλά και παλιές οικονομικές συναλλαγές του.

Παράλληλα, μέσα από καταθέσεις μαρτύρων αναζητούν τη λεπτομέρεια που θα δώσει απαντήσεις, ενώ εξετάζουν λεπτομερώς το υλικό από τις κάμερες και περιμένουν με αγωνία πάνω από το τηλέφωνο, σε περίπτωση που οι δράστες αποφασίσουν να επικοινωνήσουν με τους δικούς του ανθρώπους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατροπή με τις συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν για τα πυρηνικά: Θα γίνουν κανονικά στο Ομάν την Παρασκευή

Κόσμος Χτες
Με ανάρτησή του στο Χ, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών, Αμπάς Αραγτσί, επιβεβαίωσε τις συνομιλίες στο Ομάν, που θα ξεκινήσουν το πρωί της Παρασκευής

Η Μπαρτσελόνα πέρασε από την Αλμπαθέτε και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας

Αθλητικά Νέα Χτες
Οι Καταλανοί επικράτησαν 2-1 εκτός έδρας, αποφεύγοντας την έκπληξη και εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την τετράδα.

Η Αρσεναλ νίκησε ξανά την Τσέλσι και πέρασε στον τελικό του League Cup

Αθλητικά Νέα Χτες
Με γκολ του Χάβερτς στο φινάλε, οι Gunners εξασφάλισαν την πρόκριση στο «Γουέμπλεϊ» με δύο νίκες επί των Μπλε

Το μήνυμα της Lufthansa στην ΕΛΑΣ για την 16χρονη Λόρα: «Ταξίδεψε μόνη της για την Γερμανία, δεν έχουμε άλλες πληροφορίες»

Ελλάδα Χτες
Οι Αρχές ρώτησαν πέντε φορές την αεροπορική εταιρεία, πριν απαντήσει εν τέλει για τη τύχη της ανήλικης που έχει εξαφανιστεί από τη Πάτρα

Χορεύτρια κατήγγειλε ότι εξαναγκάστηκε σε τρίο με Επστάιν και πρίγκιπα Αντριου

Κόσμος Χτες
«Υπήρχαν και άλλες κοπέλες, προκλητικά ντυμένες, με την ηλικία τους να φαίνεται ακόμη και 14 ετών»

Ιταλία: Σκότωσε την αδελφή του γιατί άκουγε δυνατά μουσική

Κόσμος Χτες
Την άφησε έξω από το νοσοκομείο και εξαφανίστηκε

Συλλαμβάνεται ο Μαροκινός από το ναυάγιο της Χίου, τον αναγνώρισαν ως διακινητή των μεταναστών

Ελλάδα Χτες
Οι μετανάστες που μετέφερε είναι Αφγανοί - Εντολή για τη σύλληψη του Μαροκινού από τον εισαγγελέα του νησιού

Οι Ρώσοι ζώνουν Αφρικανούς με νάρκες και τους στέλνουν στο μέτωπο

Κόσμος Χτες
Αφού τους εξαπάτησαν με υποσχέσεις για δουλειά - Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Τι είπε ο Παύλος Ντε Γκρες για το πολιτικό του μέλλον

Πολιτική Χτες
Διαψεύδονται από το γραφείο της πρώην βασιλικής οικογένειας τα σενάρια που διακινούνται