E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα τροπή μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στην δολοφονία της φοιτήτριας

Δεν είχε κλειστεί τηλεφωνικά το ραντεβού

Δημοσίευση 30/12/2018 | 12:20

Νέα τροπή μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου  στην δολοφονία της φοιτήτριας

Διαφορετική τροπή δείχνει να παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδα.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε πως το μοιραίο ραντεβού της άτυχης φοιτήτριας με τους δύο κατηγορούμενους ως δράστες, δεν κλείστηκε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά με μηνύματα στο Facebook.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο Star, η 21χρονη δεν γνώριζε για την ύπαρξη δεύτερου ατόμου στο ραντεβού.

Τα όσα ειπώθηκαν στο massenger φανέρωσαν πως ήξερε μόνο για την παρουσία του 21χρονου Αλβανού και όχι για αυτή του 19χρονου Έλληνα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως όπως αναφέρει η RealNews, στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει και το περιστατικό του βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη το 2017 από τρεις νεαρούς, οι οποίοι φέρονται να διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τους δύο κατηγορούμενους.

Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε στη Real News και ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Ε. Γκιουγκής, τονίζοντας ότι η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή αν η αστυνομία είχε κάνει σωστά τη δουλειά της.

«Η Ελένη μαζί με τρεις φίλες της, μία εβδομάδα μετά τον βιασμό είχε πάει στην αστυνομία της Ρόδου για να καταγγείλει το συμβάν. Εκεί την έδιωξαν, λέγοντάς της ότι επειδή είχαν περάσει μέρες δε θα μπορούσε να αποδειχθεί ο βιασμός. Αν την κρατούσαν εκείνη την ημέρα, αν της έπαιρναν κατάθεση και ασκούνταν μήνυση, πιθανότατα να γλιτώναμε αυτό που έγινε πριν ένα μήνα», είπε.

Η Ελένη Τοπαλούδη είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού πριν από έναν χρόνο και μάλιστα ο βιασμός είχε βιντεοσκοπηθεί από τους δράστες, οι οποίοι για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους ορέξεις είχαν ναρκώσει την κοπέλα με το λεγόμενο «χάπι του βιασμού».

Όπως αποκάλυψε στην οικογένεια της φοιτήτριας μία φίλη της, η Ελένη είχε γνωρίσει τους βιαστές της, οι οποίοι κατάγονται από τον Αρχάγγελο, όπως και ένας από τους κατηγορούμενους σε ένα μπαρ. Εκεί όλοι μαζί ήπιαν και οι νεαροί φέρεται να της έδωσαν το χάπι του βιασμού. Στη συνέχεια δήθεν επειδή μέθυσε την πήραν στο σπίτι για να κοιμηθεί κι εκεί τη βίασαν.

Όταν η 21χρονη ξύπνησε το επόμενο πρωί, σύμφωνα με τη φίλη της, ήταν σε κακό χάλι. Της τηλεφώνησε και της είπε ότι δεν ήταν καλά. Όταν εκείνη πήγε στο σπίτι, διαπίστωσε ότι όντως η φίλη της είχε βιαστεί. Οι δυο κοπέλες αρχικά δεν ήξεραν τι να κάνουν και μετά από λίγες μέρες πήγαν στην αστυνομία. Εκεί όμως οι αστυνομικοί τους είπαν ότι ήταν αργά για να κάνουν καταγγελία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καιρός: Αφρικανική σκόνη, λασποβροχή και νοτιάδες

Καιρός 15.04.2026
Η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι αποπνικτική

Νέο κύμα απολύσεων στη Disney

Κόσμος 15.04.2026
Καταργούνται περίπου 1.000 θέσεις εργασίας

Αεροπορικές εταιρείες: SOS για έλλειψη καυσίμων και αύξηση του κόστους

Κόσμος 15.04.2026
Εν μέσω αποκλεισμού του Ορμούζ από τις ΗΠΑ - Η Ούρσουλα στην κοσμάρα της

Πάτρα: Έκλεψε μηχανή «με εντολή Θεού» – Συνελήφθη μετά από… ιεραποστολή μέχρι τα Καλάβρυτα

Ελλάδα 15.04.2026
Μεταφέρθηκε για νοσηλεία στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών

Θάνατος Μαραντόνα: Κόλαφος ο εισαγγελέας κατά της ιατρικής ομάδας

Κόσμος 15.04.2026
Υψηλοί τόνοι στη νέα δίκη στην Αργεντινή

Τραμπ: Ο πόλεμος με το Ιράν είναι κοντά στο τέλος

Κόσμος 15.04.2026
Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για συνολική συμφωνία

«Την έχουμε παρατήσει μόνη της» ‑ SMS και βίντεο καίνε τους τρεις συλληφθέντες

Ελλάδα 15.04.2026
Από την εξέταση βιντεοληπτικού υλικού προκύπτει ότι ένας εκ των τριών νεαρών τη μετέφερε, ενώ οι άλλοι δύο ακολουθούσαν

Κεφαλονιά: Συνελήφθη και τρίτος για τον θάνατο της 19χρονης – Εξελίξεις στην υπόθεση

Ελλάδα Χτες
Οι αρχές προχώρησαν σε νέα σύλληψη στο Αργοστόλι, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 19χρονη

Κοσμικός «χορός θανάτου»: Δύο γιγάντιες μαύρες τρύπες θα συγκρουστούν σε λιγότερο από 100 χρόνια

Tech + Science Χτες
Αστρονόμοι εντόπισαν ισχυρές ενδείξεις για ένα από τα πιο σπάνια φαινόμενα στο σύμπαν: δύο υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες που κινούνται σε εξαιρετικά κοντινή τροχιά, λίγο πριν από μια πιθανή κοσμική συγχώνευση

Πολωνία: Bουλευτής σηκώνει στη Βουλή σημαία του Ισραήλ με σβάστικα – «Διαπράττει γενοκτονία»

Κόσμος Χτες
Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στη Βουλή της Πολωνίας η ενέργεια βουλευτή της ακροδεξιάς αντιπολίτευσης να υψώσει ισραηλινή σημαία με ναζιστική σβάστικα, προκαλώντας οργή εντός και εκτός κοινοβουλίου