E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα τροπή μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στην δολοφονία της φοιτήτριας

Δεν είχε κλειστεί τηλεφωνικά το ραντεβού

Δημοσίευση 30/12/2018 | 12:20

Νέα τροπή μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου  στην δολοφονία της φοιτήτριας

Διαφορετική τροπή δείχνει να παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδα.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε πως το μοιραίο ραντεβού της άτυχης φοιτήτριας με τους δύο κατηγορούμενους ως δράστες, δεν κλείστηκε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά με μηνύματα στο Facebook.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο Star, η 21χρονη δεν γνώριζε για την ύπαρξη δεύτερου ατόμου στο ραντεβού.

Τα όσα ειπώθηκαν στο massenger φανέρωσαν πως ήξερε μόνο για την παρουσία του 21χρονου Αλβανού και όχι για αυτή του 19χρονου Έλληνα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως όπως αναφέρει η RealNews, στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει και το περιστατικό του βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη το 2017 από τρεις νεαρούς, οι οποίοι φέρονται να διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τους δύο κατηγορούμενους.

Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε στη Real News και ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Ε. Γκιουγκής, τονίζοντας ότι η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή αν η αστυνομία είχε κάνει σωστά τη δουλειά της.

«Η Ελένη μαζί με τρεις φίλες της, μία εβδομάδα μετά τον βιασμό είχε πάει στην αστυνομία της Ρόδου για να καταγγείλει το συμβάν. Εκεί την έδιωξαν, λέγοντάς της ότι επειδή είχαν περάσει μέρες δε θα μπορούσε να αποδειχθεί ο βιασμός. Αν την κρατούσαν εκείνη την ημέρα, αν της έπαιρναν κατάθεση και ασκούνταν μήνυση, πιθανότατα να γλιτώναμε αυτό που έγινε πριν ένα μήνα», είπε.

Η Ελένη Τοπαλούδη είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού πριν από έναν χρόνο και μάλιστα ο βιασμός είχε βιντεοσκοπηθεί από τους δράστες, οι οποίοι για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους ορέξεις είχαν ναρκώσει την κοπέλα με το λεγόμενο «χάπι του βιασμού».

Όπως αποκάλυψε στην οικογένεια της φοιτήτριας μία φίλη της, η Ελένη είχε γνωρίσει τους βιαστές της, οι οποίοι κατάγονται από τον Αρχάγγελο, όπως και ένας από τους κατηγορούμενους σε ένα μπαρ. Εκεί όλοι μαζί ήπιαν και οι νεαροί φέρεται να της έδωσαν το χάπι του βιασμού. Στη συνέχεια δήθεν επειδή μέθυσε την πήραν στο σπίτι για να κοιμηθεί κι εκεί τη βίασαν.

Όταν η 21χρονη ξύπνησε το επόμενο πρωί, σύμφωνα με τη φίλη της, ήταν σε κακό χάλι. Της τηλεφώνησε και της είπε ότι δεν ήταν καλά. Όταν εκείνη πήγε στο σπίτι, διαπίστωσε ότι όντως η φίλη της είχε βιαστεί. Οι δυο κοπέλες αρχικά δεν ήξεραν τι να κάνουν και μετά από λίγες μέρες πήγαν στην αστυνομία. Εκεί όμως οι αστυνομικοί τους είπαν ότι ήταν αργά για να κάνουν καταγγελία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Κόσμος Χτες
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Πολιτισμός Χτες
Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Ελλάδα Χτες
«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Κόσμος Χτες
Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Σάλος στις ΗΠΑ: Έξι Δημοκρατικοί καλούν τον στρατό να μην υπακούει σε παράνομες διαταγές

Κόσμος Χτες
«Η προδοσία τιμωρείται με θάνατο» λέει ο Τραμπ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Κόσμος Χτες
Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Ελλάδα Χτες
Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Κόσμος Χτες
Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Ελλάδα Χτες
Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Ελλάδα Χτες
Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας