E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα τροπή μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στην δολοφονία της φοιτήτριας

Δεν είχε κλειστεί τηλεφωνικά το ραντεβού

Δημοσίευση 30/12/2018 | 12:20

Νέα τροπή μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου  στην δολοφονία της φοιτήτριας

Διαφορετική τροπή δείχνει να παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδα.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε πως το μοιραίο ραντεβού της άτυχης φοιτήτριας με τους δύο κατηγορούμενους ως δράστες, δεν κλείστηκε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά με μηνύματα στο Facebook.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο Star, η 21χρονη δεν γνώριζε για την ύπαρξη δεύτερου ατόμου στο ραντεβού.

Τα όσα ειπώθηκαν στο massenger φανέρωσαν πως ήξερε μόνο για την παρουσία του 21χρονου Αλβανού και όχι για αυτή του 19χρονου Έλληνα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως όπως αναφέρει η RealNews, στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει και το περιστατικό του βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη το 2017 από τρεις νεαρούς, οι οποίοι φέρονται να διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τους δύο κατηγορούμενους.

Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε στη Real News και ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Ε. Γκιουγκής, τονίζοντας ότι η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή αν η αστυνομία είχε κάνει σωστά τη δουλειά της.

«Η Ελένη μαζί με τρεις φίλες της, μία εβδομάδα μετά τον βιασμό είχε πάει στην αστυνομία της Ρόδου για να καταγγείλει το συμβάν. Εκεί την έδιωξαν, λέγοντάς της ότι επειδή είχαν περάσει μέρες δε θα μπορούσε να αποδειχθεί ο βιασμός. Αν την κρατούσαν εκείνη την ημέρα, αν της έπαιρναν κατάθεση και ασκούνταν μήνυση, πιθανότατα να γλιτώναμε αυτό που έγινε πριν ένα μήνα», είπε.

Η Ελένη Τοπαλούδη είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού πριν από έναν χρόνο και μάλιστα ο βιασμός είχε βιντεοσκοπηθεί από τους δράστες, οι οποίοι για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους ορέξεις είχαν ναρκώσει την κοπέλα με το λεγόμενο «χάπι του βιασμού».

Όπως αποκάλυψε στην οικογένεια της φοιτήτριας μία φίλη της, η Ελένη είχε γνωρίσει τους βιαστές της, οι οποίοι κατάγονται από τον Αρχάγγελο, όπως και ένας από τους κατηγορούμενους σε ένα μπαρ. Εκεί όλοι μαζί ήπιαν και οι νεαροί φέρεται να της έδωσαν το χάπι του βιασμού. Στη συνέχεια δήθεν επειδή μέθυσε την πήραν στο σπίτι για να κοιμηθεί κι εκεί τη βίασαν.

Όταν η 21χρονη ξύπνησε το επόμενο πρωί, σύμφωνα με τη φίλη της, ήταν σε κακό χάλι. Της τηλεφώνησε και της είπε ότι δεν ήταν καλά. Όταν εκείνη πήγε στο σπίτι, διαπίστωσε ότι όντως η φίλη της είχε βιαστεί. Οι δυο κοπέλες αρχικά δεν ήξεραν τι να κάνουν και μετά από λίγες μέρες πήγαν στην αστυνομία. Εκεί όμως οι αστυνομικοί τους είπαν ότι ήταν αργά για να κάνουν καταγγελία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Βάρης‑Βούλας‑Βουλιαγμένης

Ελλάδα 22.01.2026
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα ισχύσει έως και τις 21 Απριλίου 2026

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι στο Νταβός ‑ Κράτησε λιγότερο από μία ώρα

Ελλάδα 22.01.2026
Ο Ουκρανός πρόεδρος έφτασε σήμερα στην ελβετική πόλη για να συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του

Στουρνάρας: Έτος καμπής για την ελληνική οικονομία το 2026 – Απαιτείται πολιτική σταθερότητα

Οικονομία 22.01.2026
Μία σειρά από αρνητικές εξελίξεις στο εξωτερικό περιβάλλον μπορεί να περιορίσουν τις ελληνικές εξαγωγές

ΗΠΑ: Η ICE συνέλαβε πεντάχρονο αγόρι που επέστρεφε σπίτι του

Κόσμος 22.01.2026
Πατέρας και γιος συνελήφθησαν ενώ βρισκόντουσαν στην είσοδο του σπιτιού τους

11 απεγκλωβισμοί πολιτών από πλημμυρισμένα σπίτια στην Αττική

Ελλάδα 22.01.2026
Εκατοντάδες κλήσεις για παροχή βοήθειας και πλημμύρες στην Αμεση Δράση

Έλον Μασκ: «Σε 10 έως 20 χρόνια, η εργασία θα είναι προαιρετική και τα χρήματα άχρηστα»

Tech + Science 22.01.2026
Ο Έλον Μασκ λέει ότι σε 10 έως 20 χρόνια, η εργασία θα είναι προαιρετική και τα χρήματα θα είναι άχρηστα χάρη στην Τεχνητή Νοημοσύνη και τη ρομποτική

Η Δανία ανοιχτή σε διάλογο για τον «Χρυσό Θόλο» μετά τις ανακοινώσεις Τραμπ

Κόσμος 22.01.2026
«Είναι καλό και φυσικό η ασφάλεια στην Αρκτική να αποτελεί αντικείμενο συνομιλιών μεταξύ του γγ του ΝΑΤΟ και του προέδρου των ΗΠΑ» δήλωσε σήμερα Μέτε Φρεντέρικσεν - «Κόκκινη γραμμή» η εδαφική κυριαρχία της Δανίας