E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα τροπή μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στην δολοφονία της φοιτήτριας

Δεν είχε κλειστεί τηλεφωνικά το ραντεβού

Δημοσίευση 30/12/2018 | 12:20

Νέα τροπή μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου  στην δολοφονία της φοιτήτριας

Διαφορετική τροπή δείχνει να παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδα.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε πως το μοιραίο ραντεβού της άτυχης φοιτήτριας με τους δύο κατηγορούμενους ως δράστες, δεν κλείστηκε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά με μηνύματα στο Facebook.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο Star, η 21χρονη δεν γνώριζε για την ύπαρξη δεύτερου ατόμου στο ραντεβού.

Τα όσα ειπώθηκαν στο massenger φανέρωσαν πως ήξερε μόνο για την παρουσία του 21χρονου Αλβανού και όχι για αυτή του 19χρονου Έλληνα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως όπως αναφέρει η RealNews, στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει και το περιστατικό του βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη το 2017 από τρεις νεαρούς, οι οποίοι φέρονται να διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τους δύο κατηγορούμενους.

Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε στη Real News και ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Ε. Γκιουγκής, τονίζοντας ότι η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή αν η αστυνομία είχε κάνει σωστά τη δουλειά της.

«Η Ελένη μαζί με τρεις φίλες της, μία εβδομάδα μετά τον βιασμό είχε πάει στην αστυνομία της Ρόδου για να καταγγείλει το συμβάν. Εκεί την έδιωξαν, λέγοντάς της ότι επειδή είχαν περάσει μέρες δε θα μπορούσε να αποδειχθεί ο βιασμός. Αν την κρατούσαν εκείνη την ημέρα, αν της έπαιρναν κατάθεση και ασκούνταν μήνυση, πιθανότατα να γλιτώναμε αυτό που έγινε πριν ένα μήνα», είπε.

Η Ελένη Τοπαλούδη είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού πριν από έναν χρόνο και μάλιστα ο βιασμός είχε βιντεοσκοπηθεί από τους δράστες, οι οποίοι για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους ορέξεις είχαν ναρκώσει την κοπέλα με το λεγόμενο «χάπι του βιασμού».

Όπως αποκάλυψε στην οικογένεια της φοιτήτριας μία φίλη της, η Ελένη είχε γνωρίσει τους βιαστές της, οι οποίοι κατάγονται από τον Αρχάγγελο, όπως και ένας από τους κατηγορούμενους σε ένα μπαρ. Εκεί όλοι μαζί ήπιαν και οι νεαροί φέρεται να της έδωσαν το χάπι του βιασμού. Στη συνέχεια δήθεν επειδή μέθυσε την πήραν στο σπίτι για να κοιμηθεί κι εκεί τη βίασαν.

Όταν η 21χρονη ξύπνησε το επόμενο πρωί, σύμφωνα με τη φίλη της, ήταν σε κακό χάλι. Της τηλεφώνησε και της είπε ότι δεν ήταν καλά. Όταν εκείνη πήγε στο σπίτι, διαπίστωσε ότι όντως η φίλη της είχε βιαστεί. Οι δυο κοπέλες αρχικά δεν ήξεραν τι να κάνουν και μετά από λίγες μέρες πήγαν στην αστυνομία. Εκεί όμως οι αστυνομικοί τους είπαν ότι ήταν αργά για να κάνουν καταγγελία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Τίτλοι τέλους» από το ΣτΕ για τον 13ο και 14ο μισθό στο Δημόσιο

Ελλάδα 14.02.2026
Έκρινε νόμιμες τις περίκοπτες και αδύνατη δημοσιονομικά την επαναφορά των δώρων παρά τα πολυδιαφημιζόμενα πλεονάσματα

Νεκρός 55χρονος σε ξενοδοχείο στην Ηγουμενίτσα

Ελλάδα 14.02.2026
Tον 55χρονο εντόπισε νεκρό ο συγκάτοικος του ο οποίος άμεσα ζήτησε τη συνδρομή του ΕΚΑΒ

Αποκάλυψη για τον «ασφυκτικό θάνατο» του Ναβάλνι: Δηλητηριάστηκε με τοξίνη βατράχου

Κόσμος 14.02.2026
Πέντε χώρες (Βρετανία, Ολλανδία, Γερμανία, Σουηδία και Γαλλία) συνεργάστηκαν στην έρευνα για τα αίτια θανάτου του Ναβάλνι

Συνελήφθη ξανά ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα μετά την αναβάθμιση της κατηγορίας σε κακούργημα

Ελλάδα 14.02.2026
Η κατηγορία αναβαθμίστηκε σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο

Λαδάδικα: Αγριος καυγάς με εμπλοκή 12 ατόμων και τραυματίες έξω από κέντρο διασκεδάσεως

Ελλάδα 14.02.2026
Ένας από τους εμπλεκόμενους προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, ενώ η προανάκριση για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη

Ελληνοαμερικανός πρώην πράκτορας της CIA αποκαλύπτει ποια είναι η πιο επικίνδυνη χώρα σήμερα

Κόσμος 14.02.2026
Οι δηλώσεις βασίζονται σε 72 προσωπικές αποστολές σε περιοχές πολέμου και τρομοκρατικών απειλών

Φονική πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λαμία – Νεκρή γυναίκα, απεγκλωβίστηκαν μητέρα και παιδί

Ελλάδα 14.02.2026
Η ένοικος του σπιτιού εντοπίστηκε απανθρακωμένη

Λόρα: Στο μικροσκόπιο τα ψηφιακά ίχνη της 16χρονης – Έρευνες σε Ελλάδα και Γερμανία

Ελλάδα 14.02.2026
Στο Βερολίνο στρέφεται το ενδιαφέρον - Το μήνυμα του πατέρα της

Daily Mail: Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι ο Έπσταϊν δολοφονήθηκε

Κόσμος 14.02.2026
Ένα χρονικό καταγράφει λεπτό προς λεπτό τις ημέρες από την σύλληψη μέχρι και τον θάνατο του χρηματιστή

Πετράλωνα: Τρόλεϊ έπεσε πάνω σε πολυκατοικία

Ελλάδα 14.02.2026
Τραυματίστηκε ο οδηγός

Καιρός: «Κοκτέιλ» από βροχές, αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός 14.02.2026
Διπρόσωπος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα και αύριο.

Φριχτό τροχαίο με νεκρό 15χρονο στη Λούτσα – «Τι έκανα; Τι έκανα;» φώναζε ο ανήλικος οδηγός

Ελλάδα 14.02.2026
Ο μικρός φέρεται να πήρε κρυφά τα κλειδιά της μητέρας του