E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έβαλε 13 μηνών μωρό στο στεγνωτήριο και το έθεσε σε λειτουργία

Ο άντρας χτυπούσε επανειλημμένως το κοριτσάκι στο κεφάλι και στο σώμα

Δημοσίευση 12/12/2018 | 21:20

Έβαλε 13 μηνών μωρό στο στεγνωτήριο και το έθεσε σε λειτουργία

Για κακοποίηση βρεφών κατηγορείται ένας 25χρονος από το Χάμιλτον της Σκωτίας, ο οποίος μεταξύ άλλων τον περασμένο χειμώνα έβαλε ένα κοριτσάκι ενός έτους στο στεγνωτήριο και ενεργοποίησε το μηχάνημα, προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό του.

Και δεν είναι η μοναδική περίπτωση κακοποίησης για την οποία κατηγορείται ο Thomas Dunn, καθώς σύμφωνα με τις αρχές, από τον Απρίλιο του 2015 έως και τον Ιανουάριο του 2018 είχε επανειλημμένως κακοποιήσει ένα αγοράκι από τη γέννησή του μέχρι το τρίτο έτος της ηλικίας του, κλείνοντας με το χέρι του τη μύτη του και περιορίζοντας την αναπνοή του.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς στο δικαστήριο του Νταντί όπου εκδικάζεται η υπόθεσή του, στο διάστημα μεταξύ 28 Δεκεμβρίου 2017 και 8 Ιανουαρίου 2018 ο 25χρονος κακοποίησε το 13 μηνών κοριτσάκι. Μάλιστα σε μια περίπτωση όπως ανέφεραν, έβαλε το βρέφος στο στεγνωτήριο, έκλεισε την πόρτα και το έθεσε σε λειτουργία, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του.

Άλλη φορά έκλεισε με το χέρι του το στόμα της μικρής, προκαλώντας της ασφυξία, ενώ τη χτυπούσε επανειλημμένως στο κεφάλι και στο σώμα, την έριχνε πάνω σε αντικείμενα και τη δάγκωνε στο χέρι.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν σε μια διεύθυνση στο Άρμπροθ, του Άνγκους. Ο ρόλος του 25χρονου καθώς επίσης και η σχέση του με τα δύο κακοποιημένα παιδιά δεν έχουν διευκρινιστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεκρό ζευγάρι στον Πειραιά: «Χρειάζονται μόλις 5 λεπτά για να φτάσουμε σε υπνηλία και θάνατο από αέρια αυτοκινήτου σε κλειστό χώρο»

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μιλάει για τον θάνατο των δύο νέων από αναθυμιάσεις

Μάρω Κοντού: Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού της Finos Film

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Finos Film αποχαιρέτισε με συγκίνηση τη Μάρω Κοντού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις ρωγμές σε κτίρια της Κυψέλης λόγω των έργων του Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Παράλληλα σε σημερινή σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφασίστηκε να διευθετηθεί η υπόθεση με τα μπάζα της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στα Πετράλωνα

Καύσωνας στον ορίζοντα: Ποιες περιοχές θα δουν τον υδράργυρο να «σπάει» κάθε όριο

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Το θερμό επεισόδιο κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο με τοπικά 40άρια, ενώ από Δευτέρα αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Κυψέλη: Ρωγμές σε πάνω από 15 κτίρια στην περιοχή όπου γίνονται έργα για το Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Πάνω από 15 κτίρια εμφανίζουν ρωγμές στην Κυψέλη εν μέσω εργασιών για τη γραμμή 4 του Μετρό, με τους κατοίκους να ζητούν απαντήσεις για την ασφάλεια των πολυκατοικιών τους.

Τραγωδία σε ξενοδοχείο της Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα σε πισίνα ‑ Συνελήφθη ο υπεύθυνος

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Μία Γαλλίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στον πυθμένα πισίνας ξενοδοχειακής μονάδας στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, με τον υπεύθυνο να συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πέθανε η Μάρω Κοντού – Θλίψη για τη σπουδαία ηθοποιό που έφυγε στα 92 χρόνια της

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών, αφήνοντας πίσω της μια εξαιρετική κληρονομιά 61 ταινιών και 90 θεατρικών έργων.

Μουντιάλ: Ο 3χρονος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ κλέβει καρδιές – Οι αντιδράσεις που έγιναν viral

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο μικρότερος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ, Κέιν, έγινε διάσημος σε μια νύχτα στα social media χάρη στον ξέφρενο πανηγυρισμό του κατά τη νίκη της Ισπανίας επί της Αυστρίας.

Αγωνία στον Θερμαϊκό για 69χρονο που αγνοείται – Ανατράπηκε το σκάφος του και η σύζυγός του σώθηκε

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η σύζυγός του κολύμπησε για να σωθεί και εντοπίστηκε ώρες αργότερα από ιδιωτικό σκάφος

Τραγωδία στο Πεταλίδι Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα τουρίστρια σε πισίνα ξενοδοχείου

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Προανάκριση διεξάγουν οι Αρχές προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου της 48χρονης

Αμερικανός σεισμολόγος κρατείται στην Κίνα επί σχεδόν δύο χρόνια με κατηγορία κατασκοπείας

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Οι κινεζικές Αρχές τον ανακρίνουν επανειλημμένα για τις πυρηνικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας – Στο θέμα παρεμβαίνει ο Τραμπ