E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με νεκρό μπάτλερ στην πισίνα βίλας

Οι αντιφάσεις μπλέκουν τον γιο πασίγνωστου επιχειρηματία

Δημοσίευση 29/10/2018 | 09:59

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με νεκρό μπάτλερ στην πισίνα βίλας

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης θα καθίσει στα μέσα Νοεμβρίου, ο 33χρονος γόνος πασίγνωστης επιχειρηματικής οικογένειας που δραστηριοποιείται στα είδη σπιτιού, για το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 μέσα στην έπαυλη της οικογένειας. Θύμα ένας 25χρονος μπάτλερ με καταγωγή από τη Σρι Λάνκα.

Όπως αποκαλύπτεται στη δικογραφία της σκοτεινής υπόθεσης, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι δολοφόνησε τον άτυχο οικιακό βοηθό, επειδή αρνούνταν να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του. Ο 25χρονος υπηρέτης είχε βρεθεί νεκρός από τον συνάδελφό του, που του άλλαζε τη βάρδια. Ο άνδρας είχε ειδοποιήσει άμεσα τους εργοδότες του και εκείνοι την αστυνομία.

Αμέσως είχε σπεύσει στο σημείο ο ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο θάνατός του προήλθε από ασφυξία, ενώ η αστυνομία σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι εντοπίστηκαν «αμυχές πίσω από τους λοβούς των αυτιών, με το κεφάλι και τον κορμό του 25χρονου να βρίσκονταν μέσα στο νερό της πισίνας. Η δίκη του 33χρονου σήμερα κατηγορούμενου, που αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον θάνατο του 25χρονου υπηρέτη, έχει οριστεί για τον επόμενο μήνα.

Στο εδώλιο ο γόνος πασίγνωστης οικογένειας
Ύστερα από ένα χρόνο, το βούλευμα «καταπέλτης» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, παραπέμπει τον γιο του επιχειρηματία σε δίκη για «ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», καθώς φέρεται ότι στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια τον 25χρονο. Μάλιστα σύμφωνα με την κρίση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου, πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα, αφού το θύμα έφερε σωρεία κακώσεων σε επίμαχα σημεία του σώματός του.

Αιτία θανάτου του θύματος, κατά την ιατροδικαστική εξέταση, ήταν ένα κάταγμα που εντοπίστηκε σε οστό του λαιμού, ενώ σύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος, ο 25χρονος τοποθετήθηκε προσεχτικά στην πισίνα ώστε το χλώριο να αλλοιώσει όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν εξαρχής να υποδείξουν την ταυτότητα του δολοφόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος σήμερα κατηγορούμενος αρνείται κατηγορηματικά ότι δολοφόνησε τον άτυχο μπάτλερ, όμως όπως επισημαίνεται στο βούλευμα, έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις.

Η αποκάλυψη του φοβερού εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του θύματος, που προσπαθούσε μάταια να επικοινωνήσει μαζί του, ζήτησε από φίλη της, της οποίας ο άντρας εργαζόταν ως οδηγός του επιχειρηματία, να πάει να ρίξει μια ματιά.

Όταν έφτασε στη μονοκατοικία, ήρθε αντιμέτωπος με το μακάβριο εύρημα και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Όπως προέκυψε από τις έρευνες, το επίμαχο Σαββατοκύριακο, ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του απουσίαζαν σε ταξίδι, ενώ και στο υπηρετικό προσωπικό, πλην του νεαρού μπάτλερ είχε δοθεί άδεια, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόνος, με τον κατηγορούμενο γιο της οικογένειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο αδερφός της Βάγιας Νέστορα συγκλόνισε στον επικήδειο που εκφώνησε: «Ανθρωποι σκοτεινοί μάς έριξαν σε ποτάμι πόνου και οδύνης»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Η Νικολέτα έφυγε στα 37 της, κακώς έβγαλες εισιτήριο. Και ο Χάρος είναι μπαμπέσης και δεν κάνει ακυρώσεις εισιτηρίων»

Ασπρόπυργος: Από βυτίο με προπάνιο η μεγάλη έκρηξη – Πώς ξεκίνησε η φωτιά

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Η πυρκαγιά εκτιμάται ότι ξεκίνησε από εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης και ακολούθησε η μεγάλη έκρηξη στον χώρο του συνεργείου - Τρεις οι διασωληνωμένοι.

Γερμανία: Ποινή φυλάκισης 10 ετών στον Έλληνα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ελεγκτή τρένου

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
O 26χρονος καταδικασθείς ομολόγησε τον ξυλοδαρμό του ελεγκτή, ωστόσο τόνισε πως δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει

Σισμανόγλειο: «Κάπνιζα και πήρε φωτιά», είπε ο συλληφθείς

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Τι έχει φέρει στο φως έως τώρα η έρευνα του ανακριτικού της Πυροσβεστικής.

Παιδί που είχε κηρυχθεί νεκρό βρέθηκε ζωντανό στο νεκροτομείο του νοσοκομείου

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Τι υποστηρίζει η αστυνομία για το συμβάν

Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια, Μπόνι Τάιλερ

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Έφυγε στα 75 της χρόνια

Σοβαρές καταγγελίες στον Ασπρόπυργο: «Ξέφραγο αμπέλι, κανένα μέτρο ασφαλείας»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Μπορεί να γίνει ένα μεγάλης έκτασης βιομηχανικό ατύχημα στην περιοχή και να θρηνήσουμε θύματα»

Σαντορίνη: Τελεσίγραφο ξενοδόχων στην Trivago ‑ «Πληρώστε καμπάνια προβολής ή πάμε δικαστικά»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Αντώνη Παγώνη, η Trivago θα πρέπει να προχωρήσει με δικά της έξοδα σε μία ακριβή διαφημιστική καμπάνια για το νησί

Πέθανε η Πάολα Ρεβενιώτη σε ηλικία 68 ετών

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ποια ήταν η Πάολα Ρεβενιώτη

Ιός Δυτικού Νείλου: Πού εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα του 2026 και τι προειδοποιεί ο ΕΟΔΥ

Κόσμος 09.07.2026
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της φετινής περιόδου και καλεί τους πολίτες να τηρούν άμεσα μέτρα προστασίας από τα κουνούπια.

Τόκιο: Συνελήφθη γυναίκα που έραψε τα χείλια της συγκατοίκου της

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Το θύμα ζήτησε βοήθεια με σημείωμα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 54χρονη που κρατούσε δύο ανήλικα παιδιά σε «τρώγλη» με ακαθαρσίες ζώων

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Το περιστατικό ήρθε στο φως το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από επώνυμες καταγγελίες που κινητοποίησαν τις αρχές