E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με νεκρό μπάτλερ στην πισίνα βίλας

Οι αντιφάσεις μπλέκουν τον γιο πασίγνωστου επιχειρηματία

Δημοσίευση 29/10/2018 | 09:59

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με νεκρό μπάτλερ στην πισίνα βίλας

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης θα καθίσει στα μέσα Νοεμβρίου, ο 33χρονος γόνος πασίγνωστης επιχειρηματικής οικογένειας που δραστηριοποιείται στα είδη σπιτιού, για το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 μέσα στην έπαυλη της οικογένειας. Θύμα ένας 25χρονος μπάτλερ με καταγωγή από τη Σρι Λάνκα.

Όπως αποκαλύπτεται στη δικογραφία της σκοτεινής υπόθεσης, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι δολοφόνησε τον άτυχο οικιακό βοηθό, επειδή αρνούνταν να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του. Ο 25χρονος υπηρέτης είχε βρεθεί νεκρός από τον συνάδελφό του, που του άλλαζε τη βάρδια. Ο άνδρας είχε ειδοποιήσει άμεσα τους εργοδότες του και εκείνοι την αστυνομία.

Αμέσως είχε σπεύσει στο σημείο ο ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο θάνατός του προήλθε από ασφυξία, ενώ η αστυνομία σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι εντοπίστηκαν «αμυχές πίσω από τους λοβούς των αυτιών, με το κεφάλι και τον κορμό του 25χρονου να βρίσκονταν μέσα στο νερό της πισίνας. Η δίκη του 33χρονου σήμερα κατηγορούμενου, που αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον θάνατο του 25χρονου υπηρέτη, έχει οριστεί για τον επόμενο μήνα.

Στο εδώλιο ο γόνος πασίγνωστης οικογένειας
Ύστερα από ένα χρόνο, το βούλευμα «καταπέλτης» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, παραπέμπει τον γιο του επιχειρηματία σε δίκη για «ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», καθώς φέρεται ότι στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια τον 25χρονο. Μάλιστα σύμφωνα με την κρίση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου, πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα, αφού το θύμα έφερε σωρεία κακώσεων σε επίμαχα σημεία του σώματός του.

Αιτία θανάτου του θύματος, κατά την ιατροδικαστική εξέταση, ήταν ένα κάταγμα που εντοπίστηκε σε οστό του λαιμού, ενώ σύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος, ο 25χρονος τοποθετήθηκε προσεχτικά στην πισίνα ώστε το χλώριο να αλλοιώσει όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν εξαρχής να υποδείξουν την ταυτότητα του δολοφόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος σήμερα κατηγορούμενος αρνείται κατηγορηματικά ότι δολοφόνησε τον άτυχο μπάτλερ, όμως όπως επισημαίνεται στο βούλευμα, έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις.

Η αποκάλυψη του φοβερού εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του θύματος, που προσπαθούσε μάταια να επικοινωνήσει μαζί του, ζήτησε από φίλη της, της οποίας ο άντρας εργαζόταν ως οδηγός του επιχειρηματία, να πάει να ρίξει μια ματιά.

Όταν έφτασε στη μονοκατοικία, ήρθε αντιμέτωπος με το μακάβριο εύρημα και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Όπως προέκυψε από τις έρευνες, το επίμαχο Σαββατοκύριακο, ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του απουσίαζαν σε ταξίδι, ενώ και στο υπηρετικό προσωπικό, πλην του νεαρού μπάτλερ είχε δοθεί άδεια, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόνος, με τον κατηγορούμενο γιο της οικογένειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σέρρες: Κάθειρξη 10 ετών στον 16χρονο για τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 17χρονου

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Την ενοχή του κατηγορούμενου με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση είχε ζητήσει και η εισαγγελέας

Πότε απαγορεύεται ο ιδιοκτήτης να ζητήσει αύξηση ενοικίου

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Τι συμβουλεύει η ΕΕΚΕ για να μην τη «πατήσεις»

Γιατί δεν πέφτει η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Παρά την πτώση του πετρελαίου, η Ελλάδα παραμένει από τις ακριβότερες χώρες στα καύσιμα - Οι φόροι, τα διυλιστήρια και το «πλαφόν» στο μικροσκόπιο

Ξεμένουν από προσωπικό τα νοσοκομεία της Αθήνας

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Είναι ενδεικτικό ότι σε όλο το ΕΣΥ παραμένουν κενές 20.000 οργανικές θέσεις μόνο νοσηλευτών

Αμερικανός υπουργός Ενέργειας: «Καύσωνας; Υπερβολές... Το κρύο σκοτώνει περισσότερο»

Κόσμος 27.06.2026
Διαφορετική προσέγγιση στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής από τις κυβερνήσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη - Ειδικοί υποστηρίζουν ότι η σύγκριση μεταξύ θανάτων από ψύχος και καύσωνα είναι παραπλανητική

Formula 1: Δραματική στιγμή στην Αυστρία, ο Φερστάπεν έχασε τον έλεγχο και έπεσε στις μπαριέρες

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Ο Μαξ Φερστάπεν έχασε τον έλεγχο της RB22 και κατέληξε στις μπαριέρες της στροφής 9 στις κατατακτήριες δοκιμές της Αυστρίας.

Εκβιασμός μέσω social media: 41χρονος πλήρωσε 4.770 ευρώ μετά από διαδικτυακή απάτη με χαρτομαντεία

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Ταυτοποιήθηκε 36χρονη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της

Λιβαδειά: «Πήγα τη γυναίκα μου να γεννήσει και δεν την έφερα ποτέ πίσω»

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Ζητά απαντήσεις ο σύζυγος της 35χρονης που πέθανε μετά τη γέννα

86χρονη έχασε 180.000 ευρώ σε τηλεφωνική απάτη, της είπαν ότι πρόκειται να αλλάξει νόμισμα η χώρα

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Οι δράστες την κράτησαν στο τηλέφωνο για αρκετή ώρα, πείθοντάς την ότι επρόκειτο για απολύτως νόμιμη και επείγουσα διαδικασία

Πολωνία: Κεραυνός «χτυπά» το εμβληματικό συντριβάνι του Βρότσλαβ – Βίντεο

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Από τον κεραυνό προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο σύστημα φωτισμού, με τις παραστάσεις να αναστέλλονται