E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με νεκρό μπάτλερ στην πισίνα βίλας

Οι αντιφάσεις μπλέκουν τον γιο πασίγνωστου επιχειρηματία

Δημοσίευση 29/10/2018 | 09:59

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με νεκρό μπάτλερ στην πισίνα βίλας

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης θα καθίσει στα μέσα Νοεμβρίου, ο 33χρονος γόνος πασίγνωστης επιχειρηματικής οικογένειας που δραστηριοποιείται στα είδη σπιτιού, για το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 μέσα στην έπαυλη της οικογένειας. Θύμα ένας 25χρονος μπάτλερ με καταγωγή από τη Σρι Λάνκα.

Όπως αποκαλύπτεται στη δικογραφία της σκοτεινής υπόθεσης, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι δολοφόνησε τον άτυχο οικιακό βοηθό, επειδή αρνούνταν να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του. Ο 25χρονος υπηρέτης είχε βρεθεί νεκρός από τον συνάδελφό του, που του άλλαζε τη βάρδια. Ο άνδρας είχε ειδοποιήσει άμεσα τους εργοδότες του και εκείνοι την αστυνομία.

Αμέσως είχε σπεύσει στο σημείο ο ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο θάνατός του προήλθε από ασφυξία, ενώ η αστυνομία σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι εντοπίστηκαν «αμυχές πίσω από τους λοβούς των αυτιών, με το κεφάλι και τον κορμό του 25χρονου να βρίσκονταν μέσα στο νερό της πισίνας. Η δίκη του 33χρονου σήμερα κατηγορούμενου, που αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον θάνατο του 25χρονου υπηρέτη, έχει οριστεί για τον επόμενο μήνα.

Στο εδώλιο ο γόνος πασίγνωστης οικογένειας
Ύστερα από ένα χρόνο, το βούλευμα «καταπέλτης» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, παραπέμπει τον γιο του επιχειρηματία σε δίκη για «ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», καθώς φέρεται ότι στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια τον 25χρονο. Μάλιστα σύμφωνα με την κρίση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου, πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα, αφού το θύμα έφερε σωρεία κακώσεων σε επίμαχα σημεία του σώματός του.

Αιτία θανάτου του θύματος, κατά την ιατροδικαστική εξέταση, ήταν ένα κάταγμα που εντοπίστηκε σε οστό του λαιμού, ενώ σύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος, ο 25χρονος τοποθετήθηκε προσεχτικά στην πισίνα ώστε το χλώριο να αλλοιώσει όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν εξαρχής να υποδείξουν την ταυτότητα του δολοφόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος σήμερα κατηγορούμενος αρνείται κατηγορηματικά ότι δολοφόνησε τον άτυχο μπάτλερ, όμως όπως επισημαίνεται στο βούλευμα, έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις.

Η αποκάλυψη του φοβερού εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του θύματος, που προσπαθούσε μάταια να επικοινωνήσει μαζί του, ζήτησε από φίλη της, της οποίας ο άντρας εργαζόταν ως οδηγός του επιχειρηματία, να πάει να ρίξει μια ματιά.

Όταν έφτασε στη μονοκατοικία, ήρθε αντιμέτωπος με το μακάβριο εύρημα και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Όπως προέκυψε από τις έρευνες, το επίμαχο Σαββατοκύριακο, ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του απουσίαζαν σε ταξίδι, ενώ και στο υπηρετικό προσωπικό, πλην του νεαρού μπάτλερ είχε δοθεί άδεια, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόνος, με τον κατηγορούμενο γιο της οικογένειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εθνικιστικό ντελίριο στον τουρκικό Τύπο για το Κυπριακό

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Σε μια συντονισμένη προσπάθεια να καλλιεργήσουν κλίμα ανησυχίας και να προλάβουν τυχόν εξελίξεις στο Κυπριακό επιδίδονται κορυφαίοι αρθρογράφοι του τουρκικού

Πάνω από τρεις οι δράστες του φονικού χτυπήματος σε βάρος στελεχών της ΝΔ: Tα στοιχεία που εξετάζει η Αντιτρομοκρατική

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται τα ευρήματα από τα σημεία των επιθέσεων, αλλά και το υλικό που έχει συλλεχθεί, προκειμένου να φτάσουν στην ταυτοποίηση των εμπλεκομένων

«Πού είναι οι γονείς σου;»: 8χρονος έκανε μόνος του τζετ σκι στον ωκεανό

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Ο πατέρας του παιδιού παραδέχθηκε ότι γνώριζε πως η οδήγηση ήταν πιθανώς παράνομη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για πλημμέλημα.

Αλλάζουν όλα στις πολυκατοικίες: «Σπάνε» ή ενώνονται τα οροφοδιαμερίσματα, τι προβλέπεται για τα απλήρωτα κοινόχρηστα

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Μεγαλύτερες ευθύνες αλλά και «εξουσίες» για τους διαχειριστές - Τι θα ισχύει για όσους αρνούνται τη συντήρηση των πολυκατοικιών

Νέα Υόρκη: Καύσωνας 46°C και ο δήμαρχος θέλει οικονομία στα κλιματιστικά

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Η αίσθηση της θερμοκρασίας στην πόλη αναμένεται να φτάσει τους 43°C, ενώ στα προάστια μπορεί να αγγίξει ακόμη και τους 46°C

Χρήματα από την κόρη στον πατέρα, φόρος στον... γαμπρό: Το λάθος που μπορεί να κοστίσει ακριβά στις οικογενειακές δωρεές

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Η ΑΑΔΕ έκρινε ότι τη δωρεά ήταν του γαμπρού και όχι της κόρης - Χάθηκε το αφορολόγητο και επιβλήθηκαν φόρος και πρόστιμο

Σοβαρό επεισόδιο με αρπαγή και ξυλοδαρμό ανήλικου στη Στυλίδα, συλλήψεις και προσαγωγές

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις έντεκα το βράδυ στην Αγία Μαρίνα. Ένας 25χρονος κάτοικος Λαμίας, παρεξηγήθηκε με τον 19χρονο Στυλιδιώτη και τον χτύπησε με μπουνιά

Κεραυνός χτύπησε γυναίκα έξω από εκκλησία – Τι έπαθε και πώς κατάφερε να επιβιώσει

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Η 54χρονη Τζίνα Μένα έπαθε καρδιακή ανακοπή στο πάρκινγκ εκκλησίας στη Τζόρτζια όταν κεραυνός χτύπησε δέντρο δίπλα της, και σώθηκε χάρη στην άμεση παρέμβαση διασωστών.

Φονική φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Βίντεο αποτυπώνει την έναρξη της πυρκαγιάς – Δύο νεκροί

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Οι Αρχές εξετάζουν τρία οχήματα και μαρτυρίες για τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε πατέρα και γιο

Βενεζουέλα: Πανηγυρισμοί στα συντρίμμια ‑ Απεγκλωβίστηκε ο 43χρονος σεκιουριτάς, μετά από 8 ημέρες

Κόσμος Χτες
Οι διασώστες είχαν έρθει σε επαφή μαζί του από το περασμένο Σάββατο και διέψευσε το χρονικό περιθώριο των 48 έως 72 ωρών για την ανεύρεση επιζώντων

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε στον Θερμαϊκό μέσα στο λιμάνι

Ελλάδα Χτες
Περιπολικό του Λιμενικού έφτασε αμέσως στο σημείο για να προσφέρει βοήθεια

Καιρός: Ξεπέρασε τους 38°C το θερμόμετρο την Πέμπτη, οι περιοχές με τις υψηλότερες θερμοκρασίες

Καιρός Χτες
Μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή, αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ