E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Και άλλο θερμό επεισόδιο με Μουρίνιο και Πογκμπά

Το γυαλί των σχέσεων τους έχει ραγίσει

Δημοσίευση 27/9/2018 | 11:23

Και άλλο θερμό επεισόδιο με Μουρίνιο και Πογκμπά

Η νέα διαμάχη μεταξύ του Πολ Πογκμπά και του Ζοζέ Μουρίνιο έχει φέρει θύελλα από αντιδράσεις τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία και στην πόλη του Μάντσεστερ. Την Τρίτη το βράδυ, η Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από τον τρίτο γύρο του League Cup, καθώς η Ντέρμπι του Φρανκ Λάμπαρντ κατάφερε να κρατήσει το παιχνίδι ισόπαλο στο 2-2 και εντέλει να προκριθεί στα πέναλτι με 7-8, την ώρα που ο 25χρονος Γάλλος παρακολουθούσε το παιχνίδι από τις κερκίδες. Πριν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε πως ο Πογκμπά δεν θα υπάρξει ξανά αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» –ούτε καν δεύτερος– ενώ η νέα κόντρα μεταξύ των δύο είχε και συνέχεια στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το Sky Sports, o παγκόσμιος πρωταθλητής Πολ Πογκμπά ξεκίνησε την προπόνηση με τις καθιερωμένες χειραψίες, όταν ο προπονητής του Ζοζέ Μουρίνιο τον αγνόησε και του ψέλλισε κάτι σε όχι και τόσο... φιλικό κλίμα. Ο 25χρονος σούπερ σταρ δείχνει να απορεί με τη συμπεριφορά του Πορτογάλου, ενώ εξελίχθηκε ένας σύντομος διάλογος μεταξύ των δύο. Στην συνέχεια, ο Μουρίνιο φαίνεται να διώχνει τον ποδοσφαιριστή του από την προπόνηση, την ώρα που ο Γάλλος ζητούσε εξηγήσεις. Εντέλει, η προπόνηση συνεχίστηκε με τον Πογκμπά παρόντα, όμως η σχέση μεταξύ των δύο ανδρών έχει εξαπλώσει τη φωτιά στα αποδυτήρια της ομάδας, η οποία συνεχίζει να προβληματίζει με την αγωνιστική της εικόνα.

Παρά τις δηλώσεις του Μουρίνιο πως δεν υπάρχει καμία διαμάχη με τον Πογκμπά και τους ποδοσφαιριστές του γενικότερα, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο έρχονται σε σύγκρουση. Η διαχείριση ζητημάτων του 55χρονου τεχνικού με τους παίκτες του όπως στην περίπτωση του Αντονι Μαρσιάλ και του Πολ Πογκμπά από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι και σήμερα είναι πολύ κακή. Οπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ή ο Μουρίνιο ή ο Πογκμπά θα έχει φύγει από τον σύλλογο έως και τον Ιανουάριο του 2019. Τέλος, οι εξελίξεις των επόμενων ημερών αναμένονται δραματικές, καθώς η Γιουνάιτεντ ταξιδεύει το Σάββατο στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ, ενώ μεγάλο ερώτημα αποτελεί η τύχη που θα έχει ο Γάλλος μέσος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συναγερμός στην Πολεμική Αεροπορία: Έκτακτη προσγείωση ελικοπτέρου στην Κρήτη

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Στο σημείο μετέβησαν οι Αρχές καθώς και κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μινώα

Αγιος Δημήτριος: «Μας έπιασε όλους κρίση όταν μάθαμε ότι τον είχε σκοτώσει»

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Νέες μαρτυρίες αποκαλύπτουν τα όσα ακολούθησαν μετά τη δολοφονία του 27χρονο

HΠΑ: Πυροβολισμοί στο Όστιν – Αναφορές για αρκετούς τραυματίες

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Ο δράστης φαίνεται να έχει διαφύγει

Ζημιές στο πλοίο «Νήσος Σάμος» από το τσιγάρο που άναψε Ρομά

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Aποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί το σύστημα πυρόσβεσης

Στα γαλανόλευκα η Νέα Υόρκη – Μεγαλειώδης παρέλαση της ομογένειας

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Με τη συμμετοχή χιλιάδων ομογενών, δεκάδων συλλόγων, κοινοτήτων, σχολείων

Τραμπ κατά δημοσιογράφου στο 60 Minutes: «Δεν είμαι βιaστής, θα έπρεπε να ντρέπεστε!»

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αντέδρασε σε αποσπάσματα από τα γραπτά του δράστη

Ποιοι θα δουν «ζεστό χρήμα» από αύριο Δευτέρα έως το τέλος Απριλίου στους λογαριασμούς τους

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Οι προγραμματισμένες πληρωμές δικαιούχων του e-ΕΦΚΑ και της ΔΥΠΑ για την περίοδο 27 έως 30 Απριλίου

Ερωτήματα για τα μέτρα ασφαλείας ‑ Πώς έφτασε ο ένοπλος κοντά στον Τραμπ

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Στο μανιφέστο ο Αλεν δήλωνε ότι στόχευε αξιωματούχους της κυβέρνησης