E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Και άλλο θερμό επεισόδιο με Μουρίνιο και Πογκμπά

Το γυαλί των σχέσεων τους έχει ραγίσει

Δημοσίευση 27/9/2018 | 11:23

Και άλλο θερμό επεισόδιο με Μουρίνιο και Πογκμπά

Η νέα διαμάχη μεταξύ του Πολ Πογκμπά και του Ζοζέ Μουρίνιο έχει φέρει θύελλα από αντιδράσεις τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία και στην πόλη του Μάντσεστερ. Την Τρίτη το βράδυ, η Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από τον τρίτο γύρο του League Cup, καθώς η Ντέρμπι του Φρανκ Λάμπαρντ κατάφερε να κρατήσει το παιχνίδι ισόπαλο στο 2-2 και εντέλει να προκριθεί στα πέναλτι με 7-8, την ώρα που ο 25χρονος Γάλλος παρακολουθούσε το παιχνίδι από τις κερκίδες. Πριν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε πως ο Πογκμπά δεν θα υπάρξει ξανά αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» –ούτε καν δεύτερος– ενώ η νέα κόντρα μεταξύ των δύο είχε και συνέχεια στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το Sky Sports, o παγκόσμιος πρωταθλητής Πολ Πογκμπά ξεκίνησε την προπόνηση με τις καθιερωμένες χειραψίες, όταν ο προπονητής του Ζοζέ Μουρίνιο τον αγνόησε και του ψέλλισε κάτι σε όχι και τόσο... φιλικό κλίμα. Ο 25χρονος σούπερ σταρ δείχνει να απορεί με τη συμπεριφορά του Πορτογάλου, ενώ εξελίχθηκε ένας σύντομος διάλογος μεταξύ των δύο. Στην συνέχεια, ο Μουρίνιο φαίνεται να διώχνει τον ποδοσφαιριστή του από την προπόνηση, την ώρα που ο Γάλλος ζητούσε εξηγήσεις. Εντέλει, η προπόνηση συνεχίστηκε με τον Πογκμπά παρόντα, όμως η σχέση μεταξύ των δύο ανδρών έχει εξαπλώσει τη φωτιά στα αποδυτήρια της ομάδας, η οποία συνεχίζει να προβληματίζει με την αγωνιστική της εικόνα.

Παρά τις δηλώσεις του Μουρίνιο πως δεν υπάρχει καμία διαμάχη με τον Πογκμπά και τους ποδοσφαιριστές του γενικότερα, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο έρχονται σε σύγκρουση. Η διαχείριση ζητημάτων του 55χρονου τεχνικού με τους παίκτες του όπως στην περίπτωση του Αντονι Μαρσιάλ και του Πολ Πογκμπά από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι και σήμερα είναι πολύ κακή. Οπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ή ο Μουρίνιο ή ο Πογκμπά θα έχει φύγει από τον σύλλογο έως και τον Ιανουάριο του 2019. Τέλος, οι εξελίξεις των επόμενων ημερών αναμένονται δραματικές, καθώς η Γιουνάιτεντ ταξιδεύει το Σάββατο στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ, ενώ μεγάλο ερώτημα αποτελεί η τύχη που θα έχει ο Γάλλος μέσος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίδομα παιδιού: Η ημερομηνία πληρωμής της δεύτερης δόσης

Ελλάδα Χτες
Μέχρι τις 8 Μαΐου θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη με νεογέννητο βρέφος ‑ Δίωξη για εμπορία ανθρώπων

Ελλάδα Χτες
Συναγερμός στις Αρχές της Θεσσαλονίκης

Ουκρανία: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε σούπερ μάρκετ στο Κίεβο

Κόσμος Χτες
Τουλάχιστον 2 νεκροί και ο δράστης

Λιοσίων: Παράσυρση ανήλικης με εγκατάλειψη – Σε σοβαρή κατάσταση το κορίτσι

Ελλάδα Χτες
Σε σοβαρή κατάσταση εισήχθη στο ΚΑΤ μια ανήλικη

Αίσιο τέλος για τον 7χρονο Βαγγέλη στη Θεσσαλονίκη που τον άρπαξε ο πατέρας του

Ελλάδα Χτες
Ο ανήλικος εντοπίστηκε από τις Αρχές και είναι καλά στην υγεία του

Πρώτες βουτιές για τους Αθηναίους

Ελλάδα Χτες
Σε ποιες περιοχές της χώρας «άγγιξε» τους 30°C ο υδράργυρος

Χειρουργείο για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι‑Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό» ‑ Είχε ειλεό

Ελλάδα Χτες
Σε επέμβαση για ειλεό υπεβλήθη η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη

Πρωτομαγιά: Τι μέρα «πέφτει» φέτος ‑ Οι υπόλοιπες αργίες του 2026

Ελλάδα Χτες
Τα επόμενα τριήμερα και οι ευκαιρίες για αποδράσεις μετά το Πάσχα

Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου για σημαντική αλλαγή ‑ Πότε ξεκινά

Καιρός Χτες
Συνεχίζεται η αστάθεια του καιρού με τον έμπειρο προγνώστη να προειδοποιεί για αλλαγή μέσα στην εβδομάδα

Ξεσπά για την υπόθεση Λαζαρίδη η καθαρίστρια που πλαστογράφησε το απολυτήριό της

Ελλάδα Χτες
Οι πληγές του παρελθόντος φαίνεται να μην έχουν επουλωθεί πλήρως για την 60χρονη σήμερα γυναίκα

Αγρια επίθεση σε διαιτητή στη Ρόδο: Παίκτης σε τουρνουά μπάσκετ τον γρονθοκόπησε μετά από τεχνική ποινή

Αθλητικά Νέα Χτες
Μήνυση και έντονες αντιδράσεις για το περιστατικό βίας