E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Και άλλο θερμό επεισόδιο με Μουρίνιο και Πογκμπά

Το γυαλί των σχέσεων τους έχει ραγίσει

Δημοσίευση 27/9/2018 | 11:23

Και άλλο θερμό επεισόδιο με Μουρίνιο και Πογκμπά

Η νέα διαμάχη μεταξύ του Πολ Πογκμπά και του Ζοζέ Μουρίνιο έχει φέρει θύελλα από αντιδράσεις τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία και στην πόλη του Μάντσεστερ. Την Τρίτη το βράδυ, η Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από τον τρίτο γύρο του League Cup, καθώς η Ντέρμπι του Φρανκ Λάμπαρντ κατάφερε να κρατήσει το παιχνίδι ισόπαλο στο 2-2 και εντέλει να προκριθεί στα πέναλτι με 7-8, την ώρα που ο 25χρονος Γάλλος παρακολουθούσε το παιχνίδι από τις κερκίδες. Πριν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε πως ο Πογκμπά δεν θα υπάρξει ξανά αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» –ούτε καν δεύτερος– ενώ η νέα κόντρα μεταξύ των δύο είχε και συνέχεια στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το Sky Sports, o παγκόσμιος πρωταθλητής Πολ Πογκμπά ξεκίνησε την προπόνηση με τις καθιερωμένες χειραψίες, όταν ο προπονητής του Ζοζέ Μουρίνιο τον αγνόησε και του ψέλλισε κάτι σε όχι και τόσο... φιλικό κλίμα. Ο 25χρονος σούπερ σταρ δείχνει να απορεί με τη συμπεριφορά του Πορτογάλου, ενώ εξελίχθηκε ένας σύντομος διάλογος μεταξύ των δύο. Στην συνέχεια, ο Μουρίνιο φαίνεται να διώχνει τον ποδοσφαιριστή του από την προπόνηση, την ώρα που ο Γάλλος ζητούσε εξηγήσεις. Εντέλει, η προπόνηση συνεχίστηκε με τον Πογκμπά παρόντα, όμως η σχέση μεταξύ των δύο ανδρών έχει εξαπλώσει τη φωτιά στα αποδυτήρια της ομάδας, η οποία συνεχίζει να προβληματίζει με την αγωνιστική της εικόνα.

Παρά τις δηλώσεις του Μουρίνιο πως δεν υπάρχει καμία διαμάχη με τον Πογκμπά και τους ποδοσφαιριστές του γενικότερα, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο έρχονται σε σύγκρουση. Η διαχείριση ζητημάτων του 55χρονου τεχνικού με τους παίκτες του όπως στην περίπτωση του Αντονι Μαρσιάλ και του Πολ Πογκμπά από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι και σήμερα είναι πολύ κακή. Οπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ή ο Μουρίνιο ή ο Πογκμπά θα έχει φύγει από τον σύλλογο έως και τον Ιανουάριο του 2019. Τέλος, οι εξελίξεις των επόμενων ημερών αναμένονται δραματικές, καθώς η Γιουνάιτεντ ταξιδεύει το Σάββατο στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ, ενώ μεγάλο ερώτημα αποτελεί η τύχη που θα έχει ο Γάλλος μέσος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Λιώσιμο» στο μετρό για άλλα 3 καλοκαίρια: Στον αέρα ο διαγωνισμός για τον κλιματισμό

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Υπομονή για τουλάχιστον ακόμη τρία καλοκαίρια θα χρειαστεί να κάνουν οι χιλιάδες επιβάτες

Καύσιμα: Στο τραπέζι νέα επιδότηση στο ντίζελ – Σχέδιο παρέμβασης αν οι τιμές συνεχίσουν την άνοδο

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι η μέση πανελλαδική τιμή της αμόλυβδης βενζίνης διαμορφώθηκε στα 1,982 ευρώ το λίτρο

Σκάνδαλο με διάσημο εστιατόριο δύο αστέρων Michelin: Σέρβιρε επιδόρπιο με μυρμήγκια

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Σύμφωνα με τις αρχές, κατά την περίοδο που εξετάζεται χρησιμοποιήθηκαν περίπου 49.000 μυρμήγκια, κυρίως ως επικάλυψη σε παγωτό

Πάτρα: Κυνηγούσε την γυναίκα του για να την χτυπήσει – Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για να τη σώσει

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Οι αστυνομικοί κινήθηκαν αστραπιαία και συνέλαβαν τον νταή σύζυγο

Φοιτητική στέγη: Οι τιμές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα – Πού φτάνουν τα ενοίκια

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Τα 7 στα 10 σπίτια στην Αθήνα ξεπερνούν τα 50 χρόνια - Πόσο ψάχνουν να πληρώσουν οι υποψήφιοι φοιτητές σε κάθε πόλη

Xάρτης: Ποιες περιοχές βρίσκονται σε «Red Code» λόγω καύσωνα

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες

Δύο «αόρατα κύματα» χτύπησαν τη Θεσσαλονίκη μέσα σε 90 λεπτά

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Το φαινόμενο «pressure jump» που καταγράφηκε στη Θεσσαλονίκη εξηγεί ο Σάκης Αρναούτογλου

Σοκαριστικό βίντεο από Κίνα: Ανεμοστρόβιλος εκτοξεύει αυτοκίνητο στον αέρα εν μέσω τυφώνα

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Το ακραίο καιρικό φαινόμενο εκδηλώθηκε κατά την επέλαση του τυφώνα Bavi στην επαρχία Ζετζιάνγκ

Miss Universe ‑ Ποιος σκότωσε την 23χρονη Γουάλις Φουέντες – Τι εξετάζουν οι Αρχές

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Η νεαρή διαγωνιζόμενη εντοπίστηκε νεκρή μετά από μέρες σιωπής, ενώ οι αστυνομικές Αρχές δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο

Ερχεται κακοκαιρία ‑ εξπρές: Μπουρίνια, χαλάζι και κεραυνοί στον ορίζοντα

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Βίαιο τέλος στον καύσωνα των 43,5°C - επικίνδυνα μπουρίνια και απότομη πτώση θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.

Ομολόγησε ο 28χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Ένας 28χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από τις Αρχές το βράδυ της Τετάρτης για την υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Γεωργίου.

Εντοπίστηκε το κινητό της Κινέζας μεσίτριας που αγνοείται: Πού στρέφεται η έρευνα

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση εξαφάνισης της 50χρονης Κινέζας μεσίτριας Γιου Τινγκ. Βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο.