E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Και άλλο θερμό επεισόδιο με Μουρίνιο και Πογκμπά

Το γυαλί των σχέσεων τους έχει ραγίσει

Δημοσίευση 27/9/2018 | 11:23

Και άλλο θερμό επεισόδιο με Μουρίνιο και Πογκμπά

Η νέα διαμάχη μεταξύ του Πολ Πογκμπά και του Ζοζέ Μουρίνιο έχει φέρει θύελλα από αντιδράσεις τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία και στην πόλη του Μάντσεστερ. Την Τρίτη το βράδυ, η Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από τον τρίτο γύρο του League Cup, καθώς η Ντέρμπι του Φρανκ Λάμπαρντ κατάφερε να κρατήσει το παιχνίδι ισόπαλο στο 2-2 και εντέλει να προκριθεί στα πέναλτι με 7-8, την ώρα που ο 25χρονος Γάλλος παρακολουθούσε το παιχνίδι από τις κερκίδες. Πριν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε πως ο Πογκμπά δεν θα υπάρξει ξανά αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» –ούτε καν δεύτερος– ενώ η νέα κόντρα μεταξύ των δύο είχε και συνέχεια στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το Sky Sports, o παγκόσμιος πρωταθλητής Πολ Πογκμπά ξεκίνησε την προπόνηση με τις καθιερωμένες χειραψίες, όταν ο προπονητής του Ζοζέ Μουρίνιο τον αγνόησε και του ψέλλισε κάτι σε όχι και τόσο... φιλικό κλίμα. Ο 25χρονος σούπερ σταρ δείχνει να απορεί με τη συμπεριφορά του Πορτογάλου, ενώ εξελίχθηκε ένας σύντομος διάλογος μεταξύ των δύο. Στην συνέχεια, ο Μουρίνιο φαίνεται να διώχνει τον ποδοσφαιριστή του από την προπόνηση, την ώρα που ο Γάλλος ζητούσε εξηγήσεις. Εντέλει, η προπόνηση συνεχίστηκε με τον Πογκμπά παρόντα, όμως η σχέση μεταξύ των δύο ανδρών έχει εξαπλώσει τη φωτιά στα αποδυτήρια της ομάδας, η οποία συνεχίζει να προβληματίζει με την αγωνιστική της εικόνα.

Παρά τις δηλώσεις του Μουρίνιο πως δεν υπάρχει καμία διαμάχη με τον Πογκμπά και τους ποδοσφαιριστές του γενικότερα, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο έρχονται σε σύγκρουση. Η διαχείριση ζητημάτων του 55χρονου τεχνικού με τους παίκτες του όπως στην περίπτωση του Αντονι Μαρσιάλ και του Πολ Πογκμπά από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι και σήμερα είναι πολύ κακή. Οπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ή ο Μουρίνιο ή ο Πογκμπά θα έχει φύγει από τον σύλλογο έως και τον Ιανουάριο του 2019. Τέλος, οι εξελίξεις των επόμενων ημερών αναμένονται δραματικές, καθώς η Γιουνάιτεντ ταξιδεύει το Σάββατο στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ, ενώ μεγάλο ερώτημα αποτελεί η τύχη που θα έχει ο Γάλλος μέσος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πλήθος κόσμου στο Athens Pride

E-Daily 3.Left Χτες
Είκονες από τη μαζική προσέλευση του κόσμου

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 89‑85: Πρωταθλητές Ελλάδας οι Πειραιώτες, «λύγισαν» τους πράσινους στον πέμπτο τελικό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μιλουτίνοφ, Φουρνιέ και Βεζένκοφ υπέγραψαν το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού

Τραμπ: Η συμφωνία με το Ιράν προβλέπεται να υπογραφεί αύριο

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Αν δεν συμβεί αυτό, έχουμε την απόλυτη εναλλακτική λύση, που ελπίζουμε να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί ξανά».

Σάμος: «Καζάνι που βράζει» για 300 νέους λαθρομετανάστες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τοπικοί φορείς κατά Πλεύρη

Τραγωδία στα Φαλάσαρνα: Νεκρός 45χρονος τουρίστας έπειτα από πτώση σε δύσβατο σημείο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στελέχη του Λιμενικού

Μωβ μέδουσες: Τι να κάνετε αν σας τσιμπήσουν

E-Daily 3.Left Χτες
Πώς μπορείτε να προστατευθείτε από τις μωβ μέδουσες

Τρεις νεκρές αρκούδες σε ένα 24ωρο σε Φλώρινα και Κοζάνη: Οι δύο φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο

Ελλάδα Χτες
Ο θάνατος του άλλου ζώου φέρεται να προήλθε από κατανάλωση δηλητηριασμένου δολώματος

Αίγιο: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Ιταλός για τη διπλή δολοφονία μητέρας και γιου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η προφυλάκισή του βασίστηκε στην έλλειψη στοιχείων για την υπόθεση

Athens Pride 2026: Πλήθος κόσμου στο κέντρο της Αθήνας, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθήνα κινείται σήμερα στους ρυθμούς του Athens Pride 2026 - Μεγάλη συναυλία στις 21:00 με τη συμμετοχή αρκετών καλλιτεχνών

Ισόβια στον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στη Χαλκιδική για το δυστύχημα με τον 19χρονο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ομόφωνα ένοχοι είχαν κριθεί ο ιδιοκτήτης και η σύζυγός του, ένοχος για απλή συνέργεια ο μηχανικός, για θανατηφόρα έκθεση και έκθεση σε κίνδυνο ο χειριστής - Ελεύθεροι ως το Εφετείο οι τρεις πλην του ιδιοκτήτη