LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBT Feed
E-Daily

Μακαρόνια πίτσα: Η πιο πολύχρωμη μακαρονάδα που λάτρεψε το ίντερνετ

Είναι πεντανόστιμη και εντυπωσιάζει οπωσδήποτε

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 2/3/2021 | 00:09

Μακαρόνια πίτσα: Η πιο πολύχρωμη μακαρονάδα που λάτρεψε το ίντερνετ

Για πολλούς ανθρώπους, η πίτσα είναι η τέλεια επιλογή για οποιοδήποτε γεύμα. Ντελίβερι για δείπνο το βράδυ; Σίγουρα. Κρύα πίτσα για πρωινό πριν ξεκινήσετε για το γραφείο; Ναι!

Αλλά δεν μπορείτε να παραγγείλετε ειλικρινά πίτσα για κάθε γεύμα, σωστά; Εκεί έρχεται αυτή η συνταγή που θα έρθει να τα ταιριάξει όλα γλυκά!

Είτε σας αρέσει η πίτσα με πιπεριές και κρεμμύδια, ή η μαργαρίτα ή η πίτσα πεπερόνι, αυτό το πιάτο είναι για εσάς. 

Ξεκινήστε - χρειάζεστε ένα κουτί ριγκατόνι, ένα βάζο με σάλτσα μαρινάρα, μισό φλιτζάνι νερό, ένα κόκκινο κρεμμύδι, μια πιπεριά, δύο σκελίδες σκόρδο, καρυκεύματα, πεπερόνι και τυρί μοτσαρέλα. 

Για να προσαρμόσετε την πίτσα σας, μη διστάσετε να προσθέσετε και άλλες γεύσεις που σας αρέσουν στα υλικά. 

Ξεκινήστε κόβοντας το σκόρδο. Ξεφλουδίστε τις σκελίδες και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την επίπεδη πλευρά ενός μεγάλου μαχαιριού για να σπάσετε τις σκελίδες σε μια σανίδα κοπής. Κόψτε το σκόρδο σε λεπτά κομμάτια με το μαχαίρι. Κόψτε το κρεμμύδι σας στη μέση κα μετά σε κύβους - κάντε και το ίδιο με την πιπεριά.

Για το πεπερόνι, θα θελήσετε να κόψετε ένα μέρος του σε μικρότερα κομμάτια. Βγάλτε τα δύο τρίτα τoυ πεπερόνι από τη συσκευασία. Αποθηκεύστε το υπόλοιπο πεπερόνι για το τελείωμα της συνταγής!

Ζεστάνετε μια κατσαρόλα και ψεκάστε την με σπρέι μαγειρέματος για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά σας δεν κολλάνε στο κάτω μέρος της κατσαρόλας κατά το μαγείρεμα.

Ξεκινήστε μαγειρεύοντας το σκόρδο έως ότου είναι ελαφρώς χρυσό και, στη συνέχεια, προσθέστε τα κομμένα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε κύβους. Αφήστε τα λαχανικά να μαγειρευτούν για τρία έως πέντε λεπτά για να απελευθερώσουν τις γεύσεις τους και να μαλακώσουν.

Μόλις μαγειρευτούν τα λαχανικά, ρίξτε το κομμένο πεπερόνι. Συνεχίστε το ανακάτεμα έως ότου το πεπερόνι να ενσωματωθεί καλά στο μείγμα λαχανικών. Εάν επιλέξετε να προσθέσετε και άλλα υλικά, όπως ελιές ή μανιτάρια, μαγειρέψτε τα στο μείγμα σε αυτό το βήμα.

Βράστε τα μακαρόνια σας και ρίξτε τα στο μείγμα. Έπειτα προσθέστε την σάλτσα και αφήστε τα να μαγειρευτούν σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιατί δεν πρέπει να φοράτε εσώρουχα μετά το σeξ

Σήμερα
Υπάρχει σημαντικός λόγος υγείας

Η skincare συμβουλή της Gwyneth Paltrow που προκάλεσε αντιδράσεις

Σήμερα
Η συμβουλή που βρίσκει τελείως αντίθετους τους ειδικούς

Make Up trends 2021 σύμφωνα με την Celebrity make up artist Nikki_Makeup 

Σήμερα
Η μακιγιεζ των Hailey Bieber και Dua Lipa λέει πως θα δείχνουμε λαμπερές φέτος

5 Παραμυθένια μέρη της Ευρώπης, που θέλουμε να πάμε αμέσως

Σήμερα
Η άνοιξη είναι εδώ, και εμείς θέλουμε να πάμε αμέσως σε αυτά τα πέντε μέρη που μοιάζουν να βγήκαν από παραμύθι!

Τα ζώδια σήμερα: 11 Aπριλίου

Σήμερα
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ταμπόν και οι σερβιέτες είναι so last year: Δες τις εναλλακτικές σου

Σήμερα
Κάτι διαφορετικό και πιο φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά και το δέρμα σου

Mε αυτές τις 3 ασκήσεις θα απογειωθεί η ευλυγισία σου στο σeξ

Σήμερα
Η οποία είναι πολύ σημαντική για να απολαύσεις κάθε στιγμή

Στο νεσεσέρ της Βάσιας Κοκιοπούλου

Χτες
Το "άλλο μισό" των Fashion Has It μιλά για τα skincare κολλήματά της

5 μύθοι για το σeξ που μάλλον πρέπει να ξεχάσεις

Χτες
Στερεότυπα που έχουν καταρριφθεί προ πολλού

Kόρες 8 διάσημων μοντέλων που ακολουθούν την καριέρα της μαμάς τους

Χτες
Η νέα γενιά supermodels που είναι περιζήτητες σήμερα
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.