E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Με έπαιρνε η μάνα μου και έκλαιγε» – Η εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα για τον ρατσισμό και το bullying που βίωσε

«Μου έχουν φερθεί και πάρα πολύ άσχημα»

Δημοσίευση 1/7/2026 | 07:20

«Με έπαιρνε η μάνα μου και έκλαιγε» – Η εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα για τον ρατσισμό και το bullying που βίωσε

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης 30/06 στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν του «The 2Night Show», όπου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την οικογενειακή της ζωή, το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί, τις δυσκολίες που συνοδεύουν τη μητρότητα, αλλά και τις δύσκολες εμπειρίες ρατσισμού και bullying που αντιμετώπισε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

Αναφορικά με το αν σκέφτεται να μεγαλώσει την οικογένειά της, η τραγουδίστρια τόνισε: «Είναι κάτι το οποίο δεν με αγχώνει πια τόσο πολύ. Αν έρθει, καλώς. Δεν το έχω κλείσει, ούτε έχω πει ότι οπωσδήποτε θέλω να κάνω δεύτερο παιδί, ούτε έχω πει ότι δεν θέλω να κάνω δεύτερο. Αν έρθει, θα χαρούμε πάρα πολύ. Αν δεν έρθει, δεν πειράζει, όλα καλά, είμαστε πολύ γεμάτοι ήδη».

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι συχνά σκέφτεται τον γιο της και το ενδεχόμενο να αποκτήσει αδερφάκι, σημειώνοντας: «Καμιά φορά λέω, είναι κρίμα να είναι μόνο του, θα ήθελα πάρα πολύ να έχει ένα αδερφάκι. Όμως και να μη γίνει αυτό, έχει μεγάλη οικογένεια, έχει ξαδέρφια, θα αποκτήσει τη δική του οικογένεια έξω από την οικογένειά του, τους φίλους του».

Η Ελένη Φουρέιρα δεν έκρυψε ότι νιώθει ολοκληρωμένη με όσα έχει δημιουργήσει σε προσωπικό επίπεδο, λέγοντας: «Το όνειρό μου ήταν να κάνω μια ωραία οικογένεια και αυτή τη στιγμή νιώθω ότι έχω κάνει μια πολύ όμορφη οικογένεια», προσθέτοντας πως «νιώθω πάρα πολύ γεμάτη γιατί δεν μου πήρε ούτε η οικογένεια από τη δουλειά μου κάτι, ούτε η δουλειά μου πήρε από την οικογένειά μου κάτι».

Ωστόσο, περιέγραψε με ειλικρίνεια τις δυσκολίες της καθημερινότητας ως μητέρα, σημειώνοντας: «Έχω γίνει χίλια κομμάτια. Δεν είναι τόσο ρόδινο. Ακόμα δεν κοιμάται, ακόμα φωνάζει το βράδυ, ακόμα είμαστε ξαπλωμένοι κάτω σε ένα στρώμα δίπλα από το κρεβάτι του. Έχω γίνει χίλια κομμάτια και εγώ και ο πατέρας του. Δεν είναι τόσο ρόδινο, αλλά είναι δική μου επιλογή».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε στο bullying που έχει δεχθεί, λέγοντας: «Μου έχουν φερθεί και πάρα πολύ άσχημα, έχω φάει πάρα πολύ bullying. Είναι 50-50, γιατί μου έχουν φερθεί πολύ ωραία και με έχουν βοηθήσει και με έχουν στηρίξει, αλλά έχει περάσει μια περίοδος που έχω φάει πάρα πολύ bullying, ειδικά στην αρχή της καριέρας μου».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στα ρατσιστικά σχόλια που δεχόταν, υπογραμμίζοντας: «Αν γυρίσεις πίσω την τηλεόραση τότε, αυτά τα σχόλια τα ρατσιστικά, αν τα κάνανε τώρα, πιστεύω ότι η εκπομπή θα είχε κλείσει».

Η ίδια εξήγησε ότι σε νεότερη ηλικία φοβόταν να μιλήσει ανοιχτά για την καταγωγή της, λέγοντας: «Πες το ότι ευθύνομαι και εγώ. Για το ρατσισμό ή το bullying που, αν θες, από κάποιες εκπομπές… Όταν μεγαλώνεις, αυτό μπαίνει μέσα σου και το έχεις ως φόβο. Λες “αν πω ότι είμαι από την Αλβανία, δεν νομίζω ότι θα μου δοθούν ίσες ευκαιρίες”. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Θυμήθηκε επίσης μια χαρακτηριστική στιγμή από εκείνη την περίοδο: «Με έπαιρνε η μάνα μου, έκλαιγε. “Παιδί μου, τι σου έχουν κάνει; Γιατί; Δεν έχεις κάνει τίποτα εσύ”».

Έστειλε μήνυμα σε παιδιά που βιώνουν bullying, σημειώνοντας: «Για όλα υπάρχει λύση και πραγματικά είναι πολύ σημαντικό να μιλάτε. Και αν δεν μπορείτε στους γονείς σας, υπάρχουν τηλέφωνα και άνθρωποι που μπορούν να σας ακούσουν. Για όλα υπάρχει λύση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Helena Bonham Carter κουβαλά μια τραγωδία που λίγοι γνωρίζουν ‑ Το τρομερό δυστύχημα πριν 18 χρόνια

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Το δράμα που έζησε η Helena Bonham Carter μακριά από τα φώτα του Χόλιγουντ

Η επιστήμη έλυσε το μεγαλύτερο αίνιγμα όλων των εποχών – Πρώτα η κότα ή το αυγό;

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Το ερώτημα που βασάνιζε γενιές ανθρώπων βρήκε επιτέλους απάντηση

Όλα όσα ξέρουμε για τη σχέση της Cara Delevingne με την Amber Heard που «έσκασε σα βόμβα»

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Μετά από χρόνια φημών, η Cara Delevingne αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη με την Amber Heard

Ποιος διάσημος σταρ τραγούδησε αυθόρμητα με έναν μουσικό του δρόμου στη Σεβίλλη;

E-Daily 3.Left Χτες
Έκανε βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Σεβίλλης και άφησε άφωνους τουρίστες και περαστικούς με μια εντελώς απρόσμενη εμφάνιση.

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο της ΕΡΤ μετά από 5 χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Το δίδυμο του «Στούντιο 4» αποχαιρέτησε με συγκίνηση τους τηλεθεατές και την ομάδα της ΕΡΤ, ανοίγοντας παράλληλα την πόρτα για νέα αρχή.

Η Κιάρα Φεράνι έκανε ανάρτηση στα ελληνικά: Ελλάδα σ` αγαπώ, έγραψε

Social Χτες
Η Ιταλίδα influencer ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι της και δήλωσε πως ανυπομονεί να επιστρέψει

Η απουσία της Βάσως Λασκαράκη από το τριήμερο πάρτι για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

Tabloid Χτες
Οι δύο γυναίκες υπήρξαν για χρόνια φίλες, ενώ η Λασκαράκη είναι μία από τις νονές του γιου της Οικονομάκου

Μαντόνα: Ποζάρει στα 67 της για τη Vogue Italia και εντυπωσιάζει με τη νέα της φωτογράφιση

E-Daily 3.Left Χτες
Η «Βασίλισσα της pop» πρωταγωνιστεί στο νέο τεύχος του ιταλικού περιοδικού

Η Κάρα Ντελεβίν επιβεβαίωσε ότι είχε σχέση με την Αμπερ Χερντ

Tabloid Χτες
Το διάσημο μοντέλο επιβεβαίωσε τη σχέση του με την ηθοποιό κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον Τζόνι Ντεπ, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες και για τον Έλον Μασκ.