E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φαίη Σκορδά: «Το ότι δε με έχετε δει δημόσια δε σημαίνει ότι δεν τα ζω ...»

«Δε θέλω να μπω σε διαδικασία να ξύσω την πληγή ...»

Δημοσίευση 15/6/2025 | 17:49

Φαίη Σκορδά: «Το ότι δε με έχετε δει δημόσια δε σημαίνει ότι δεν τα ζω ...»

Συνέντευξη στο περιοδικό Grace και τη δημοσιογράφο, Μικαέλα Θεοφίλου, παραχώρησε η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του Mega μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, την οποία όπως αποκάλυψε δεν θέλει ακόμα να αντιμετωπίσει, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, για την οποία αποκάλυψε ότι υπάρχει, αλλά έχει επιλέξει να μην την εκθέτει.

Επειδή πριν αναφερθήκατε στον πατέρα σας, πως βιώνει την απώλεια του μετά από τόσο καιρό;

«Δεν την βιώνω. Δεν δέχομαι ότι έχει συμβεί. Δεν είναι ότι δεν την έχω συνειδητοποιήσει, αλλά δεν θέλω να το αντιμετωπίσω. Σαφώς με τη λογική, ο πατέρας μου έχει φύγει, αλλά για μένα είναι εκεί και δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να ξύσω την πληγή», εξομολογείται η Φαίη Σκορδά.

Να αλλάξουμε λοιπόν θέμα και να μιλήσουμε για τη μαμά Φαίη. Αυτό που έχει ενδιαφέρον σε σας είναι ότι, ενώ είστε μία πολύ φροντιστική, τρυφερή και ώριμη μητέρα, παράλληλα κρατάτε το παιδί, την μικρή Φαίη, μέσα σας και στον τρόπο με τον οποίο ανατρέφετε τους γιους σας.

«Η μικρή Φαίη μέσα μου είναι θέμα χαρακτήρα, δεν αλλάζει. Πάντα το ήξερα αυτό, πάντα ήμουν έτσι. Έχω μία παιδικότητα – και μέσα στο σπίτι ακόμα περισσότερο – απλώς τώρα μου το λένε και τα παιδιά μου. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι δεν είμαι και αυστηρή σε κάποια θέματα, με όλα τα λάθη, που έτσι κι αλλιώς, θα κάνει ένας γονιός.

Από την άλλη, χαίρομαι που κάνουμε παρέα με τους γιους μου καθώς τώρα έχουν μεγαλώσει αρκετά. Πήγαμε στην Ιταλία πριν από λίγο καιρό κι ένιωσαν και εκείνοι ωραία, αλλά και εγώ που με πρόσεχαν. Αφήνομαι πλέον και τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Είμαι δίπλα στα παιδιά μου με άνευ όρων αγάπη από το πρώτο δευτερόλεπτο», απαντά η Φαίη Σκορδά.

Ερωτώμενη για την προσωπική της ζωή, η Φαίη Σκορδά ξεκαθαρίζει: «Υπάρχει. Δεν είναι ότι κρύβομαι στα προσωπικά μου. Απλώς, δε μου αρέσει αυτός ο δρόμος της έκθεσης. Το ότι δεν με έχετε δει δημόσια δεν σημαίνει ότι δεν τα ζω όλα κανονικά. Όχι μόνο τώρα, αλλά και παλαιότερα, όταν ήταν αλλιώς και τα περιοδικά και υπήρχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το σκέφτομαι όμως και λίγο ρομαντικά και, επίσης, δεν έχω λόγο να απασχολώ. Τα τελευταία 20 και βάλε χρόνια, είμαι στον αέρα ζωντανά για τρεισήμισι ώρες καθημερινά. Τι άλλο δηλαδή να ξέρει ο κόσμος; Δεν θα ασχολείται όλη μέρα και με μένα».

«Δεν είναι η πρόθεσή μου να δημιουργώ μυστήριο γύρω από τα προσωπικά μου. Κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να εκφράζεται και να μιλάει όπως θέλει, και χαίρομαι όσους το ζουν. Δεν το κρίνω. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος σε αυτό. Εγώ είμαι έτσι φτιαγμένη, αυτός ο τρόπος μου ταιριάζει καλύτερα. Δε σημαίνει ωστόσο ότι δεν το ζω. Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος, εργαζόμενη. μητέρα, σύντροφος και φίλη, έχω τη ζωή μου, και αυτό είναι η ισορροπία μου», καταλήγει επί του θέματος η Φαίη Σκορδά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τους τσάκωσαν στο Glastonbury: Μαζί κι ερωτευμένοι παρά τις φήμες ‑ αυτός Λόρδος κι αυτή σταρ

Celebrity Stories 02.07.2025
Η «Σάνσα» του Game of Thrones κάνει ρομαντικό comeback με τον αριστοκράτη Περεγρίν Πιρσον, μετά από φήμες χωρισμού και ένα δραματικό unfollow στο Instagram

Τα 7 καλοκαιρινά body lotions που μυρίζουν… διακοπές ‑ Και κρατάνε όλη μέρα!

Tabloid 02.07.2025
Κάνε δώρο στον εαυτό σου μία από αυτές τις επιλογές και ετοιμάσου να νιώσεις όλο το καλοκαίρι σαν διακοπές!

Taste Atlas: Η ελληνική κουζίνα είναι η καλύτερη στον κόσμο

Social Χτες
Ποιες άλλες είναι στη 10άδα

«Σύννεφο τσουνάμι» στην Πορτογαλία: Το εντυπωσιακό φαινόμενο που κατέγραψαν οι λουόμενοι

Social Χτες
Παρότι συνοδεύτηκε από ισχυρούς ανέμους, το λεγόμενο roll cloud δεν συνδέεται με τσουνάμι ή επικίνδυνες καιρικές συνθήκες

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει με πράσινο μπικίνι στα Κουφονήσια

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της από παραλία του νησιού

Δέσποινα Βανδή: Μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς – Δείτε βίντεο

Tabloid Χτες
Οι πρώτες στιγμές της τραγουδίστριας με το κατοικίδιό της

Γιάννης Πάριος: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον γιο του Χάρη Βαρθακούρη εδώ και 10 χρόνια

Tabloid Χτες
«Είχα να βγάλω φωτογραφία με τον πατέρα μου, οι δυο μας μόνο, σίγουρα πάνω από 10 χρόνια…», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Χάρης Βαρθακούρης