E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Central Wine Fair

Τρεις σπουδαίες οινοπαραγωγικές περιοχές, η Αττική, η Στερεά Ελλάδα και η Θεσσαλία συναντιούνται σε μια κοινή εκδήλωση γευσιγνωσίας! Η Central Wine Fair επανέρχεται, φιλοξενώντας 40 οινοποιούς από τις πλαγιές του Ολύμπου μέχρι και το Σούνιο.

Δημοσίευση 2/12/2021 | 19:30

Central Wine Fair
ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία: 11/12/2021
ΔΕΚ 2021
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Ωρα προσέλευσης: 11:00
Διάρκεια: 300 λεπτά

από 10 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

H Central Wine Fair είναι η ετήσια εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιών των Ενώσεων:

  • Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής
  • Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδος
  • Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλίας

Όλα τα ‘αστέρια’ της Αττικής, της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας θα φέρουν στην εκδήλωση όλα τους τα κρασιά, τις πρώτες εμφιαλώσεις του νέου τρύγου, σπάνιες οινοποιήσεις και καινούριες προτάσεις. Οι τρεις αυτές περιοχές που αποτελούν την «καρδιά» της ηπειρωτικής Ελλάδας, παρουσιάζουν μεγάλη δυναμική, παθιασμένους και ταλαντούχους οινοποιούς και μεγάλο εύρος διαφορετικών στυλ κρασιών από γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες.

H Central Wine Fair θα ανοίξει τις πόρτες της σε δύο χρονικές περιόδους. Η πρώτη αφορά το ωράριο ανάμεσα στις 11:00 – 15:00 και η δεύτερη ανάμεσα στις 16:00 – 20:00. Το κόστος για την είσοδο στην έκθεση είναι 10€ τόσο για τους  επαγγελματίες όσο και για τους οινόφιλους. Το κάθε αγορασμένο εισιτήριο αφορά είσοδο μόνο στη μία από τις δύο χρονικές περιόδους. Η επιλογή της χρονικής περιόδου θα γίνεται κατά την αγορά του εισιτηρίου. Στην τιμή συμπεριλαμβάνετε και το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας με το λογότυπο της έκθεσης.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα γίνεται μόνο με προαγορά εισιτηρίου.

Όλοι οι επισκέπτες της Central Wine Fair θα πρέπει να φορούν μάσκα προστασίας όταν κινούνται μέσα στην έκθεση. Κατά τη δοκιμή των κρασιών μπροστά στα stand των παραγωγών θα μπορούν να κατεβάζουν τη μάσκα τους. 

Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται σε επαγγελματίες του κλάδου του κρασιού και σε οινόφιλους που:

1. Έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους,

2. Διαθέτουν Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό Νόσησης σε ισχύ. 

Πριν την είσοδο των επισκεπτών στο χώρο, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, καθώς και εγγράφου ταυτοπροσωπίας (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο). Σε όσους δεν έχουν μαζί τους τα συγκεκριμένα έγγραφα δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στην έκθεση. Το αντίτιμο του εισητηρίου σε αυτή την περίπτωση δεν επιστρέφεται, ούτε μεταφέρεται σε άλλη χρονική περίοδο.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ασφαλές περιβάλλον για εκθέτες και επισκέπτες, με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν για τη διοργάνωση εκδηλώσεων τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Επιπλέον όλοι οι εκθέτες, εκτός του ότι θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι, θα υποβληθούν σε rapid ή PCR test την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, προκειμένου να διασφαλίσουμε περαιτέρω την υγεία των επισκεπτών και των εκθετών.

 

 

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Bob Vylan: «Να διδάξουμε στα παιδιά μας να μιλούν για αλλαγή»

Μουσική 01.07.2025
Λίγες μέρες πριν την εμφάνισή τους στο Release Athens 2025, το electro-punk ντουέτο απαντάει για όσα έγιναν στο Glastonbury

Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο

Φεστιβάλ Χτες
Toν Οκτώβριο η Μαρίνα Αγίας Νάπας μετατρέπεται σε κόμβο θαλάσσιου τουρισμού και καινοτομίας

Ο Mario Biondi στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Μουσική Προχτές
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ30/06

Χατζηφραγκέτα + Γκιντίκι στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Μουσική Προχτές
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝαπό 27/06 έως 03/07

Ο Apon στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Μουσική Προχτές
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ02/07

Greece Race for the Cure 2025: Οι εγγραφές άνοιξαν!

Cityλάιφ 25.06.2025
ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟαπό 25/06 έως 28/09

Λίμνες, ποτάμια, καταρράκτες & βουνά: Τα ωραιότερα καλοκαιρινά φεστιβάλ σε εναλλακτικούς προορισμούς

Φεστιβάλ 25.06.2025
Γιατί το καλοκαίρι δεν είναι μόνο θάλασσα – είναι και βουνό, ρυάκια, σινεμά κάτω από τα άστρα και live μέσα στα έλατα

The Meet Market #SummerEdition στο Ζάππειο

Cityλάιφ 25.06.2025
Το Καλοκαιρινό Meet Market στο Ζάππειο - κάτω από το δέντρα Γιακαράντα